Categorie: Imobiliare

Mută-te la munte! Se construiesc apartamente noi în Cristian, lângă Brașov

apartamente Cristian

Cauți liniște și confort într-un singur loc? Ți-ar plăcea să respiri aerul tare de munte, să te bucuri de un spațiu generos și ambianță pe măsură? Dacă răspunsul este afirmativ, vin cu o propunere de nerefuzat: cum ar fi să te muți „acasă” într-unul dintre variatele apartamente Cristian?

Situate la ieșirea dintre Cristian și Râșnov, aceste unități locative însumează imaginația și dorințele rezidenților, reușind să-i surprindă plăcut pe toți cei care le trec pragul.

Fie că vorbim de garsonieră, studio, apartamente cu două camere sau penthouse cu trei camere, suprafața utilă mare, spațiile vitrate ample și priveliștea superbă la orice oră din zi, sunt doar câteva argumente care să te convingă să devii rezident al unui ansamblu de apartamente Cristian.

Mai mult decât atât, proiectate pentru un stil de viață liniștit, spațiile interioare și exterioare te vor încânta cu facilități și finisaje gândite pentru confort la superlativ.

Și poate că cele enunțate mai sus nu te-au convins, dar ce-ai spune dacă adăugăm avantaje precum:

✔️parcare subterană
✔️boxă inclusă în preț, pentru că știm cu toții cât de importante sunt spațiile de depozitare
✔️amplasare în proximitatea orașului Brașov
✔️supermarket și spații comerciale
✔️supraveghere video cu barieră de acces, întrucât siguranța este esențială
✔️creșă și grădiniță

Apartamente noi în Cristian, lângă Brașov pentru că

Sună bine, nu-i așa? Totuși, simt nevoia să mai plusez cu ceva: baia și bucătăria, spații atât de importante într-o locuință au primit, în egală măsură, atenția dezvoltatorului. Astfel, în aceste apartamente Cristian se regăsesc dotări esențiale, care să facă mutarea mai ușoară. Menționăm aici: pardoseala cu gresie ceramică, placarea cu faianță deasupra blatului de lucru, prizele pentru aparatura electrocasnică, obiectele sanitare, instalațiile apă/canal.

Nimic nu se compară cu starea de bine de acasă, așadar, alege să trăiești o experiență unică, într-un decor de vis. Refă-ți echilibrul interior în casa visurilor tale: un ansamblu rezidențial sigur și modern se cunoaște de la primii pași!

Casa de vacanta in Rasnov? Absolut! Iata si de ce!

casă vacanță Râșnov

Ești iubitor de munte? De liniște și voie bună? Știm cu toții că vacanțele de neuitat, (în cuplu sau alături de cei dragi) presupun, de cele mai multe ori, costuri ridicate. Dar oare cum ar fi dacă ai îndrăzni să îți transformi visul în realitate și să te orientezi spre o investiție casă vacanță Râșnov?

Vă avertizez că în rândurile ce urmează se regăsesc argumente întemeiate care justifică necesitatea unei locuințe speciale pentru pauzele de la rutina cotidiană. Doar pasionații de escapade vor înțelege că refacerea echilibrului psihic și fizic merită orice efort.

Și pentru că în topul preferințelor rămâne Brașov, cea mai iubită destinație pentru odihnă și relaxare, iată că, în apropierea orașului, a prins viață un cartier rezidențial, Comir Villas, menit să asigure confortul și intimitatea mult dorite.

Un apartament nou pentru o casă de vacanță în Râșnov

Sigur că ideea de investiție casă vacanță Râșnov te poate speria dacă analizezi cheltuielile pe care le implică, deoarece va trebui să „te lipsești” de o sumă importantă de bani. Pe de altă parte însă, la o analiză detaliată, vei constata că beneficiile obținute pot depăși așteptările.

