Categorie: Educatie si invatamant

Psiholog Brasov, pentru momentele in care simti ca te ratacesti

psiholog Brasov

Nu esti nebun daca apelezi la serviciile unui psiholog Brasov sau vizitezi un centru de terapii. Esti doar constient ca ai nevoie de ajutor si nu e nici o rusine sa il ceri. Perioadele de stres, evenimentele care te pun intr-o situatie neasteptata (decese, divorturi) si conflictele interioare care te macina sunt doar cateva cazuri in care este bine sa se apeleze la serviciile unui psihoterapeut Brasov.

Nu e o rusine sa mergi la psiholog

Educatia primita este vinovata de reticenta celor mai multi de a merge la psiholog. Foarte multi oameni sufera de depresie sau se confrunta cu situatii aparent fara iesire. Din cauza unor preconceptii multi evita sa apeleze la psiholog.

La „Armonia Sufletului” Brasov gasesti un psiholog care sa te asculte, care sa te inteleaga si care sa caute pentru tine cele mai bune metode terapeutice.

Primul pas, acceptarea

Primul, poate si cel mai greu pas in cabinetul de psihologie si terapii complemebtare in demersul de a restabili echilibrul este acceptarea. Anumite situatii sunt greu de acceptat. De multe ori ne impotrivim, incercam sa ne indepartam de ele, sa fugim. STOP! Nu mai fugi. Opreste-te! Accepta ca s-a intamplat si lasa-te pe mana psihoterapeutului. Acesta te va ghida catre vindecare.

Cautarea

Undeva, candva, ceva a declansat un blocaj. Poti ramane asa si continua fara sa evoluezi sau poti apela la un psiholog Brasov. Acesta va cauta impreuna cu tine factorul declansator. Cautarea este blanda, deschiderea ta fiind naturala, nu fortata.

Terapii psihologice si energetice

Cand ai ajuns in cabinetul unui psiholog Brasov fii pregatit pentru o curatare energetica, o purificare a mintii si a sufletului. Terapiile te vor purifica si vei renaste, vei gasi puterea si placerea de a trece peste blocaj, vei descoperi ca viata merge inainte si poate fi frumoasa.

Vindecarea

Vindecarea nu este instanta. Pregateste-te pentru o calatorie, una a descoperirii de sine si de noi metode de a depasi hopurile. Sensibilitatea difera de la om la om, experientele traite sunt unice si ne afecteaza in mod diferit.

Dezvoltare personala

Poti merge la un psiholog Brasov pentru evolutie, pentru dezvoltare personala. Poti deveni mai bun, atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Coaching-ul este o strategie de dezvoltare personala cu rezultate exceptionale.

Un pspiholog Brasov te va ghida sa gasesti calea catre autovindecare. Ti-o recomand pe Liliana Codleanu, un OM si apoi un psiholog de exceptie in Brasov. Puterea este in tine!

Școala de șoferi InstructorulTau din Brașov

scoala auto brasov instructorultau

Școala de șoferi InstructorulTau Brașov este o școală de referință în tot județul. Are o vechime neîntreruptă de activitate de peste 20 de ani. Încă de la început prioritatea a fost calitatea instruirii elevilor, iar scopul propus nu a fost „doar” obținerea permisului auto ci acela de a forma conducători auto responsabili! Din păcate statistica națională a accidentelor rutiere este în creștere de la an la an, iar scopul nostru este că elevii noștri să nu devină parte a acestei statistici.

Școala de șoferi InstructorulTau Brașov a crescut de la un an la altul, mărindu-și permanent echipa de instructori și de profesori de legislație, precum și parcul auto – moto. Punem la dispoziția cursanților noștri o diversitate mare de categorii: A, A2, A1, B, B cu cutie automată, B+E și B96.

Școala noastră dispune de 3 săli de legislație rutieră toate dotate la cele mai noi cerințe: calculatoare, simulatoare auto, planșe, etc. Promovabilitatea școlii este una ridicată, cu mult peste media națională și acest lucru ne arată că suntem pe drumul cu „prioritate”. Ca si parc auto, dispunem de masini de toate felurile: benzina, diesel, manuale automate, suv-uri, de clasa mica, mijlocie si mare. Practic, acoperim toate gusturile si cerințele clienților noștri. La categoriile moto dispunem de motociclete de ultima generatie, iar majoritatea lor sunt de producție Honda.

