Categorie: instalatii

Home confort expert, sistem de climatizare inteligent

sistem climatizare

Aldodefcool este partener in programul exclusivist Daikin Home Comfort Expert, reusind sa aduca mai aproape de dumneavoastra toate beneficiile acestui program prin montarea de sisteme de climatizare. Acest lucru inseamna ca veti beneficia intotdeauna de suport tehnic avansat si conditii de garantie exclusive. Toate acestea va vor ajuta la crearea climatului perfect al locuintei dumneavoastra.

Firma noastra va ofera o gama diversa de produse pentru reglarea conditiilor climatice, de la centrale de tratare a aerului la sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Toate acestea au ca scop crearea unui mediu sanatos, proaspat si mereu confortabil, indiferent de tipul de cladire unde vor fi instalate.

Importanta ventilatiei pentru o cladire

Atunci cand dorim sa ne asiguram o cladire eficienta din punct de vedere energetic, acest lucru inseamna si o crestere a nevoii de ventilatie. Orice cladire eficienta energetic presupune o foarte buna izolare termica in vederea reducerii pierderilor de caldura. Din pacate, insa, prin izolarea unei cladiri aerul dinauntrul acesteia va stagna si va deveni viciat, lucru care dauneaza atat respiratiei cat si peretilor sau mobilei, ducand la aparitia condensului, mucegaiului si mirosurilor neplacute.

Centralele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra au fost proiectate prin intermediul unei tehnologii avansate, pentru a putea aduce o mai mare eficienta energetica si a reduce costurile de proprietate.

  • Prin intermediul tehnologiei de recuperare a caldurii, reusiti sa recuperati pana la 90% din caldura.
  • Ventilatoarele prezinta o eficienta ridicata in comparatie cu ventilatoarele standard, pentru a oferi imbunatatiri simtitoare.
  • Motorul reduce consumul de energie.
  • Prin sistemul de control eficient, vei putea sa gestionezi consumul energetic in intreaga cladire.

Puteti sa optati pentru o centrala de tratare a aerului din gama de clase standard sau chiar sa sistem de climatizare apelati la o solutie premium personalizata nevoilor dumneavoastra si tipului de cladire. Acum veti putea sa personalziati dimensiunea unitatii, fara costuri suplimentare, astfel incat sa o puteti instala in spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Sistemul de ventilatie este esential pentru obtinerea si mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in cadrul oricarui tip de spatiu. Acesta introduce aer proaspat din exterior, indepartand particulele viciate si echilibrand in acelasi timp nivelul de umiditate.

Casa, de la constructie la finisaje

case de lemn

Eu am locuit toata viata in apartament si de ceva ani de zile, visez la o casa mica, alba, cu curte spatioasa, cu un hamac albastru legat intre 2 pomi fructiferi, cu mobilier de gradina din europaleti reciclati si multa, multa liniste…

Nu stiu cat timp are sa mai treaca pana cand visul meu va deveni realitate dar urmaresc cu interes piata de constructii case de lemn. Vreau o casa naturala, care respira, care imbatraneste odata cu mine. 🙂

Cei cu care imi voi construi casa vor trebui sa treaca de verificari din toate punctele de vedere. Utilajele pe care acestia le folosesc trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si sa aiba toate avizele privind partea de testari si analize tehnice necesare. Siguranta este cuvantul se ordine.

Inca nu am bugetul necesar demararii unui astfel de proiect, dar asta nu ma impiedica sa ma pregatesc in acest sens. Stiu deja si cu ce firma voi lucra pe partea de confectii metalice, mi-am ales inclusiv tipul de gard. Sunt organizata!

Cred ca cele mai mari batai de cap vor veni din sfera de amenajare, inca nu stiu ce sa aleg din multitudinea de produse pentru amenajari interioare. Am prea multe variante de parchet, mobila, obiecte sanitare, perdele etc. Norocul meu este ca am timp berechet pentru a ma decide.

Obiectivul exista, dorinta este, cu banii stau cam prost…

Experti in sisteme de securitate – USE Systems Brasov

sisteme de securitate brasov

Daca ai ajuns la noi inseamna ca nu ai nevoie doar de un sistem de alarma sau de supraveghere video, ai nevoie de o echipa de experti (ingineri) in sisteme de securitate Brasov care sa conceapa un plan in ceea ce priveste securitatea fizica, a echipamentelor sau a bunurilor.