Astfel, oricât ți-ai dori să fii într-o continuă vacanță, realitatea te aduce „cu picioarele pe pământ”. De aceea, în perioadele în care nu locuiești acolo, o poți închiria în regim hotelier, pentru un venit suplimentar.

casa re vacanta rasnov comir villas

 

 

 

 

 

 

 

Ba mai mult, dacă îndrăznești să privești această investiție casă vacanță Râșnov ca pe un instrument financiar vei fi plăcut surprins să descoperi că de fapt, închirierea reprezintă cea mai sigură variantă de a recupera, parțial, bugetul consumat.

Vezi si „Apartamente noi Râșnov – noutăți de la Comir Villas

Totuși, dincolo de aceste aspect, o locuință de vacanță înseamnă oaza ta de liniște și inspirație. Căci stresul zilnic și ritmul alert în care se desfășoară lucrurile reușesc de cele mai multe ori să ne îndepărteze de ceea ce contează cu adevărat.

În fond, atunci când ești departe de casă, îți dorești să găsești o cazare care să asigure confortul de acasă. Ce loc mai bun decât locuința ta de vacanță?

Confecții Metalice Brașov și pasiune pentru frumosul care durează

Confecții Metalice Brașov

Din dorința de reîntoarcere la naturalețe,dar și pentru a crește calitatea vieții, companii precum RR CNC METAL au cunoscut un avânt impresionant în domeniul confecții metalice Brașov, dedicat celor care au în plan amenajarea exterioară, în speță balustrade, porți și garduri metalice. Pasiunea pentru frumos, precum și dorința de a realiza lucruri deosebite, rezistente în timp, au creat adevărate minunății.

Așadar, dacă îți dorești un astfel de proiect, fii bine-venit! Aici este locul potrivit în care vei descoperi trei motive pentru care să apelezi la o firmă de confecții metalice Brașov.

Mai întâi, un specialist în domeniu va asigura întotdeauna soluții complete și complexe, garantând în acest mod, încredere, atât din punct de vedere artistic, cât și funcțional.

confectii metalice Brasov CNC

RR CNC METAL, artă sau confecții metalice Brașov? Ambele!

Apoi, să reținem că lucrări de o finețe și o precizie milimetrică devin posibile doar folosind metode moderne de prelucrare a fierului. Prin urmare, un al doilea argument ce vine să te convingă, se referă la dezvoltare și perfecționare continuă.

Utilajele abkant pentru îndoit și tăiat tabla de oțel sau sudura Mig Mag sunt aspecte ce întăresc nivelul crescut de implicare și dedicarea totală întru realizarea de confecții metalice la rang de artă.

Profesioniști în toată puterea cuvântului, cei de la RR CNC METAL acceptă provocarea de a parcurge , alături de clienți, toate etapele necesare îndeplinirii lucrării, indiferent de domeniul de activitate. Și aici discutăm despre proiectare, execuție, transport și montaj.

De aici reiese al treilea motiv: dacă ai o idee deosebită, împărtășește-o, pentru ca ea să prindă contur și să capete unicitate.

Iar asta nu e tot! În atelierul de confecții metalice Brașov se modelează tabla de oțel și se obțin balustrade pentru scări și balcoane, arcade, mobilier pentru casă și grădină, accesorii de branding care oferă un plus de valoare businessului tău.

Alege calitatea și designul personalizat: dă formă, culoare și rezistență de fier brandului tău. Fă-ți viața mai frumoasă și mai sigură!

Apartamente noi Rășnov – noutăți de la Comir Villas

Apartamente noi Rășnov

Ideea de a investi în imobiliare va fi mereu sclipitoare, pentru că bunurile de acest fel reprezintă o sursă generatoare de venituri. Și cum ar fi dacă ți-ai petrece verile la aer curat, în drumeții pe cărări de munte, sau iernile pe pârtie, la ski, fără să te îngrijorezi că nu găsești cazarea perfectă? Iată că dezvoltatorul COMIR VILLAS a proiectat o serie de apartamente noi Râșnov, amplasate în apropierea orașului Brașov, la doar zece minute de mers cu mașina.

