Categorie: Cadouri/ Artizanat

ASE TRADE BARS SRL – cine este, ce face și de ce ar trebui să știm de această firmă?

ASE TRADE BARS SRL

Simbol al statutului social și expresie a bunăstării, aurul s-a dovedit a fi, în ultimele două milenii, una dintre cele mai sigure și stabile investiții. Nevoia oamenilor de a avea economii a devenit motivația celor de la Ase Trade Bars SRL, din Brașov, un jucător important pe acest segment.

Prin urmare, compania și-a luat în serios rolul de a facilita accesul spre o astfel de investiție, iar astăzi valori precum: adevărul, transparența sau responsabilitatea o recomandă ca fiind alegerea numărul 1 în materie de tranzacții sigure, rentabile și accesibile.

Misiunea Ase Trade Bars SRL de a ușura schimbul de monedă în aur și viceversa, completată de autentificare și controlul calității ca și piloni de bază ai instituției, au contribuit la consolidarea brandului, atestând în același timp, seriozitate și implicare.

ASE TRADE BARS SRL – dealer aur

Căci dincolo de ideea de a comercializa lingouri de aur și monede care pot fi oricând un cadou special, nu doar o investiție rentabilă, compania și-a dorit să le asigure tuturor clienților sentimentul de siguranță, atunci când fac cumpărături prin intermediul platformei deja consacrate sau direct din magazinul recunoscut atât în Brașov, cât și în țară.

Însă profesioniștii de la Ase Trade Bars SRL și-au propus să atingă absolutul, așa încât nu s-au limitat doar la a comercializa aurul, ci au plusat cu un „atu de zile mari”: consultanța. E lesne de înțeles că pentru tranzacții de succes intervine necesitatea identificării nevoilor clienților, în mod corect.

Din acest motiv s-a insistat pe explicarea faptului că procesul simplificat de fabricație a lingourilor și monedelor presupune costuri de achiziție raportate la valoarea de piață a aurului, fără a mai adăuga manoperă, ca în cazul bijuteriilor.

Pentru că știm cu toții nu-i așa, că un client informat este un client câștigat! Încrederea se obține în timp, fapt dovedit de existența pe piață de peste 20 de ani, ca și garanție a lucrului bine făcut.

Investește într-un viitor mai sigur!

Ce firme recomandam in septembrie?

recomandari firme

Daca am invatat ceva odata cu trecerea timpului si mai ales, datorita experientelor, pot spune sigur ca fara sa verific recenziile si recomandarile, nu iau nici o decizie. Asadar, dupa cum v-am obisnuit, transpun aici recomandarile verificate si de catre noi.

Medterapy – Terapii naturiste Ramnicul Vâlcea

Suntem educati deja in ceea ce priveste bagajul emotional cu care plecam la drum de mici. Daca vrei sa te eliberezi de aceste bagaje, de blocajele fizice, sufletesti, gandurile care te “bantuie” si efectiv nu te lasa sa poti vedea dincolo de trecut, conceptul creat de Ion Bisu, maestru in terapii, are menirea sa uneasca mai multi ghizi pentru tratarea corpului fizic, mental, emotional, divin.

Pentru terapii naturiste Ramnicu Valcea, apeleaza la specialistii Medterapy.

Tonyart – Atelier cutii de lux – Legatorie de arta

Stiti acele cutii de lux personalizate, pe care le oferi pentru zilele memorabile si nu numai ? Calitatea si seriozitatea celor de la Tonyart ne-au facut sa ii recomandam si sa ii si alegem ca si clienti. Dorinta clientului se transpune intr-o idee iar ideea in cutie, fiind unica. Formele sunt multiple, de asemenea culorile si se incearca sa nu se creeze doua cutii identice.

Asadar, pentru cutii de lux Bucuresti, recomandam atelierul Tonyart.