Facilitățile pe care le găsesc la noi clienți, în afară de dotări, ar fi:

-Curs complet de legislație rutieră și chestionare ONLINE
-Achitarea școlii de șoferi și în 2-3 rate. Avans minim 35 % din prețul de școlarizare.
-CEL MAI MIC PREȚ la categoria B din Brașov!
-Oferim curs de perfecționare, teoretic și practic, pentru dețînătorii de permis auto
-LA ÎNSCRIERE ONLINE SE APLICĂ O REDUCERE DE 50 ron

-și multe altele. Va așteptăm să le descoperiți. Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru: www.instructorultau.ro, telefonic: 0770-324-623 su direct la sediul nostru aflat in Brasov pe strada Calea Fagarasului 29, complex comercial Come&go, etaj 1, spațiul E9.

Lumea redevine noua cu fiecare copil care intra in viata noastra

centru educational brasov

Asta au declarant cei de la Elis, Centrul Educational Brasov. Centrul Educational Elis reprezinta un proiect de suflet, nascut din dragoste si pasiune pentru copii si dezvoltarea armonioasa a acestora.

Fondatoarea acestui centru educational, Raluca Asandei are in spate o experienta de mai bine de 15 ani in educarea copiiilor, in invatamantul particular dar si in invatamantul de stat. A reusit sa puna bazele acestui centru datorita copilului ei, in varsta de 8 ani, creand un loc in care totul sa fie asa cum si-a imaginat si cum si l-a dorit ea pentru copilul ei si ceilalti.

Un loc in care cei mici sa se simta ca acasa, iar cei mari sa aiba incredere. Un loc unde dreptul la opinie este binevenit, dreptul la alegere de aseemenea, sa isi dezvolte toate competentele de care stiu sau vor afla, sa descopere si sa isi dezvolte stima de sine si increderea. Sa fie ascultati, intelesi si acceptati.

De ce sa alegem acest Centru Educational Elis ?

Centrul Educational Elis isi desfasoara activitatea intr-un spatiu generos, mai exact 5 sali de clasa, avand fiecare baie proprie. De asemenea, dispune de un spatiu separate pentru servirea mesei copiiilor dar si de o sala festiva destinate activitatilor tematice, de teatru, dans, conferinte sau petreceri. Activitatile recreative se desfasoara in curtea special amenajata pentru copii. Copiii au parte de aer curat, natura, joaca fara limite.
Au la dispozitie table smart, laptop-uri, mese luminoase, imprimanta 3D si instrumente muzicale.

Gradinita, After school, cursuri si ateliere Brasov

Programul prescolar al Centrului Educational Elis este structurat pe 3 nivele, respectand particularitatile de varsta si individuale ale copiilor. Fiecare grupa are maxim 12 copii si este indrumata de cel putin un cadru didactic calificat.

Elis After School vine in completarea programului scolar si indruma elevii in intocmirea temelor pentru acasa, alaturi de un cadru didactic calificat. Dupa finalizarea acestora, Elis Centru Educational ofera o serie de activitati la alegere prin care elevii isi pot dezvolta competente si abilitati. Fiecare clasa: maxim 10 elevi.

Centru Educational Elis va asteapta in familie.

Primaria Feldioara – un site de informare pentru cetateni

consiliul local feldioara

Primaria Feldioara, aflata mereu in spijinul cetatenilor comunei, a hotarat sa isi imbunatateasca aparitia in mediul online printr-un site nou.

In vederea unei transparente totale, Primaria Feldioara face publice toate informatiile de interes pentru cetateni. Aici este locul in care veti gasi toate informatiile utile atat cu privire la desfasurarea lucrarilor din primarie, cat si cu privire la informatii culturale sau turistice.

Primaria Feldioara pune la dispozitia oricaui cetatean interesat toate informatiile privind organigrama, atributiile Primarului si a Consiliului Local, declaratiile de avere sau de interese a functionarilor publici.

Primaria Feldioara si Serviciile Sociale

Pe site-ul Primariei vegi gasi atat informatiile necesare  cat si documentatia necesara pentru obtinerea:

 • alocatiei pentru copii;
 • indemnizatiei pentru cresterea copilului;
 • ajutoarelor sociale;
 • incadrarii in grad de handicap, s.a.m.d.

