Categorie: Servicii

Cursuri engleză Brașov pentru sectorul public și privat

cursuri engleza Brasov

Nevoia de a învăța o limbă străină poate să apară oricând, la orice vârstă și sub aspecte diferite. Cererea de cursuri destinate exclusiv adulților și necesitatea de implementare a unor noțiuni specifice a dus la apariția de cursuri engleză Brașov, personalizate fix pe nevoia imediată de învățare.

Necesitatea de comunicare orală (întâlniri de afaceri, conferințe, angajare sau vizite în diverse tari) sau în scris (e-mailuri, media, rețele de socializare) a deschis poarta către noi forme de predare și, respectiv, de învățare. Predarea individuală și predarea în cadrul de mici grupuri cu interese comune au ca rezultat o deprindere ușoară a noțiunilor noi.

Este dovedit faptul că învățarea este mult mai facilă atunci când materia este predată într-un mod distractiv, folosindu-se jocurile de rol, dialogurile antrenante, studiile de caz și mijloacele multimedia. Tehnologia a devenit rapid un instrument important în stimularea interesului și în creșterea angajamentului față de materia de curs.

Îmbunătățirea abilităților de vorbire și ascultare se dezvoltă primele într-un mod rapid. Urmărirea de scurte videoclipuri în limba engleză care au și transcrieri asociate sunt ideale pentru a face o asociere între scriere și vorbire. Lectorii găsesc mereu numitorul comun între materia care trebuie predată, abilitățile cursanților și modul dinamic de predare. Fiecare cursant sau grup de cursanți beneficiază de un plan de studiu personalizat și flexibil, în plus, lecțiile țin pasul cu cursanții, nu invers.

Cursuri de engleză Brașov în sectorul business

O importanță deosebită se acordă relațiilor comerciale globale dintre parteneri, clienți sau furnizori și eliminarea barierelor lingvistice care ar putea îngreuna un dialog eficient. Nevoia de termeni specifici departamentelor financiar-contabil, juridic sau de marketing a fost acoperită prin cursuri engleză Brașov destinate angajaților din companii (pot fi privite drept cursuri de formare profesională specializată) .

Cursurile de limbi străine din cadrul companiilor susțin succesul acestora în cadrul piețelor internaționale. Adaptarea cursurilor la cerințele unice ale mediului de afaceri oferă rezultate excelente într-un timp foarte scurt.

5 motive pentru a investi în cursuri engleză Brașov pentru angajați:
1. abilitățile lingvistice sunt esențiale într-o economie globalizată;
2. angajații vorbitori de limbi străine sunt mai încrezători în forțele proprii și au performanțe mai bune;
3. pregătirea lingvistică ajută la noi oportunități de avansare în cadrul firmei;
4. cunoașterea de limbi străine ajută la implicarea personalului în mai multe proiecte;
5. capacitatea angajaților de a comunica în mai multe limbi a devenit o strategie de afaceri pe care multe companii o adoptă pentru a atrage angajați de valoare.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că barierele lingvistice pot fi depășite cu ușurința și pot aduce beneficii atât în sectorul privat cât și în cel public.

Cursuri personalizate in domenii diferite de activitate

cursuri engleza Brasov

Nu este niciodată prea târziu să învățăm o limbă străină, indiferent dacă facem acest lucru pentru plăcere sau pentru o nevoie reală. Există cursuri engleză Brașov care se adresează în mod direct adulților sau angajaților din diverse domenii.

Avantajele cursurilor de limba engleză destinate adulților:

1. Cursuri personalizate
Cursurile pentru adulți sunt personalizate strict pe nevoia de învățare reală a cursanților, sunt orientate către procesul de învățare natural, cursiv și inteligent.
Mijloacele multimedia folosite ca suport de curs sunt un plus în procesul de acomodare cu limba străină și pot fi folosite pentru instalarea de aplicații care să ajute real în stăpânirea noilor noțiuni. Există aplicații care pun accentul pe vocabular, pe pronunție sau care se concentrează pe gramatica limbii străine.

2. Cursuri business
Sectorul privat are nevoi specifice în ceea ce privește cunoașterea și folosirea limbii engleze. Termenii folosiți în relațiile comerciale (întâlniri, negocieri, publicitate, marketing) pot fi repede învățați în cadrul unui curs intensiv de limba engleză. Predarea noțiunilor într-o manieră simplă, eficientă, interesantă și destinată adulților face ca procesul de învățare să fie unul plăcut și cu rezultate imediate.

