Categorie: Instalatii

Pe cine mai recomand?

recomandari

Iata-ma iar dornica sa recomand 4 firme romanesti care au razbit si au cucerit teren important in domeniilor lor de activitate. Mediul business este unul dinamic si trebuie sa fii pregatit in orice monet sa gasesti formule noi pentru necesitatile care vin de la clienti. Atunci cand comportamentul consumatorului se modifica, e recomandat sa iti modifici strategia de business.

Castigatorii de astazi sunt:

1. Dante Trans Spedition – Transport intern si international de marfuri Bucuresti

Domeniul transporturilor si a logisticii este unul dinamic si cu multi factori implicati. Dante Trans Spedition este o firma de transport intern si international de marfuri din Bucuresti care, in functie de toate circumstantele, gaseste solutia potrivita.

Este drept ca are avantajul unei flote bine organizate. In plus, prin parteneriate strategice, ofera si transport maritim si aerian. In functie de distanta, volum, statusul marfurilor si de toti factorii implicati, Dante Trans Spedition gaseste formula de transport optima pentru client. Acesta este secretul succesului firmei de transport intern si international de marfuri din Bucuresti mai sus numita.

2. ONIT&CO – centrale termice Baia Mare si  instalatii sanitare

Urmatorii pe lista mea au pornit afacerea cu un magazin de instalatii sanitare.  Din 2003 au crescut si s-au adaptat la cerintele clientilor. Astfel au ajuns sa fie un reper important pentru clientii aflati in cautare de centrale termice Baia Mare.

Clientii si-au dorit servicii centralizate catre acelasi furnizor, motiv pentru care comercializeaza toata gama de centrale termice cat si instalatiile sanitare aferente montajului. Nu a durat mult pana cand au atras instalatori competenti si au inchegat si o echipa de montaj centrale termice si instalatii sanitare in Baia Mare.

Asadar, pentru centrale termice Baia Mare cu montaj inclus, recomand ONIT&CO.

3. SMI GLOBAL TOOLS  BUCURESTI- echipamente pentru service auto

Nici service-urile auto nu mai sunt ceaa ce au fost odata. Totul a suferit transformari, tehnica imbinandu-se perfect cu cele mai noi sisteme care fac operarea masinilor, in cazul nostru a camioanelor,  mai usoara si mai exacta. Aici intervine SMI GLOBAL TOOLS  BUCURESTI cu echipamente pentru service auto.

Ce echipamente furnizeaza SMI GLOBAL TOOLS ? Absolut toate standurile si sculele necesare unui service auto sau a unei vulcanizari. Iti pun la dispozitie toata tehnica si logistica necesara pentru a avea un service auto modern si care sa functioneze intr-un flux inteligent.

Te tenteaza deschiderea unui service auto sau modernizarea celui existent? Ia legatura cu furnizaorul echipamente pentru service auto din Bucuresti si, indiferent de zona din Romania in care te afli, vei avea o colaborare placuta din toate punctele de vedere.

4. ADI & GEO TOTAL SIBIU – inchiriere utilaje grele pentru constructii

Ce faci dupa ce ai investi forte mult in utilaje pentru constructii si terasamente? Le inchiriezi! ADI & GEO TOTAL SIBIU ofera spre inchiriere utilaje grele pentru constructii. Ce tipuri de utilaje? Iata cateva exemple: excavatoare, buldoexcavatoare, miniexcavatoare, stivuitoare telescopice si alte utilaje de mici sau mari dimensiuni necesare in constructii.

Nu trebuie sa fii din Sibiu pentru a avea acces la utilajele grele oferite spre inchiriere. Acestea pot fi transportate oriunde in tara. Ce ofera diferit aceasta firma de inchiriere utilaje grele pentru constructii? Flexibilitatea! Poti inchiria utilajele atat cu operator cat si fara operator, le poti inchiria chiar si pe perioade lungi dar si pe perioade foarte scurte.

