Categorie: Transport

Cu Covid, cu razboi, viata merge inainte

cu covid, cu razboi, viata merge inainte

Pe principiul, „din lac in put”, nici nu am scapat de Covid ca ne-am trezit cu razboiul la granita. Refugiati, cazuri noi de Covid, pretul benzinei creste, lumea se ingramadeste sa cumpere ulei, etc. Zic sa ne linistim, sa tragem aer in piept si sa lasam viata sa-si continue mersul intr-un mod firesc si inteligent.

Asa ca hai sa dam o sansa micilor afaceri si sa ne vedem de viata intr-un mod constient de ceea ce este in jur si fara a ne pierde cumpatul.

Stentor DSD – producator tamplarie PVC Lugoj la comanda

Or fi termopanele de cursa lunga dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne tina o viata. Asa ca, daca ai nevoie ferestre, rulouri sau usi din PCV apeleaza la profesionisti. Obtii un pret mai mic daca mergi direct la un producator tamplarie PCV la comanda in Lugoj.

Si daca vorbim de tamplarie PVC Lugoj, atunci nu vad de nu ai apela la unii dintre cei mai buni. Lucreaza cu profile de la Rehau, Salamander, Veka si Extruplast. Folosesc geam termoizolant si iti asigura montaj de calitate, garantie si post-garatie.

Pentru usi de garaj Lugoj, am aceeasi recomandare pentru tine, Stentor DSD.

producator tamplarie PVC Lugoj
Comandor New Pipe, proiectare si executie instalatii gaz Ploiesti

Cand vorbim de incalzire, vorbim de proiectare si executie instalatii gaze naturale Ploiesti, vorbim despre profesionisti care de peste 15 ani activeaza in acest domeniu al gazelor naturale cat si in montajul centralelor termice.

Asadar, pentru proiectare si montaj centrale termice Ploiesti, retine acelasi nume, Comandor New Pipe. Totodata, firma este autorizata sa efectueze verificari ale instalatiilor de gaze. Si pentru ca au ingineri specializati in intocmirea documentatiei tehnico-economice si oameni specializati in lucrari de executie retele de gaz, atat clientii persoane juridice cat si persoanele fizice apeleaza la serviciile lor profesioniste.

proiectare si executie instalatii gaze naturale Ploiesti
Cardane Romania, productie si comercializare de cardane de orice fel

Oamenii astia fac un singur lucru, dar il fac bine, cardane. Asa ca nu mai cauta la tot felul de distribuitori din afara, comanda cardane Romania, arbori cardanici si transmisie PTO pentru camioane, autoutilitare si turime.

Cei care cauta cardane stiu cat de greu poate fi uneori sa gasesti exact tipul de piesa cautat. Aici intervin cei de la Cardane Romania cu servicii de modificare si prelucrare cardane fix pe nevoile clientilor, mai exact a autovehiculelor.

Da-le o serie de sasiu si specificatiile producatorilor si se pun pe treaba. Nu se dau in laturi nici de la fabricarea de prototipuri, nici de la asamblarea arborilor cardanic, nici de la alte cereri legate de transmisie.

cardane romania
Artemis Real Estate, dezvoltare parcuri industriale Timisoara

Cat de dificila poate fi provocarea de a face o operatiune completa de dezvoltare parcuri industriale in Timisoara? Foarte! Cei de la Artemis detin 170 Ha de teren chiar la marginea Timisoarei in care investesc pentru a crea unul din cele mai mari parcuri industriale.

Este nevoie de experienta si expertiza inalta pentru a crea o intreaga infrastructura inteligenta si coerenta. Pe langa locurile de munca care se vor crea trebuie sa se tina cont de toate aspectele care vin la pachet: infastructura si aici ma refer la toate retelele necesare (apa, gaz, canalizare), constructii sustenabile, consum, flexibilitate si cai de transport.

Cei care vor lucra in astfel de parcuri industiale din marginimea Timisoarei au nevoie sa ajunga repede si usor la locul de munca. Toate elementele care tin de productie trebuie studiate pentru a ridica constructii conforme cu obiectele de activitate.

E clar ca nu e un lucru facil, dar trebuie sa fie foarte provocator si cu satisfactii pe masura.

dezvoltare parcuri industriale in Timisoara
Astea fiind spuse nu-mi ramane decat sa te indemn sa ramai lucid, sa filtrezi informatiile cu grija si sa traiesti frumos fiecare clipa.

