Categorie: Servicii

Apeleaza la servicii de tractari auto Brasov

De ce sa apelezi la firma noastra de tractari auto Brasov? Intr-adevar exista multe firme pe piata care ofera servicii similare, insa nu toate la standardele de calitate si siguranta dorite de catre clienti. Este foarte important sa acorzi o atentie deosebita atunci cand alegi firmele cu care colaborezi in situatii de criza. Multe dintre ele nu detin licenta sau oameni intr-adevar instruiti pentru a lucra in conditii optime.

Situatiile neplacute in care masina iti creeaza probleme sunt de cele mai multe ori neprevazute, iar cauzele sunt dintre cele mai diverse. Imaginati-va ca sunteti pe un drum pustiu pe timp de noapte, iar motorul nu mai vrea sa porneasca, sau ca sunteti blocat intre doua localitati fara un service in apropiere. In astfel de situatii, noi va sfatuim sa apelati cu incredere la serviciile noastre de tractari auto Brasov.

Noi oferim o gama completa de servicii, ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie ca dumneavoastra sa apelati la alte companii pentru asistenta suplimentara. Indiferent de ora sau de conditiile meteo, noi va stam la dispozitie, oferind pe langa tractare si servicii de reparatii si depozitare intr-un spatiu special amenajat. Colaboram cu toate service-urile auto autorizate, motiv pentru care puteti fi siguri ca indiferent ce problema are autovehiculul dumneavoastra, va fi reparat intr-un timp cat mai scurt.

Outsourcing ROMANIA

De ce externalizarea serviciilor tale?

În prezent, majoritatea companiilor alocă resurse umane și financiare pentru activități care nu țin strict de domeniul lor de activitate. De aceea, externalizarea proceselor tale îți poate aduce următoarele avantaje:

 1. Reduceri semnificative de costuri: deoarece nu mai aloci resurse din cadrul companiei pentru acea activitate; practic nu mai face parte din grijile tale;
 2. Implementarea unor tehnologii noi: deoarece vei apela la o firmă specializată în acel proces pe care îl externalizezi, personalul care va prelua activitatea va introduce noi tehnologii în compania ta;
 3. Reducerea riscurilor: prin preluarea noilor responsabilități de către personal specializat în domeniu, firma subcontractantă va prelua toate activitățile aferente acelui proces și nu vor mai intra în responsabilitatea personalului tău.

Care sunt serviciile pe care le poți externaliza cu ajutorul Expert Online?

 • Realizare și mentenanță site;
 • Realizare și mentenanță rețele de socializare;
 • Metode de creștere a notorietății companiei tale în mediul online;
 • Plan și strategie de promovare și vânzare a produselor sau serviciilor tale pe internet.

Contacteaza-ne acum! 0746.867.157

RETELE DE DATE, SERVERE

Orice afacere de succes are nevoie de o platformă de rețea care să ușureze munca angajaților prin inovarea tehnologică. Infrastructura unui birou poate sta la baza productivității angajaților și să influențeze rezultatele pe care le obține afacerea ta la nivel de vânzări și profitabilitate. În plus, performanțele infrastructurii IT te pot ajuta să reduci semnificativ costurile operaționale.

De aceea, echipa noastră de tehnicieni îți stă la dispoziție cu soluții inteligente de rețele de date și servere adaptate la cerințele afacerii tale.

Astfel, îți oferim o serie de servicii la prețuri competitive care pot îți pot îmbunătăți infrastructura IT, oferindu-ți un mare avantaj față de concurență:

 • Realizăm cablări structurate bazate pe cupru;
 • Configurăm rețele de tip wireless;
 • Instalăm și configurăm routere pentru a asigura o conectivitate securizată.
 • Ai nevoie de un server securizat și performant pentru a stoca și gestiona toate datele companiei tale?
 • Îți stăm la dispoziție cu servicii de instalare și configurare servere Linux:
 • Instalare și configurare sistem de bază Linux pe server;
 • Configurare firewall pentru a asigura o mare protecție a datelor;
 • Instalare și configurare servere web și ftp;
 • Instalare și configurare servere email;
 • Instalare și configurare fișiere samba;
 • Instalare și configurare servere DNS;
 • Instalare și configurare web filtering;
 • Instalare și configurare scripturi.

