Categorie: Cadouri/ Artizanat

Cum functioneaza investitia in aur ?

lingou aur 100g 24k

Ideea de baza a acestor investitii in aur este ca valoarea aurului creste in timp. Daca privim in urma, valoarea investitiei pentru un lingou aur 100 g a crescut considerabil. Aceasta investitie in aur de care auzim tot mai des se poate referi la lingou aur 10 g, lingou aur 100 g, monede fizice sau fonduri de actiuni in aur.

De ce aur in aceasta perioada intre pandemie si razboi ?

Pentru ca aurul, spre exemplu, un lingou aur 100 g, este un activ unic   este intr-adevar un activ lichid de lux. Putem sa il privim, fara dubiu, ca pe un pion fundamental intr-un portofoliu de investitii.

La fel de des, se discuta pe piata de investitii despre bitcoin si cat de safe este in portofoliul nostru. Daca le punem unul langa altul, aurul si bitcoinul au cel putin o trasatura comuna : acoperirea pietei si a inflatiei.

Daca as face un top cu cele mai importante motive pentru a investi in aur, acestea ar fi :

  • Simbolul bogatiei.
    Asa a fost vazut aurul de sute de ani, deoarece este limitat dar extrem de pretios. Cei mai multi alearga dupa bogatie si daca nici aurul nu o mai arata cu ochiul liber, atunci ce ?
    Internetul spune ca tot mai multe state renunta la banii de hartie si prefera metalul galben. Stiati ca Banca Nationala a Romaniei are o rezerva de peste 140 de tone de aur ? Totusi, productia de aur este scazuta, zacamintele sunt din ce in ce mai rare iar procesul de extractie al acestuia este de asemenea costisitor. 😉
  • Aurul isi pastreaza valoarea in timp. Acesta nu doar ca s-a mentinut, ci a crescut in ultimii 40 de ani.
  • Dupa cum spuneam si mai sus, acesta este un bun protector in cazul inflatiei. Si analistii vorbesc despre o noua crestere a inflatiei.
  • Poate sa fie destul de usor transformat in valuta.

Citeste si articolul „Lingouri aur 1g, investitii mici cu randamente mari

In incheiere iti recomand sa achizitionezi lingouri de aur de inalta puritate. Cumpara un lingou de aur de 100g, de 50g, 20 g sau chiar si de un gram, ori de cate ori ai ocazia.

Lingou aur 5 grame. Investitie sigura cu pret mic

lingou aur 5g

Aurul, simbol al bogăției, a fost o perioadă lungă de timp accesibil celor care dețineau puterea, în timp ce omului obișnuit îi era imposibil să atingă acest nivel. Lucrurile au evoluat, astfel că astăzi, investiția în metalul prețios este la îndemâna majorității dintre noi. Iar dacă îți dorești stabilitate financiară pe termen lung, soluția e să pui banii să lucreze pentru tine. Cum? Investind! In lingou aur 5g.

Specialiștii ne avertizează însă că plasarea de fonduri în aur nu este potrivită tuturor și că dacă nu ai cunoștințe despre ceea ce presupune această acțiune, este de preferat să stai deoparte.

Mai mult decât atât, să reținem că oricât de frumoase ar fi, bijuteriile de aur reprezintă doar obiecte prețioase, iar costurile de achiziție raportate la valoarea de piață sunt mai mari, întrucât se ține cont și de manoperă.

Mai mult despre investitia in lingou aur 5g

Din acest motiv, achiziția unui lingou aur 5g înseamnă profitabilitate, iar transparența costurilor practicate de către dealerii profesioniști aduce un beneficiu în plus: în orice moment știi câți bani poți obține pe produsele de investiție deținute.

Intrând în profunzimea subiectului, analiștii financiari precizează că un lingou aur 5g are valoare intrinsecă, prin urmare, investițiile de acest tip sunt stabile și rentabile pe termen lung. Achiziționând aurul sub formă de lingou, obții independență, o rezervă financiară stabilă, lichiditate (căci poate fi vândut oricând și oriunde în lume) dar mai ales, siguranță (acesta constituind una dintre cele mai palpabile forme de păstrare a unei averi).

