Cum organizezi un eveniment privat de calitate?

evenimente private predeal: nunti, botezuri, cununii, banchete

De ori cate ori esti invitat la un eveniment privat, incerci sa anticipezi ceea ce te poate astepta, din toate punctele de vedere: primire, servire, profesionalism, calitatea serviciilor, calitatea si gustul preparatelor, aranjarea salii, serviciile suplimentare, etc

Am avut placuta surpriza in cadrul unor evenimente private Predeal sa constat ca toate eforturile s-au concentrat pe confortul si nevoile invitatiilor. Fiind vorba de o nunta, te-ai fi asteptat ca totul sa fie cu si despre cei doi miri. Dar nu a fost asa si asta a fost un lucru bun.

Succesul unui eveniment, fie el privat sau corporate, sta in organizare. Cine se ocupa de tot ceea ce inseamna sala de evenimente, mancare, bauturi si servire? De ce sunt ele atat de importante?

Sala de nunti Predeal

Daca tot am dat un exemplu mai sus, zic sa continuam pe acelasi fir si sa acordam atentie si salii de nunti sau evenimente al hotelului din Predeal unde a avut loc sindrofia. Este important ca sala sa fie adecvata evenimentului si numarului de participanti.  O sala prea mare pentru un eveniment mic ar crea un peisaj trist, iar o sala cu o capacitate sub numarul de participanti ar insemna haos. E musai ca sala sa fie compatibila numarului de participanti.

Ce trebuie sa mai iei in calcul referitor la sala de evenimente?

  • evenimente private predeal rozmarinmeniul, cu cat mai mai multe variante de alegere, cu atat mai bine;
  • bautura, open bar sau meniu de bauturi prestabilit pentru fiecare participant;
  • bauturi sau alimente din afara unitatii: verifica daca exista posibilitatea sa aduci fructe, prajituri sau alte preparate care nu exista in meniu (exist aposibilitatea ca restaurantul sa aiba colaborari in acest sens);
  • fete de masa si aranjamente,  mise-en-place festiv din partea organizatorilor;
  • care este numarul de chelneri pus la dipozitie, mai exact, de cati invitati se ocupa un chelner;
  • durata evenimentului, atat in Predeal cat si in toata tara exista restaurante sau sali de evenimente care au interval orar alocat sau care iti sunt la dispozitie in timpul evenimentului fara a te conditiona in vreun fel;
  • locuri de cazare pentru participanti ( hotelul pe care l-am luat drept exeplu a oferit mirilor si nasilor camere cadou pe toata durata evenimentului).

Calitatea serviciilor este esentiala in timpul unui eveniment, indiferent de amploarea lui. Rezolvarea rapida a cerintelor, zambetul si comportamentul profesionist cantareasc greu in evaluarea origanizarii unui eveniment privat sau de tip business.

Daca invitatii se simt bine, se simt maguliti prin meniu si servicii, inseamna ca ai dat lovitura. Ai reusit sa organizezi un eveniment privat pe care si-l vor aduce aminte cu drag sau care va deveni un etalon de calitate si bun gust.