Ro Quality Consult – Audit calitate produse finite

Controlul de calitate nu a fost nicicand mai facila caci experienta de 13 ani isi spune cuvantul cand vine vorba de aceasta firma de audit, in verificarea produselor in uzinele producatoare de echipamente de sport de iarna ( clapari de ski, sosoni, ochelari, casti ski, ghete ski)

Pentru adit de calitate produse finite luati legatura cu specialistii Ro Quality Consult.

Eldam Electric – instalatii electrice Sibiu

Nu recomandam doar firmele din orasele mari ci recomandam firmele bune. Una dintre ele este din Sibiu si se ocupa de automatizari, sisteme fotovoltaice, sisteme de detectie la incendiu, instalatii electrice. Electricienii autorizati si motivati sunt la dispozitia clientilor mereu, implicandu-se ca proiectul sa iasa cum trebuie.

Pentru instalatii electrice Sibiu, retineti numele Eldam Electric.

Stim ca voi ne cititi, urmariti si ne luati drept exemplu bun recomandarile, asadar, mergeti pe incredere, verificam si reverificam tot ce recomandam.

Cum functioneaza investitia in aur ?

lingou aur 100g 24k

Ideea de baza a acestor investitii in aur este ca valoarea aurului creste in timp. Daca privim in urma, valoarea investitiei pentru un lingou aur 100 g a crescut considerabil. Aceasta investitie in aur de care auzim tot mai des se poate referi la lingou aur 10 g, lingou aur 100 g, monede fizice sau fonduri de actiuni in aur.

De ce aur in aceasta perioada intre pandemie si razboi ?

Pentru ca aurul, spre exemplu, un lingou aur 100 g, este un activ unic   este intr-adevar un activ lichid de lux. Putem sa il privim, fara dubiu, ca pe un pion fundamental intr-un portofoliu de investitii.

La fel de des, se discuta pe piata de investitii despre bitcoin si cat de safe este in portofoliul nostru. Daca le punem unul langa altul, aurul si bitcoinul au cel putin o trasatura comuna : acoperirea pietei si a inflatiei.

Daca as face un top cu cele mai importante motive pentru a investi in aur, acestea ar fi :

  • Simbolul bogatiei.
    Asa a fost vazut aurul de sute de ani, deoarece este limitat dar extrem de pretios. Cei mai multi alearga dupa bogatie si daca nici aurul nu o mai arata cu ochiul liber, atunci ce ?
    Internetul spune ca tot mai multe state renunta la banii de hartie si prefera metalul galben. Stiati ca Banca Nationala a Romaniei are o rezerva de peste 140 de tone de aur ? Totusi, productia de aur este scazuta, zacamintele sunt din ce in ce mai rare iar procesul de extractie al acestuia este de asemenea costisitor. 😉
  • Aurul isi pastreaza valoarea in timp. Acesta nu doar ca s-a mentinut, ci a crescut in ultimii 40 de ani.
  • Dupa cum spuneam si mai sus, acesta este un bun protector in cazul inflatiei. Si analistii vorbesc despre o noua crestere a inflatiei.
  • Poate sa fie destul de usor transformat in valuta.

Citeste si articolul „Lingouri aur 1g, investitii mici cu randamente mari

In incheiere iti recomand sa achizitionezi lingouri de aur de inalta puritate. Cumpara un lingou de aur de 100g, de 50g, 20 g sau chiar si de un gram, ori de cate ori ai ocazia.

Lingou aur 5 grame. Investitie sigura cu pret mic

lingou aur 5g

Aurul, simbol al bogăției, a fost o perioadă lungă de timp accesibil celor care dețineau puterea, în timp ce omului obișnuit îi era imposibil să atingă acest nivel. Lucrurile au evoluat, astfel că astăzi, investiția în metalul prețios este la îndemâna majorității dintre noi. Iar dacă îți dorești stabilitate financiară pe termen lung, soluția e să pui banii să lucreze pentru tine. Cum? Investind! In lingou aur 5g.

Specialiștii ne avertizează însă că plasarea de fonduri în aur nu este potrivită tuturor și că dacă nu ai cunoștințe despre ceea ce presupune această acțiune, este de preferat să stai deoparte.

