CAMPANII NEWSLETTER

Bucură-te de rezultatele folosirii celui mai direct mijloc de marketing online!

O campanie de email marketing constă în crearea și distribuirea de mesaje sub formă de newsletter către o bază de date de clienți sau potențiali clienți. Aceste mesaje pot fi personalizate pentru tipologia fiecărei baze de date și constă în: materiale promoționale și oferte, prezentarea serviciilor sau produselor, diferite înștiințări sau invitații.

Soluțiile noastre de email marketing constă în:

  1. Creare newsletter

Pentru fiecare campanie de newsletter pe care dorești să o trimitem, vom concepe forma mesajului, deoarece aceasta este cea care determină potențialul client la acțiune.

  • Realizăm un subiect atractiv al email-ului pentru a crește rata de deschidere;
  • Realizăm email-ul din punct de vedere tehnic (programare HTML, CSS);
  • Realizăm conținutul email-ului (text și grafic) pentru a fi cât mai atractiv;
  • Inserăm elemente de chemare la acțiune (butoane, link-uri, imagini) pentru a determina persoana care a primit email-ul să îndeplinească acțiunea pe care o dorești.
  1. Trimitere newsletter

Dacă nu deții o platformă de trimitere de newsletter, îți punem la dispoziție sistemul nostru de trimitere newslettere și monitorizare a fiecărei campanii. Vom trimite email-urile către bazele tale de date, în momentele cele mai potrivite ale săptămânii și ale zilei, pentru a obține o rată cât mai mare de deschidere.

  1. Creare de rapoarte detaliate cu rezultatele fiecărei campanii

În urma trimiterii fiecărei campanii de newsletter, vom monitoriza numărul de deschideri, numărul de click-uri și numărul de dezabonări, cele mai importante statistici care determină succesul unei campanii.

Vom emite rapoarte detaliate privind aceste statistici, cu sugestii de îmbunătățire pentru trimiterea viitoarelor campanii de email marketing.

Vrei sa iti cresti vanzarile folosind cea mai practica metoda de marketing online direct? Contacteaza-ne acum: 0746.867.157