Cam atat pentru azi. Pe curand!

Cotainere birou marca calitatii Block Box Brasov

containere birou

Containerele sunt sisteme care sunt preferate in multe domenii in ceea ce priveste durabilitatea, rentabilitatea, transportul usor dintr-un loc in altul cat si usurinta de asamblare. Din punct de vedere tehnic, acestea sunt structuri prefabricate personalizate produse intr-un mediu de fabrica. Versatilele containere birou sunt disponibile in modele care pot fi utilizate in multe zone diferite.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei de constructie prefabricate, containerele au inceput sa fie folosite pentru locuinte si zone de cazare temporara. Birourile modulare tip containere pot fi mutate rapid si usor. Cand doriti sa construiti un birou cu tehnici traditionale de constructie, va fi foarte costisitor si va dura mult timp. Aceste containere birou,pe de alta parte, pot fi furnizate rapid si sunt mai putin costisitoare in acelasi timp. Ele sunt produse intr-un mod controlat in conditiile fabricii si sunt inspectate in fiecare etapa de productie.

containere birou de vanzare

Seturile de containere birou sunt special concepute pentru a fi utilizate ca zona de lucru administrativa temporara pentru personal. Ele va ofera un birou flexibil si mobil la parter pe care va puteti baza in anii urmatori. Adaptate nevoilor dumneavoastra, planurile includ toate elementele necesare, cum ar fi sisteme electrice si sanitare la cheie, precum si finisaje de calitate pentru birou.

Containere birou – de ce sa le folosim

Lucram cu dumneavoastra pentru a va intelege nevoile si pentru a produce cea mai potrivita solutie. Facem orice completari de care aveti nevoie in amenajarea interioara a biroului dumneavoastra. Fiecare proiect are propriile caracteristici, iar birourile noastre container permit personalizari datorita structurii lor flexibile.

Aceste containere birou sunt structuri care au usurinta de depozitare integrata in planul de etaj. Mai mult, ele sunt produse pentru a raspunde tuturor nevoilor industriei. Datorita sistemelor avansate de izolare, sunt rezistente la conditiile meteorologice nefavorabile.

Containerul modular combina spatiul de lucru si de conferinta sub un singur acoperis. Cladirile comerciale cu containere ofera eficienta maxima a spatiului datorita planurilor avansate. Designul interior poate fi schimbat in functie de propriile nevoi sau gust. De exemplu, puteti schimba ulterior o camera pe care o utilizati ca birou intr-o sala de sedinte.

Instalatii canalizare Bucuresti realizate cu profesionisti

instalatii canalizare Bucuresti

Ai un proiect ce vizează instalații canalizare București? Cu siguranță ești în căutarea unor profesioniști care să garanteze seriozitate, execuție rapidă, promptitudine și un raport corect calitate – preț. Reprezentantul Danifan Activ sublinia într-un dialog pe care l-am avut de curând că tehnologia avansată, la fel ca și echipamentele performante permit realizarea cu succes a acestor operațiuni.

Așa cum știm, o instalație de canalizare presupune un sistem de conducte situate pe proprietate publică sau privată, care asigură transportul apelor uzate menajere sau al oricărui fluid ce îndeplinește condiția de a fi deversat.

lucrari de canalizare bucuresti

Recunoscută pentru personalul calificat și tehnologiile conforme celor mai noi standarde din domeniu, compania anterior menționată se detașează net de concurență prin lucrări de instalații canalizare București executate în siguranță și cu respectarea termenelor limită.

Instalatii canalizare Bucuresti – lucrari durabile

Mai mult, instalația se va proiecta în așa manieră încât să fie protejată împotriva depunerilor de impurități pe conducte și să dețină piese de curățire adecvate. În același timp, conducta de canalizare trebuie să fie confecționată dintr-un material cu suprafață netedă, rezistent la impurități, abraziune sau acțiuni chimice ale apelor uzate.