Poate că ar trebui subliniat faptul că nu există o sumă minimă impusă pentru investiție, dar este important să cumperi cel mai ieftin produs. Și asta pentru că un produs mare aduce cu sine diferențe de cost mai mari.

Atenție: lingourile ambalate în vid, vor fi livrate cu certificat emis de rafinărie, iar dacă pachetul se deschide sau distruge, prețul obținut în urma vânzării va fi mai mic.

În consecință, banii tăi capătă valoare atunci când investești inteligent în lingou aur 5g.

Lingouri aur 1g, investitii mici cu randamente mari

lingouri aur 1g pret

Micutele lingouri aur 1g, fractionale, ofera un avantaj puternic atunci cand cumparati lingouri de aur, deoarece sunt o modalitate premium de a face o investitie. Greutatile disponibile sunt lingouri de aur de 1 gram, lingouri de aur de 5 grame, 10 grame, 20 grame, 1 oz, lingouri de aur de 10 oz sau lingouri de aur de 1 kg (32,15 uncii).

Pentru preturi si disponibilitate, pentru dimensiuni care nu sunt enumerate pe site, va rugam sa ne contactati. Lingouri aur 1g ofera beneficii mai bune decat cele mai populare monede de aur. Dar majoritatea lingourilor sunt foarte recunoscute si sunt inca o investitie avantajoasa. Nivelul de puritate al lingourilor de aur va fi de .9999 pur in aproape toate cazurile.

Aurul a fost extraordinar de valoros inca de la inceputul istoriei. Aurul a fost impletit cu istoria natiunilor, a liderilor, a clasei si a puterii. A ocupat chiar un loc proeminent in istoria religioasa.

Exista o multime de simbolism asociat cu aurul, dar valoarea metalului depaseste cu mult partea simbolica. Aurul ofera utilitate ca depozit de valoare. Oameni, de la fermieri indieni saraci pana la bancheri, detin metalul fizic ca forma de economii. Bijutierii fac creatii frumoase cu metalul. Si are o gama larga de aplicatii in industrie si productie – electronica fiind una dintre cele mai importante.

Lingouri aur 24k de 1g

O alta utilizare interesanta a aurului este ca investitie. Valoarea unui lingou aur 1g creste adesea in perioadele de turbulente, la fel cum valoarea activelor este in scadere. De aceea, fiecare investitor prudent ar trebui sa-si rezerve spatiu in portofoliu pentru lingourile de aur.

Lingourile noastre de aur de 1 gram reprezinta o modalitate excelenta nu numai de a detine aur, ci si de a-l detine intr-o dimensiune mica si usor de comercializat. Detinerea metalului „fractionat” inseamna cresterea numarului de potentiali cumparatori care vor fi disponibili atunci cand va fi timpul sa-ti vinzi metalul.

Monede de aur 24k, de unde cumperi si la ce pret

Monede de aur 24k

Știați că aurul este una dintre cele mai sigure investiții? Știați că aurul este ideal pentru a păstrarea randamentului unei investiții ? Educația financiară ne spune faptul că investiția în monede de aur 24 k este una dintre cele mai inteligente mișcări ale momentului.

De ce ? Deoarece aceste monede de aur 24 k, pot fi vândute oricând și oriunde în lume. De când mă știu, am auzit tot timpul în jurul meu că aurul  nu o să „moară” vreodată și că o să fie o investiție sigură, în timp ce altele se pot prăbuși. De mic copil, o vedeam pe bunica mea, cumpărând și păstrând cât mai mult aur, în diverse forme. Mereu spunea: aurul este viitorul.

Lucrurile stau altfel în zilele noastre, căci sunt mulți care se întreabă de ce nu mai este la fel de benefic să cumpărăm bijuterii și este mai benefic să cumpărăm monede de aur 24 K sau lingouri.

Care este pretul unei monede de 24 K?