Tot pe site-ul Primariei Feldioara veti gasi informatii utile despre taxe si impozite, anunturi de interes public si informatii cu privire la toate evenimentele socio-culturale care vor avea loc cu diverse prilejuri.

Centru de permanenta Feldioara

Primaria spijina comunitatea locala prin sustinerea serviciului de asistenta medicala permanenta. Atat programul cat si graficul de garzi vor fi prezentate pe site pentru fiecare luna a anului in parte.

Centru de informare turistica Feldioara

Suntem mandri de mostenirea etnica si culturala. Sustinem turismul si posibilitatile de dezvoltare ale Comunei. Pe site-ul Primariei Feldioara gasiti o lista cu obiectivele turistice, cu locurile in care puteti servi masa sau cu locurile in care va puteti caza. Centrul de informare turistica va sta la dispozitie de luni si pana vineri intre orele 08 si 16.

Proiecte si investitii in Feldioara

Pe langa tot ceea ce se afla in Patrimoniul comunei, sprijinirea economiei si industriei pentru crearea de locuri de munca stabile este mai mult decat un program politic. Sprijinim IMM-urile si fermele zin zona.

Dezvoltam programe de dotare a unitatilor de invatamant si a dispensarelor , incercam sa atragem fonduri internationale si sa oferim conditii mai bune toata lumea.

Primaria Ferdioara are in vedere modernizarea administratiei publice si apropierea  administratiei de cetatean.

 

 

 

Cursuri limbi straine in Brasov

limbi straine brasov

Devine din ce in ce mai evident zi de zi ca angajatorii sau institutiile de cercetare si educație cer cunoașterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu numai a limbilor majore, ci si a limbilor emergente pe piata fortei de munca. La Centrul de limbi straine Eucational din Brasov sunt predate, in grupuri organizate, fara intrerupere, cursuri de invatare sau perfectionare a unui numar de limbi straine. Daca sunteti in cautarea unui loc unde puteti participa la cursuri limbi straine in Brasov, atunci sunteti in locul potrivit.

Cu peste 3500 de cursanti scolarizati in cei 15 ani de activitate, Centrul se mandreste prin calitatea serviciilor oferite si a personalului calificat. Aici puteti beneficia de:limbi straine brasov

  • Cursuri de limbi straine
  • Cursuri de limba romana pentru expati
  • Curs de interculturalitate
  • Traduceri scrise
  • Servicii de interpretariat simultan/consecutive

De retinut este ca aceste cursuri limbi straine in Brasov sunt special concepute pentru adulti, avand in vedere nevoile specifice ale fiecarui cursant care se inscrie. Acestea au o aplicabilitate larga, insa pot fi si specifice, in functie de domeniile de nevoie si de interes ale fiecaruia. Cursurile vor fi sustinute de catre persoane calificate si cu experienta in domeniu, fiind instruite pentru a preda in conformitate cu nevoile si vizunea Educational.

Centrul Cultural Reduta si rolul acestuia in promovarea diversitatii etno-culturale

centrul cultural Reduta

Pentru orice brasovean, “Reduta” este motorul cultural al Brasovului, este locul de desfasurare a celor mai multe activitati care promoveaza teatrul, muzica, baletul, arta fotografica si orice este legat de cultura, de diversitate etnografica si de dezvoltare socio-culturala.

Teatru, teatru si din nou, teatru

Nu stiu despre voi, dar pentru mine este o enorma bucurie sa am acces la piese de teatru puse in scena de artisti din toata tara si chiar si din afara. Iubesc teatrul, iubesc actul artistic in care o mana de oameni te implica intr-o poveste, iti transmit din emotia lor si pret de doua ore te rup de cotidian, de realitate, de conditia de simplu muritor.

centrul cultural redutaExpozitii si concursuri de arta fotografica

O fotografie poate surprinde emotia unui moment intr-un singur cadru. Va recomand cu caldura sa fiti cu ochii pe concursul de arta fotografica “Oameni si datini”, si asta nu doar pentru ca doi dintre artisti imi sunt si prieteni. Fotografiile lor surprind atat bucuria de a trai cat si tristetea sau singuratatea din ochii batranilor. Eu nu gasesc cuvinte sa va povestesc, trebuie sa vedeti.

Muzica de camera

Muzica este un limbaj international. Alaturi de alte locuri de cultura din Brasov in care se organizeaza serate cu muzica de camera, Centrul Cultural Reduta a fost, este si va fi locul unde muzica ii uneste pe oameni si ii deschide dincolo de orice bariera. Una din misiunile Redutei este aceea de a darama orice bariera legata de discriminare de orice tip.