3. Cursuri specifice domeniului hotelier
Nu mai este un secret pentru nimeni că în domeniul hotelier este necesară cunoașterea cel puțin a unei limbi de circulație internațională. Pregătirea personalului cu ajutorul unor cursuri engleză Brașov destinate strict acestui sector, poate fi o soluție pentru îmbunătățirea imaginii și pentru atragerea constantă de oaspeți.

4. Cursuri pentru juriști
Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, odată cu posibilitatea de a desfășura activități și servicii în afara țării, s-a dezvoltat nevoia de reprezentare juridică în cadrul uniunii și nevoia de cunoaștere corectă a termenilor juridici în limba engleză. Cursurile destinate juriștilor presupun existența de lectori care să fie buni cunoscători de limbaj specializat și care să găsească modalități de predare captivante.

5. Cursuri pentru medici
Nu vom vorbi despre migrarea medicilor către spitale de renume din Europa sau chiar din Statele Unite, ne vom concentra doar pe nevoia acestora de se exprima corect în limba engleză și de a folosi termenii medicali specifici într-un mod coerent și fluent. Programele de învățare a limbii engleze în aceste cazuri particulare sunt concepute cu scopul de a le permite medicilor să comunice cu exactitate și încredere atât în relația pacient-doctor cât și în relația doctor-doctor.

cursuri engleza BrasovÎn concluzie, cursurile de limba engleză destinate adulților sunt concepute fix pe nevoia acestora și pe nivelul de cunoaștere inițial al limbii străine. Fie că este vorba de un curs one-to-one (1 la 1), fie că este vorba de un curs pe grupe de participanți, se caută cea mai bună soluție pentru a facilita învățarea cu rezultate rapide și vizibile.

Servicii de calcatorie cu abonament

servicii calcatorie Bucuresti

Nu stiu cum e la voi acasa , dar la mine se adunau teancuri intregi de haine pentru calcat si nu gaseam timpul necesar sa ma ocup de ele. Teancurile cresteau, timpul era mereu acelasi…

O problema cere o solutie, asa am ajuns eu sa fiu abonata la servicii de calcatorie Bucuresti. Si cand spun abonament, nu vorbesc la figurat, ci la propriu, am doua colectari pe luna din partea calcatoriei.

Sa va povestesc pe scurt cum functioneaza un abonament la calcatorie Bucuresti

 1. ii suni si le spui in ce zi si in ce interval orar poti fi de gasit acasa pentru ridicarea hainelor si pentru livrarea ulterioara;
 2. cineva din partea calcatoriei vine si le ridica la ora prestabilita si ii dai instructiunile cu privire la calcare si ambalare (pot sa va spun ca eu cer tricourile impachetate si le pun direct in dulap 🙂 );
 3. hainele tale se intorc acasa calcate si parfumate, tot ceea ce mai ai de facut este sa platesti serviciul.
servicii calcatorie Bucuresti

abonament calcatorie Bucuresti

Eu pot spune cu mana pe inima ca mie mi-au usurat viata. Au fost vremuri cand aveam timp si pentru calcat rufe, dar acum situatia s-a schimbat si am apelat la servicii profesionale pentru calcarea hainelor. Cand ai un serviciu de 8-9 ore pe zi, copii de dus si de adus de la scoala, cumparaturi de facut si alte treburi domestice, incepi sa cauti solutii sa te descarci de sarcini (externalizarea serviciilor! 🙂 , am ajuns sa gandesc ca o companie).

Pana la urma nici nu conteaza motivele pentru care iti faci un abonament la calcatorie Bucuresti. Poate nu iti place sa calci sau vrei mai mult timp liber pentru tine, poate porti halate albe si vrei sa arati impecabil, poate porti costum si tii la imaginea ta, si asa mai departe… Nu conteaza cauza, important este ca exista posibilitatea sa se ocupe altcineva de calcatul hainelor tale.

Este scump sa apelezi la servicii de calcatorie Bucuresti?

Eu zic ca nu. In primul rand au tarifele afisate si in functie de tipul de abonament mai primesti si un discount.  Eu am facut un calcul matematic simplu pentru linistea mea: munca mea+ factura la energia electrica+ timpul pe care il puteam folosi altfel= sunt in avantaj. Era sa uit, preluarea si livrarea hainelor este gratuita. Nu mai spun nimic despre faptul ca nu se compara hainele calcate de mine cu cele care vin de la calcatorie Bucuresti, plus ca sunt si igienizate si improspatate.