Ce ne face sa fim experti in sisteme de securitate:

  1. Profesionalismul
  2. Flexibilitatea
  3. Conceperea si implementarea de strategii
  4. Dinamismul

Profesionalism in sisteme de securitate de la A la Z

sisteme de securitate

sisteme de securitate

Suntem profesionisti de la inceput si pana la sfarsitul proiectului, acordam maxima importanta fiecarui proiect indiferent de faza de lucru in care se afla: consultanta => proiectare => instalare => service.

Pentru noi marimea proiectului nu conteaza, suntel la fel de dedicati cand montam sisteme de alarma sau sisteme de supraveghere video ca atunci cand realizam un sistem integrat hi-tech.

Flexibilitatea in alegerea celor mai bune solutii

Proiectarea si instalarea de sisteme de securitate trebuie sa se faca in avantajul clientului si cu respectarea dispozitiilor legale in acest sens. Fiecare client este unic si ne adaptam nevoilor sale de protectie, indiferent daca este vorba de protectia fizica a unor persoane sau bunuri, de protectia angajatilor si echipamentelor din sistemul informatic sau chiar de protectia informatiilor.

Strategii pentru dezvoltarea si implementarea masurilor de securitate

Inainte de a implementa un sistem, indiferent de complexitatea acestuia, ai nevoie de un plan intocmit in functie de cererile clientului. Incepand cu analiza si determinarea oricaror variabile care ar aduce prejudicii securitatii si pana dupa implementarea sistemului de securitate suntem atenti si propunem cele mai eficiente solutii pentru a asigura protectia necesara.

Dinamismul si deschiderea catre nou

Intr-un domeniu hi-tech cum este cel al sistemelor de securitate unde zilnic apar echipamente de supraveghere video noi, sisteme de alarma din ce in ce mai performante, tehnologii avansate care sa fie compatibile cu orice dispozitiv multimedia mobil este obligatoriu sa fii dinamic si informat pentru a ramane in top.

Viitorul suna bine daca este supravegheat

„Paza buna trece primejdia rea” are sens in domeniul nostu. Scopul nostru este sa ne asiguram ca „primejdia” nu va avea nici macar curajul sa se apropie, cu atat mai putin sa indrazneasca.

Sa auzim de bine!

 

 

 

 

 

 

Aer conditionat industrial Brasov sau work confort expert

Aldodefcool-Aer conditionat industrial Brasov

Mi-a placut mult expresia “work confort expres”, este, daca vreti, o definitie exacta a ceea ce reprezinta un sistem de aer conditionat industrial Brasov. Confortul nu trebuie sa il regasim doar in cadrul caminului ci si la locul de munca. Un indice de confort este si calitatea aerului respirat, avem nevoie de aer curat pentru a ne mentine sanatosi, pentru a ne mentine pofta de viata si implicit, de munca.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa iti desfasori activitatea intr-o turnatorie. Oare cate grade ar fi in incaperea respectiva daca nu ar exista un sistem de aer conditionat? Nu cred ca aerul ar fi cu putinta de respirat intr-un astfel de loc, nu am fost niciodata si nici nu cred ca voi avea ocazia.

O sa spuneti ca este o extrema… Bine, sa devenim mai pamanteni si sa margem la un spalatorie care are si servicii de calcat. Ati stat in preajma unei statii de calcat profesionale? Daca nu ar exista un echipament de climatizare adecvat cu siguranta angajata (nu e discriminare, dar nu am vazut niciodata un barbat in aceasta pozitie) ar face sauna continuu. O fi sauna sanatoasa, dar in doze mici. La cat abur face o statie de calcat, nivelul de umiditate ar fi mult peste marja de confort, de caldura nici nu mai vorbesc.

Dar de simigeriile care au aparut la tot pasul (pe principiul la noi umbla cainii cu colaci in coada) ce ziceti? Angajatii fierb si coc covrigii indiferent de anotimp (cate grade ar putea fi intr-un astfel de spatiu intr-o zi torida de vara?). Ar fi cu neputinta sa lucrezi intr-un astfel de loc fara prezenta unui aparat de aer conditionat.