 

Echipa noastră de specialiști certificați îți poate oferi consultanță pe baza soluțiilor IT furnizate, ajutor în definirea configurației potrivite pentru afacerea ta și suport tehnic pentru angajații tăi pentru folosirea cât mai eficientă a echipamentelor instalate.

Contacteaza-ne pentru a alege impreuna configuratia potrivita pentru tine! 0746.867.157

REFACERE SITE WEB

Majoritatea companiilor dețin un site web însă cele mai multe dintre aceste site-uri nu aduc beneficii. Acest fapt se datorează în general proastei organizări a site-ului, folosirii unor mijloace de programare depăşite, lipsei de promovare, etc. Financiar vorbind, site-ul web este o investiţie care trebuie să-şi dovedească profitabilitatea aducând în timp un spor de venituri companiei tale.

În concluzie, un site web trebuie să lucreze pentru firma ta!

Promovarea prin mijloacele tradiţionale (reviste, ziare, panouri publicitare) implică, costuri imense care de cele mai multe ori nu se dovedesc a fi rentabile. Un inconvenient principal al mijloacelor tradiţionale de reclamă este spaţiul limitat de care dispui. De aceea noi îţi propunem cel mai facil, modern şi eficient mod de promovare: site-ul web!

Motive pentru un redesign:

 • Creştere
 • Internetul a devenit astăzi în România cea mai rapidă sursă de informare; mai mult, funcţiile şi oportunităţile online s-au diversificat extraordinar.
 • Siguranţa
 • Securitate – apar din ce în ce mai des breşe de securitate, site-uri sabotate; de cele mai multe ori la nivel de server.
 • Consolidare
 • Update-uri, modificări, îmbunătăţiri de tehnologie – multe site-uri suferă grav din lipsa informaţiei la zi.
 • Feedback

Fie că doreşti să primeşti feedback de la clienţi, fie că doreşti să poţi fi contactat mai uşor, formularele online sunt instrumentele cele mai elegante şi mai uşor de folosit.

Mediul online a crescut simţitor şi de asemenea, s-a diversificat enorm. Dacă la început vorbeam doar de simpla prezenţă online, astăzi este momentul de a încorpora mai multă valoare site-ului tău web.

Este momentul sa crestem si sa diversificam implicarea afacerii tale in mediul online! Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile cresterii afacerii tale: 0746.867.157

RELIZARE  DESIGN GRAFIC ONLINE SI OFFLINE

Secretul unui brand de succes îl reprezintă buna comunicare cu piaţa. Materialele tipărite trebuie să atragă atenţia şi să convingă prin simbolurile şi paleta cromatică folosite.

Prin creativitate şi calitatea designului, echipa ExpertOnline îţi ajută brandul să-şi arate adevărata personalitate.

SERVICII DESIGN OFERITE:

 • Layouts:
 • WebDesign;
 • Printed media;
 • Web media;
 • Printed materials;
 • Graphic design:
 • Photo editing;

Un brand îşi merită cu adevărat titlul atunci când este recunoscut de către piaţă. Crearea unei identităţi vizuale care să genereze rapid notorietate companiei presupune găsirea elementelor definitorii ale brandului.

Aceste elemente trebuie să se regăsească în simbolurile, fonturile, culorile şi stilurile de design folosite.

ExpertOnline îţi garantează găsirea unor modalităţi de prezentare originale şi inovative!

ExpertOnline te ajută să construieşti un brand de succes, care va raspunde cu promptitudine tuturor provocărilor pieţei.

Vrei sa obti o comunicare eficienta cu publicul tau tinta? Contacteaza-ne acum: 0746.867.157

CAMPANII NEWSLETTER

Bucură-te de rezultatele folosirii celui mai direct mijloc de marketing online!

O campanie de email marketing constă în crearea și distribuirea de mesaje sub formă de newsletter către o bază de date de clienți sau potențiali clienți. Aceste mesaje pot fi personalizate pentru tipologia fiecărei baze de date și constă în: materiale promoționale și oferte, prezentarea serviciilor sau produselor, diferite înștiințări sau invitații.

Soluțiile noastre de email marketing constă în:

 1. Creare newsletter

Pentru fiecare campanie de newsletter pe care dorești să o trimitem, vom concepe forma mesajului, deoarece aceasta este cea care determină potențialul client la acțiune.