Ce pot sa vreau mai mult?

 

 

Home confort expert, sistem de climatizare inteligent

sistem climatizare

Aldodefcool este partener in programul exclusivist Daikin Home Comfort Expert, reusind sa aduca mai aproape de dumneavoastra toate beneficiile acestui program prin montarea de sisteme de climatizare. Acest lucru inseamna ca veti beneficia intotdeauna de suport tehnic avansat si conditii de garantie exclusive. Toate acestea va vor ajuta la crearea climatului perfect al locuintei dumneavoastra.

Firma noastra va ofera o gama diversa de produse pentru reglarea conditiilor climatice, de la centrale de tratare a aerului la sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Toate acestea au ca scop crearea unui mediu sanatos, proaspat si mereu confortabil, indiferent de tipul de cladire unde vor fi instalate.

Importanta ventilatiei pentru o cladire

Atunci cand dorim sa ne asiguram o cladire eficienta din punct de vedere energetic, acest lucru inseamna si o crestere a nevoii de ventilatie. Orice cladire eficienta energetic presupune o foarte buna izolare termica in vederea reducerii pierderilor de caldura. Din pacate, insa, prin izolarea unei cladiri aerul dinauntrul acesteia va stagna si va deveni viciat, lucru care dauneaza atat respiratiei cat si peretilor sau mobilei, ducand la aparitia condensului, mucegaiului si mirosurilor neplacute.

Centralele pe care le punem la dispozitia dumneavoastra au fost proiectate prin intermediul unei tehnologii avansate, pentru a putea aduce o mai mare eficienta energetica si a reduce costurile de proprietate.

 • Prin intermediul tehnologiei de recuperare a caldurii, reusiti sa recuperati pana la 90% din caldura.
 • Ventilatoarele prezinta o eficienta ridicata in comparatie cu ventilatoarele standard, pentru a oferi imbunatatiri simtitoare.
 • Motorul reduce consumul de energie.
 • Prin sistemul de control eficient, vei putea sa gestionezi consumul energetic in intreaga cladire.

Puteti sa optati pentru o centrala de tratare a aerului din gama de clase standard sau chiar sa sistem de climatizare apelati la o solutie premium personalizata nevoilor dumneavoastra si tipului de cladire. Acum veti putea sa personalziati dimensiunea unitatii, fara costuri suplimentare, astfel incat sa o puteti instala in spatiul pe care il aveti la dispozitie.

Sistemul de ventilatie este esential pentru obtinerea si mentinerea unui mediu sanatos si confortabil in cadrul oricarui tip de spatiu. Acesta introduce aer proaspat din exterior, indepartand particulele viciate si echilibrand in acelasi timp nivelul de umiditate.

Ortoplus Pharma, partenerul sanatatii si al frumusetii

dispozitive medicale

Noi suntem importanti, trebuie sa ne facem intotdeauna timp pentru noi, timp pentru sanatatea noastra, timp pentru frumusetea noastra interioara si exterioara. Pe langa timp, avem nevoie de un aliat care sa ne sustina cu produse naturale sau dispozitive medicale necesare mentinerii unei stari de sanatate optime si a unei stari de bine.

Marketingul farmaceutic este in plin avant si avem nevoie de confirmari in ceea ce priveste calitatea produselor care apar pe piata. Ortoplus Pharma vine sa raspunda cu profesionalism acestei nevoi si sa confirme calitatea deosebita a suplimentelor alimentare care fac obiectul activitatii de import si distributie.

O atentie deosebita se acorda produselor dermato-cosmetice. In acest univers al produselor pentru infrumusetare apar mereu compusi noi, revolutionari care sa sustina un ten elastic, o piele frumoasa si hidratata sau un par matasos.

Ortoplus Pharma aduce pe piata farmaceutica din Romania produse care sustin functionarea aparatul urinar, produse destinate ramurilor medicale ca reumatologie, ginecologie si ortopedie. Exemle:

 • solutii viscoelastice cu Acid Hialuronic in concentratii diverse folosite in ortopedie;
 • antiinflamatoare si antialgice folosite in reumatologie;
 • produse naturale pentru reabilitare medicala;
 • dispozitive medicale folosite in urologie ;
 • geluri strerile pentru lubrifierea dipozitivelor/ustensilelor medicale, etc.

dispozitive medicaleIndustria farmaceutica vine sa sustina starea de sanatate si echilibru. Sa nu uitam ca sanatatea inseamna si intretinere si control preventiv. Este imporant sa urmam sfaturile doctorilor si sta in puterea oricui sa caute solutii noninvazive care sa duca la rezolvarea unei probleme de sanatate.