Mai mult decât atât, să reținem că oricât de frumoase ar fi, bijuteriile de aur reprezintă doar obiecte prețioase, iar costurile de achiziție raportate la valoarea de piață sunt mai mari, întrucât se ține cont și de manoperă.

Mai mult despre investitia in lingou aur 5g

Din acest motiv, achiziția unui lingou aur 5g înseamnă profitabilitate, iar transparența costurilor practicate de către dealerii profesioniști aduce un beneficiu în plus: în orice moment știi câți bani poți obține pe produsele de investiție deținute.

Intrând în profunzimea subiectului, analiștii financiari precizează că un lingou aur 5g are valoare intrinsecă, prin urmare, investițiile de acest tip sunt stabile și rentabile pe termen lung. Achiziționând aurul sub formă de lingou, obții independență, o rezervă financiară stabilă, lichiditate (căci poate fi vândut oricând și oriunde în lume) dar mai ales, siguranță (acesta constituind una dintre cele mai palpabile forme de păstrare a unei averi).

Poate că ar trebui subliniat faptul că nu există o sumă minimă impusă pentru investiție, dar este important să cumperi cel mai ieftin produs. Și asta pentru că un produs mare aduce cu sine diferențe de cost mai mari.

Atenție: lingourile ambalate în vid, vor fi livrate cu certificat emis de rafinărie, iar dacă pachetul se deschide sau distruge, prețul obținut în urma vânzării va fi mai mic.

În consecință, banii tăi capătă valoare atunci când investești inteligent în lingou aur 5g.

Lingouri aur 1g, investitii mici cu randamente mari

lingouri aur 1g pret

Micutele lingouri aur 1g, fractionale, ofera un avantaj puternic atunci cand cumparati lingouri de aur, deoarece sunt o modalitate premium de a face o investitie. Greutatile disponibile sunt lingouri de aur de 1 gram, lingouri de aur de 5 grame, 10 grame, 20 grame, 1 oz, lingouri de aur de 10 oz sau lingouri de aur de 1 kg (32,15 uncii).

Pentru preturi si disponibilitate, pentru dimensiuni care nu sunt enumerate pe site, va rugam sa ne contactati. Lingouri aur 1g ofera beneficii mai bune decat cele mai populare monede de aur. Dar majoritatea lingourilor sunt foarte recunoscute si sunt inca o investitie avantajoasa. Nivelul de puritate al lingourilor de aur va fi de .9999 pur in aproape toate cazurile.

Aurul a fost extraordinar de valoros inca de la inceputul istoriei. Aurul a fost impletit cu istoria natiunilor, a liderilor, a clasei si a puterii. A ocupat chiar un loc proeminent in istoria religioasa.

Exista o multime de simbolism asociat cu aurul, dar valoarea metalului depaseste cu mult partea simbolica. Aurul ofera utilitate ca depozit de valoare. Oameni, de la fermieri indieni saraci pana la bancheri, detin metalul fizic ca forma de economii. Bijutierii fac creatii frumoase cu metalul. Si are o gama larga de aplicatii in industrie si productie – electronica fiind una dintre cele mai importante.

Lingouri aur 24k de 1g

O alta utilizare interesanta a aurului este ca investitie. Valoarea unui lingou aur 1g creste adesea in perioadele de turbulente, la fel cum valoarea activelor este in scadere. De aceea, fiecare investitor prudent ar trebui sa-si rezerve spatiu in portofoliu pentru lingourile de aur.

Lingourile noastre de aur de 1 gram reprezinta o modalitate excelenta nu numai de a detine aur, ci si de a-l detine intr-o dimensiune mica si usor de comercializat. Detinerea metalului „fractionat” inseamna cresterea numarului de potentiali cumparatori care vor fi disponibili atunci cand va fi timpul sa-ti vinzi metalul.