Proiectare poduri si normele STAS

proiectare poduri

Lucrările desfășurate în activitatea de proiectare poduri trebuie să respecte în totalitate normele și STAS-urile în vigoare. Din acest motiv, atunci când dorești să dezvolți un proiect de asemenea amploare este recomandat să colaborezi cu o echipă de oameni special pregătiți, care iubesc să proiecteze și să transpună pe hârtie viziuni.

Sigur că aplicațiile și soluțiile software CAD, cu ajutorul cărora se realizează proiecte fidele pentru construcția de poduri au de asemenea, o importanță deosebită, căci ele oferă garanția calității și durată de viață de peste 90 ani, în condiții de exploatare specifice.

Însă, rețineți că, dacă doriți proiectare poduri este necesar să întocmiți documentația specifică, în funcție de criterii precum: schema statică ( poduri tip cadru, boltă sau arc cu suprastructura din grinzi simplu rezemată sau grindă continuă), materialul folosit (piatră, beton, compozite, lemn), destinație (poduri rutiere, de cale ferată, apeducte) sau lungime (podețe, poduri mici, medii și mari).

Faze proiectare poduri

În ceea ce privește fazele de proiectare poduri, lucrurile devin complexe, întrucât specialiștii menționează patru etape, după cum urmează:

📌Proiectare faza D.A.L.I reprezentând conținutul cadru al documentației de avizare a lucrărilor de intervenție. În această secțiune se vor regăsi informații generale privind denumirea obiectivului, investitorul, beneficiarul, situația existentă și necesitatea realizării lucrărilor. Mai mult decât atât, în partea scrisă se vor evidenția degradările dar și factorii care au influențat: cutremure, acțiuni climatice sau alte cauze identificate prin expertiza tehnică.

📌Proiectare faza S.F.

📌Proiectare faza P.T. ( Etapa I P.A.C. /D.T.A.C. )

📌Proiectare faza P.T. ( Etapa II P.T.E. + D.E.).

Din acest motiv, pentru reușita activității de proiectare poduri, este recomandat să colaborați cu un proiectant. Prin natura contractului, acesta va asigura asistență și va avea obligația de a găsi soluții legate de aplicarea proiectului în funcție de situația din teren, va emite dispoziții de șantier contrasemnate de expert și de verificatori de proiecte atestați și va urmări respectarea prevederilor din proiect.

Alegeți să priviți cu încredere spre viitor! Căutați soluții eficiente atât din punct de vedere tehnic cât și financiar!

Siguranta si transport marfa cu certificare GMP

Transport marfa cu certificare GMP

Asigurarea sigurantei si calitatii alimentelor este un aspect important pentru consumatorii de astazi. Certificarea GMP este o imbunatatire importanta a sistemului dumneavoastra de management al sigurantei alimentare. Aceasta certificare ajuta la cresterea increderii clientilor dumneavoastra in angajamentul dumneavoastra de a comercializa si produce alimente sigure si de inalta calitate. De asemenea, utilizarea de transport marfa cu certificare GMP este un pas in plus al acestui angajament.

Organizatiile care ofera solutii de transport marfa cu certificare GMP si chiar servicii depozitare, joaca un rol important in garantarea faptului ca produsele alimentare sunt la standarde. Atunci toata lumea poate sa aiba siguranta ca acestea isi vor mentine cerintele stricte cerute de legislatie. Obtinerea certificarii HACCP si GMP poate ajuta companiile sa promoveze imbunatatirea continua, indeplinind in acelasi timp cerintele clientilor si ale industriei.

Transport marfa cu certificare GMP si ISO

Conformitatea cu cerintele GMP implica cerinte minime de bun simt sanitar si de procesare aplicabile tuturor unitatilor de prelucrare a alimentelor. Multe companii din industria alimentara au implementat schema de certificare GMP pentru procesarea alimentelor. Pe baza acesteia au dezvoltat si implementat alte sisteme de management al calitatii si sigurantei alimentelor, inclusiv HACCP, ISO 22000, SQF si ISO 9001.