Analizând contextul actual și fluctuațiile de pe piața economică, specialiștii ne-au oferit câteva argumente valide, importante de luat în calcul pentru cei care doresc să achiziționeze spații locative.

Astfel, aceste apartamente noi Râșnov schimbă perspectiva asupra concepției clasice, oferind un iz sofisticat, dar foarte practic, texturi și finisaje Premium, toate ambalate în calitate superioară.

Motive să alegi apartamente noi Râșnov

Suprafața utilă mare, compartimentarea optimă pe structură decomandată, spațiile vitrate ample și peisajele de vis asigură intimitatea și confortul necesar fiecărui membru al familiei.

Și cum ar fi dacă ai avea posibilitatea să optezi pentru un apartament cu două camere jumătate?

Da! Ai citit bine! Două camere jumătate dacă ești prins între ciocan și nicovală! Mă refer, desigur, la raportul spațiu versus preț!

Din dorința de a elimina compromisurile, iată că proiectantul a inovat, așa încât a creat o structură inteligentă, pentru ca tu să te bucuri de confortul necesar.

Și lista de facilități continuă:

✔️balcoane cu balustrade de protecție pentru siguranță
✔️holul de intrare generos, cu spațiu amenajat pentru biciclete și cărucioare
✔️sistem de iluminat cu senzor și temporizator
✔️băi utilate cu obiecte sanitare de la producători de top,
✔️totul pentru mutarea imediată.

Vrei liniște, soare, zone de relaxare și mult spațiu verde?

Trăiește viața la superlativ în aceste apartamente noi Râșnov! Bucură-te de calitate fără compromis în casa visurilor tale. Dă-ți șansa de a investi într-un oraș sigur!

 

Dezvoltator imobiliar Râșnov – Comir Villas

dezvoltator imobiliar rasnov

Te gândești să investești într-un apartament cu vedere spre peisajul montan? Începe călătoria spre locuința visurilor tale cu COMIR – VILLAS, un dezvoltator imobiliar Râșnov de renume.

Amplasat într-o zonă exclusivistă, la ieșirea din Cristian către Râșnov, ansamblul rezidențial reprezintă un amestec de eleganță și confort, pentru un stil de viață liniștit.

Ghidat de imaginația și dorințele clienților, acest dezvoltator imobiliar Râșnov a inovat cu construcția unor blocuri tip vilă, în care conceptul de lifestyle să se focuseze pe fericirea rezidenților.

Astfel, materialele de construcție de înaltă calitate, finisajele Premium și compartimentarea inteligentă conturează mediul intim și plăcut la care fiecare dintre noi tânjește.

Și cum să nu îți surâdă ideea de a-ți achiziționa o locuință într-un astfel de complex, când însuși dezvoltatorul vine cu argumente puternice?

Un dezvoltator Imobiliar Rasnov cu inspiratie si imaginatie

Nu-i așa că ți-ar plăcea să locuiești departe de forfota orașului dar totuși aproape de serviciu? Să respiri aer curat și să te încarci cu energie pozitivă, să admiri apusuri spectaculoase de soare sau câte un răsărit unic? Să te bucuri de siguranță și facilități precum: accesul cu bariera, supraveghere video ori locuri de parcare înscrise în Cartea Funciară?

Ei bine, iată că alegând acest dezvoltator imobiliar Râșnov, viața ta capătă noi sensuri. Și să admitem că atunci când lucrările se execută cu responsabilitate, când se dorește un confort sporit, achiziția unui apartament marca Comir – Villas devine cea mai bună investiție.

Mai mult decât atât, proiectul imobiliar aduce cu sine o noutate: închirierea „la cheie” a spațiilor comerciale. Cu suprafețe generoase, cuprinse între143 – 530 metri pătrați, acestea vor oferi vad și mediul propice dezvoltării, atât prin comunitatea nou formată, cât și prin poziția geografică avantajoasă.

Așadar, începe o nouă poveste în locuința ta de la munte! Zona splendidă, cu un enorm potențial turistic va contribui la starea ta de bine.

„Acasă” înseamnă oaza ta de liniște si de frumusețe!

