Unde organizezi un eveniment business?

sala evenimente corporate business

Daca vrei sa imbini utilul cu placutul in cadrul unui eveniment business, e de preferat sa alegi o locatie cat mai aproape de natura, cum ar fi o statiune turistica. In functie de numarul de participanti alege o locatie care, pe langa facilitatile de cazare, sa iti ofere o sala de conferinte Predeal perfecta pentru evenimentul tau.

Fa o impresie frumoasa participantilor!

Sala de conferinte trebuie sa fie echipata astfel incat comunicarea sa fie una eficienta si usora. Este important ca intreaga incapere sa transmita profesionalism: mobilierul sa fie unul de calitate, scaunele sa fie confortabile, sa nu existe ecou, sala sa prezinte draperii pentru vizionari video, semnalul wi-fi sa fie unul de mare viteza etc.

Intreaga locatie va afecta succesul prezentarii sau a team building-ului. Scopul tau va fi mai usor de atins daca locatia este una care transmite, cate te ajuta.

Cum poti aranja o sala de evenimente in functie de numarul participantilor?

Exista mai multe modalitati de aranjare a unei sali. Sala de evenimente trebuie sa corespunda nu doar numarului de participanti, ci si tipului de eveniment organizat:

  • sedinta;
  • prezentare produse sau servicii;
  • team building.

Aranjarea salii de conferinta in U

Poti opta pentru aceasta aranjare atunci cand evenimentul tau corporate este sub 30 de persoane. Acest tip de aranjare a salii de conferinta ofera vizibilitate si contact vizual permanent.

Aranjarea salii de evenimente in model scolar, pe randuri

Daca numarul de participanti este mai mare si vrei ca acestia sa aibe loc de manevre, iti recomand aranjarea pe randuri a cate 3-4 locuri. In caz ne nevoie, un participant se poate retrage fara a produce disconfort pentru cei din sala.

Aranjarea salii in forma de amfiteatru

Este o aranjare care se recomanda pentru evenimentele la care participa peste 50 de persoane. Partea buna este ca in acest fel pot incape foarte multi, partea mai putin buna este ca atunci cand cineva de la mijlocul unui rand trebuie sa paraseasca sala de evenimente, acest lucru produce disconfort celorlalti participanti.

Aranjarea salii de conferinta tip banchet

La un team bulding sau o intalnire la care auditoriul nu trebuie sa fie concentrat la o prezentare, acest tip de aranjare creaza lejeritate. Daca participantii servesc si masa, este modelul de aranjare ideal.

Acestea fiind zise, sper sa va fie mai usoara alegerea locatiei pentru un eveniment de tip corporate sau business.

Succes!