Categorie: instalatii

Filtrare si tratare apa – importanta

filtrare si tratare apa

Conform definitiei, procesul pentru filtrare si tratare apa reprezinta procesul prin care apele uzate devin iarasi potabile. Acest lucru se realizeaza atat prin metode mecanice, biologice sau mecano-chimice, prin intermediul diverselor tipuri de instalatii. O astfel de instalatie are ca rol principal filtrarea apelor uzate si transformarea lor in ape care respecta normativele de deversare intr-un emisar.

Statiile de filtrare si tratare apa, sau epurare cum mai sunt numite, reprezinta un element foarte important atunci cand vine vorba de tratarea apei si respectarea reglementarilor legale. Pentru a fi in legalitate, nici o apa uzata nu ar trebui sa contina substante de natura poluanta care sa depaseasca un anumit grad de toxicitate. Acest lucru garanteaza ca apa nu va pune in pericol vietile umane si nici ecosistemul. Un alt sistem de alarma este reprezentat de catre materiile in suspensie peste limita, sau care duc la formarea spumei sau schimbarea proprietatilor altor substante cu care intra in contact.

De ce este importanta o statie de filtrare si tratare apa?

instalatii tratare apaFirma Prest EcoTrend si-a axat activitatea in jurul furnizarii de produse si servicii pentru tratarea apei. Fie ca vorbim de filtrare clor, filtrare gust-miros, filtrare nitrati, filtrare amoniu, filtrare impuritati, dedurizare, osmoza inversa, clorinare sau demineralizare, acestia au soluatia ideala pentru orice nevoie.

Produele comercializate de catre Prest EcoTrend sunt proiectate, create si testate la standarde inalte de calitate, pentru a oferi intotdeauna rezultate satisfacatoare. Acestea sunt complet automatizate, iar procesul epurarii se desfasoara fara a mai fi nevoie de supravegherea instalatiei.

Misiunea Prest EcoTrend este de a imbunatati calitatea vietii populatiei dar si a mediului in care traim prin asigurarea surselor de apa potabila si canalizare. Prin reducerea riscului de contaminare a apei si oferirea conditiilor mai bune de igiena, va creste si starea de sanatate a populatiei. Prin tratarea apei conform normelor europene, se reduc infiltratiile din apa de suprafata iar calitatea vietii va creste considerabil.

In concluzie, prin utilizarea produselor de tratare a apei, contribuiti atat la imbunatatirea calitatii vietii umane cat si la restabilirea balantei ecosistemului.

Instalatii piscine publice sau private

piscine rivate si publice

Imaginati-va ca puteti adauga o alta dimensiune casei dumneavoastra, creand un spatiu in care dumneavoastra si familia puteti sa va relaxati, sa va distrati dar si sa va mentineti in forma. Fie ca este in interior sau in aer liber, o piscina privata va poate oferi toate aceste lucruri. Din fericire, noi va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii pentru construirea dar si intretinerea de piscine publice sau private, plus o gama de instalatii piscine.

Piscinele frumos proiectate va permit sa inotati sau sa faceti exercitii, sa va relaxati sau sa va distrati, toate din intimitatea gradinii sau casei dumneavoastra. De la inceputul activitatii noastre, am ajutat numeroase familii sa-si proiecteze si sa construiasca piscinele de vis. Suntem mandri ca avem o reputatie sinonima cu luxul, calitatea si cele mai inalte standarde ale designului piscinelor, oferind servicii impecabile clientilor si sprijinind fiecare etapa a procesului.

Un proiect de succes necesita o contributie din partea mai multor profesionisti, toti lucrand impreuna. Echipa noastra dedicata de arhitecti, designeri de piscina, ingineri si manageri de proiect face acest lucru, astfel incat sa puteti urmari pe masura ce viziunea dumneavoastra devine realitate.

Instalatii piscine de la profesionisti

De la consultarea si planificarea initiala, prin etapa de proiectare la procesul de constructie, pana la momentul in care incepeti sa va bucurati de noua piscina, noi vom supraveghea intregul proiect de la inceput pana la sfarsit. Intotdeauna cand aveti nevoie de ajutor legat de piscine, fie ca vorbim de instalatii piscine, curatarea lor sau chiar instalarea, va stam la dispozitie.