Aer conditionat industrial Brasov in mall-uri si magazine

Halele de productie, spatiile de birouri, mall-urile si magazinele, toate au nevoie de un sistem de ventilatie sau de aer conditionat industrial Brasov. Fara astfel de echipamente aerul ar fi greu de respirat si chiar periculos pentru sanatate.

Intr-un mall se pot gasi sute de persoane in acelasi interval de timp. Toti acesti oameni consuma oxigen, fara un echipament de monitorizare a aerului conditionat calitatea acestuia ar scadea in cateva zeci de minute. Oamenii nu ar mai pierde timp (si bani) prin magazine, sistemul lor de confort ar intra in alerta si ar parasi mall-ul.

Aerul conditionat nu este un lux, este o normalitate.

Instalatii termice si sanitare, un domeniu dinamic

instalatii termice si sanitare Brasov

Nu stiu sigur daca eu am ales sa activez in domeniul instalatiilor termice si sanitate sau daca ele m-au ales pe mine, cert este ca a fost cea mai buna elegere. Sunt un om mereu in miscare, agitat ar spune unii, polivalent ar spune altii, care cauta mereu solutii si tehnologii de ultima generatie care sa vina in intampinarea viitorului, nu a trecutului.

Instalatii termice Brasov: de la centrale la panouri solare

Daca in urma cu 20-30 de ani toata lumea era racordata la sistemul centralizat de termoficare, lucrurile stau diferit acum. De la o zona la alta a tarii difera ponderea celor care si-au montat centrale proprii sau de bloc. La Brasov cele mai multe apartamente sau case au incalzire in regie proprie.

Sistemul centralizat de livrare a apei calde si a caldurii nu este cea mai buna optiune. Nu vad de ce o institutie sa hotarasca in locul meu cand si cum sa imi incalzesc casa, ce temperatura sa am in incapere si in ce perioada. Posibilitatea montarii de centrale termice murale a schimbat acest lucru. Fiecare are puterea de a decide atat asupra temperaturii ambientale cat si asupra temperaturii apei calde menajere. Expresia “platesti cat consumi” capata sensul corect in acest caz.

Un pas spre viitor au reprezentat panourile solare, o alternativa ecologica pentru incalzirea apei menajere si chiar pentru incalzirea locuintelor. Avem suficiente zile insorite si se poate capta energie solara si pentru zilele in care soarele nu vrea sa isi arate fata. Personal, visez la ziua in care ne vom folosi doar energiile naturale ale Terrei (solare, eoliene, geotermale) pentru a avea utilitati gratuite.

Instalatii sanitare Brasov: de la robineti la conducte de alimentare cu apa

Baile si bucatariile noastre au devenit de mult timp o provocare pentru designerii de interior. In functie de spatiu disponibil alocat acestor incaperi se cauta solutii care sa imbine utilul cu placutul, care sa creeze armonie fara a afecta functionalitatea. Exista game variate de obiecte si accesorii sanitare, unele chiar hight tech (baterii cu senzori de miscare, dus cu lumini, radio etc) care se indeplineasca toate cerintele clientilor. Instalatiile “la vedere” se gasesc acum in forme si culori diferite, pot fi metalice, compozite sau din sticla etc. Tevile si conductele sunt ascunse sau mascate, totul este gandit si apoi realizat cu fidelitate pana la cele mai fine detalii.

Instalatiile sanitare, indiferent ca vorbim de baie sau de bucatarie, au devenit elemente functionale de design si arhitectura, altfel spus, sunt dinamice, exact ca mine.

Aer conditionat industrial Brasov pentru angajati eficienti

Expertii spun despre calitatea muncii ca este direct proportionala cu confortul angajatului, cu cat acesta din urma lucreaza intr-un mediu mai placut, cu atat va fi mai eficient, motiv pentru care se pune accent pe calitatea aerului respirat. Acesta este motivul pentru care se monteaza aer conditionat industrial Brasov in cadrul intreprinderilor, haleor, magazinelor etc.