Festivaluri

Cu o capacitate de 370 de locuri, “Reduta” a devenit locul ideal pentru organizarea de spectacole de teatru sau spectacole folclorice. Si pentru ca cei implicati in acest proiect multi-cultural iubesc actele caritabile, sunt gazde si se implica activ in sprijinirea diverselor acte culturale cu scop caritabil.

Cursuri si sprijinirea educatiei culturale a noilor generatii

Muza artistica a Redutei ii imbratiseaza si pe cei mici prin organizarea de cursuri de balet, gimnastica ritmica sau teatru. Pentru cei inclinati pentru artele plastice, cursurile sau atelierele de fotografie si pictura formeaza noi talente care vor surprinde esente si culori.

Sunt multe de povestit despre implicarea Centrului Cultural Reduta in viata de zi cu zi a brasovenilor si despre rolul intens pe care il are in conservarea si promovarea a tot ceea ce tine de cultura, traditie si toleranta. Puteti urmari programul centrului si va puteti rezerva din timp bilele la spactacole sau expozitii.

Cursuri engleză Brașov pentru sectorul public și privat

cursuri engleza Brasov

Nevoia de a învăța o limbă străină poate să apară oricând, la orice vârstă și sub aspecte diferite. Cererea de cursuri destinate exclusiv adulților și necesitatea de implementare a unor noțiuni specifice a dus la apariția de cursuri engleză Brașov, personalizate fix pe nevoia imediată de învățare.

Necesitatea de comunicare orală (întâlniri de afaceri, conferințe, angajare sau vizite în diverse tari) sau în scris (e-mailuri, media, rețele de socializare) a deschis poarta către noi forme de predare și, respectiv, de învățare. Predarea individuală și predarea în cadrul de mici grupuri cu interese comune au ca rezultat o deprindere ușoară a noțiunilor noi.

Este dovedit faptul că învățarea este mult mai facilă atunci când materia este predată într-un mod distractiv, folosindu-se jocurile de rol, dialogurile antrenante, studiile de caz și mijloacele multimedia. Tehnologia a devenit rapid un instrument important în stimularea interesului și în creșterea angajamentului față de materia de curs.

Îmbunătățirea abilităților de vorbire și ascultare se dezvoltă primele într-un mod rapid. Urmărirea de scurte videoclipuri în limba engleză care au și transcrieri asociate sunt ideale pentru a face o asociere între scriere și vorbire. Lectorii găsesc mereu numitorul comun între materia care trebuie predată, abilitățile cursanților și modul dinamic de predare. Fiecare cursant sau grup de cursanți beneficiază de un plan de studiu personalizat și flexibil, în plus, lecțiile țin pasul cu cursanții, nu invers.

Cursuri de engleză Brașov în sectorul business

O importanță deosebită se acordă relațiilor comerciale globale dintre parteneri, clienți sau furnizori și eliminarea barierelor lingvistice care ar putea îngreuna un dialog eficient. Nevoia de termeni specifici departamentelor financiar-contabil, juridic sau de marketing a fost acoperită prin cursuri engleză Brașov destinate angajaților din companii (pot fi privite drept cursuri de formare profesională specializată) .

Cursurile de limbi străine din cadrul companiilor susțin succesul acestora în cadrul piețelor internaționale. Adaptarea cursurilor la cerințele unice ale mediului de afaceri oferă rezultate excelente într-un timp foarte scurt.

5 motive pentru a investi în cursuri engleză Brașov pentru angajați:
1. abilitățile lingvistice sunt esențiale într-o economie globalizată;
2. angajații vorbitori de limbi străine sunt mai încrezători în forțele proprii și au performanțe mai bune;
3. pregătirea lingvistică ajută la noi oportunități de avansare în cadrul firmei;
4. cunoașterea de limbi străine ajută la implicarea personalului în mai multe proiecte;
5. capacitatea angajaților de a comunica în mai multe limbi a devenit o strategie de afaceri pe care multe companii o adoptă pentru a atrage angajați de valoare.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că barierele lingvistice pot fi depășite cu ușurința și pot aduce beneficii atât în sectorul privat cât și în cel public.