Fie ca alegeti o gama olimpica eleganta si eficienta, un model traditional simplist sau un design complet personalizat, va vom indruma prin optiunile pe care le aveti pentru a putea fi siguri ca ati luat alegerea potrivita.

Partea de planificare a procesului implica o consultare cu unul dintre directorii firmei si acopera toate aspectele necesare pentru a va lansa proiectul. Aceasta include: studii de fezabilitate, concepția designului, desene arhitecturale, materiale si paleta de culori, etc.

Ce au in comun 4 firme diferite?

garduri metalice, instalatii sanitare bucuresti, foraje puturi

Deschiderea catre client, calitatea serviciilor oferite, seriozitatea cu care se trateaza fiecare client in parte sunt doar cateva elemente pe care Pan Met SRL, Rian Consult SRL, Gama Instal SRL si Nordgeofor SRL le au in comun.

garduri metalice1. Pan Met SRL Brasov si gardurile metalice de calitate nemteasca

Gardurile metalice pot fi una din cele mai fiabile solutii pentru imprejmuirea spatiilor rezidentiale (curti, gradini), pentru imprejmuirea spatiilor cu destinatie economica, a locurilor de joaca sau a institutiilor.

Gardurile si portile metalice pot fi personalizate cu ajutorul benzilor de polipropilena in diverse modele si culori, cu ajutorul plantelor cataratoare sau folosindu-se gabioanele care pot fi umplute cu piatra de diferite structuri si culori.

Rezistenta, versatilitatea si pretul sunt atuurile forte ale gardurilor metalice.

colectare deseuri periculoase si nepericuloase2. Rian Consult SRL Brasov si colectarea deseurilor

Colectarea, transportul, stocarea si tratarea deseurilor sunt activitatile principale ale firmei Rian Consult. Deseurile periculoase sau nepericuloase sunt colectate de la societati de pe intreg teritoriul Romaniei. Se tine cont de posibilitatea reciclarii si valorificarii anumitor tipuri de deseuri.

Misiunea firmei Rian Consult este aceea de a contribui la salvarea planetei, a naturii, a oamenilor. Stim cu totii cat de periculoase pot fi deseurile si cat de usor se pot contamina apele, solul sau aerul. Colectarea deseurilor, stocarea in vederea tratarii, actiunile de decontaminare si ecologizare sunt esentiale pentru a mentine un nivel de trai sanatos.

Respectul fata de natura si protejarea cetatenilor sunt mai mult decat cuvinte.

servicii instalatii sanitare bucuresti3. Gama Instal SRL Bucuresti si executarea de lucrari de instalatii sanitare

Bucurestiul avea nevoie de un jucator serios pe piata instalatiilor termice, sanitare si de climatizare. De la consultanta, la proiectare si pana la executia si asigurarea de service specializat, Gama Instal, autorizata ISCIR, executa lucrari de instalatii folosind materiale si tehnici noi.

Cateva exemple de servicii realizate curent de Gama Instal: montaj hidrofoare, montaj pompe de caldura, montaj obiecte sanitare, montaj instalatii sanitare, montaj panouri solare, montaj centrale termice, verificari si autorizari ISCIR centrale termice.

Aveti nevoie se servicii de instalatii termice, sanitare sau de climatizare in Bucuresti? Luati legatura ce cei de la Gama Instal!

foraje puturi4. Nordgeofor SRL si serviciile de foraje puturi

Alimentarea cu apa presupune forarea de puturi de diverse adancimi.
Pompele de caldura, de asemenea, presupun forarea de puturi de mare adancime pentru a avea acces la energia geoteemala.
Nordgeofor, cu ajutorul utilajelor moderne de origine germana si cu priceperea personalului specializat in tipuri de sol, gaseste cele mai bune si mai econimice solutii pentru a ajunge la apa de adancime.