Garsoniere si apartamente noi in Rasnov, noi tendinte

Garsoniere si apartamente noi in Rasnov

Piata imobiliara este dinamica, motiv pentru care cererea de garsoniere si apartamente noi in Rasnov a crescut, mai ales in contextul unui val de mutari din Brasov in Rasnov. Tendintele sunt clare, cei mai multi dintre cei tineri si cei trecuti de prima tinerete preferand garsoniere si apartamente noi in Rasnov, Cristian, Sacele, Codlea si alte localitati aflate in imediata vecinatate.

Poti achzitiona o locuinta noua la 10-15 minute de Brasov si, pe langa un pret mai mic, poti beneficia de o serie de avantaje, vezi articolul „Se cauta apartamente noi in Rasnov„.

Garsoniere si studiouri noi Rasnov

garsoniere si studiouri noi rasnov

Recunosc, imi plac maxim apartamentele tip studio, doar ca nu ma mai incadrez la capitolul varsta si situatie familiara, acestea nu se muleaza pe un astfel de apartament. 🙂 Cei tineri, casatoriti sau nu, dar fara copii pot alege o garsoniera sau un studio in Rasnov.

Posibilitatile de amanajare sunt nelimitate, mai ales in cazul studiourilor. Si pentru ca pretul conteaza, Comir Villas din Rasnov are in derulare un proiect grozav. Iata si preturile:

garsoniera Rasnov de la 46.492 €
studio Rasnov de la 54.235 €

Apartamente noi cu 2 si 3 camere in Rasnov

apartamente cu 2 si 3 camere rasnov

Asa cum aminteam si mai sus, nu mai este un secret tendinta cumparatorilor de a achizitiona apartamente noi in zone linistite si cu mult spatiu verde la dispozitie. Priectul imobiliar in constructie de la Iesirea din Cristian spre Rasnov este ideal atat din acest punct de vedere cat si in ceea ce priveste tendinta cumparatorilor de a prefera zone cu densitate demografica redusa, mai pe romaneste, cu locuitori putini.

Paleta de apartamente noi cu 2 camere, respectiv 3 camere in Rasnov este diversificata, fiecare isi va gasi in proiectul Comir Villas tipul de apartament cautat.

apartament 2 camere Rasnov de la 61.828 €
apartament 3 camere Rasnov de la 72.141 €

Penthouse Rasnov

penthouse rasnov

De ce nu? Hei! Este sub 100.000 €! Asadar, daca banca iti aproba un astfel de imprumut, go for it. Sincer, eu as cumpara un astfel de apartament pentru a-l folosi in regim hotelier. E aproape de partiile ofertante de schi din Rasnov, e la 10 minute de Poiana Brasov si imediat poti ajunge si pe Valea Prahovei. Suna bine?

penthouse Rasnov de la 93.305 €

In concluzie, daca esti in cautarea unei solutii locative in Brasov, ia in considerare si o garsoniera, un apartament tip studio, un apartament cu 2 camere sau un apartament cu 3 camere la iesirea din Cristian catre Rasnov. 😉

Se cauta apartamente noi in Rasnov

apartamente noi rasnov

Migratia celor tineri din Brasov continua. Se cauta apartamente noi in Rasnov, Cristian si alte zone metropolitane la o distanta de 10 minute, plus sau minus de oras. Mutarea din zonele aglomerate ale urbei este un trend care, pe buna dreptate, ofera o serie de avantaje numai bune de luat in calcul.