Cursuri personalizate in domenii diferite de activitate

cursuri engleza Brasov

Nu este niciodată prea târziu să învățăm o limbă străină, indiferent dacă facem acest lucru pentru plăcere sau pentru o nevoie reală. Există cursuri engleză Brașov care se adresează în mod direct adulților sau angajaților din diverse domenii.

Avantajele cursurilor de limba engleză destinate adulților:

1. Cursuri personalizate
Cursurile pentru adulți sunt personalizate strict pe nevoia de învățare reală a cursanților, sunt orientate către procesul de învățare natural, cursiv și inteligent.
Mijloacele multimedia folosite ca suport de curs sunt un plus în procesul de acomodare cu limba străină și pot fi folosite pentru instalarea de aplicații care să ajute real în stăpânirea noilor noțiuni. Există aplicații care pun accentul pe vocabular, pe pronunție sau care se concentrează pe gramatica limbii străine.

2. Cursuri business
Sectorul privat are nevoi specifice în ceea ce privește cunoașterea și folosirea limbii engleze. Termenii folosiți în relațiile comerciale (întâlniri, negocieri, publicitate, marketing) pot fi repede învățați în cadrul unui curs intensiv de limba engleză. Predarea noțiunilor într-o manieră simplă, eficientă, interesantă și destinată adulților face ca procesul de învățare să fie unul plăcut și cu rezultate imediate.

3. Cursuri specifice domeniului hotelier
Nu mai este un secret pentru nimeni că în domeniul hotelier este necesară cunoașterea cel puțin a unei limbi de circulație internațională. Pregătirea personalului cu ajutorul unor cursuri engleză Brașov destinate strict acestui sector, poate fi o soluție pentru îmbunătățirea imaginii și pentru atragerea constantă de oaspeți.

4. Cursuri pentru juriști
Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, odată cu posibilitatea de a desfășura activități și servicii în afara țării, s-a dezvoltat nevoia de reprezentare juridică în cadrul uniunii și nevoia de cunoaștere corectă a termenilor juridici în limba engleză. Cursurile destinate juriștilor presupun existența de lectori care să fie buni cunoscători de limbaj specializat și care să găsească modalități de predare captivante.

5. Cursuri pentru medici
Nu vom vorbi despre migrarea medicilor către spitale de renume din Europa sau chiar din Statele Unite, ne vom concentra doar pe nevoia acestora de se exprima corect în limba engleză și de a folosi termenii medicali specifici într-un mod coerent și fluent. Programele de învățare a limbii engleze în aceste cazuri particulare sunt concepute cu scopul de a le permite medicilor să comunice cu exactitate și încredere atât în relația pacient-doctor cât și în relația doctor-doctor.

cursuri engleza BrasovÎn concluzie, cursurile de limba engleză destinate adulților sunt concepute fix pe nevoia acestora și pe nivelul de cunoaștere inițial al limbii străine. Fie că este vorba de un curs one-to-one (1 la 1), fie că este vorba de un curs pe grupe de participanți, se caută cea mai bună soluție pentru a facilita învățarea cu rezultate rapide și vizibile.

Cursurile de limbi straine si piata muncii

cursuri de limbi straine Brasov pentru companii

Exista un mare dezechilibru pe piata muncii intre cerere si oferta, intre cele doua variabile s-a creat o prapastie care pare sa se adanceasca tot mai tare. In timp ce majoritatea cauta elemente pe care sa le invinovateasca in acest proces, noi cautam solutii. Concepem cursuri limbi straine Brasov destinate exclusiv firmelor sau companiilor care au nevoie de angajati vorbitori de limbi straine la un anume nivel.

Cum se organizeaza cursurile pentru angajaticursuri de limbi straine Brasov pentru companii

1. Facem o testare individuala a fiecarui angajat pentru a vedea nivelul de cunoastere real al limbii straine cerute in cadrul proiectului respectiv.
2. Formam grupe mici de 5, maxim 7 persoane care au nivel asemanator de cunoastere a limbii straine cerute. Putem inclusiv sa realizam cursuri pentru o singura persoana (tete-a-tete) care are nevoie de diversi termeni tehnici in activitatea pe care o desfasoara.
3. Putem concepe cursuri limbi straine Brasov in sistem intensiv sau cursuri regulate in functie de nevoile imediate sau de viitor al companiei.
4. Concepem cursuri interactive, unice care se pliaza fix pe nevoile stricte firmei/angajatului.
5. Ne folosim de tot ce inseamna multi-media, suportul de curs fiind atat audio, cat si video.