O schema de certificare a bunelor practici de fabricatie (GMP) asigura verificarea si certificarea independenta a faptului ca sunt respectate practicile de baza de fabricatie. Desigur, acest lucru se extinde si catre cerintele de transport si de depozitare. Un aliment trece prin mai multe stagii pana a ajunge pe rafturile unui distribuitor iar apoi direct la consumator. Din acest motiv, e important sa apelam la servicii transport marfa cu certificare GMP pentru a ne asigura ca respectam cerintele impuse.

Certificarea sistemului dumneavoastra de management al sigurantei alimentelor este o modalitate excelenta de a va pregati pentru inspectiile de catre autoritatile de reglementare. Procesul va va ajuta sa asigurati conformitatea cu reglementarile, demonstrandu-va in acelati timp cunostințele despre importanta producerii si comercializarii alimentelor sigure si de calitate.

Transport marfa, intern si international

transport marfa

În spatele unei companii stau atât oamenii cât și serviciile pe care le oferă prin intermediul echipamentelor din dotare. Atunci când vine vorba despre activitatea de transport marfă, ne bucurăm să îi aducem în discuție pe cei de la Intertrans Grains, o societate în plină expansiune care, din dorința de a face lucrurile diferit, a reușit să devină un partener de încredere în relațiile cu clienții și colaboratorii săi.

Și totuși, care sunt criteriile menite să te ajute în a decide cu ce instituție să lucrezi când intervine necesitatea unui transport marfă?

Ei bine, părerile avizate mizează, în primul rând pe calitate și diversitate. Astfel, o firmă de transport colaborează cu diverși parteneri, acoperă numeroase destinații în țară și în Europa, obține autorizații de transport și asigură deplasarea în maximă siguranță a bunurilor.

Și pentru că totul se rezumă la partea financiară, un element în plus de analizat îl reprezintă costurile. Deci, o companie serioasă de transport marfă va percepe prețuri avantajoase, asigurând, deopotrivă, livrarea în timpul stabilit.

Transport marfă cu certificare GMP

Iar dacă ne referim la tipurile de marfă ce pot fi transportate, sau la zonele de acoperire, iată că firme precum Intertrans Grains din Oradea, jug. Bihor activează pe piața transporturilor naționale, cât și internaționale. Transportul de mărfuri vrac, bio, deșeuri, mărfuri generale și perisabile este efectuat cu camioane și semiremorci (bene și walking floor), în funcție de solicitări, către parteneri din Ungaria, Germania, Olanda, Franța sau Italia.

La final, menționăm faptul că o companie de transport marfă de succes își va respecta întotdeauna colaboratorii și va menține o bună relație cu clienții, creând astfel parteneriate de încredere, pe termen lung.

Așadar, alege ca marfa ta să fie în siguranță, alege calitatea fără compromis. În fond, nici o companie nu există doar pentru ea însăși, ci lucrează pentru nevoi mai mari și efectuează servicii mai importante, care să fie de folos celorlalți.

Certificate de urbanism in constructiea de drumuri si strazi

certificat urbanism

Pentru realizarea sau reabilitarea unei construcții, inclusiv în ceea ce privește drumurile și străzile,  vei avea întotdeauna nevoie de un certificat de urbanism. Prin acest document, solicitantului îi sunt aduse la cunoștință elementele ce constituie regimul juridic, economic și tehnic, precum și lista avizelor și acordurilor necesare în vederea autorizării executării lucrărilor de construcție.

Atenție însă, un certificat de urbanism are caracter pur informativ și nu ține loc de autorizație de construcție. Și cum orice solicitare către Instituțiile Publice trebuie să fie însoțită de documente, iată ce trebuie să conțină dosarul ce va fi înaintat Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei de care aparține terenul pe care se va face investiția:

✔️cerere tip completată și semnată
✔️copie după chitanța de achitare taxă
✔️copie extras carte funciară, emis de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară
✔️copie act identitate al proprietarului terenului
✔️copie act proprietate teren
✔️copie contract de închiriere sau de comodat, dacă cel care solicită certificatul de urbanism nu este proprietarul însuși
✔️plan de încadrare în zonă
✔️plan de situație existent.

Conform reglementărilor în vigoare, acest act se eliberează în termen de 15 zile, are valabilitate un an și se mai poate prelungi o singură dată, pentru încă un an.

Un certificat de urbanism, inclusiv cel pentru construcția sau modernizarea de drumuri și străzi, cuprinde de asemenea tipurile de avize necesare, precum: securitatea de incendiu, protecția civilă, utilități ( energie electrică, apă, canalizare, gaz).