 • Realizăm un subiect atractiv al email-ului pentru a crește rata de deschidere;
 • Realizăm email-ul din punct de vedere tehnic (programare HTML, CSS);
 • Realizăm conținutul email-ului (text și grafic) pentru a fi cât mai atractiv;
 • Inserăm elemente de chemare la acțiune (butoane, link-uri, imagini) pentru a determina persoana care a primit email-ul să îndeplinească acțiunea pe care o dorești.
 1. Trimitere newsletter

Dacă nu deții o platformă de trimitere de newsletter, îți punem la dispoziție sistemul nostru de trimitere newslettere și monitorizare a fiecărei campanii. Vom trimite email-urile către bazele tale de date, în momentele cele mai potrivite ale săptămânii și ale zilei, pentru a obține o rată cât mai mare de deschidere.

 1. Creare de rapoarte detaliate cu rezultatele fiecărei campanii

În urma trimiterii fiecărei campanii de newsletter, vom monitoriza numărul de deschideri, numărul de click-uri și numărul de dezabonări, cele mai importante statistici care determină succesul unei campanii.

Vom emite rapoarte detaliate privind aceste statistici, cu sugestii de îmbunătățire pentru trimiterea viitoarelor campanii de email marketing.

Vrei sa iti cresti vanzarile folosind cea mai practica metoda de marketing online direct? Contacteaza-ne acum: 0746.867.157

ANALIZA OPTIMIZARE SITE

Deții un website și dorești să îți îmbunătățești poziția în motoarele de căutare? Ai încercat diferite tehnici de optimizare dar nu ai obținut rezultatele dorite? Ai ajuns în locul potrivit!

Cunoaștem că o poziție de top în motoarele de căutare îți poate aduce notorietate, dar și clienți pe termen lung. În urma unui audit SEO, echipa noastră de specialiști îți poate fi alături cu soluții eficiente de optimizare site pentru a obține aceste rezultate.

Un audit SEO constă în evaluarea site-ului tău din punct de vedere al optimizării și programării pentru a stabili care sunt problemele de natură tehnică sau de conținut care pot împiedica indexarea site-ului tău în motoarele de căutare.

În continuare vom detalia pașii pe care îi parcurgem pentru realizarea unui audit SEO:

 1. Analiza tehnică a site-ului

În cadrul acestei etape vom identifica toate erorile de accesibilitate și indexare a site-ului tău, precum și arhitectura acestuia.

Vom analiza toate elementele site-ului, precum:

 • Domeniul și server-ul pe care este găzduit;
 • Validitatea și corectitudinea codului sursă folosit și a tag-urilor HTML;
 • Numărul de pagini indexate versus numărul total de pagini ale site-ului;
 • Valoarea indicelui de popularitate: Page Rank;
 • Prezența elementelor care nu sunt ușor găsite de Google: pop-upuri, bannere Flash, widget-uri laterale, etc;
 • Prioritatea paginilor în Sitemap;
 • Nivelul de acces Google la paginile site-ului prin Sitemap.xml, Robots.txt.
 1. Analiza on-page

Această etapă constă în evaluarea elementelor de conținut prezente pe fiecare pagină și modul de exploatare a cuvintelor cheie:

 • Meta date: titluri, descrieri, tag-uri;
 • Forma fiecărui URL;
 • Heading-uri: titluri și subtitluri pe fiecare pagină;
 • Analiza textuală și reperarea conținutului duplicat;
 • Optimizarea elementelor media (imagini, video).

 3.Analiza off-page

Etapa de analiză off-page constă în studierea pozițiilor ocupate în motoarele de căutare și a cuvintelor cheie pe care paginile sunt poziționate, prin:

 • Analiza autorității domeniului, care constă în numărul de link-uri externe provenite din domenii autoritare;
 • Analiza cuvintelor cheie și a anchor textelor pe care sunt trimise link-uri către site.

În urma parcurgerii acestor etape, îți vom furniza un raport complet cu rezultatele și observațiile obținute, precum și sugestii de îmbunătățire a site-ului tău pentru a obține o poziție mai bună în motoarele de căutare.