Piata constructiilor civile si industriale s-a modificat mult in ultimul timp in masura in care se urmareste reducerea costurilor pentru incalzire. Eficienta energetica a dus la scaderea calitatii aerului din interiorul cladirilor, urmatoarea masura luata fiind instalarea unui sistem de ventilatie care sa permita o aerisire, o reimprospatare a aerului.

Aer conditionat industrial Brasov pentru a controla nivelul de umiditate

In functie de temperatura aerului de afara, in interior ar trebui sa avem un indice de umiditate cuprins intre 30 si 50%, valorile din afara intervalului fiind periculoase pentru sanatate. Daca acasa putem aerisi prin deschiderea geamurilor, putem folosi umidificatoare sau dezumidificatoare pentru a tine umiditatea sub control, pentru spatiile largi este nevoie de solutii de climatizare inteligente care sa permita un control individual pe zone diferite.

Pentru fiecare spatiu este nevoie sa existe posibilitatea de a se putea face setari care tin cont de marimea spatiului, temperatura de afara, de cati oameni lucreaza in perimetrul respectiv, daca exista echipamente care degaja caldura sau aburi sau substante toxice. Pentru fiecare zona in parte se pot face setari care sa programeze sistemele de aer conditionat industrial Brasov sa functioneze dupa un program prestabilit. Senzorii care masoara indicii care definesc calitatea aerului pot transmite semnale de alarma care sa porneasca sistemul de ventilatie ori de cate ori este nevoie.

Cand vorbim despre instalatii de aer conditionat, vorbim atat despre solutii de racire a aerului cat si despre solutii de incalzire. Aceste sisteme inteligente de climatizare pot avea ambele functii, sunt silentioase si asigura un climat sanatos, un aer de calitate si un confort sporit.

Sa muncim cu spor, sa fim productivi si sa respiram un aer curat.

Cauti electrician Brasov?

electrician brasov

Ai gasit! Ai ajuns unde trebuie, la mesterul tau.

Se construieste mult in Brasov si zonele limitrofe si asta e un lucru bun, inseamna dezvoltare, inseamna locuri de munca, consum de materiale si servicii din diverse domenii. Orasul se dezvolta si oamenii de asemenea.

In cazul constructiilor “la rosu” poti realiza montajul instalatiei electrice de la A la Z, probabil este ceea ce isi doreste orice electrician Brasov, nu poti avea surprize. In acest caz trebuie sa urmaresti proiectul si sa executi totul conform desenului. Pentru a continua cu montajul priozelor, intrerupatoarelor si corpurilor de iluminat trebuie sa astepti terminarea lucrarilor din interior (zugravit, placari etc).

Nu ne dam in laturi nici de la reparatii de instalatii electrice din imobile vechi. Aici sunt cele mai mari provocari dar experienta este aliatul nostru si reusim cu succes sa gasim scurt circuitul si sa il reparam. Aici apar si cele mai multe situatii de urgenta. Vrem sau nu, depindem de energia electrica. Cele mai multe lucruri din casele noastre functioneaza pe baza de electricitate, de la becuri si aparate electrocasnice pana la centrala de apartament.

Se intampla uneori sa fie nevoie de schimbat o siguranta, o priza sau un intrerupator. Nu va jucati cu curentul electric. Pentru 10 lei (pretul unui schimbat de priza electrica) nu are sens sa riscati un scurt circuit, pentru astfel de lucruri se va deplasa la dumneavoastra un electrician Brasov echipat cu materialele si echipamentele necesare.

Renovati? Montam cu drag corpuri de iluminat (cu sau fara senzori), aplice, lustre, spoturi. Va putem schimba toate prizele si intrerupatoarele din casa sau chiar schimba intreaga instalatie electrica.

Spatiile comune precum scarile de bloc pot necesita deasemenea interventii electrice. Lucram cu Asociatiile de proprietari si orice persoane juridice care ne solicita serviciile. Oferim service, garantie si post-garantie.

Cu noi nimeni nu ramane in bezna!