Unde se depun avizele pentru obtinerea certificatelor de urbanism pentru drumuri si strazi?

Rețineți că pentru orice fel de lucrare, fiecare certificat de urbanism implică, în mod obligatoriu, avizul de mediu. Cât despre avizele privind traficul rutier și modalitățile de acces, menționăm că documentația va fi depusă la Inspectoratul Județean de Poliție (cu scopul de a determina semnalizarea rutieră, amplasarea indicatoarelor și a marcajelor), la Direcția Regională Drumuri și Poduri sau la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, pentru stabilirea legăturilor cu drumurile județene, naționale sau cu autostrăzile.

Bineînțeles că termenele de eliberare diferă, de la o instituție la alta, astfel că durata este cuprinsă între 7 și 30 de zile de la momentul depunerii, considerând că dosarul este complet și corect.

Pe final, pentru a evita neplăcerile, recomandăm ca în fiecare oraș să solicitați cererea tip, astfel încât documentația sa fie adaptată după modelul agreat de zona dumneavoastră.

Piese de schimb incarcator frontal din stoc sau pe comanda

Piese de schimb incarcator frontal

A avea la indemana piese de schimb incarcator frontal este un aspect crucial al mentinerii ritmului de lucru, deoarece fiecare firma trebuie detina o anumita cantitate de piese de schimb pentru a putea recupera in cazul unei defectiuni.

Detinerea de piese de schimb reprezinta cheltuieli de capital pentru produse care nu ne aduc un profit imediat pentru aceasta investitie. Mai multe piese de schimb incarcator frontal necesita, de asemenea, bunuri imobiliare suplimentare pentru depozitare. Prin urmare, reducand piesele de schimb, reduceti risipa de spatiu si costurile de depozitare. O solutie pentru a nu avea bani blocati in piese care asteapta sa fie folosite este sa apelati la Franco Parts.

Apelarea la o companie care distribuie piese de schimb incarcator frontal este cea mai buna modalitate de a asigura reducerea timpului de nefunctionare. Veti reusi in acelasi timp sa optimizati controlul stocurilor. Daca aveti echipamente nestandard la fata locului, trebuie sa transportati mult mai multe piese de schimb, deoarece toate sunt marci, modele si ani de fabricatie diferiti.

Piese de schimb incarcator frontal de la Franco Parts

Aceasta inseamna ca se cheltuieste mai mult capital pentru achizitionarea de piese de schimb. Acel capital este un capital blocat, pentru ca sta pe raft. Apelarea la serviciile unor specialisti inseamna ca puteti achizitiona doar ce este nevoie si sa primiti livrarea in cel mai scurt timp posibil.

Avand la indemana piesele de schimb selectate, permiteti echipamentului sa revina rapid din timpul nefunctionarii. Piesele standardizate vor fi etichetate si usor de folosit atunci cand este necesar. In plus, avand o firma de distributie piese la indemana inseamna ca nu veti fi prins in asteptarea unei piese care nu e in stoc sau care nu se mai fabrica.

Indiferent de tipul de piesa de care aveti nevoie, Franco Parts are ceea ce cautati. Avem o gama larga de piese auto si industriale pentru un numar mare de utilaje. Daca aveti o anumita piesa pe care o cautati, puteti accesa site-ul nostru si sa studiati catalogul. De asemenea, ne puteti si suna pentru a primi un raspuns rapid si lamuriri suplimentare.

Transport deseuri, un serviciu ecologic

transport deseuri ieftin

Gestionarea deseurilor cuprinde toate aspectele, cum ar fi colectarea, transportul si eliminarea acestora. Manipularea corecta a deseurilor, cum ar fi deseurile de canalizare, deseurile menajere si industriale necesita procese stricte de manipulare pentru a asigura ca acestea respecta codurile de sanatate si, bineinteles, pentru a proteja mediul. Din acest motiv, serviciile de transport deseuri la care apelam trebuie sa fie alese cu grija.

Este de la sine inteles ca a scapa deseuri este o corvoada mai mare pentru companiile mari si alte entitati profesionale decat pentru persoanele sau familiile care produc substantial mai putin gunoi. Este tentant sa credem ca majoritatea serviciilor de reciclare ofera acelasi nivel de calitate dar, in realitate, deseori nu este cazul.