Să reținem că pentru realizarea activității de instalații canalizare București se ține cont de:

✔️tipul, numărul și modul de amplasare într-o clădire a obiectelor sanitare, cu scopul de a obține soluții economice
✔️caracterul curgerii apelor uzate în conductele rețelei de canalizare, astfel încât să se asigure funcționarea sigură și igienică, dar și exploatarea cu ușurință a instalației
✔️poziționarea conductei orizontale cu rol de colectare – va fi montată cu o pantă specială de scurgere.

În fond, principiul pe care se bazează instalația de canalizare vizează doar gravitația, așadar, să mai ținem cont, în mod suplimentar, de numărul de utilizatori, de locație și arhitectură.
Sigur că acest sistem poate fi construit și pe cont propriu, dar nu mai bine apelezi la o firmă specializată? O instalație durabilă trebuie proiectată și dimensionată cu precizie pentru a beneficia de calitate și confort!

Încrederea se câștigă prin fapte!

Ce firme recomandam in septembrie?

recomandari firme

Daca am invatat ceva odata cu trecerea timpului si mai ales, datorita experientelor, pot spune sigur ca fara sa verific recenziile si recomandarile, nu iau nici o decizie. Asadar, dupa cum v-am obisnuit, transpun aici recomandarile verificate si de catre noi.

Medterapy – Terapii naturiste Ramnicul Vâlcea

Suntem educati deja in ceea ce priveste bagajul emotional cu care plecam la drum de mici. Daca vrei sa te eliberezi de aceste bagaje, de blocajele fizice, sufletesti, gandurile care te “bantuie” si efectiv nu te lasa sa poti vedea dincolo de trecut, conceptul creat de Ion Bisu, maestru in terapii, are menirea sa uneasca mai multi ghizi pentru tratarea corpului fizic, mental, emotional, divin.

Pentru terapii naturiste Ramnicu Valcea, apeleaza la specialistii Medterapy.

Tonyart – Atelier cutii de lux – Legatorie de arta

Stiti acele cutii de lux personalizate, pe care le oferi pentru zilele memorabile si nu numai ? Calitatea si seriozitatea celor de la Tonyart ne-au facut sa ii recomandam si sa ii si alegem ca si clienti. Dorinta clientului se transpune intr-o idee iar ideea in cutie, fiind unica. Formele sunt multiple, de asemenea culorile si se incearca sa nu se creeze doua cutii identice.

Asadar, pentru cutii de lux Bucuresti, recomandam atelierul Tonyart.

Ro Quality Consult – Audit calitate produse finite

Controlul de calitate nu a fost nicicand mai facila caci experienta de 13 ani isi spune cuvantul cand vine vorba de aceasta firma de audit, in verificarea produselor in uzinele producatoare de echipamente de sport de iarna ( clapari de ski, sosoni, ochelari, casti ski, ghete ski)

Pentru adit de calitate produse finite luati legatura cu specialistii Ro Quality Consult.

Eldam Electric – instalatii electrice Sibiu

Nu recomandam doar firmele din orasele mari ci recomandam firmele bune. Una dintre ele este din Sibiu si se ocupa de automatizari, sisteme fotovoltaice, sisteme de detectie la incendiu, instalatii electrice. Electricienii autorizati si motivati sunt la dispozitia clientilor mereu, implicandu-se ca proiectul sa iasa cum trebuie.

Pentru instalatii electrice Sibiu, retineti numele Eldam Electric.

Stim ca voi ne cititi, urmariti si ne luati drept exemplu bun recomandarile, asadar, mergeti pe incredere, verificam si reverificam tot ce recomandam.

Producator containere sanitare, calitate la preturi mici

containere sanitare

Nevoia de construcții rapide și sigure, de adaptare continuă la cerințele pieței a condus către un trend care astăzi cunoaște o adevărată „explozie”. Discutând cu un renumit producător de containere sanitare am aflat că aceste structuri se pretează oricărei activități și că sunt proiectate în funcție de solicitările clienților.