Aparatul de aer conditionat – moft sau necesitate

aer conditionat Brasov

Daca stai la parter si nici nu iti bate soarele in geam vei spune ca e un moft. Daca stai la ultimul nivel si soarele isi mai arunca si ceva raze in geamul tau, aparatul de aer conditionat devine o necesitate. Pornind grosier de la aceste afirmatii stim cu totii ca totul se reduce la nivelul de confort al fiecaruia.

Vom vorbi despre Brasov pentru ca niste studii recente au marcat orasul (pe care toata lumea il credea ozonat ) pe harta oraselor cu un indice de poluare ridicat.

Montaj aer conditionat Brasov – domeniu casnic

Pentru toti conteaza nivelul de caldura si /sau umiditate din casa, fiecare dintre noi functioneaza sau se odihneste cel mai bine la anumite grade in termometru. Daca esti unul din acei oameni care doresc sa aibe o temperatura constanta pe timp de vara iti recomandam montajul unui aparat de aer conditionat.

Casele smart sunt solutia omului modern, iti poti programa aparatul sa porneasca sau sa se opresca la anumite ore astfel incat atunci cand tu ajungi acasa temperatura ambientala sa fie optima. In acest fel nu vei fi deranjat de posibilii curenti de aer si vei intra intr-o casa racoroasa si, mai ales, aerisita. Pana la urma si sanatatea noastra depinde de calitatea aerului respirat (despre nivelul de poluare si efectele lui auzim frecvent).

Instalatii de climatizare Brasov – domeniu industrial

Daca instalarea unui aparat de aer conditionat intr-o locuinta sau birou este un lucru relativ usor, atunci cand vorbim de spatii extinse lucrurile se complica. In functie de marimea spatiului si de oamenii care il deservesc solutiile pot fi diferite. Fie ca este vorba despre instalarea de chillere care produc apa racita sau de instalarea de centrale de tratare a aerului, toate au nevoie de tubulaturi si instalatii de distributie, vorbim de un sistem compex care face ca aerul respirat in incinta magazinelor, institutiilor sau intreprinderilor sa fie unul in parametri optimi.

Este mai mult decat evident ca in spatiile industriale aerul conditionat este o necesitate. Nivelul de oxigen, umiditatea si temperatura pot fi controlate si pot asigura o calitate superioara a aerului. Poluarea, noxele, aerul incarcat cu praf nu au ce cauta intr-un spatiul in care se doreste productivitate, calitatea aerului poate fi unul din factorii care sa contribuie la acest lucru. Nimeni nu si-ar dori sa mearga intr-un mall si sa se simta ca in sauna sau sa-i inghete mainile pe carut.

Indiferent de marimea spatiului exista solutii care sa asigure un aer curat (conditionat de parametrii doriti), o stare de comoditate sau lejeritate optima activitatilor intreprinse.

Stiti de cate ori s-a cautat pe Google expresia “Instalator Brasov”?

instalator Brasov

Va spu eu, de 144.000 de ori. O fi mult? O fi putin? Nu stiu, stiu doar ca este nevoie de instalatori seriosi, competenti, specializati si pentru care nu exista cuvantul “NU”. Instalator Brasov trebuie sa fie sinonim cu rezolvarea oricarei interventii termice si sanitare intr-un mod profesionist.

Din aceasta nevoie s-a nascut brandul “mesterul tau”, care vine sa suplinesca nevoia de instalatori acordand o importanta deosebita serviciilor de reparatii instalatii sanitare si termice. Atat timp cat instalatiile pot fi reparate si pot functiona la capacitate maxima, nu au nevoie de inlocuire. Este posibil ca cu mici reparatii instalatia respectiva sa mai functioneze optim chiar si cativa ani. Inainte de a inlocui un obiect care intra in sfera noastra de actiune ne asiguram daca poate fi reparat, cu siguranta ar fi mai ieftin pentru dvs.

Pentru noi nu exista lucrari prea mici sau prea mari, toate sunt tratate cu aceeasi seriozitate si implicare. Persoanele fizice si persoanele juridice sunt tratate egal, vor beneficia de aceleasi servicii calitative si bineinteles de factura fiscala si garantia lucrarilor efectuate. Fiecare client multumit poate fi o recomandare, o carte de vizita pentru urmatorul client. Totodata, putem incheia cu persoanele juridice contracte de servisare si mentenanta periodice.

