Fa economie: inlocuieste pompele vechi cu pompe noi

pompe industriale Grundfos

De zeci de ani oamenii se folosesc de pompe de circulatie pentru a avea acces la apa si pentru a o transporta pana la consumatori. Solutiile de pompare s-au diversificat, s-au imbunatatit, au devenit mai fiabile si s-au automatizat, schimbarea pompelor vechi cu pompe industriale noi devenind o solutie pentru un consum energetic redus.

O cladire comerciala, spre exemplu, poate folosi in cadrul sistemelor de incalzire de la cateva zeci de pompe de apa pana la cateva sute, in functie de suprafata. Nevoia de a economisi energie si bani duce de multe ori la schimari de sistem si automatizari in vederea unui randament cat mai bun.

Pompe Grundfos, o solutie pentru a creste randamentul energetic al cladirilor

pompe circulatie apa Grundfos

pompa circulatie Grundfos, www.pompe-grundfos.ro, Instal Generation Brasov

Inainte de a face modificari in instalatiile de incalzire sau cazane ale cladirilor comerciale este necesar sa se faca un plan energetic:

  • Care este potentialul de economisire a energiei in urmatorii 10 ani?
  • In cat timp se vor amortiza noile pompe industriale?
  • Cati KWH pe an se estimeaza ca se economisesc in urma modificarilor de instalatie?
  • Ce inseamna KWH de mai sus in bani?
  • Cate tone de CO2 nu vor mai ajunge in aer?

Tinand cont de faptul ca pompele Grundfos consuma cu aproximativ 60-80% mai putina energie, un calcul de randament de 10 ani este mai mult decat rentabil si investitia va fi amortizata in cel mult 5 ani. Merita?

Ce primesti in plus atunci cand achizitionezi pompe industriale Grundfos?

pompe Grundfos

Pompa circulatie Magna1, Instal Genaretion Brasov, www.pompe-grundfos.ro

SERVICE SI ASISTENTA! Vei avea la dispozitie un specialist care iti va raspunde la orice intrebare legata de pompele industriale. In plus, la nevoie, acesta se poate deplasa la fata locului in vederea remedierii de erori sau a unor defectiuni.

Odata cu pompele industriale Grundfos primesti si servicii post vanzare. Pompele de circulatie Grundfos sunt multifunctionale si pot fi folosite in diverse aplicatii industriale. Alegerea tipului potrivit de pompa industriala se face cu ajutorul specialistilor.

De ce este pompa de circulatie Grundfos o pompa inteligenta?

pompe Grundfos uz industrial

Pompe inteligente Grundfos, Instal Generation Brasov, www.pompe-grundfos.ro

  1. Pentru ca este o pompa electronica adaptata aplicatiilor industriale
  2.  pentru ca are functii ca  AUTOADAPT si FL OWLIMIT ce permit monitorizarea si adaptarea debitului pentru un sistem echilibrat
  3. Folosesc tehnologii Wireless
  4. Au senzor de presiune diferentiala
  5. Zeci de ani de experienta si tehnologie in spate.

Care este consumul de KWH al cladirii pe care o administrezi? Care este vechimea pompelor de circulatie ale sistemului de incalzire? Daca raspunsurile nu te multumesc, ia legatura cu cei de la Instal Generation Brasov si treci la nivelul urmator.