Cursuri limbi straine Brasov personalizate

Avantajul nostru major consta in faptul ca nici un curs nu este la fel. In functie de cerinte, de nivelul de cunoastere deja existent al limbii cerute, de limbajul specializat cerut, de varsta cursantilor, concepem un plan personalizat de sustinere al cursurilor de limbi straine astfel incat invatarea sa fie un proces placut pentru participanti.

Avantajul cursurilor de limbi straine pentru firme

Este greu pentru firmele care se lupta cu lipsa de personal sa gaseasca angajati care sa aiba acelasi nivel de cunoastere al unei limbi straine. Aici intervenim noi, Educational, cu solutii in vederea realizarii de cursuri dinamice si personalizate, structurate inteligent pe fiecare segment al firmei in parte.

Consideram ca acest aport de cunostinte lingvistice este benefic pe piata muncii si poate duce la micsorarea diferentei dintre cererea si oferta de personal. Acest lucru il sustin si partenerii nostri care au beneficiat de astfel de cursuri si care ne solicita in continuare serviciile in functie de proiectele pe care le au in derulare sau pe care le tintesc.

Poate fi realizarea de cursuri de limbi straine Brasov o solutie pentru compania ta?

Limbaj business si cursuri de limba engleza pentru companii

cursuri limba engleza pentru companii
Intereducational Brasov: cursuri limbi straine

cursuri limba engleza pentru companii

Folosim des cuvantul “business” si il alaturam langa haine, accesorii, atitudine, evenimente si altele, il intalnim atat de des incat cuvantul “afacere” pare sa se fi ratacit in limba romana. Nu, nu urmeaza sa vorbim despre globalizare. 🙂

In domeniul marketingului, in intalnirile care au loc cu colaboratori straini exista un anumit tip de limbaj, exista expresii dedicate pe care orice manager sau om cu o pozitie decizionala dintr-o companie ar fi util sa le cunoasca. Este esential sa te prezinti la o intalnire si sa ai acel aer business, sa “respiri” incredere, putere, convingerea ca esti partenerul ideal. Atunci cand situatia o cere si esti nevoit sa vorbesti cu potentiali colaboratori in limba engleza e bine sa o faci corect. Daca esti nesigur pe tine, daca vrei sa te testezi te invitam la Centrul de Limbi Straine Educational.

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca pentru noi tu esti unic si te tratam ca atare. Iti testam cunostintele si concepem un program special mulat pe ceea ce trebuie sa deprinzi, mulat pe timpul tau disponibil si folosind toate mijloacele multimedia posibile. Asta a fost ideea de la care am plecat atunci cand am conceput programe de cursuri de limba engleza pentru companii. Indiferent daca ai invatat limba engleza in scolile urmate sau ai fost autodidact exista posibilitatea sa ai nevoie de mai mult si la noi sa gasesti lectorii potriviti care sa incununeze ceea ce ai inceput. Profesorul si metoda de predare pot face diferenta intre noi si ceilalti. Nu vrem sa ne laudam, vrem sa ne testati si sa ne dati feedback, asa am reusit sa crestem sa ne dezvoltam in directia care trebuie. Ne-am dat seama de la inceputuri ca metoda de predare, nivelul personal de cunoastere al fiecaruia, tipul de limbaj necesar pot face diferenta intre noi si altii. Piata a creat aceasta nevoie de cursuri de limba engleza pentru companii si noi am urmat-o, am fost si suntem atenti la ceea ce se cere.

Limbajul business, de afaceri trebuie sa fie curat, cursiv, nu permite balbaieli si dat din maini. Deprinderea lui poate fi facuta in cursuri particulare (1 la 1) sau in grupe mici de maxim 7 cursanti daca nivelul de cunoastere al participantilor este asemanator. Sau poate vorbesti fluent dar ai uitat sa scrii corect si asta poate face diferenta la incheierea unui contract cu un partener strain.

Daca atunci cand pleci de acasa oglinda iti reflecta imaginea business, iti spune ca da, cravata e dreapta, pantalonul cade bine pe pantof si sacoul se potriveste cromatic, atunci noi suntem acea oglinda care reflecta corectitudinea vorbirii intr-o limba straina. Oglindeste-ti cunostintele de limba enzleza in noi si reflexia va fi una care sa te incante.