Monede de aur 24k, de unde cumperi si la ce pret

Monede de aur 24k

Știați că aurul este una dintre cele mai sigure investiții? Știați că aurul este ideal pentru a păstrarea randamentului unei investiții ? Educația financiară ne spune faptul că investiția în monede de aur 24 k este una dintre cele mai inteligente mișcări ale momentului.

De ce ? Deoarece aceste monede de aur 24 k, pot fi vândute oricând și oriunde în lume. De când mă știu, am auzit tot timpul în jurul meu că aurul  nu o să „moară” vreodată și că o să fie o investiție sigură, în timp ce altele se pot prăbuși. De mic copil, o vedeam pe bunica mea, cumpărând și păstrând cât mai mult aur, în diverse forme. Mereu spunea: aurul este viitorul.

Lucrurile stau altfel în zilele noastre, căci sunt mulți care se întreabă de ce nu mai este la fel de benefic să cumpărăm bijuterii și este mai benefic să cumpărăm monede de aur 24 K sau lingouri.

Care este pretul unei monede de 24 K?

Aici vine și explicația : în momentul în care noi achiziționăm o bijuterie, plătim nu doar bijuteria, plătim taxe, plătim tva de asemenea, plătim și manoperă. Dacă doriți să va vindeți ulterior bijuteriile, veți primi doar prețul pentru metalul folosit. Si atat.

Poate părea ciudat să investiți banii în aur,  dar acesta poate să fie cumpărat în diverse forme :
aur bătut în lingouri sau monede aur 24 k, reprezentând o rezervă stabilă.

Educația noastră financiară, mai ales a tinerilor, este  slabă spre deloc. Nu avem în școli această materie prin care să știi cum să administrezi, cum să investești, cum să crești sau să dezvolți o investitie proprie.

Știați, spre exemplu, că marile bănci recomandă să dețineții între 5 % și 10 %  din portofoliul dvs, in metale prețioase, lingouri si monede de aur de 24 k ?

Știm cu toți teoria prin care, cu cât educația financiară este mai bine pregătită într-o țară, cu atât starea acesteia este mai bună. Cu toate acestea, țara noastră este printre ultimele țări din U.E la educație financiară. Investiția în aur mai are un beneficiu, și acela fiind faptul că monedele dar și lingourile de 24 K si cu puritate înalta  sunt scutite de TVA.

De unde cumperi monede de 24K?

Nimic mai simplu! Cumpără monede și lingouri de aur de pe www.aurlingou.ro, de la firma Arlis din Brașov recunoscută la nivel național în tranzacții cu aur de investiție și bijuterii.

Lingouri aur 24 k, bine de stiut atunci cand cumparam aur pentru investitii

lingouri aur 24k

Cunoștem cu toții că cel mai valoros și căutat aur este cel de 24 k, dar știți într-adevăr care este motivul și cum explicați obsesia investițiilor în lingouri aur 24 k în acest moment ?

De la ce vine acest K si de ce 24k ?

K este prescurtarea de la cuvânt „karat” sau „carat” iar acest cărat este măsură purității aliajului de aur. Prin urmare, lingouri aur 24 k înseamnă aur pur, aurul de 12 k reprezintă 50 % aur pur și 50 % impurități, și așa mai departe.

Altă întrebare foarte des întâlnită este : ce anume să cumpăr ? Ok, am decis să investesc în aur dar ce să cumpăr, lingouri aur 24 k sau monede aur 24 k ?

Din studiile făcute de experți, am observat următoarele trei mari categorii de investiții :

📌Investiile făcute până în 25.000 de lei unde se recomandă să se cumpere monede cu valoare mică
📌Investiile făcute între 25.000 și 200.000 de lei, unde se remarcă monede standard de investiție
📌Investițiile făcute peste 200.000  de lei recomandăm achiziția de lingouri de aur

O altă întrebare foarte bună pentru cei care doresc să afle toate informațiile înainte de a investi, ar fi aceea în care nu știu dacă să investească în lingouri de aur sau în monede de aur

Ce este oare mai profitabil : lingoul de aur sau moneda ?