Aici vine și explicația : în momentul în care noi achiziționăm o bijuterie, plătim nu doar bijuteria, plătim taxe, plătim tva de asemenea, plătim și manoperă. Dacă doriți să va vindeți ulterior bijuteriile, veți primi doar prețul pentru metalul folosit. Si atat.

Poate părea ciudat să investiți banii în aur,  dar acesta poate să fie cumpărat în diverse forme :
aur bătut în lingouri sau monede aur 24 k, reprezentând o rezervă stabilă.

Educația noastră financiară, mai ales a tinerilor, este  slabă spre deloc. Nu avem în școli această materie prin care să știi cum să administrezi, cum să investești, cum să crești sau să dezvolți o investitie proprie.

Știați, spre exemplu, că marile bănci recomandă să dețineții între 5 % și 10 %  din portofoliul dvs, in metale prețioase, lingouri si monede de aur de 24 k ?

Știm cu toți teoria prin care, cu cât educația financiară este mai bine pregătită într-o țară, cu atât starea acesteia este mai bună. Cu toate acestea, țara noastră este printre ultimele țări din U.E la educație financiară. Investiția în aur mai are un beneficiu, și acela fiind faptul că monedele dar și lingourile de 24 K si cu puritate înalta  sunt scutite de TVA.

De unde cumperi monede de 24K?

Nimic mai simplu! Cumpără monede și lingouri de aur de pe www.aurlingou.ro, de la firma Arlis din Brașov recunoscută la nivel național în tranzacții cu aur de investiție și bijuterii.

Lingouri aur 24 k, bine de stiut atunci cand cumparam aur pentru investitii

lingouri aur 24k

Cunoștem cu toții că cel mai valoros și căutat aur este cel de 24 k, dar știți într-adevăr care este motivul și cum explicați obsesia investițiilor în lingouri aur 24 k în acest moment ?

De la ce vine acest K si de ce 24k ?

K este prescurtarea de la cuvânt „karat” sau „carat” iar acest cărat este măsură purității aliajului de aur. Prin urmare, lingouri aur 24 k înseamnă aur pur, aurul de 12 k reprezintă 50 % aur pur și 50 % impurități, și așa mai departe.

Altă întrebare foarte des întâlnită este : ce anume să cumpăr ? Ok, am decis să investesc în aur dar ce să cumpăr, lingouri aur 24 k sau monede aur 24 k ?

Din studiile făcute de experți, am observat următoarele trei mari categorii de investiții :

📌Investiile făcute până în 25.000 de lei unde se recomandă să se cumpere monede cu valoare mică
📌Investiile făcute între 25.000 și 200.000 de lei, unde se remarcă monede standard de investiție
📌Investițiile făcute peste 200.000  de lei recomandăm achiziția de lingouri de aur

O altă întrebare foarte bună pentru cei care doresc să afle toate informațiile înainte de a investi, ar fi aceea în care nu știu dacă să investească în lingouri de aur sau în monede de aur

Ce este oare mai profitabil : lingoul de aur sau moneda ?

Iată și răspunsul specialiștilor : Nu există un singur răspuns la această întrebare căci contează foarte mult suma de investiție a clientului.

Fiți cu băgare de seama, în momentul în care faceți achiziția de monede de aur sau lingouri. Recomandarea noastră este să evitați să le cumpărați de pe străzi sau de la persoane neautorizate.

Întodeauna cumpără de la dealeri autorizați care își mențîn reputați și pot garanta calitatea produsului pe care îl oferă.

Așadar, investiți cu cap, investiți în aur.

Moneda de aur, poate singura care nu va avea de suferit

moneda aur activ refugiu

Se vorbeste pe toate canalele media de un posibil razboi Rusia-Ucraina. Specialistii spun ca leul s-ar putea deprecia alaturi de monedele tarilor implicate in razboi. Nici dolarul american nu va avea parte de zile bune, moneda de aur, francul elvetian si yena japoneza fiind considerate de specialisti active de refugiu.