Apartamente noi Rasnov – avantaje

Iata doar cateva avantaje pentru cei aflati in cautarea de apartamente noi Rasnov:

 1. Apartamente mai ieftine
  Cu cat esti mai apropape de zonele de interes din Brasov, cu atat pretul apartamentelor creste. Apartamentele noi construite sau aflate in constructie s-au scumpit (criza fierului si a betonului). Totodata, puterea de cumparare a ramas aceeasi.
 2. Apartamente mai mari
  Nivelul de confort este diferit de cel de acum 10-15 ani. Apartamentele vechi cu instalatii care trosnesc, cu compartimentari nesatisfacatoare nu mai sunt o solutie viabila pentru cei aflati la acest moment in cautarea unor apartamente porivite stilului de viata.
 3. Poluare redusa
  E de la sine inteles ca poluarea este un factor important pentru cei care doresc un stil de viata sanatos. Iata de ce Rasnovul, Cristianul, Zarnestiul devin zone de interes in achizitia de apartamente noi in apropierea Brasovului.
 4. Siguranta
  Cu cat orasul e mai mare cu atat siguranta populatiei scade. Cei care au copiii isi doresc un mediu in care acestia se pot dezvolta liber, un loc in care pot petrece timp in aer liber fara a fi in pericol. Poate cu acest aspect ar fi trebuit sa incep seria de avantaje pentru apartamente noi in Rasnov.
 5. Panorama
  Sa recunoastem, in Brasov s-a construit haotic, fara un plan urbanistic coerent si multi dintre noi ne-am trezit peste noapte fara panorama. Nu de putine ori s-a intampat sa rasara un bloc inalt in fata unuia de mica inaltime si atat panorama cat si soarele s-au dus pe apa sambetei.

apartamente rasnov

As putea continua, dat cred ca 5 avantaje mari si late sunt suficiente pentru a motiva alegerea tinerilor si indreptarea acestora care apartamente noi Rasnov.

Complex nou de locuinte la iesirea din Cristian catre Rasnov

Pe mine ma incanta maxim alegerea locatiei. Daca cunosti zona si posibilitatile pe care ti le ofera vei realiza ca faci o afacere buna pentru un camin nou sau pentru o casa de vacanta. Se construieste un complex de apartamente noi la iesirea din Cristian spre Rasnov. Esti la 10 minute de Brasov si poti alege un tip de apartament care sa iti satisfaca nevoile: studio, garsoniera, apartament cu 2 camere, apartament cu 2,5 camere (!) sau un apartament cu 3 camere.

Asadar, ia in calcul aceasta posibilitate locativa si afla toate detaliile direct de la dezvoltator, #ComirVillasRasnov.

Apartamente noi Rasnov, la doar 10 minute de Brasov

apartamente noi rasnov

Dezvoltatea de apartamente noi in Rasnov a atras o patura destul de mare de oameni care prefera sa faca 10 minute de naveta si sa locuiasca intr-o zona mai sigura, mai curata, mai ofertanta atat din punct de vedere financiar cat si al confortului.

Piata imobiliara din urbea noastra este intr-un dezechilbru usor de observat chiar de de catre cei fara experienta. Preturile pentru apartamentele vechi au crescut nejustificat. Daca in ceea ce priveste constructia de apartamente noi pretul este justificat de criza fierului si a betonului cat si de cresterile salariale, pretul crescut al apartamentelor vechi nu are nicio relevanta.

Apartamente noi Rasnov construite de Comir Villas

Nu mai este un secret faptul ca atunci cand achizitionezi apartamente noi in Rasnov, Brasov sau oriunde in tara si acestea se afla in faza de proiect poti beneficia de preturi mai mici. Tocmai de aceea este imortant ca dezvoltatorul sa isi fi castigat increderea prin proiectele anterioare. Asa ai certitudinea ca antecontractul de cumparare apartament va fi respectat intocmai, inclusiv in ceea ce priveste termenul de predare.

Comir este un nume cunoscut in Rasvov si Cristian, apartamentele si casele construite in ultimii zeci de ani fiind un exemplu in categoria „asa da”. Asa ca iti dau un pont, au inceput lucrarile de constructii pentru un ansamblu imobiliar la intersectia dintre Rasnov si Cristian.

Blocuri tip vila in Rasnov si apartamente fabuloase

Iata inca un aspect deosebit, si anume, regimul mic de inaltime. Pe langa faptul ca vei avea vecini mai putini, ai si avantajul unei privelisti neopturate de blocuri sau cladiri cu inaltime mare. Zi de zi te vei putea bucura de o priveliste splendida atat catre muntii Piatra Craiului cat si spre Varful Postavarul sau Muntii Bucegi.