Iată și răspunsul specialiștilor : Nu există un singur răspuns la această întrebare căci contează foarte mult suma de investiție a clientului.

Fiți cu băgare de seama, în momentul în care faceți achiziția de monede de aur sau lingouri. Recomandarea noastră este să evitați să le cumpărați de pe străzi sau de la persoane neautorizate.

Întodeauna cumpără de la dealeri autorizați care își mențîn reputați și pot garanta calitatea produsului pe care îl oferă.

Așadar, investiți cu cap, investiți în aur.

Moneda de aur, poate singura care nu va avea de suferit

moneda aur activ refugiu

Se vorbeste pe toate canalele media de un posibil razboi Rusia-Ucraina. Specialistii spun ca leul s-ar putea deprecia alaturi de monedele tarilor implicate in razboi. Nici dolarul american nu va avea parte de zile bune, moneda de aur, francul elvetian si yena japoneza fiind considerate de specialisti active de refugiu.

Este de la sine inteles ca in cazul uni conflict armat primii care vor fugi din si de Romania vor fi investitorii. Preturle la gaz care afecteaza in acest moment toata Europa au legatura cu acest posibil razboi, UE refuzand sa mai cumpere gaz de la Rusia. Statele mici, fara resurse, vor avea de suferit pe toate planurile mai mult decat statele puternice. Aici ne situam si noi. Nici pozitia geografica nu ne ajuta, din contra.

Suntem la granita cu Ucraina, motiv pentru care, chiar daca rusilor nu le va scapa piciorul peste granita, tot vom fi afectati mai mult decat alte state. Nimeni nu vrea sa ramana la granita cu un razboi. Nici noi, dar nu prea avem de alesactive de

Este momentul sa punem banii la ciorap, chiar daca nu stim inca ce se va intampla. Mai bine sa fim pregatiti pentru ce este mai rau si sa investim in active de refugiu. Moneda de aur, moneda tip lingou cu puritate mai mare de 999.9% este o investitie recomandata de specialisti mai ales ca poate fi valorificata oriunde in lume.

Iata ce s-a intamplat anul trecut pe piata aurului de investitie: 2021 si aurul de investie.

Moneda de aur, un activ de refugiu in prag de razboi

Nu doar economistii, ci si trecutul a demonstrat ca aurul de investitie este sigur in momentele de criza. Multi ucrainieni isi vor cauta refugiu in Romania, mai ales ca vorbesc si limba si le va fi usor sa se integreze.

Cum ii va putea sustine Romania? De unde va avea resurse? Viitorul Romaniei este sub un cer gri si pe mine, sincer, previziunile specialistilor ma inspaimanta. Rau!

Inflatia a atins note de soprana si banii par lipsiti de valoare. Cumparam mai putin si platim mai mult. Chiar daca reusim sa economisim mai putin, conteaza si ce facem cu economiile. Monedele de aur de puritate 999,9% sunt o solutie potrivita acestui moment.

Cand e momentul sa faci investitii in aur?

invetitii in aur: lingouri si monede

Unii sustin ca aurul este o relicva barbara care nu mai detine calitatile monetare ale trecutului. Intr-un mediu economic modern, moneda de hartie este banii de alegere. Ei sustin ca singurul beneficiu al aurului este faptul ca este un material care este folosit in bijuterii. La celalalt capat al spectrului se afla cei care sustin ca aurul este un activ cu diverse calitati intrinseci care il fac unic si necesar ca investitorii sa-l detina in portofolii. In articolul de astazi discutam despre investitii in aur.

Pentru a intelege scopul aurului, trebuie sa privim inapoi la inceputul pietei aurului. In timp ce istoria aurului a inceput in 2000 i.Hr., cand egiptenii antici au inceput sa creeze bijuterii, abia in 560 i.Hr. aurul a inceput sa actioneze ca moneda. La acea vreme, comerciantii doreau sa creeze o forma standardizata si usor de transferat de bani care sa simplifice comertul. Crearea unei monede de aur cu un sigiliu parea a fi raspunsul, deoarece bijuteriile din aur erau deja acceptate si recunoscute pe scara larga in diferite colturi ale pamantului.