Este de la sine inteles ca in cazul uni conflict armat primii care vor fugi din si de Romania vor fi investitorii. Preturle la gaz care afecteaza in acest moment toata Europa au legatura cu acest posibil razboi, UE refuzand sa mai cumpere gaz de la Rusia. Statele mici, fara resurse, vor avea de suferit pe toate planurile mai mult decat statele puternice. Aici ne situam si noi. Nici pozitia geografica nu ne ajuta, din contra.

Suntem la granita cu Ucraina, motiv pentru care, chiar daca rusilor nu le va scapa piciorul peste granita, tot vom fi afectati mai mult decat alte state. Nimeni nu vrea sa ramana la granita cu un razboi. Nici noi, dar nu prea avem de alesactive de

Este momentul sa punem banii la ciorap, chiar daca nu stim inca ce se va intampla. Mai bine sa fim pregatiti pentru ce este mai rau si sa investim in active de refugiu. Moneda de aur, moneda tip lingou cu puritate mai mare de 999.9% este o investitie recomandata de specialisti mai ales ca poate fi valorificata oriunde in lume.

Iata ce s-a intamplat anul trecut pe piata aurului de investitie: 2021 si aurul de investie.

Moneda de aur, un activ de refugiu in prag de razboi

Nu doar economistii, ci si trecutul a demonstrat ca aurul de investitie este sigur in momentele de criza. Multi ucrainieni isi vor cauta refugiu in Romania, mai ales ca vorbesc si limba si le va fi usor sa se integreze.

Cum ii va putea sustine Romania? De unde va avea resurse? Viitorul Romaniei este sub un cer gri si pe mine, sincer, previziunile specialistilor ma inspaimanta. Rau!

Inflatia a atins note de soprana si banii par lipsiti de valoare. Cumparam mai putin si platim mai mult. Chiar daca reusim sa economisim mai putin, conteaza si ce facem cu economiile. Monedele de aur de puritate 999,9% sunt o solutie potrivita acestui moment.

Cand e momentul sa faci investitii in aur?

invetitii in aur: lingouri si monede

Unii sustin ca aurul este o relicva barbara care nu mai detine calitatile monetare ale trecutului. Intr-un mediu economic modern, moneda de hartie este banii de alegere. Ei sustin ca singurul beneficiu al aurului este faptul ca este un material care este folosit in bijuterii. La celalalt capat al spectrului se afla cei care sustin ca aurul este un activ cu diverse calitati intrinseci care il fac unic si necesar ca investitorii sa-l detina in portofolii. In articolul de astazi discutam despre investitii in aur.

Pentru a intelege scopul aurului, trebuie sa privim inapoi la inceputul pietei aurului. In timp ce istoria aurului a inceput in 2000 i.Hr., cand egiptenii antici au inceput sa creeze bijuterii, abia in 560 i.Hr. aurul a inceput sa actioneze ca moneda. La acea vreme, comerciantii doreau sa creeze o forma standardizata si usor de transferat de bani care sa simplifice comertul. Crearea unei monede de aur cu un sigiliu parea a fi raspunsul, deoarece bijuteriile din aur erau deja acceptate si recunoscute pe scara larga in diferite colturi ale pamantului.

Investitii in aur – importanta si istoric

investitii in aur

Chiar daca aurul nu mai sprijina dolarul american (sau alte monede din intreaga lume, de altfel), el inca are importanta in societatea actuala. Este inca important atunci cand vorbim de investitii in aur. Pentru a valida acest punct, nu este nevoie sa privim mai departe decat bilanturile bancilor centrale si ale altor organizatii financiare, cum ar fi Fondul Monetar International. In prezent, aceste organizatii sunt responsabile pentru detinerea a aproape o cincime din oferta mondiala de aur suprateran. In plus, mai multe banci centrale si-au adaugat rezervele de aur actuale, reflectand preocuparile legate de economia globala pe termen lung.

Ideea ca aurul pastreaza bogatia este si mai importanta intr-un mediu economic in care investitorii se confrunta cu o scadere a dolarului american si cu o inflatie in crestere. Din punct de vedere istoric, aurul a servit drept acoperire impotriva scenariilor negative. Odata cu cresterea inflatiei, aurul se apreciaza de obicei. Cand investitorii isi dau seama ca banii lor isi pierd valoarea, ei vor incepe sa-si pozitioneze investitiile intr-un activ dur care si-a mentinut in mod traditional valoarea.