Sigur că părerile sunt împărțite, însă în rândurile de mai jos, am ales să expun argumente pro-achiziție containere.

Încep prin a sublinia marele avantaj, acela de a beneficia în cel mai scurt timp de o astfel de structură. Pentru că, dacă nu știați, un producător containere avizat, are capacitatea de a executa lucrarea între 10 și 45 de zile, în funcție de complexitate.

Apoi, scheletul acestora, realizat din oțel, conferă rezistență la foc, cutremur, intemperii, ceea ce le transformă într-o soluție economică și ecologică, deoarece impactul asupra mediului este minim.

Containere sanitare personalizate

Solicitând serviciile unui producător containere sanitare veți constata că acesta vă transformă visul în realitate. Deși standardul prevede echiparea lor cu tâmplărie, instalații electrice, termice, sanitare, izolație fonică, la cerere, containerele pot include facilități precum: aer condiționat, duș, oglinzi sau boilere.

De asemenea, un producător containere sanitare, se va asigura că structurile, ușoare și rezistente, îndeplinesc normele europene de siguranță și calitate, demonstrând, o dată în plus, compatibilitatea cu o mulțime de businessuri.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești de cât spațiu ai nevoie, dacă vrei o construcție pe orizontală sau pe verticală și mai ales, pentru cât timp vrei să utilizezi containerul?

Reinventează-ți afacerea și fii în pas cu noua modă: construcțiile din containere sunt recunoscute pentru costurile reduse și ușurința relocării. De aceea pot fi folosite cu succes la târguri și expoziții, la concerte și evenimente, pentru clinici și spitale provizorii.

Simplitate, funcționalitate și design: iată echilibrul perfect ce garantează reușita proiectului tău. Nu-i așa că sună bine? Fii modern, energic și liber în gândire!

Colectia Essence de la Grohe, alegerea hotelierilor pentru amenajarea bailor

essence grohe

Hotelierii sunt mereu la curent ce noutatile din domeniul amenajarilor. Ei sunt cei care ne-au atras atentia asupra calitatilor obiectelor sanitare din colectia de sanitare Grohe Essence. Ca de obicei, cei de la Grohe reusesc sa ne surprinda cu armonia unui design clar, ergonomic si natural fara a face rabat de la functionalitatile premium cu care ne-au obisnuit deja.

Sanitare Grohe Essence, finisaje perfecte

Daca perfectiunea exista ea se ragaseste in bateriile pentru baie din colectia Essence. Grohe are experienta si expertiza pentru a da nastere unor colectii cu un design natural, cu finisaje lucrate cu maiestria unui pictor.

Grohe Essence, baterii pentru mai putina apa consumata

GROHE AquaGuide si GROHE SilkMove sunt doua dintre inovatiile Grohe care se regasesc in fiecare baterie. De ani de zile se iau masuri pentru reducerea consumului de resurse, Grohe fiind recunoscut pentru rezultatele obtinute in acest sens.

Acesta este inca un motiv pentru care hotelierii prefera colectia Essence. Au extras esenta bateriilor de baie si i-au dat eleganta unei bijuterii si functionalitati hi tech.

Baterii lavoar, cada, dus si bideu cu eleganta minimalista

baterii monocomanda Grohe Essence

Daca cineva poate pune minimalismul si eleganta luxurianta intr-un singur produs, acela este Grohe. Colectia Essence de baterii pentru lavoar, cada, dus si bideu reuseste sa impresioneze prin finisaje de lux cu aspect minimalist.

Si, asa cum am mai scris si altadata, alege Grohe pentru o baie smart si eleganta. Ai doar de castigat.