Indiferent daca sunteti o afacere mica sau mare, angajarea unei companii profesionale de transport deseuri va va usura viata si va va oferi o multime de avantaje. In aceasta postare, veti descoperi cateva beneficii importante ale colectarii si eliminarii deseurilor profesionale.

Transport deseuri, norme respectate si responsabilitare

Daca angajati o echipa de profesionisti care sa se ocupe de colectarea si indepartarea deseurilor pentru dvs., acestia va vor putea oferi si o varietate de alte servicii utile in cazul in care aveti nevoie vreodata de ele. Indiferent daca gospodaria sau afacerea dvs. are nevoie de servicii de indepartare a deseurilor, compania potrivita va va consulta cu privire la nevoile dvs. si va va face recomandari cu privire la ele.

Cand vine vorba de achizitii, este aproape intotdeauna mai rentabil sa optati pentru o companie care poate oferi o gama larga de servicii printr-un singur contract. Este mult mai simplu si flexibil decat sa incercati sa jonglati cu mai multe contracte de la o selectie de furnizori diferiti. In plus, utilizarea unei singure organizatii cu experienta pentru toate cerintele dvs. de reciclare va asigura ca niciunul dintre deseurile dvs. nu este lasat in urma in mod incomod din cauza faptului ca nu sunt de competenta contractului.

Transport deseuri, normele sunt facute pentru a fi respectate

transport deseuri arges

Legislația UE în domeniul deșeurilor reglementează o ierarhie a gestionării acestora, pornind de la colectare și reciclare, până la eliminare. Scopul principal este reducerea cantității de reziduuri care ajung la depozite. Ce facem însă când avem nevoie de transport deșeuri?

Mai întâi este necesar să cunoaștem faptul că doar operatorii economici care au obținut autorizație de mediu conform normelor în vigoare pot efectua această operațiune.

Un transport deșeuri se realizează cu utilaje de ultimă generație ( autogunoiere, autobasculante), respectă cu strictețe graficul de lucru stabilit și, mai ales, nu neglijează condițiile de protecție a mediului și sănătății populației.

Apoi, să nu uităm de importanța încadrării corecte a deșeurilor pe coduri, deoarece apar situații în care acestea se preiau sub un alt cod decât cel prevăzut de lege, fapt ce poate conduce la riscul de amendă în caz de controale.

Transport deseuri specializat

transport deseuri

De asemenea, experții în mediu subliniază că în transport deșeuri specializat se folosesc containere și press containere pentru stocarea deșeurilor solide și lichide, dar și containere specializate pentru deșeurile păstoase.

Și să reținem că atunci când organizăm un transport deșeuri nepericuloase, trebuie să completăm în trei exemplare, formularul de încărcare – descărcare. Acesta va cuprinde datele persoanei care efectuează operațiunea și numărul de înmatriculare al mijlocului de transport.

Mai mult decât atât, în mod obligatoriu, conducătorul auto va deține atestate privind transportul deșeurilor, inclusiv cele periculoase.

Dacă însă transportăm deșeuri dintr-o țară în alta, în calitate de operator transport suntem obligați să respectăm o serie de reguli întocmite de Europa. Prin aceasta se urmărește acordul preliminar scris al autorităților competente din ambele țări, dar, mai presus de atât, se dorește prevenirea prelucrării ilegale și dăunătoare pentru mediu a deșeurilor. Și aici, procedura prevede completarea integrală a Fișei de Informații care însoțește un transport deșeuri.

Așadar, scăpăm de reziduuri în mod competent, pentru că oamenii fericiți trăiesc într-un mediu sănătos.

Colectare deseuri Brasov asa cum profesionistii stiu sa faca

colectare deseuri Brasov Rian Consult excelenta

Este de la sine inteles ca a scapa de gunoi este o corvoada mai mare pentru corporatii si business-uri decat pentru persoanele sau familiile care produc substantial mai putin gunoi. Totusi, oricine poate beneficia de servicii colectare deseuri Brasov.

Indiferent daca sunteti o afacere mica sau mare, angajarea unei companii profesionale de colectare a gunoiului va va usura viata si va va oferi o multime de avantaje. In acest articol, veti descoperi cateva beneficii importante de colectare deseuri Brasov.