Monede de aur pentru cadouri reusite

monede aur cadou

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa fii in pana de idei atunci cand vine vorba de cadouri. Poate fi dificil sa ghicesti ce si-ar dori un om sau poti alege un cadou nepotrivit. Te-ai gandit vreodata ca pretioasele monede de aur pot fi un cadou reusit?

1. Monede de aur pentru nasterea unui copil

Ce a primit pruncul Isus la nastere? Aur, smirna si tamaie. Daca e fetita, e drept ca ii poti darui o pereche de cercei din aur, dar se obisnuieste ca nasa sa fie cea care face un astfel de dar. Poti cumpara o moneda de aur de un gram, fara valoare numismatica, cu valoare de investitie, pe care sa o oferi pruncului alaturi de o felicitare cu „Bine ai venit pe lume” .

2. Monede de aur pentru ziua bunicilor

Pe bunici nu-i intereseaza cadourile. Ei isi vor doar familia aproape, isi doresc casa plina de copii si nepoti alaturi. Totusi, daca le oferi o moneda de aur sunt convinsa ca o vor pune la loc de cinste, pe o polita, si o vor arata cu mandrie tuturor celor care le trec pragul.

3. Monede de aur pentru majorat

Nu toti ne permitem sa le oferim copiilor la majorat o masina sau un alt cadou extravagant. Cei mai multi dintre noi isi permit o moneda de aur. O moneda de un gram are un pret de aproximativ 280 lei.

moneda de aur pret

sursa: www.aur-lingou.ro

Va pastra aceasta moneda ca simbol al trecerii de la copilarie la maturitate. O va iubi, va capata o valoare sentimentala infinita.

4. Monede de aur pentru celebrarea nuntii de aur

Ii felicit personal pe cei care reusesc sa aiba o viata lunga si frumoasa impreuna. Nu e usor. Sunt zile cu soare si zile cu nori in toate casniciile. Cei care ating perfomanta de a ramane o viata impreuna merita premiati. O moneda de aur este perfecta pentro o astfel de celebrare. Se vor bucura de ea tot restul zilelor. 🙂

5. Monede de aur pentru cadou de nunta

Cum ar fi ca gasca ta de prieteni sa iti aduca in dar de nunta si cate o moneda de aur? Cate astfel de monede ai strange? Asta da investitie de start. Daca iti mai raman si ceva banuti dupa nunta e perfect. 🙂

Eu recomand sa cumperi o moneda sau un lingou de aur decat o bijuterie. Nu ai cum sa gresesti.

Park Industrial Brasov: spatii industriale si logistice la cheie

Industrial Park Brasov

Au trecut ceva ani de cand activitatile industriale s-au mutat din centrul orasului in zone aflate la cativa kilometri distanta, usor accesbile atat angajatilor cat si tir-urilor pentru aprovizionare. Industrial Park  Brasov gazduieste  afaceri de succes din domeniul auto, al productiei industriale, al productiei de electronice sau de materiale tipografice.

Cel mai mare avantaj il prezinta localizarea. Pozitionat in centrul tarii, mai usor de ajuns in oricare punct cardinal, Industrial Park Brasov se afla la 1 km distanta pana la viitorul aeroport, la 1 km de calea ferata si permite accesul facil catre 2 rute importante: Sibiu-Timisoara si Bucuresti-Arad.

Cel de-al 2-lea mare avantaj este in directa legatura cu pachetul de servicii care vine odata cu platforma industriala, mai exact, se refera la toare utilitatile de care business-ul tau are nevoie pentru intreaga activitate: gaz, curent, apa si canalizare, retea de comunicatii, parcare si servicii profesionale de facility management. Mai mult decat atat, in parcul industrial se afla si un centru medical atat pentru medicina muncii cat si pentru servicii medicale de specialitate.

spatii la cheie brasov

Pentru ca am vorbit de facility management, permite-mi sa iti spun ca relocarea unui business intr-un parc industrial din Brasov inseamna ca ai scapat de o povara in ceea ce priveste serviciile de deszapezire, iluminatul exterior, toate automatizarile care tin de control acces si tot ce tine de intretinerea halelor si a spatiilor verzi.

