Incaltaminte piele naturala – de ce?!

incaltaminte piele

Noi femeile niciodata nu avem destule haine, suficienta incaltaminte piele naturala, pantofi sau bijuterii. Da, dulapurile sunt mereu pline dar ne dorim ceva nou. Nu ne trebuie un eveniment sau o zi speciala pentru a ne cumpara ceva, pur si simplu trebuie sa o facem.

Shoppingul este o pasiune sau cum spunem noi, este o arta. O arta pe care nu toata lumea o poate intelege. Nu putem aparea la doua evenimente consecutive cu aceeasi pereche de incaltaminte piele naturala sau aceeasi rochie. Barbatii vor spune ca nu se uita nimeni la aceste detalii sau ca nu sta cineva sa isi aminteasca cu ce am fost imbracate. Gresit, noi femeile stim si este suficient.

In aceasta era digitala in care gasesti totul doar la un click distanta,multe dintre noi preferam shoppingul direct in mall sau magazine. Trebuie sa vedem fizic perechea de incaltaminte, daca are tocul suficient de mare sau mic, daca pielea este naturala sau nu. Cu toate astea nu rezistam sa comandam online ori de cate ori o pereche de pantofi sau sandale ne face cu ochiul.

pantofi piele femei

Intr-adevar, modelele sunt mult mai multe acum iar alegerea este una grea dar intotdeauna am fost de parere ca nimic nu secompara cu o pereche de incaltaminte din piele naturala . Am perechi de incaltaminte din piele naturala de trei patru ani si arata impecabil. Cu timpul am invatat sa apreciez mai mult calitatea decat cantitatea.

In adolescenta credeam ca e mai bine si este mai cool sa ai mai multe perechi de pantofi sau sandale. Acum cred ca este mai important sa arate bine in picior, sa fie de calitate si sa te tina mai mult timp.

Asa cum v-am obisnuit, bineintele ca vin si cu cateva avantaje pe care le-am descoperit de-alungul timpului :

  • In primul rand, materialul este extrem de rezistent asadar, daca ai grija de el cum trebuie, te poate tine si un deceniu.
  • Un alt avantaj extrem de important, mai ales pentru perioada de vara si pentru cei care transpira abudent, materialul acesta nu lasa picioarele sa transpire si nici nu sporeste posibilitatea de miros neplacut.
  • Stim ca exista atat de multe optiuni pe piata pentru inlocuirea pielii naturale dar in compozitia acestora exista extrem de multe portiuni de material toxic atat pentru organism cat si pentru mediul inconjurator.
  • Si ultimul avantaj pentru a incheia, incaltamintea din pielea naturala este o investitie 100 % buna si de viitor. Platim mai mult dar ne bucuram de ei mai mult timp.