Cursuri de sudori

 

Acest curs este destinat persoanelor care doresc sa imbratiseze meseria de sudor. Scoala de sudori.

Dupa absolvire vor aparea o sumedenie de variante de angajare, oportunitati de a muncii atat in tara cat si in strainatate iar tot ce aveti nevoie este dorinta de a invata, dorinta de a incepe initierea ca mai apoi toate sa mearga ca sudate.

De la Mecanosud au plecat sute de sudori spre locuri de munca, catre Italia si inspre alte tari unde au optat pentru un castig banesc mai mare si pentru obtinerea unei experiente pe masura. Cei mai multi lucreaza insa in Romania si cum meseria este cautata in multe industrii, noii sudori s-au angajat usor, absolventii de la Mecanosud au avut succes si s-au descurcat de minune odata ajunsi la munca.

Profesorii sunt experimentati si puncteaza lucrurile cu adevarat importante, destainund lucruri invatate de dansii in ani de asudare, de studiu si de progres. Cursurile se tin in atelier propriu iar dotarile si aparatele corespund generatiei actuale. Tinand cont ca Mecanosud se ocupa si de comercializarea aparatelor de sudura si a echipamentelor pentru sudura, este absolut sigur ca ofera cursantilor cele mai bune conditii de a invata si aparaturi pe masura in ordine ca acestia la randul lor sa obtina cele mai bune rezultate.

Diplomele rezultate absolvirii unui curs de sudor sunt in conformitate cu legislatia in vigoare, exista diplome valabile pe teritoriul Romaniei precum si diplome valabile in strainatate.

Fireste ca odata ajunsi pe mainile unor profesionisti veti reusi sa patrundeti mai usor spre maduva incinsa a meseriei de sudor, sfaturile si practicile la care o sa fiti supusi va vor servi indata ce va veti vedea iesiti pe poarta Mecanosud cu diploma de sudor in posesie.

Nu trebuie sa va ingrijorati daca nu sunteti din oras, exista posibilitati de cazare foarte accesibila in aproprierea atelierului iar daca lucrati sau aveti serviciu puteti beneficia de cele 70 de ore ale cursului structurate in asa fel  incat sa ofere flexibilitate cursantului. Merita sa invatati de la cei mai buni indiferent de distanta care e de parcurs, pana la urma investitia facuta in cunostintele si abilitatile proprii  sunt cele mai valoroase.

Pentru a putea vedea mai multe detalii ce tin de locatia scolii de sudura, de actele necesare inscrierii, de flexibilitatea programului va rugam sa ne contactati.