Essence, o reinterpretare de succes pentru baterii Grohe

Cei care sunt in cautarea unui design pur gasesc in colectia Essence obiecte sanitare si baterii pentru baie care completeaza un design curat si inteligent. Materialele de inalta calitate fac casa buna cu tehnologiile folosite de Grohe iar designul indelung studiat se remarca imediat.

Desinul cosmopolit se potriveste foarte bine in baile de hotel si ar arata splendid si la tine in baie. In plus, functiile GROHE AquaGuide si GROHE SilkMove iti asigura un nivel inalt de confort.

Reamenajezi baia? Ia in calcul obiectele sanitare si bateriile de baie din colectia Grohe Essence.

Sisteme fotovoltaice Brasov la cheie

sisteme fotovoltaice Brasov

Cererea de sisteme fotovoltaice in Brasov este din ce in ce mai mare, lucru de laudat si de luat in considerare pentru o independenta energetica partiala sau chiar totala. Si pentru ca e mai ieftin atunci cand achizitionezi un sistem complet decat pe bucati, Rosilo Engineering vine cu o propunere inteligenta, sisteme fotovoltaice la cheie.

Astfel, ai atat sisteme fotovoltaice de inalta performanta cat si o echipa specializata in montajul profesionist al acestora. Fie ca este vorba de sisteme solare fotovoltaice on grid, off grid sau hibrid, vei avea parte de o oferta personalizata conform nevoilor tale si posibilitatilor reale din teren.

Sisteme fotovoltaice Brasov

Eu nu sunt experta in sisteme fotovoltaice, tocmai de aceea apelez la specialisti. Lasand deoparte factura la curentul electric, imi place ideea de a contribui la o lume mai ecologica. Sunt o ecologista practicanta (daca termenul asta exista la religii nu vad de ce nu s-ar aplica si in cazul de fata) si fac tot ce pot eu, personal, pentru o lume mai buna. Da, stiu, cu o floare nu se face primavara, dar exista speranta. 🙂 Nu mi-am propus sa schimb lumea, mi-am propus sa ma schimb pe mine insami.

panouri solare Brasov

Rosilo Engineering Brasov, solutii la cheie pentru energie verde

Fara batai de cap, poti apela la specialisti pentru un sistem fotovoltaic complet cu montaj inclus. In plus, ei stiu si ce tip de sistem solar s-ar potrivi pentru fiecare caz in parte. Poti citi pe internet, te poti familiariza cu tipurile de sisteme solare, dar stii si tu ca socoteala de acasa nu mai este valabila in targ.

Tinind cont ca ai nevoie de panouri solare, structuri de sustinere, controlere, acumulatori, invertere si alte elemente care tin de reteaua electrica, iti recomand un sistem la cheie. Este mai ieftin si, in plus, mai rapid de montat.

Energie gratis

Energia solara si aerul pe care il respiram sunt printre putinele lucruri gratuite. 🙂 Mai in gluma, mai in serios, energia soarelui este gratuita si, cu o investitie ce poate fi decontata de stat prin pragramul „Casa Verde”, poti obtine independenta energetica totala sau partiala.

Energia verde a devenit din ce in ce mai permisiva si asta se datoraza evolutiilor in domeniul tehnologic si a investitiilor facute atat in cercetare si dezvoltare, cat si in implementare.

Asadar, inchei indrumandu-te sa apelezi la serviciile all inclusive ale firmei Rosilo Engineering pentru achizitionare si montaj sisteme fotovoltaice Brasov.

Toaleta Subway 2.0, fara margine si cu montaj pe perete

Toaleta Subway 2.0 Villeroy & Boch

Villeroy & Boch nu se dezminte nici atunci cand vine vorba de toalete. Colectia Subway 2.0 Villeroy & Boch este un exemplu de maiestrie, de tehnica si design in baie. Optiunile si combinatiile pe care le poti face in amenjarea baii atunci cand optezi pentru obiectele sanitare din colectia Subway 2.0 de la Villeroy & Boch sunt nelimitate. Imagination, the final frontier!, da, stiu, era vorba de spatiu, dar in cazul nostru, este imaginatia. 🙂

Asadar, Villeroy & Boch ne surprinde din nou atat la capitolul design cat si la capitolul functionalitate, mai ales in cazul toaletelor sau vaselor wc cu montaj pe perete. Rezervorul si instalatia sunt ascunse, se creaza astfel o ambianta moderna, eleganta si, nu in ultimul rand, igienica.