Muta-ti afacerea in Industrial Park  Brasov si ai multe beneficii. Totul este construit si gandit pentru dezvoltarea afecerii tale pe toate planurile si pe termen lung.

Muta-ti afacerea la Brasov! Muta-ti afacerea in Industrial Park Brasov!

Suprafata construita in Industrial Park Brasov depaseste 140.000 mp. Si lucrurile nu se opresc aici. Infrastructura si pozitionarea permit devoltarea unui parc industrial Brasov si mai mare, perfect pentru orice tip de activitate de productie sau logistica.

Daca esti in cautarea unui spatiu industrial sau logistic la cheie, l-ai gasit. Bucura-te de avantaje si condu-ti afacerea la urmatorul nivel.

Florarie Bucuresti pentru orice ocazie

florarie bucuresti

Florile sunt o forma de comunicare. Indiferent de mesajul e care trebuie sa il transmiti, poti apela la o florarie Bucuresti in care pasiunea pentru flori si puterea acestora de a transmite un mesaj este o pasiune.

Nu e tocmai floare la ureche sa realizezi un buchet floral superb. Echilibrul dintre forma, volum si culoare este obtinut doar de floristi cu experienta, de floristi pentru care studiul este important si care continua sa se dezvolte, sa se alinieze cu trendurile din tot ceea ce este legat de design.

Floristii sunt niste arhitecti. Ei lucreaza cu plante si flori pentru a realiza monumente parfumate care misca inimi. Nu stiu sa fi participat la vreun eveniment si aranjamentele florale sa lipseasca. Nu cred…

Buchete de nunta 2021

Daca ai fost mireasa de curand cred ca iti aduci aminte cat de greu a fost sa te decizi in privinta buchetului. Desi au trecut ceva ani, eu imi aduc aminte. Prima experienta nu m-a incantat. Imi aduc aminte si acum cuplul din florarie care mi-a zis sa le arat o poza cu un buchet de pe net sau sa aleg unul din portofoliul lor. NU VREAU!!!

Da, ok, inspiratia ajuta, dar de aici si pana la o tentativa de copiere pe mine m-ai pierdut ca si client.

Asa ca am trecut mai departe la cautarea unei florarii Bucuresti care sa ma trateze asa cum merit, care sa imi ofere consultanta si buchete altfel, vibrante. La Vevevet Flower Shop din Bucuresti completezi un chestionar pe baza caruia floristii vin cu idei surprinzatoare. Se creaza un ansablu, ti se cer inclusiv poze cu rochia, sala de eveniment si tematica nuntii. 🙂

Nimeni nu se grabeste! Esti invitat la o discutie detaliata asupra nuntii. Fiecare aspect este prins in discutie si ideile cu care vin floristii te lasa la propriu cu gura cascata. Daca vrei sa vezi ce inseamna consultanta in alegerea buchetului de mireasa, a lumanarilor si a tuturor aranjamentelor florale de la un eveniment, Velvet Flower Shop din Bucuresti este locul in care trebuie sa ajungi.

12 buchete de mireasa care au insotit fericirea in 2021

Iata 10 imagini sau poze cu buchete de mireasa realizate la acea florarie Bucuresti amintita mai sus. Unice, in acord cu tot ce a fost important, acestea au impresionat prin delicatete, culoare si mesajul de ansamblu.

La fel de importante sunt si celelalte evenimente la care florile sunt prezente: botezuri, cununii, evenimente legate de inceputul sau sfarsitul unui an scolar, etc.

Alege o florarie Bucuresti care sa aiba experienta si inteligenta emotionala necesare transmiterii mesajului tau. Comanda flori! Comanda aranjamente emotionante.