Investitii in aur – importanta si istoric

investitii in aur

Chiar daca aurul nu mai sprijina dolarul american (sau alte monede din intreaga lume, de altfel), el inca are importanta in societatea actuala. Este inca important atunci cand vorbim de investitii in aur. Pentru a valida acest punct, nu este nevoie sa privim mai departe decat bilanturile bancilor centrale si ale altor organizatii financiare, cum ar fi Fondul Monetar International. In prezent, aceste organizatii sunt responsabile pentru detinerea a aproape o cincime din oferta mondiala de aur suprateran. In plus, mai multe banci centrale si-au adaugat rezervele de aur actuale, reflectand preocuparile legate de economia globala pe termen lung.

Ideea ca aurul pastreaza bogatia este si mai importanta intr-un mediu economic in care investitorii se confrunta cu o scadere a dolarului american si cu o inflatie in crestere. Din punct de vedere istoric, aurul a servit drept acoperire impotriva scenariilor negative. Odata cu cresterea inflatiei, aurul se apreciaza de obicei. Cand investitorii isi dau seama ca banii lor isi pierd valoarea, ei vor incepe sa-si pozitioneze investitiile intr-un activ dur care si-a mentinut in mod traditional valoarea.

Monede de aur pentru cadouri reusite

monede aur cadou

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa fii in pana de idei atunci cand vine vorba de cadouri. Poate fi dificil sa ghicesti ce si-ar dori un om sau poti alege un cadou nepotrivit. Te-ai gandit vreodata ca pretioasele monede de aur pot fi un cadou reusit?

1. Monede de aur pentru nasterea unui copil

Ce a primit pruncul Isus la nastere? Aur, smirna si tamaie. Daca e fetita, e drept ca ii poti darui o pereche de cercei din aur, dar se obisnuieste ca nasa sa fie cea care face un astfel de dar. Poti cumpara o moneda de aur de un gram, fara valoare numismatica, cu valoare de investitie, pe care sa o oferi pruncului alaturi de o felicitare cu „Bine ai venit pe lume” .

2. Monede de aur pentru ziua bunicilor

Pe bunici nu-i intereseaza cadourile. Ei isi vor doar familia aproape, isi doresc casa plina de copii si nepoti alaturi. Totusi, daca le oferi o moneda de aur sunt convinsa ca o vor pune la loc de cinste, pe o polita, si o vor arata cu mandrie tuturor celor care le trec pragul.

3. Monede de aur pentru majorat

Nu toti ne permitem sa le oferim copiilor la majorat o masina sau un alt cadou extravagant. Cei mai multi dintre noi isi permit o moneda de aur. O moneda de un gram are un pret de aproximativ 280 lei.

moneda de aur pret

sursa: www.aur-lingou.ro

Va pastra aceasta moneda ca simbol al trecerii de la copilarie la maturitate. O va iubi, va capata o valoare sentimentala infinita.

4. Monede de aur pentru celebrarea nuntii de aur

Ii felicit personal pe cei care reusesc sa aiba o viata lunga si frumoasa impreuna. Nu e usor. Sunt zile cu soare si zile cu nori in toate casniciile. Cei care ating perfomanta de a ramane o viata impreuna merita premiati. O moneda de aur este perfecta pentro o astfel de celebrare. Se vor bucura de ea tot restul zilelor. 🙂

5. Monede de aur pentru cadou de nunta

Cum ar fi ca gasca ta de prieteni sa iti aduca in dar de nunta si cate o moneda de aur? Cate astfel de monede ai strange? Asta da investitie de start. Daca iti mai raman si ceva banuti dupa nunta e perfect. 🙂

Eu recomand sa cumperi o moneda sau un lingou de aur decat o bijuterie. Nu ai cum sa gresesti.