Curatarea usoara a podelei este un avantaj major, atat in baile de acasa cat si in baile din hoteluri, pensiuni, restaurante. Si pentru ca am ajuns la capitolul igiena, e musai sa vorbim despre DirectFlush.

DirectFlush, curatare rapida a vasului de toaleta

Toate vasele wc Subway 2.0 de la Villeroy & Boch au integrata functia DirectFlush care permite o curatare temeinica cat si rapida a toaletei. Debitul de apa este directionat precis pentru a indeparta urmele sau reziduurile de pe vasul de toaleta.

Ramanem la capitolul igiena si vorbim despre lipsa ramei (toalete sau vase wc rimless). Mizeria nu se mai poate ascunde in spatele ramei, igiena fiind una la cote foarte inalte.

Villeroy & Boch Subway 2.0

AquaReduct, mai multa igiena cu mai putina apa

Economia de resurse depaseste foaia de hartie si isi gaseste aplicabilitatea in colectia de vase wc si obiecte sanitare de la Villeroy & Boch, si anume, Subway 2.0. In loc de 6 litri de apa la fiecare folosire, toaleta Subway 2.0 foloseste 4,5 litri, zi de zi, contribuind la un consum redus de apa.

Iata o metoda extraordinara de a proteja atat mediul cat si portofelul. 🙂 .

Instalare usoara si seturi inteligente de montaj

Toalete cu montaj pe perete arata pur si simplu elegant. Seturile de montaj permit o instalare simpla si , mai mult decat atat, flexibila, adaptata la nevoia exacta a posesorului. Optional, se pot alege sisteme care cresc nivelul de confort din baie cat si din intreaga casa (exemplu, viProtect, un sistem care atenueaza sunetele din baie).

Daca esti in proces de amenajare al baii, ia in calcul si colectia de obiecte sanitare si toalete de la Villeroy & Boch. Versatila, colectia Subway 2.0 se ptriveste oricarui stil de amanajare.

 

Hatria Next, obiecte sanitare de lux la preturi blande si un stil industrial in baie

Gama de obiecte sanitare Hatria Next demonstreaza ca luxul poate fi accesibil oricui. Gama de sanitare Next ne arata clar inca o data ca italienii se pricep de minune sa imbine tehnica de ultima generatie cu designul.

Intreaga gama de obiecte sanitare Next de la Hatria „vorbeste” despre maiestria cu care italienii stiu sa faca din ceramica sanitara obiecte care nu urmeaza tendinte, ci le impun. Atat de puternic este factorul design, stabileste curente si stiluri de design in baie.

Eu sunt un mare fan al stilului industrial, pur si simplu se potriveste cu personalitatea mea, cu nevoile mele de amenajare interioara. Am invatat sa indulcesc austeritatea stilului cu elemente calde care reusesc sa capteze atentia si sa adauge acel ceva, acea sclipire care trasforma totul.

Obiecte sanitare cu palete de culori neutre

Cred ca de la paleta de culori a inceput dragostea mea pentru stilul industrial, pur si simplu iubesc simplitatea si culorile neutre. Netria Next produce WC-uri si bideuri negre sau antracit si, mai ales,  mate. Bineinteles ca se gasesc si variantele clasice, albe, dar daca esti din gasca mea industriala vei alege cel mai probabil obiecte sanitare antracit.

vc si bideu hatria next

wc si bideu Hatria Next

Eu nu sunt un fan al faiantei, sunt acum tot felul de vopsele si tencuieli marmorate care inlocuiesc cu succes clasica faianta. Detest rosturile care aduna il ele mizerie oricat le-ai curata. Poti sa alegi nuante calde pentru pereti sau poti opta pentru nuante tari de albatru, gri sau verde.