Vrei sa fli tot ce ai nevoie pentru a fi prezent in primele rezultate din motoarele de cautare? Contacteaza-ne acum: 0746.867.157

Webdesign & development

Realizare site de prezentare

Acum este momentul ca afacerea ta să fie prezentă online! Rolul nostru este să facilităm cât mai rapid și simplu acest proces, iar la final să ne asigurăm că site-ul tău este funcțional, are toate elementele specifice afacerii tale, este bine optimizat și ai dobândit cunoștințele necesare ca să îl poți actualiza pe cont propriu.

Site-ul web pe care îl putem realiza pentru tine prin platforma 5net va avea următoarele facilități:

 • Graficărealizată după un șablon standard conform modelelor noastre;
 • Meniu principalcu paginile pe care le dorești;
 • Categorii de servicii oferite;
 • Galerie fotoși/sau video;
 • Secțiune de contact rapid, vizibilă pe toate paginile site-ului.

De asemenea, oferim o serie de servicii adiționale pentru dezvoltarea site-ului tău, pe care le poți alege în funcție de necesitățile afacerii tale.

După ce site-ul tău va fi funcțional, îți vom sta la dispoziție în permanență cu asistență și suport tehnic, de fiecare dată când vei avea nevoie.

Care sunt etapele pe care le parcurgi pentru realizarea site-ului tău?

Realizare catalog de produse:

Ai nevoie de o soluție rapidă pentru a-ți prezenta produsele în mediul online? Nimic mai simplu! Trebuie doar să urmezi pașii de realizare a website-ului din formular și noi ne vom asigura că, în doar câteva click-uri, catalogul tău de produse va fi online și funcțional!

Prin intermediul platformei noastre, vei putea avea un catalog de produse realizat pe baza unuia dintre șabloanele noastre standard, personalizat conform cerințelor afacerii tale, cu un panou de administrare simplu de folosit și bine optimizat.

Un catalog de produse realizat prin intermediul 5net va putea avea următoarele facilități:

 • Grafică realizată după un șablon standard conform modelelor noastre;
 • Meniu principal cu paginile pe care le dorești;
 • Categorii de produseoferite cu prezentarea fiecărui produs sub forma de lista si detaliu;
 • Galeriefoto și/sau video;
 • Secțiune de contact rapid, vizibilă pe toate paginile site-ului.

De asemenea, oferim o serie de servicii adiționale pentru dezvoltarea site-ului tău, pe care le poți alege în funcție de necesitățile afacerii tale.

Dacă ești client 5net, după ce ne vom asigura de funcționarea catalogului tău online de produse, îți stăm la dispoziție în permanență cu asistență și suport tehnic.

Care sunt etapele pe care le parcurgi pentru realizarea catalogului tău de produse?

Realizare magazin online

Începe acum să îți vinzi produsele online la o gamă largă de potențiali clienți! Cum poți face asta? În doar 5 pași, prin completarea formularului de realizare al site-ului, iar noi ne vom asigura că site-ul tău este perfect funcțional!

Prin intermediul platformei 5net, vei avea un magazin online realizat pe baza unuia dintre șabloanele noastre standardpersonalizat conform branding-ului afacerii tale, cu un panou de administrare simplu de folosit și o programare foarte bine optimizata pentru motoarele de cautare.

Un magazin online realizat prin intermediul 5net va putea avea următoarele facilități:

 • Grafică realizată după un șablon standard conform modelelor noastre;
 • Meniu principal cu paginile pe care le dorești;
 • Categorii de produse oferite cu prezentarea fiecărui produs;
 • Liste de produse si in detaliu prezentarea fiecarui produs;
 • Posibilitatea adăugării produselor într-un coș de cumpărături;
 • Galerie foto și/sau video;
 • Secțiune de contact rapid, vizibilă pe toate paginile site-ului.

De asemenea, oferim o serie de servicii adiționale pentru dezvoltarea site-ului tău, pe care le poți alege în funcție de necesitățile afacerii tale.

Clienții 5net beneficiază de asistență și suport tehnic pe toată durata colaborării noastre, indiferent de zi!

Care sunt etapele pe care le parcurgi pentru realizarea magazinului tău online?

Proiectul 9net

Ai nevoie de un website calitativ și ieftin în doar câteva click-uri?