4 firme, 4 domenii de activitate si zeci de profesionisti pentru zeci de probleme

Home confort expert, sistem de climatizare inteligent

sistem climatizare

Aldodefcool este partener in programul exclusivist Daikin Home Comfort Expert, reusind sa aduca mai aproape de dumneavoastra toate beneficiile acestui program prin montarea de sisteme de climatizare. Acest lucru inseamna ca veti beneficia intotdeauna de suport tehnic avansat si conditii de garantie exclusive. Toate acestea va vor ajuta la crearea climatului perfect al locuintei dumneavoastra.

Firma noastra va ofera o gama diversa de produse pentru reglarea conditiilor climatice, de la centrale de tratare a aerului la sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Toate acestea au ca scop crearea unui mediu sanatos, proaspat si mereu confortabil, indiferent de tipul de cladire unde vor fi instalate.

Importanta ventilatiei pentru o cladire

Atunci cand dorim sa ne asiguram o cladire eficienta din punct de vedere energetic, acest lucru inseamna si o crestere a nevoii de ventilatie. Orice cladire eficienta energetic presupune o foarte buna izolare termica in vederea reducerii pierderilor de caldura. Din pacate, insa, prin izolarea unei cladiri aerul dinauntrul acesteia va stagna si va deveni viciat, lucru care dauneaza atat respiratiei cat si peretilor sau mobilei, ducand la aparitia condensului, mucegaiului si mirosurilor neplacute.

Centralele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra au fost proiectate prin intermediul unei tehnologii avansate, pentru a putea aduce o mai mare eficienta energetica si a reduce costurile de proprietate.

  • Prin intermediul tehnologiei de recuperare a caldurii, reusiti sa recuperati pana la 90% din caldura.
  • Ventilatoarele prezinta o eficienta ridicata in comparatie cu ventilatoarele standard, pentru a oferi imbunatatiri simtitoare.
  • Motorul reduce consumul de energie.
  • Prin sistemul de control eficient, vei putea sa gestionezi consumul energetic in intreaga cladire.

Puteti sa optati pentru o centrala de tratare a aerului din gama de clase standard sau chiar sa sistem de climatizare apelati la o solutie premium personalizata nevoilor dumneavoastra si tipului de cladire. Acum veti putea sa personalziati dimensiunea unitatii, fara costuri suplimentare, astfel incat sa o puteti instala in spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Sistemul de ventilatie este esential pentru obtinerea si mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in cadrul oricarui tip de spatiu. Acesta introduce aer proaspat din exterior, indepartand particulele viciate si echilibrand in acelasi timp nivelul de umiditate.

Casa, de la constructie la finisaje

case de lemn

Eu am locuit toata viata in apartament si de ceva ani de zile, visez la o casa mica, alba, cu curte spatioasa, cu un hamac albastru legat intre 2 pomi fructiferi, cu mobilier de gradina din europaleti reciclati si multa, multa liniste…

Nu stiu cat timp are sa mai treaca pana cand visul meu va deveni realitate dar urmaresc cu interes piata de constructii case de lemn. Vreau o casa naturala, care respira, care imbatraneste odata cu mine. 🙂

Cei cu care imi voi construi casa vor trebui sa treaca de verificari din toate punctele de vedere. Utilajele pe care acestia le folosesc trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si sa aiba toate avizele privind partea de testari si analize tehnice necesare. Siguranta este cuvantul se ordine.

Inca nu am bugetul necesar demararii unui astfel de proiect, dar asta nu ma impiedica sa ma pregatesc in acest sens. Stiu deja si cu ce firma voi lucra pe partea de confectii metalice, mi-am ales inclusiv tipul de gard. Sunt organizata!

Cred ca cele mai mari batai de cap vor veni din sfera de amenajare, inca nu stiu ce sa aleg din multitudinea de produse pentru amenajari interioare. Am prea multe variante de parchet, mobila, obiecte sanitare, perdele etc. Norocul meu este ca am timp berechet pentru a ma decide.