Apartamente spatioase la 10 minute de Brasov, in Rasnov

Confortul si spatiul aferent unui apartament merg mana in mana. Asadar, Comir Villas propune apartamente spatiose, luminoase si, asa cum spuneam mai sus, cu o panorama extraordinara. Totul a fost gandit pentru a oferi un standard inalt de calitate, designul fiind un element pus la egalitatea cu calitatea materialelor oferite.

Nou, apartamente cu 2,5 camere

Stiu cum suna, dar exista. Daca ai vrea un apartament cu 3 camere dar nu iti permiti decat 2, afla ca exista si varianta de apartament cu 2,5 camere. Afla mai multe de aici, www.comir-villas.ro/apartament-2-5-camere/

Spatii comerciale in blocul tau

Si pentru ca s-au gandit sa iti ofere cat mai multe avantaje, Comir Vilas a pregatit 4 spatii comerciale disponibile spre inchiriere. Cu siguranta vei avea aproape surse de aprovizionare pentru consumul zilnic si servicii de interes pentru comunitate.

Mai multe nu iti spun, daca esti in cautarea unui apartament nou, cu siguranta stii ce ai de facut.

Sa auzim de bine!

Cu Covid, cu razboi, viata merge inainte

cu covid, cu razboi, viata merge inainte

Pe principiul, „din lac in put”, nici nu am scapat de Covid ca ne-am trezit cu razboiul la granita. Refugiati, cazuri noi de Covid, pretul benzinei creste, lumea se ingramadeste sa cumpere ulei, etc. Zic sa ne linistim, sa tragem aer in piept si sa lasam viata sa-si continue mersul intr-un mod firesc si inteligent.

Asa ca hai sa dam o sansa micilor afaceri si sa ne vedem de viata intr-un mod constient de ceea ce este in jur si fara a ne pierde cumpatul.

Stentor DSD – producator tamplarie PVC Lugoj la comanda

Or fi termopanele de cursa lunga dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne tina o viata. Asa ca, daca ai nevoie ferestre, rulouri sau usi din PCV apeleaza la profesionisti. Obtii un pret mai mic daca mergi direct la un producator tamplarie PCV la comanda in Lugoj.

Si daca vorbim de tamplarie PVC Lugoj, atunci nu vad de nu ai apela la unii dintre cei mai buni. Lucreaza cu profile de la Rehau, Salamander, Veka si Extruplast. Folosesc geam termoizolant si iti asigura montaj de calitate, garantie si post-garatie.

Pentru usi de garaj Lugoj, am aceeasi recomandare pentru tine, Stentor DSD.

producator tamplarie PVC Lugoj
Comandor New Pipe, proiectare si executie instalatii gaz Ploiesti

Cand vorbim de incalzire, vorbim de proiectare si executie instalatii gaze naturale Ploiesti, vorbim despre profesionisti care de peste 15 ani activeaza in acest domeniu al gazelor naturale cat si in montajul centralelor termice.

Asadar, pentru proiectare si montaj centrale termice Ploiesti, retine acelasi nume, Comandor New Pipe. Totodata, firma este autorizata sa efectueze verificari ale instalatiilor de gaze. Si pentru ca au ingineri specializati in intocmirea documentatiei tehnico-economice si oameni specializati in lucrari de executie retele de gaz, atat clientii persoane juridice cat si persoanele fizice apeleaza la serviciile lor profesioniste.

proiectare si executie instalatii gaze naturale Ploiesti
Cardane Romania, productie si comercializare de cardane de orice fel

Oamenii astia fac un singur lucru, dar il fac bine, cardane. Asa ca nu mai cauta la tot felul de distribuitori din afara, comanda cardane Romania, arbori cardanici si transmisie PTO pentru camioane, autoutilitare si turime.