Ai ajuns la locul potrivit! 5net este una din cele mai ieftine și rapide soluții de a obține propriul website!

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular cu informațiile pe care dorești să le conțină noul tău site, iar noi ne vom asigura că site-ul tău este perfect funcțional!

În plus, îți oferim și un ghid gratuit prin care poți învăța cum să îți administrezi și personalizezi site-ul după bunul plac.

Dacă ești utilizator 5net și ai nevoie de modificări și actualizări la site după ce acesta va fi funcțional, programatorii noștri îți stau la dispoziție. Suntem în permanență alături de tine și îți oferim asistență tehnică de fiecare dată când ai nevoie.

Vrei să devii utilizator 5net? Este foarte simplu! Trebuie doar să parcurgi pașii de mai jos pentru crearea propriului tău site:

 

 

 

Cat de bine comunici cu piata?

Cat de bine comunici cu piata?

Promovează-te în mod original și creativ către potențialii clienți! Materialele tale tipărite (carti de vizita, afise, flyere, mape) trebuie să atragă atenția prin calitatea designului și să convingă cumpărătorii să-ți devină clienți fideli.

Ai nevoie de experți în branding care să fie creativi și să livreze proiectele la timp, în limita bugetului stabilit? Expert Images nu este doar o agentie de print, ci este agenția care te va ajuta să-ți afișezi adevărata personalitate și să vinzi mai bine!

Secretul unui brand de succes îl reprezintă buna comunicare cu piaţa. Materialele tipărite trebuie să atragă atenţia şi să convingă prin simbolurile şi paleta cromatică folosite.
Prin creativitate şi calitatea designului, echipa Expert Images îţi ajută brandul să-şi arate adevărata personalitate.

SERVICII DESIGN OFERITE: WebDesign, Printed media, Web media, Printed materials, Outdoor, Photo editing, Ilustrations.

Un brand îşi merită cu adevărat titlul atunci când este recunoscut de către piaţă. Crearea unei identităţi vizuale care să genereze rapid notorietate companiei presupune găsirea elementelor definitorii ale brandului.

Aceste elemente trebuie să se regăsească în simbolurile, fonturile, culorile şi stilurile de design folosite.

Expert Images îţi garantează găsirea unor modalităţi de prezentare originale şi inovative!

Expert Images te ajută să construieşti un brand de succes, care va raspunde cu promptitudine tuturor provocărilor pieţei.

Noi putem crea pentru afacerea ta o identitate de brand care îți asigură credibilitatea în piața țintă și găsește cel mai bun mod de a spune cine ești.

Noi știm cel mai bine cum trebuie să îți promovezi compania. De la un ziar local și până la o campanie internațională, mesajul transmis de tine, de fiecare dată, trebuie să urmărească anumite targeturi și să fie mai bun decât mesajele competitorilor.

Expert Images îți oferă soluții creative de impact asupra celor cărora te adresezi și conduce la dezvoltarea afacerii tale.

Bannere publicitare:

Odată cu recentele progrese tehnologice în tipar, posterele de dimensiuni mari și bannerele se dovedesc utile în captarea atenției companiilor care doresc promovarea imaginii lor cât mai reușită. Posterele și bannerele de mari dimensiuni au fost folosite mereu pentru a capta atenția oamenilor în mișcare prin imagini și promoții izbitoare menite să transforme privitorii în clienți fideli.

Posterele și bannerele au devenit un mod de publicitate indispensabil. Un banner sau un poster de mari dimensiuni trebuie să capteze privirile și să comunice mesajul tău într-un mod eficient și puțin costisitor. Mesajul transmis prin intermediul bannerelor sau posterelor trebuie să fie lizibil de la o distanță mare, textul să contrasteze cu fundalul pentru ca mesajul de pe banner să iasă în evidență, paleta coloristică să fie în deplină concordanță.

Colante auto:

Calitatea printului pentru postere sau autocolante este o parte importantă, un poster printat la o calitate foto de rezoluție înaltă spre exemplu, este o garanție a calității afacerii tale și a profesionalismului de care dai dovadă. Cu ajutorul echipamentelor de ultimă tehnologie de care dispunem, putem executa printuri pe materiale de vinil, autocolant pentru suprafețe drepte dar și autocolant pentru suprafețe curbe, utilizat în colantările auto (branding auto), și garantam o calitate a printului care îți asigură succesul.