Mie imi place lemnul si in baie si nu ezit sa il folosesc . Daca esti curajos, alaturi de obiecte sanitare Hatria Next poti opta pentru pereti de piatra, caramida sau alte materiale care creeaza un aspect brut, nefinisat.

Oglinzi si deoratiuni in baie

WC-urile si bideurile sunt obiectele sanitare de la Hatria Next care dau tonul designului in baie. Iti recomand oglinzi mari, iar daca alegi oglinzi rotunde, opteaza pentru o rama simpla de lemn sau o rama metalica. Pe principiul „les is more”, eu as opta pentru baterii sanitare cu monocomanda, simple si de efect.

Baterie lavoar Kludi Zenta

Baterie lavoar Kludi Zenta, www.robinetebaie.ro, 825 Lei

Si pentru ca am vorbit de baterii baie, iata inca o recomandare in articolul „Cele mai bune baterii pentru baie sunt Grohe, parerea mea

Un alt element de care trebuie sa tii cont sunt luminile. Ce zici de niste becuri economice care atarna de tavan? Agatate cu lanturi sau sfori groase, simple si frumoase, luminile pun accent pe intregul design industrial al baii.

Daca vrei sa iti renovezi baia si stilul industrial ti se potriveste, poti opta pentru obiecte saniatre Hatria Next. Spor si putere de munca sa ai!

„Made in Romania” este de bine

Stim bine cat de important este pentru noi sa ne simtim siguri si multumiti de alegerile facute. Cand vine vorba despre firme profesionale si serioase din Romania, avem o intreaga lista caci cine mai bine decat noi, cei care verificam si reverificam performanta, o poate face ?
Astazi lista o sa fie un mai atipica, caci nu vom fixa discutia asupra unui singur domeniu de activitate ci vom diversifica . Asadar, astazi va prezentam urmatoarele firme pe care le recomandam cu caldura.

Tentrom Paradise, producator de copertine in Bucuresti

Asa cum spune si brandul, la Tentrom Paradise ai raiul pentru copertine Bucuresti. Odata cu venirea sezonului cald, terasele cauta firmele cele mai bune pentru a le ajuta in inchiderea teraselor, copertine retractabile, marchize, geamuri pliabile, pergole ballon dar si multe alte accesorii.

Afi Trucks, service camioane Cluj cu experienta

In anul 2013 cei de la Afi Trucks, din pasiune pentru motoare, acestia au hotarat sa aduca pe piata cele mei bune servicii pentru cei care au nevoie de service camioane Cluj. Masina, ca si destinul, poate sa fie tare imprevizibila asadar, de ce sa nu ne asiguram ca avem planul nostru de salvare atunci cand masina ne lasa la greu.

Pro York Sales, service instalatii frigorifice Mures

Cu siguranta nu veti ghici ce se afla in spatele acestei firme dar suntem aici sa ii facem cunoscuti si de retinut pentru momentele in care avem nevoie de service instalatii frigorifice Mures. Pro York Sales asigura montaj, intretinere si reparatii pentru utilaje si echipamente frigorifice.

Eden Eternum, servicii funerare Frumuseni

Ultima, dar nu cea din urma, Eden Eternum ofera servicii funerare Arad. Stim ca nu este un eveniment fericit dar mai stim si ca totul trebuie sa fie pregatit in cel mai mic detaliu pentru cel din urma drum al celor dragi noua. Eden Eternum si-a castigat increderea clientilor pentru seriozitatea de care mereu au dat dovada, promptitune, sinceritate si implicare.
Lista noastra de astazi se incheie dar stati aproape, urmeaza si altele.