Obiectivul exista, dorinta este, cu banii stau cam prost…

Experti in sisteme de securitate – USE Systems Brasov

sisteme de securitate brasov

Daca ai ajuns la noi inseamna ca nu ai nevoie doar de un sistem de alarma sau de supraveghere video, ai nevoie de o echipa de experti (ingineri) in sisteme de securitate Brasov care sa conceapa un plan in ceea ce priveste securitatea fizica, a echipamentelor sau a bunurilor.

Ce ne face sa fim experti in sisteme de securitate:

  1. Profesionalismul
  2. Flexibilitatea
  3. Conceperea si implementarea de strategii
  4. Dinamismul

Profesionalism in sisteme de securitate de la A la Z

sisteme de securitate

sisteme de securitate

Suntem profesionisti de la inceput si pana la sfarsitul proiectului, acordam maxima importanta fiecarui proiect indiferent de faza de lucru in care se afla: consultanta => proiectare => instalare => service.

Pentru noi marimea proiectului nu conteaza, suntel la fel de dedicati cand montam sisteme de alarma sau sisteme de supraveghere video ca atunci cand realizam un sistem integrat hi-tech.

Flexibilitatea in alegerea celor mai bune solutii

Proiectarea si instalarea de sisteme de securitate trebuie sa se faca in avantajul clientului si cu respectarea dispozitiilor legale in acest sens. Fiecare client este unic si ne adaptam nevoilor sale de protectie, indiferent daca este vorba de protectia fizica a unor persoane sau bunuri, de protectia angajatilor si echipamentelor din sistemul informatic sau chiar de protectia informatiilor.

Strategii pentru dezvoltarea si implementarea masurilor de securitate

Inainte de a implementa un sistem, indiferent de complexitatea acestuia, ai nevoie de un plan intocmit in functie de cererile clientului. Incepand cu analiza si determinarea oricaror variabile care ar aduce prejudicii securitatii si pana dupa implementarea sistemului de securitate suntem atenti si propunem cele mai eficiente solutii pentru a asigura protectia necesara.

Dinamismul si deschiderea catre nou

Intr-un domeniu hi-tech cum este cel al sistemelor de securitate unde zilnic apar echipamente de supraveghere video noi, sisteme de alarma din ce in ce mai performante, tehnologii avansate care sa fie compatibile cu orice dispozitiv multimedia mobil este obligatoriu sa fii dinamic si informat pentru a ramane in top.

Viitorul suna bine daca este supravegheat

„Paza buna trece primejdia rea” are sens in domeniul nostu. Scopul nostru este sa ne asiguram ca „primejdia” nu va avea nici macar curajul sa se apropie, cu atat mai putin sa indrazneasca.

Sa auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

Aer conditionat industrial Brasov sau work confort expert

Aldodefcool-Aer conditionat industrial Brasov

Mi-a placut mult expresia “work confort expres”, este, daca vreti, o definitie exacta a ceea ce reprezinta un sistem de aer conditionat industrial Brasov. Confortul nu trebuie sa il regasim doar in cadrul caminului ci si la locul de munca. Un indice de confort este si calitatea aerului respirat, avem nevoie de aer curat pentru a ne mentine sanatosi, pentru a ne mentine pofta de viata si implicit, de munca.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa iti desfasori activitatea intr-o turnatorie. Oare cate grade ar fi in incaperea respectiva daca nu ar exista un sistem de aer conditionat? Nu cred ca aerul ar fi cu putinta de respirat intr-un astfel de loc, nu am fost niciodata si nici nu cred ca voi avea ocazia.

O sa spuneti ca este o extrema… Bine, sa devenim mai pamanteni si sa margem la un spalatorie care are si servicii de calcat. Ati stat in preajma unei statii de calcat profesionale? Daca nu ar exista un echipament de climatizare adecvat cu siguranta angajata (nu e discriminare, dar nu am vazut niciodata un barbat in aceasta pozitie) ar face sauna continuu. O fi sauna sanatoasa, dar in doze mici. La cat abur face o statie de calcat, nivelul de umiditate ar fi mult peste marja de confort, de caldura nici nu mai vorbesc.