Ortoplus Pharma isi propune sa aduca pe piata farmaceutica din Romania produse de calitate care sa ajute la mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a populatiei.

Casa, de la constructie la finisaje

case de lemn

Eu am locuit toata viata in apartament si de ceva ani de zile, visez la o casa mica, alba, cu curte spatioasa, cu un hamac albastru legat intre 2 pomi fructiferi, cu mobilier de gradina din europaleti reciclati si multa, multa liniste…

Nu stiu cat timp are sa mai treaca pana cand visul meu va deveni realitate dar urmaresc cu interes piata de constructii case de lemn. Vreau o casa naturala, care respira, care imbatraneste odata cu mine. 🙂

Cei cu care imi voi construi casa vor trebui sa treaca de verificari din toate punctele de vedere. Utilajele pe care acestia le folosesc trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si sa aiba toate avizele privind partea de testari si analize tehnice necesare. Siguranta este cuvantul se ordine.

Inca nu am bugetul necesar demararii unui astfel de proiect, dar asta nu ma impiedica sa ma pregatesc in acest sens. Stiu deja si cu ce firma voi lucra pe partea de confectii metalice, mi-am ales inclusiv tipul de gard. Sunt organizata!

Cred ca cele mai mari batai de cap vor veni din sfera de amenajare, inca nu stiu ce sa aleg din multitudinea de produse pentru amenajari interioare. Am prea multe variante de parchet, mobila, obiecte sanitare, perdele etc. Norocul meu este ca am timp berechet pentru a ma decide.

Obiectivul exista, dorinta este, cu banii stau cam prost…

Cazare si piscina la Brasov

cazare Brasov

Caldura mare, mon cher…

Solutia? Fugi la munte! Brasovul te asteapta cu paduri racoroase, cu trasee montane pentru incepatori si avansati, cu servicii hoteliere de top si piscine in aer liber. Recomandarea zilei este Gargen Club Brasov, un hotel la marginea Brasovului, departe de forfota cotidiana si aproape de obiectivele turistice centrale ale orasului.

5 motive pentru a te caza la Garden Club Brasov:

 1. Camere spatioase cu paturi imense te asteapta sa ai parte de o odihna bine-meritata. Facilitatile unui hotel de 3 stele cu pretentii de patru stele iti vor face sejurul de neuitat.
 2. Piscina exterioara iti este pusa la dispozitie gratuit pe toata durata sederii. Fie ca vrei sa inoti, sa te racoresti sau doar sa lenevesti pe sezlong si sa admiri privelistea, cu siguranta esti in locul potrivit.
 3. Restaurantul si terasa iti vor trezi simturile si papilele gustative. Cei mai buni bucatari se vor intrece pentru a pregati preparate din bucataria romaneasca sau internationala.
 4. Pentru romantici exista o gradina de trandafiri parfumati. Oare cate cereri in casatorie au auzit trandafirii?
 5. Personalul este mereu „cu zambetul pe buze” si se va asigura de confortul si starea ta de bine.

Nunta la Garden Club Brasov

hotel|piscina|restaurantPe langa serviciile caracteristice oricarui hotel, Garden Club Brasov, isi ofera spatiul pentru desfasurarea de evenimente. Unele din cele mai frumoase nunti din Brasov au avut loc aici. Cortul de evenimnte, piscina si gradina de trandafiri, devin cadre feerice perfecte pentru nunti sau alte evenimente cu incarcatura emotionala.

Complexul Garden Club Brasov este locul ideal pentru intalniri de afaceri sau pentru organizarea de teambuild-uri. Parcarea privata, intimitatea si linistea caracteristica zonelor montane sunt un plus pe care oaspetii complexului il apreciaza.

Convinge-te singur, fa o rezervare!

Calcatul hainelor si timpul liber

calcatorie Bucuresti

Timpul pare sa se comprime din ce in ce mai mult si ne ramane foarte putin timp liber, una dintre solutiile pe care toti o avem la indemana pentru a salva o parte din acesta o reprezinta apelarea la servicii de calcatorie Bucuresti.