Rezoluția folosită în procesul de printare pentru bannere, afișe, postere, autocolant, sau poster vinil perforat pentru geamuri și vitrine, este una excepționala și această rezoluție va fi aleasă în funcție de modul în care alegi să îți faci publicitate. Expert Images îți oferă consultanță în alegerea modalității de execuție a printului și în funcție de ce ai ales să utilizezi: banner, poster, afiș sau alte materiale pe care putem asigura un print de calitate.

Expert Images îți poate oferi creație de modele de tapet, consultanță în alegerea acestor modele de tapet și execuția la calitate superioară.

Brosuri:

Brosura reprezintă un mod eficace de prezentare a unei companii, a unei afaceri. Legată într-o copertă atrăgătoare, oferă posibililor clienți date referitoare la oferte și produse. Broșura te reprezintă, ceea ce te obligă să te prezinți cât mai corect cu putință astfel încât clientul să fie lămurit cu privire la alegerea făcută.

Echipa Expert Images combină în cel mai bun mod elementele de comuncare vizuală, imaginile, cuvintele și ideile pentru a transmite corect mesajul tău catre client.

Elementele care te definesc prind contur sub diferite forme ce stârnesc curiozitatea.

Anteturi:

Foaia cu antet reprezintă identitatea firmei în elaborarea documentelor. Orice adresă oficială sau tip de corespondență ar trebui să conțină un antet cu sigla firmei și datele de identificare cum ar fi nunărul de telefon, fax, date fiscale, acestea înlesnind comunicarea cu cei cărora li se adresează.

Plicuti personalizate:

Personalizarea plicurilor este mai mult o necesitate decât un moft. În prezent din ce în ce mai multe companii expediază plicuri personalizate cu sigla personală. În acest fel se identifică pe sine însuși iar autenticitatea documentelor, a facturilor și a oricăror acte oficiale expediate este mult mai bine definită.

Mape de prezentare:

Mapele de prezentare reprezintă obiecte ideale pentru marketingul companiei dumneavoastra. Ele ofera un mod elegant si deosebit de promovare a afacerii dumneavoastra. Intr-un mod succint si placut pot fi prezentate realizarile si proiectele la care lucrati. Partenerii cu care colaborati si date succinte ale firmei pot fi prezentate intr-un mod cat mai atragator si poate promova afacerea dumneavoastra mai bine.

Reviste:

Revista conține un număr de articole și ilustrate. În funcție de domeniul la care se referă sunt prezentate noutăți, descoperiri, atracții, etc. Apar cu o anumită periodicitate și conțin studii, dări de seamă, statistici. Ilustrațiile sunt clare în culori vii. În funcție de solicitare pot fi prezentate în format A3 sau A4.

Cataloage de produse?:

Secretul reușitei unei campanii de marketing constă în executarea unui catalog de prezenare cât mai sugestiv și atent întocmit. Clientul poate vedea toată gama de produse putând astfel să-și facă o idee de ansamblu cât mai corectă asupra ofertei prezentate. În acest fel el poate face comparații alegând în funcție de necesități și preferințe.

Cataloagele de prezentare spun în imagini și cuvinte bine alese, ceea ce poți oferi clientului. Expert Images îți oferă garanția că acestea vor fi elaborate, astfel încât privitorii să devină clienți.

Afise a4-a3

Afișele sunt o modalitate de prezentare cu succes a unui produs. Costurile relativ ieftine și calitatea oferită, fac din acest mod de publicitate un produs foarte eficient. Ele pot fi amplasate în locuri unde își ating ținta foarte rapid. Se pot tipări în numărul de exemplare dorit și de dimensiunile alese de client.

Afișele pot fi tiparite pe suporturi de hârtie de la cea mai slabă la cea mai dură, și ele pot avea un aspect mat sau lucios. Acestea reprezintă modul economic și eficient de a te face cunoscut.  Expert Images îl crează pentru tine și îl poate tipări.

Pe lângă faptul că putem asigura printuri afișe, flyere, postere, de cea mai bună calitate a printului, asigurăm și servicii de creație publicitară, graphic design, DTP, la cel mai înalt nivel, având o experiență bogată în campanii publicitare.