Dar de simigeriile care au aparut la tot pasul (pe principiul la noi umbla cainii cu colaci in coada) ce ziceti? Angajatii fierb si coc covrigii indiferent de anotimp (cate grade ar putea fi intr-un astfel de spatiu intr-o zi torida de vara?). Ar fi cu neputinta sa lucrezi intr-un astfel de loc fara prezenta unui aparat de aer conditionat.

Aer conditionat industrial Brasov in mall-uri si magazine

Halele de productie, spatiile de birouri, mall-urile si magazinele, toate au nevoie de un sistem de ventilatie sau de aer conditionat industrial Brasov. Fara astfel de echipamente aerul ar fi greu de respirat si chiar periculos pentru sanatate.

Intr-un mall se pot gasi sute de persoane in acelasi interval de timp. Toti acesti oameni consuma oxigen, fara un echipament de monitorizare a aerului conditionat calitatea acestuia ar scadea in cateva zeci de minute. Oamenii nu ar mai pierde timp (si bani) prin magazine, sistemul lor de confort ar intra in alerta si ar parasi mall-ul.

Aerul conditionat nu este un lux, este o normalitate.

Instalatii termice si sanitare, un domeniu dinamic

instalatii termice si sanitare Brasov

Nu stiu sigur daca eu am ales sa activez in domeniul instalatiilor termice si sanitate sau daca ele m-au ales pe mine, cert este ca a fost cea mai buna elegere. Sunt un om mereu in miscare, agitat ar spune unii, polivalent ar spune altii, care cauta mereu solutii si tehnologii de ultima generatie care sa vina in intampinarea viitorului, nu a trecutului.

Instalatii termice Brasov: de la centrale la panouri solare

Daca in urma cu 20-30 de ani toata lumea era racordata la sistemul centralizat de termoficare, lucrurile stau diferit acum. De la o zona la alta a tarii difera ponderea celor care si-au montat centrale proprii sau de bloc. La Brasov cele mai multe apartamente sau case au incalzire in regie proprie.

Sistemul centralizat de livrare a apei calde si a caldurii nu este cea mai buna optiune. Nu vad de ce o institutie sa hotarasca in locul meu cand si cum sa imi incalzesc casa, ce temperatura sa am in incapere si in ce perioada. Posibilitatea montarii de centrale termice murale a schimbat acest lucru. Fiecare are puterea de a decide atat asupra temperaturii ambientale cat si asupra temperaturii apei calde menajere. Expresia “platesti cat consumi” capata sensul corect in acest caz.

Un pas spre viitor au reprezentat panourile solare, o alternativa ecologica pentru incalzirea apei menajere si chiar pentru incalzirea locuintelor. Avem suficiente zile insorite si se poate capta energie solara si pentru zilele in care soarele nu vrea sa isi arate fata. Personal, visez la ziua in care ne vom folosi doar energiile naturale ale Terrei (solare, eoliene, geotermale) pentru a avea utilitati gratuite.

Instalatii sanitare Brasov: de la robineti la conducte de alimentare cu apa

Baile si bucatariile noastre au devenit de mult timp o provocare pentru designerii de interior. In functie de spatiu disponibil alocat acestor incaperi se cauta solutii care sa imbine utilul cu placutul, care sa creeze armonie fara a afecta functionalitatea. Exista game variate de obiecte si accesorii sanitare, unele chiar hight tech (baterii cu senzori de miscare, dus cu lumini, radio etc) care se indeplineasca toate cerintele clientilor. Instalatiile “la vedere” se gasesc acum in forme si culori diferite, pot fi metalice, compozite sau din sticla etc. Tevile si conductele sunt ascunse sau mascate, totul este gandit si apoi realizat cu fidelitate pana la cele mai fine detalii.

Instalatiile sanitare, indiferent ca vorbim de baie sau de bucatarie, au devenit elemente functionale de design si arhitectura, altfel spus, sunt dinamice, exact ca mine.

Aer conditionat industrial Brasov pentru angajati eficienti

Expertii spun despre calitatea muncii ca este direct proportionala cu confortul angajatului, cu cat acesta din urma lucreaza intr-un mediu mai placut, cu atat va fi mai eficient, motiv pentru care se pune accent pe calitatea aerului respirat. Acesta este motivul pentru care se monteaza aer conditionat industrial Brasov in cadrul intreprinderilor, haleor, magazinelor etc.