Pe langa timpul liber castigat putem avea parte de o calcare „ca la carte” a hainelor. Nu stim cati dintre noi citesc eticheta cu instructiunile de spalare si de calcare a hainelor, cu siguranta insa personalul specializat din cadrul unei calcatorii va face acest lucru. Hainele din matase, lana, vascoza, muselina, in sau alte materiale sensibile la cadura vor fi protejate.

Fierul de calcat si hainele distruse

calcatorie Bucuresti

calcatorie Bucuresti

Suntem convinsi ca multora dintre noi ni s-a intamplat cel putin o data in viata sa ardem cu fierul de calcat un articol de imbracaminte (preferat) sau sa ne alegem cu niste dungi lucioase si inestetice pe hainele colorate. Acest lucru nu este permis sa se intample daca se apeleaza la servicii profesionale de calcat haine Bucuresti. Utilajele profesionale folosesc jeturi puternice de aburi si nu ard tesaturile, indiferent de natura  materialului din care sunt confectionate.

Toti avem in garderoba una sau mai multe tinute pentru evenimente deosebite (rochiile cu paiete, accesorii metalice sau alte aplicatii sunt cel mai elocvent exemplu). Nu se recomanda calcarea lor cu un fier obisnuit, exista sanse mari de a fi distruse. Apeland la profesionisti putem fi siguri ca se va evita un posibil accident si ca purtatorul tinutei va fi „ca scos din cutie”, impecabil.

Calcatul hainelor, placere sau corvoada?

Stim ca exista persoane carora le place sa calce haine, activitatea in sine fiind pentru ele una de relaxare. Si fiindca acestea pot fi numarate pe degete, cum ramane cu celelalte? Cu siguranta pot apela la o calcatorie haine Bucuresti si se pot bucura de timpul pe care altfel l-ar fi pierdut manevrand un fier de calcat. Sa fim seriosi, cei mai multi dintre noi nici nu reusim sa facem o dunga corecta la o camasa sau la o pereche de pantaloni. Stiati ca la o calcatorie exista optiune pentru calcare cu dunga sau fara dunga?

Cu certitudine, cei mai multi dintre noi prefera sa isi foloseasca altfel timpul liber. Un mare plus il reprezinta faptul ca exista calcatorii care colecteaza si apoi livreaza hainele la domiciliul clientului. Din nou, mai salvam din timpul petrecut in trafic si il folosim pentru noi. Exista chiar si abonamente in acest sens, dedicate atat persoanelor fizice cat si celor juridice (hoteluri, pensiuni, clinici etc).

Nu stim daca exista vreun studiu referitor la cat timp din viata pierde un om calcand haine, stim doar ca exista alternative mai bune de a petrece timpul respectiv si de a fi si cu hainele calcate.

Esti prezent in orice clipa prin sisteme de supraveghere video Brasov

supraveghere video Brasov

Toata lumea vorbeste despte tehnologie smart. Intrebarea mea este cati dintre noi stiu ce inseamna termenul smart. Este adevarat ca daca il traduci din limba engleza inseamna inteligent sau destept, dar, cu toate acestea, smart este o abreviere, mai exact, Self Monitor Analysis and Report Technology.

Acestea fiind spuse putem spune despre orice sisteme de supraveghere video Brasov ca sunt smart, ca sunt solutii inteligente, atat la propriu cat si la figurat, atat folosite ca substantiv cat si folosite ca adjectiv. Nu cred ca este nevoie sa vorbim aici despre utilitatea unui sistem de supraveghere performant, cred ca oricine dintre noi stie la ce este folosit.

Ca in orice domeniu si aici vorbim despre calitate. Globalizarea are ca avantaj (sau viceversa) accesul la orice din orice parte a lumii. Un element care poate constitui un factor calitativ in sisteme de supraveghere video Brasov este marca, alegerea unui producator consacrat fiind o garantie a functionarii corecte si la parametri inalti a sistemului de monitorizare audio-video.

Supraveghere video Brasov in cadrul institutiilor

Cu totii observam camere de luat vederi mai la tot pasul prin oras. Cele mai multe institutii sunt monitorizate si isi pun astfel la adapost valorile (ale lor sau ale noastre in cazul bancilor comerciale 🙂 ). Centrele comerciale, magazinele mai mici sau mai mari, firmele sau chiar statiile de autobuze din Brasov sunt protejate sau monitorizate astfel.