Ni se intampla sa fim deseori sunati pentru interventii urgente, atat partea de instalatii sanitare cat si pe partea de instalatii termice. Raspundem promt si gasim solutii imediate pentru a preintampina diverse accidente. Nimeni nu vrea sa-si inunde vecinii, sa ramana fara apa menajera sau caldura in mijlocul iernii. Tot aici am mai adauga si posibile desfundari de instalatii sanitare, astfel de interventii fiind foarte des solicitate.

Fiecare serviciu oferit este clar denumit pe site-ul nostru unde veti gasi defalcat preturi pentru orice operatiune efectuata. Consideram ca afisarea preturilor (corecte, spunem noi) este o dovada de respect pentru clientii nostri.

Suntem atenti la cerintele clientilor nostri si tinem cont si de valoarea estetica a lucrarilor. Lucram ingrijit si curat, nu lasam mizerie in urma lucrarilor. De asemenea, putem sa insotim clientii la cumpararea materialelor necesare montarii de noi instalatii sanitare sau termice.

Vrem sa fim un model pentru orice instalator Brasov, vrem sa fim un brand recunoscut local si nu numai.

Incalzire in pardoseala Brasov – confort la superlativ

incalzire in pardoseala Brasov

Ce inseamna pentru tine confortul? Sa fie un divan, o sofa moale si confortabila in care sa te cuibaresti? Sa fie un ceai cald sau o cafea alaturi de o carte interesanta? Sa fie o cada cu apa fierbinte? Sa fie o pardoseala calda pe suprafata careia sa te plimbi descult? Sau poate toate la un loc?

Pot spune cu certitudine ca mie nu imi place frigul si ca am mereu picioarele reci (toata lumea spune ca am probleme cu circulatia periferica). Daca cei mai multi dintre noi atunci cand renoveaza se gandesc la paleta de culori sau la mobilier, eu mi-am dorit un singur lucru: incalzire in pardoseala. Nu, nu e un moft, e acel ceva care inseamna confort pentru mine, care imi da o stare de bine, care ma face sa ma simt ACASA.

Daca faci marea greseala sa intrebi printre rude sau prieteni vei ajunge in situatia in care nu vei sti ce sa faci. Toti vor veni cu idei, cu argumente pro si contra si vointa ta nu va mai conta. Cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma din domeniul instalatiilor, vei primi sfaturi si explicatii pertinente. Apeland la specialisti vei primi toate aspectele pozitive sau negative legate fix de spatiul tau locativ, vei lua hotararea in totala cunostinta de cauza.

Picioarele reci iubesc incalzirea in pardoseala

Cand vine vorba de incalzire in pardoseala Brasov credeti-ma pe cuvant ca nu e moft, e necesitate. La noi iarna e mai lunga si nu am nici o placere in a sta in papuci de casa cel putin 6 luni pe an. E suficient sa stai incaltat 10 ore pe zi, macar cand ajungi acasa sa ai acel sentiment de libertate, sa umbli descult si sa simti atingerea calda a parchetului sau a gresiei. Eu nu cred ca vreau prea mult, vorba unei reclame, merit!

Lasand deoparte confortul meu (la care tin foarte mult) nici aspectul estetic al incaperii nu e de neglijat. Va mai aduceti aminte de caloriferele vechi de fonta? Cat de urate erau… Eu nu eram multumit nici de cel de aluminiu care trona sub geam, plus ca nici caldura nu era uniforma, cu cat te indepartai de calorifer cu atat scadea si aceasta. Ba mai mult, trebuia sa ai valente de inginer atunci cand montai perdeaua ca aceasta sa nu cada inestetic pe calorifer. Daca voiai perdea lunga iarna trebuia sa o dai deoparte sa nu iti blocheze caldura. Eu ma bucur ca am scapat de calorifer, in plus, am podeaua calda, caldura constanta si uniforma si nu in ultimul rand, facturi mai mici.

Inainte de a alege un sistem de incalzire cel mai bine este sa intrebi un specialist. Pentru mine cea mai buna varianta a fost de incalzire in pardoseala, Brasov e un oras racoros.