Aveti recomandari pentru o firma de demolari si excavatii?

demolari Bucuresti

Nu stiu cum este in alte orase, dar in Bucuresti este greu de cele mai multe ori sa faci alegerea potrivita. Daca cauti pe internet o firma de demolari si excavatii Bucuresti o sa ramai interzis: sute de anunturi!

Cum alegi? Cum triezi informatia astfel incat sa faci alegerea potrivita? Care sunt criteriile care stau la baza deciziei?

1. Recomandari pentru demolari si excavatii de la straini

Grupurile! Nu stiu cand s-a lansat moda asta cu grupurile pe retelele de socializare, dar exista. Exista grupuri cu specific de activitate, grupuri cu intindere regionala, grupuri cu interese comune, grupuri pentru orice.

Daca intri pe un astfel de grup din Bucuresti si ii rogi pe membri sa iti recomande societati cu care au colaborat in vederea de lucrari de demolari, vei primi sute de raspunsuri. Cum stii ca  respectivii recomanda o firma cu care chiar au colaborat sau e vorba doar de prietenie?

Nu ai cum… Poti lua 3-5 recomandari si apoi sa cauti recenzii dupa numele firmei sau dupa numarul de telefon.

2. Intreaba un prieten

Poate printre cunostintele sau prietenii tai exista persoane care au avut nevoie de servicii de excavatii sau demolari si atunci poti avea parte de o recomandare sincera. Poti sa iti faci macar o idee cu privire la seriozitatea firmei prestatoare de servicii.

3. Vechimea pe piata

Vechimea unei firme ar trebui sa insemne ceva. Nu poti rezista daca nu esti serios, daca nu oferi servicii calitative. In plus, vechimea ar trebui sa fie echivalenta cu acumularea de experienta.

4. Suna! Trimite mailuri! Cere oferte detaliate!

Nu lasa nici un detaliu din ceea ce te intereseaza sa scape nespecificat. Daca nu intrebi, colaboratorul tau nu are cum sa iti raspunda:

  • ce utilaje detin?
  • pretul este per lucrare sau se aplica un tarif pe ora?
  • ce se intampla cu molozul sau pamantul excavat, ofera si servicii de transport?
  • in cat timp preconizeaza ca vor termina lucrarile?
  • mai sunt servicii pe care le ofera si care iti pot fi de folos (cu cat achizitionezi mai multe servicii dintr-un loc cu atat cresc si sansele de a negocia pretul!)?

5. Pret sau calitate?

Pretul cel mai mare nu inseamna calitatea cea mai buna asa cum pretul cel mai mic nu inseamna proasta calitate. Pe net gasesti si preturi ale serviciilor de excavare sau al serviciilor de demolare si chiar daca sunt orientative, tot poti sa iti faci o idee.

Recomandarile pe care e vei primi pentru servicii de demolari Bucuresti pot fi calde (de la prieteni) sau reci ( de la cei care au vazut intrebarea ta si sunt dornici sa iti ofere un raspuns). Alege intelept!