De cele mai multe ori se opteaza atat pentru spraveghere video interioara cat si pentru cea exterioara, mai ales in cazul institiilor. Camerele din interior pot detecta orice actiune care ar putea aduce un prejudiciu celor care lucreaza acolo sau institutiei prin bunurile pe care le detine. Pe langa faptul ca le protejeaza pe acestea, camerele de supraveghere, mai ales cele exterioare, pot fi “martorii” unor accidente produse in apropierea obiectivului protejat. Este important ca imaginile sa fie redate cat mai fidel, sa fie clare, filmarea sa se faca cu acuratete si pe timp de zi si pe timp de noapte (infrarosu).12

Supraveghere video Brasov in locuintelor

Fiecare are dreptul de a-si proteja valorile fizice si de a se proteja pe sine (sau pe cei dragi) prin orice metoda reglementata legal. Un sistem de monitorizare audio-video da posibilitatea detinatorului de a verifica in timp real sau prin verificarea inregistrarilor a faptelor petrecute in lipasa sa. Nu vorbim aici despre spionaj ci despre protectie, mai ales in cazul in care in case intra diversi prestatori de servicii. Este metoda ideala de a fi prezent acasa in orice moment.

In functie de nevoie, se pot concepe sisteme de supraveghere video Brasov mai simple sau mai complexe, scopul acestora este de a pazi obiectivele interior-exterior atat preventiv cat si ca depistare a posibilelor fraude ulterior.

Limbile straine si multinationalele

cursuri engleza pentru companii Brasov

Din punct de vedere social, am ajuns intr-o etapa in care cuvinte ca “internationalizare” sau “globalizare” sa fie unele de rang comun. O limba straina intr-un CV poate insemna accesul la un job intr-o companie multinationala care, la randul lui,  sa dea posibilitatea unei dezvoltari pe toate planurile.

Cele mai multe dintre companiile care activeaza in mai multe tari isi aleg o limba de circulatie internationala pe care sa o foloseasca pentru schimbul de informatii. Tinand cont de acest lucru si facand presupunerea ca s-a ales limba engleza, ne intrebam in ce masura toti participantii la proiecte au cunostinte privind termenii tehnici necesari. Asa a luat nastere o nisa in cadrul cursurilor de limbi straine, mai exect, cea de cursuri engleza pentru companii.

Cat de utile sunt cursurile de limbi straine pentru companii?

Maxim! Exista persoane care au o inclinatie in a deprinde cu usurinta o limba straina, dar nu toti suntem la fel de norocosi. 🙂 Acesta este si motivul pentru care se structureaza cursuri interactive cu grupuri de maxim 7 participanti, limbajul specializat implicand notiuni care se doresc a fi implementate intr-un mod cat mai placut si usor. Deprinderea termenilor noi intr-un cadru prietenesc, colegial nu poate fi decat un factor pozitiv in procesul de invatare.

Cat de importanta este metoda de predare?

Daca privim putin in urma catre anii in care ne-am tocit coatele pe bancile scolii, ne aducem aminte cu drag de profesorii preferati. Indiferent de complexitatea materiei predate, daca profesorul era dedicat si avea darul de a ne integra in poveste, cumva, materia predata nu mai parea greoaie.

Este vital ca lectorii care predau si cursuri engleza pentru companii sa foloseasca metode de predare interactive, sa se foloseasca de soft-uri moderne, sa gaseasca formule personalizate pentru a facilita invatarea. Materialele de curs trebuie adaptate in functie de nivelul de cunoastere al cursantilor si de nivelul la care acestia trebuie sa ajunga.

Este important ca invataceii sa fie grupati si in functie de nivelul de cunoastere a limbii straine (incepator, mediu, avansat).

Care este cheia succesului?

Flexibilitatea! Fiecare companie are nevoi diferite din punct de vedere lingvistic, fiecare grup creat poate avea particularitati privind limbajul tehnic de specialitate si este nevoie de conceperea unui plan personalizat de aprofundare. Cursurile intensive de engleza pentru companii pot fi solicitante de ambele parti, acesta este si motivul pentru care baza de curs este construita in asa fel incat sa fie interactiva, atragatoare si ancorata in realitate.

Acestea fiind spuse nu ne ramane decat sa va invitam sa ne provocati.