Cei care cauta cardane stiu cat de greu poate fi uneori sa gasesti exact tipul de piesa cautat. Aici intervin cei de la Cardane Romania cu servicii de modificare si prelucrare cardane fix pe nevoile clientilor, mai exact a autovehiculelor.

Da-le o serie de sasiu si specificatiile producatorilor si se pun pe treaba. Nu se dau in laturi nici de la fabricarea de prototipuri, nici de la asamblarea arborilor cardanic, nici de la alte cereri legate de transmisie.

cardane romania
Artemis Real Estate, dezvoltare parcuri industriale Timisoara

Cat de dificila poate fi provocarea de a face o operatiune completa de dezvoltare parcuri industriale in Timisoara? Foarte! Cei de la Artemis detin 170 Ha de teren chiar la marginea Timisoarei in care investesc pentru a crea unul din cele mai mari parcuri industriale.

Este nevoie de experienta si expertiza inalta pentru a crea o intreaga infrastructura inteligenta si coerenta. Pe langa locurile de munca care se vor crea trebuie sa se tina cont de toate aspectele care vin la pachet: infastructura si aici ma refer la toate retelele necesare (apa, gaz, canalizare), constructii sustenabile, consum, flexibilitate si cai de transport.

Cei care vor lucra in astfel de parcuri industiale din marginimea Timisoarei au nevoie sa ajunga repede si usor la locul de munca. Toate elementele care tin de productie trebuie studiate pentru a ridica constructii conforme cu obiectele de activitate.

E clar ca nu e un lucru facil, dar trebuie sa fie foarte provocator si cu satisfactii pe masura.

dezvoltare parcuri industriale in Timisoara
Astea fiind spuse nu-mi ramane decat sa te indemn sa ramai lucid, sa filtrezi informatiile cu grija si sa traiesti frumos fiecare clipa.

Apartamente 4 camere București, noi și ultracentrale

apartamente 4 camere bucuresri

Ai nevoie de mai mult spațiu? Dacă tu vrei să locuiești la casă, iar ea la bloc, alegeți calea de compromis: începeți un nou capitol într-un apartament spațios, cu terasă și priveliște minunată, în cadrul unui ansamblu rezidențial.Iar momentul prezent, la început de primăvară, este prilejul ideal de a-ți reseta obiectivele și de a te orienta spre paleta de apartamente 4 camere Bucuresti.

În opinia mea, o locuință spațioasă și luminoasă, care creează un mediu sănătos și echivalează cu o viață fericită și împlinită.

Totuși, atunci când te hotărăști să faci pasul, este necesar să iei în considerare numeroase aspecte, printre care: calitatea construcției, zona în care se află, facilitățile de care dispui, dimensiunea, siguranța.

Apartamente 4 camere București în Cotroceni

Un dezvoltator imobiliar de succes care știe ce înseamnă să trăiești confortabil, se gândește la cele enumerate mai sus și se asigură că poate construi „casa visurilor” oricărui individ ce își dorește să devină proprietar.

Așadar, dacă te numeri printre cei care analizează oferta de apartamente 4 camere Bucuresti, iată argumente ce te vor ajuta să iei cea mai bună decizie:

Mai întâi, sunt convinsă că îmi dai dreptate: într-o astfel de locuință, întreaga familie își găsește spațiul intim, atât de necesar. Stilul relaxat și aerisit este completat de compartimentarea bine gândită, astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi.

Apoi, să nu neglijăm materialele și finisajele de top: durabile, calitative și rezistente, acestea invită la un mod de viață exclusivist.

La final, amplasarea contribuie decisiv, căci, dacă unul dintre acele apartamente 4 camere ales, este poziționat în apropierea punctelor de interes ( unități de învățământ, bănci, centre medicale, mijloace de transport în comun) vei înțelege că ești pregătit să îți transformi traiul zilnic într-o celebrare a calității, inovării și a condițiilor premium de locuire.

Așadar, investește inteligent și întâmpină-ți prietenii în livingul spațios de la noua ta adresă.
Schimbarea pe care o dorești e mai aproape decât crezi!