Flyer – pliant:

Flyerul si  pliantul sunt create cu scopul de a oferi un minim de informatii care servesc la captarea atentiei posibililor clienti. Ele contin date cheie, referitoare la un produs sau serviciu nou. Pentru a-ti atinge scopul se tiparesc in numar mare pentru a capta atentia unui numar largit de consumatori.

Pe langaƒ faptul caƒ putem asigura printuri afise, flyere, postere, de bunaƒ calitate a printului, asiguram si servicii de creatie publicitaraƒ, graphic design, DTP, la un nivel inalt, avand o experientaƒ bogataƒ in campanii publicitare si comunicare in-store pentru mari companii.

Flyerele sunt un mod economic si eficient de promovare. Flyerele sunt scurte ele nu trebuie sa plictiseasca pe cititor. Informatia›mentionata pe flyer este compactaƒ si atrage atent›ia cititorului dintr-o privire. Calitatea flyerelor printate la noi transmit un mesaj placut clientului.

Flyerele pot fi tiparite pe suporturi de hartie de la cea mai slabaƒ la cea mai duraƒ, Si ele pot avea un aspect mat sau lucios. Flyerele sunt modul economic si eficient de a te face cunoscut. Tu alegi flyer-ul care ti se potriveste. Expert Images lucreazaƒ pentru tine si -l poate tipari.

Carti de vizita:

Un mod util pentru promovarea și comunicarea în afaceri este acela al folosirii cărților de vizită. Pe un cartonaș de dimensiuni mici pot fi inscripționate datele importante ale firmei. Numărul de telefon, fax, adresa de email și persoana de contact pot înlesni cu ușurință comunicarea cu alte persoane fizice și juridice.

Producem la comandă cărți de vizită pe o gamă largă de tipuri carton mat sau lucios, carton cu texturi speciale și cartoane colorate. Pentru designul cărților de vizită, logo-ul sau brandul pe care doriți să îl dezvoltați și care va apărea pe cărțile de vizită vă putem oferi servicii de creație și graphic design așa încât cărțile de vizită să fie imaginea perfectă a ceea ce doriți să transmiteți clientului.

Vă prezentăm și o abordare nouă a cărților de vizită. Expert Images vă poate oferi un model deosebit de cărți de vizită, din gama business-lux, executate pe material plastic-flexibil, cu o grafică deosebită și tipărite la o înaltă calitate foto. Aceste cărți de vizită, executate pe plastic flexibil, sunt rezistente în timp precum și la acțiunea factorilor externi (apă, soare). Cărtile sunt o INOVAȚIE în domeniu și NUMAI EXPERT IMAGES LE POATE PRODUCE!

Sigle:

Sigla firmei reprezinta elementul cheie care defineste afacerea dumneavoastra in ochii publicului. O sigla atent aleasa va identifica si va scoate in evidenta fata de alte firme concurente. Poate fi folosit si ca element grafic pentru identificarea unei organizat›ii al unui eveniment sau al unui produs.

Echipa Expert Images combina in cel mai bun mod elementele de comuncare vizualaƒ, imaginile, cuvintele si ideile pentru a transmite corect mesajul tau catre client.

Elementele care te definesc prind contur sub diferite forme ce starnesc curiozitatea.

 

Expert Asist Brasov– contabiliatea nu este plictisitoare

Cine crede ca contabilii sunt niste oameni cu ochelari care buchisesc toata ziua cifre, inseamna ca nu a apelat la servicii de contabilitate ale firmei Expert Asist. Fetele noastre sunt dimanice si energice ca programele de fiscalitate cu care lucreaza. Mai in gluma, mai in serios, cand vine vorba de infiintari firme Brasov si servicii din cadrul Registrului Comertului ale noastre contabile devin niste amazoane inarmate cu legislatia in domeniu.

Procesul de externalizare servicii de contabilitate nu este o moda, este o necesitate ca firma dvs sa beneficieze de servicii de contabilitate, fiscalitate, salarizare, personal sau resurse umane in conformitate cu legislatia in vigoare aflata mereu in proces de modificare/actualizare.

Pentru a fi eficienti luati initiativa, contactati-ne si veti avea din partea noastra maximul de implicare in acuratetea funcionalitatii contabile si fiscale.