Piata constructiilor civile si industriale s-a modificat mult in ultimul timp in masura in care se urmareste reducerea costurilor pentru incalzire. Eficienta energetica a dus la scaderea calitatii aerului din interiorul cladirilor, urmatoarea masura luata fiind instalarea unui sistem de ventilatie care sa permita o aerisire, o reimprospatare a aerului.

Aer conditionat industrial Brasov pentru a controla nivelul de umiditate

In functie de temperatura aerului de afara, in interior ar trebui sa avem un indice de umiditate cuprins intre 30 si 50%, valorile din afara intervalului fiind periculoase pentru sanatate. Daca acasa putem aerisi prin deschiderea geamurilor, putem folosi umidificatoare sau dezumidificatoare pentru a tine umiditatea sub control, pentru spatiile largi este nevoie de solutii de climatizare inteligente care sa permita un control individual pe zone diferite.

Pentru fiecare spatiu este nevoie sa existe posibilitatea de a se putea face setari care tin cont de marimea spatiului, temperatura de afara, de cati oameni lucreaza in perimetrul respectiv, daca exista echipamente care degaja caldura sau aburi sau substante toxice. Pentru fiecare zona in parte se pot face setari care sa programeze sistemele de aer conditionat industrial Brasov sa functioneze dupa un program prestabilit. Senzorii care masoara indicii care definesc calitatea aerului pot transmite semnale de alarma care sa porneasca sistemul de ventilatie ori de cate ori este nevoie.

Cand vorbim despre instalatii de aer conditionat, vorbim atat despre solutii de racire a aerului cat si despre solutii de incalzire. Aceste sisteme inteligente de climatizare pot avea ambele functii, sunt silentioase si asigura un climat sanatos, un aer de calitate si un confort sporit.

Sa muncim cu spor, sa fim productivi si sa respiram un aer curat.

Cauti electrician Brasov?

electrician brasov

Ai gasit! Ai ajuns unde trebuie, la mesterul tau.

Se construieste mult in Brasov si zonele limitrofe si asta e un lucru bun, inseamna dezvoltare, inseamna locuri de munca, consum de materiale si servicii din diverse domenii. Orasul se dezvolta si oamenii de asemenea.

In cazul constructiilor “la rosu” poti realiza montajul instalatiei electrice de la A la Z, probabil este ceea ce isi doreste orice electrician Brasov, nu poti avea surprize. In acest caz trebuie sa urmaresti proiectul si sa executi totul conform desenului. Pentru a continua cu montajul priozelor, intrerupatoarelor si corpurilor de iluminat trebuie sa astepti terminarea lucrarilor din interior (zugravit, placari etc).

Nu ne dam in laturi nici de la reparatii de instalatii electrice din imobile vechi. Aici sunt cele mai mari provocari dar experienta este aliatul nostru si reusim cu succes sa gasim scurt circuitul si sa il reparam. Aici apar si cele mai multe situatii de urgenta. Vrem sau nu, depindem de energia electrica. Cele mai multe lucruri din casele noastre functioneaza pe baza de electricitate, de la becuri si aparate electrocasnice pana la centrala de apartament.

Se intampla uneori sa fie nevoie de schimbat o siguranta, o priza sau un intrerupator. Nu va jucati cu curentul electric. Pentru 10 lei (pretul unui schimbat de priza electrica) nu are sens sa riscati un scurt circuit, pentru astfel de lucruri se va deplasa la dumneavoastra un electrician Brasov echipat cu materialele si echipamentele necesare.

Renovati? Montam cu drag corpuri de iluminat (cu sau fara senzori), aplice, lustre, spoturi. Va putem schimba toate prizele si intrerupatoarele din casa sau chiar schimba intreaga instalatie electrica.

Spatiile comune precum scarile de bloc pot necesita deasemenea interventii electrice. Lucram cu Asociatiile de proprietari si orice persoane juridice care ne solicita serviciile. Oferim service, garantie si post-garantie.

Cu noi nimeni nu ramane in bezna!