Economie de timp. Acest avantaj este indreptat in primul rand catre oricine care conduce o afacere, fie ca este un mic restaurant sau o corporatie. Cu o multime de deseuri vin o multime de timp, resurse si bani necesari pentru a elimina in siguranta aceste deseuri. Adica, cu exceptia cazului in care aveti o companie profesionista de colectare a deseurilor care este capabila sa colecteze si sa elimine deseurile pentru dvs.

Citeste si Colectare deseuri pentru o lume mai curata, mai frumoasa.

Cand conduceti o afacere, timpul dvs. este nepretuit si trebuie folosit pentru a rezolva sarcini urgente. Nu doriti ca programul dvs. sa fie consumat cu treburile de indepartare a deseurilor, asa ca investitia intr-o companie profesionista care sa faca literalmente treaba murdara pentru dvs. se va dovedi a fi extrem de eficienta. Pe langa economisirea de timp, economisirea de bani este un bonus suplimentar.

Servicii colectare deseuri Brasov

Beneficii pentru mediu – reciclarea deseurilor inseamna mai putina aglomerare la groapa de gunoi si mai putine daune generale aduse mediului.

Reputatia afacerii – puteti atrage noi clienti, va puteti spori sansele de a castiga contracte si puteti imbunatati loialitatea clientilor, demonstrand responsabilitatea pentru mediu prin eforturi de reciclare.

Reducerea costurilor cu deseurile – gestionarea si manipularea deseurilor este costisitoare, iar reducerea cantitatii de deseuri pe care o trimiteti direct la depozitul de deseuri poate aduce economii mari la taxa de depozitare.

Indeplinirea obligatiilor legale – intreprinderile din unele industrii au responsabilitatea legala pentru eliminarea anumitor produse; asigurarea conformitatii prin scheme de reciclare inseamna evitarea penalitatilor si amenzilor.

Cand utilizati serviciile unei companii profesionale de colectare deseuri Brasov, veti afla rapid ca este o optiune mai accesibila decat sa incercati sa faceti singur colectarea si indepartarea.

Cai de rulare utilaje de constructie si piese pentru utilaje grele

cai rulare utilaje

Transmisia cu lant este o modalitate de a transfera puterea mecanica dintr-un loc in altul. Transmisiile cu lant sunt utilizate pe scara larga in vehicule, cum ar fi bicicletele si motocicletele, pentru a transfera puterea catre roti. De asemenea, sunt utilizate in diferite tipuri de masini. Cel mai adesea, puterea este comunicata printr-un lant cu role. Astazi vorbim de cai de rulare utilaje constructii.

Nu stii ce cai de rulare utilaje constructii sa alegi? Raspunsul poate sa varieze in functie de o multitudine de factori cum ar fi conditiile de utilizare, tipul de echipament si nu numai. Alegerea echipamentului potrivit trebuie facuta cu multa grija, pentru a asigura fiabilitatea in utilizare.

Nevoile din domeniul masinilor industriale se concentreaza pe transmisii cu lant care sunt mai durabile, mai silentioase si care economisesc spatiu. Ele devin in acelasi timp mai sofisticate si mai diversificate. Oferim care de rulare utilaje constructii cu diverse caracteristici precum rezistenta ridicata la uzura, rezistenta la mediu si functionare silentioasa.

Cai de rulare utilaje constructii

Transmisiile cu lant au o versatilitate, adaptabilitate si fiabilitate mai mari. Ele sunt o componenta importanta a masinilor de ridicare si deplasare. Costul lor este competitiv datorita productiei automate si a ratelor de cerere extrem de ridicate. Lanturile au un cost scazut, sunt usor de instalat si de intretinut.

Aceste tipuri de cai de rulare sunt cel mai frecvent utilizate pentru transmiterea puterii mecanice pe multe tipuri de masini de uz casnic, industriale si agricole, inclusiv transportoare, motociclete si biciclete. Un lant cu role este format dintr-o serie de role cilindrice mici, tinute impreuna prin verigi laterale. Este antrenat de roti dintate numite pinioane. Este simplu, fiabil si eficient pentru transmiterea energiei.

Oricand aveti nevoie de cai de rulare utilaje constructii, Francoparts este locul unde vei gasi ceea ce ai nevoie. Va invitam sa vizualizati site-ul nostru pentru a cauta prin gama larga de produse pe care le punem la dispozitie.