Categorie: Educatie si invatamant

Primaria Feldioara – un site de informare pentru cetateni

consiliul local feldioara

Primaria Feldioara, aflata mereu in spijinul cetatenilor comunei, a hotarat sa isi imbunatateasca aparitia in mediul online printr-un site nou.

In vederea unei transparente totale, Primaria Feldioara face publice toate informatiile de interes pentru cetateni. Aici este locul in care veti gasi toate informatiile utile atat cu privire la desfasurarea lucrarilor din primarie, cat si cu privire la informatii culturale sau turistice.

Primaria Feldioara pune la dispozitia oricaui cetatean interesat toate informatiile privind organigrama, atributiile Primarului si a Consiliului Local, declaratiile de avere sau de interese a functionarilor publici.

Primaria Feldioara si Serviciile Sociale

Pe site-ul Primariei vegi gasi atat informatiile necesare  cat si documentatia necesara pentru obtinerea:

 • alocatiei pentru copii;
 • indemnizatiei pentru cresterea copilului;
 • ajutoarelor sociale;
 • incadrarii in grad de handicap, s.a.m.d.

Tot pe site-ul Primariei Feldioara veti gasi informatii utile despre taxe si impozite, anunturi de interes public si informatii cu privire la toate evenimentele socio-culturale care vor avea loc cu diverse prilejuri.

Centru de permanenta Feldioara

Primaria spijina comunitatea locala prin sustinerea serviciului de asistenta medicala permanenta. Atat programul cat si graficul de garzi vor fi prezentate pe site pentru fiecare luna a anului in parte.

Centru de informare turistica Feldioara

Suntem mandri de mostenirea etnica si culturala. Sustinem turismul si posibilitatile de dezvoltare ale Comunei. Pe site-ul Primariei Feldioara gasiti o lista cu obiectivele turistice, cu locurile in care puteti servi masa sau cu locurile in care va puteti caza. Centrul de informare turistica va sta la dispozitie de luni si pana vineri intre orele 08 si 16.

Proiecte si investitii in Feldioara

Pe langa tot ceea ce se afla in Patrimoniul comunei, sprijinirea economiei si industriei pentru crearea de locuri de munca stabile este mai mult decat un program politic. Sprijinim IMM-urile si fermele zin zona.

Dezvoltam programe de dotare a unitatilor de invatamant si a dispensarelor , incercam sa atragem fonduri internationale si sa oferim conditii mai bune toata lumea.

Primaria Ferdioara are in vedere modernizarea administratiei publice si apropierea  administratiei de cetatean.

 

 

 

Cursuri limbi straine in Brasov

limbi straine brasov

Devine din ce in ce mai evident zi de zi ca angajatorii sau institutiile de cercetare si educație cer cunoașterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu numai a limbilor majore, ci si a limbilor emergente pe piata fortei de munca. La Centrul de limbi straine Eucational din Brasov sunt predate, in grupuri organizate, fara intrerupere, cursuri de invatare sau perfectionare a unui numar de limbi straine. Daca sunteti in cautarea unui loc unde puteti participa la cursuri limbi straine in Brasov, atunci sunteti in locul potrivit.

Cu peste 3500 de cursanti scolarizati in cei 15 ani de activitate, Centrul se mandreste prin calitatea serviciilor oferite si a personalului calificat. Aici puteti beneficia de:limbi straine brasov

  • Cursuri de limbi straine
  • Cursuri de limba romana pentru expati
  • Curs de interculturalitate
  • Traduceri scrise
  • Servicii de interpretariat simultan/consecutive

De retinut este ca aceste cursuri limbi straine in Brasov sunt special concepute pentru adulti, avand in vedere nevoile specifice ale fiecarui cursant care se inscrie. Acestea au o aplicabilitate larga, insa pot fi si specifice, in functie de domeniile de nevoie si de interes ale fiecaruia. Cursurile vor fi sustinute de catre persoane calificate si cu experienta in domeniu, fiind instruite pentru a preda in conformitate cu nevoile si vizunea Educational.

Centrul Cultural Reduta si rolul acestuia in promovarea diversitatii etno-culturale

centrul cultural Reduta

Pentru orice brasovean, “Reduta” este motorul cultural al Brasovului, este locul de desfasurare a celor mai multe activitati care promoveaza teatrul, muzica, baletul, arta fotografica si orice este legat de cultura, de diversitate etnografica si de dezvoltare socio-culturala.

Teatru, teatru si din nou, teatru

Nu stiu despre voi, dar pentru mine este o enorma bucurie sa am acces la piese de teatru puse in scena de artisti din toata tara si chiar si din afara. Iubesc teatrul, iubesc actul artistic in care o mana de oameni te implica intr-o poveste, iti transmit din emotia lor si pret de doua ore te rup de cotidian, de realitate, de conditia de simplu muritor.

centrul cultural redutaExpozitii si concursuri de arta fotografica

O fotografie poate surprinde emotia unui moment intr-un singur cadru. Va recomand cu caldura sa fiti cu ochii pe concursul de arta fotografica “Oameni si datini”, si asta nu doar pentru ca doi dintre artisti imi sunt si prieteni. Fotografiile lor surprind atat bucuria de a trai cat si tristetea sau singuratatea din ochii batranilor. Eu nu gasesc cuvinte sa va povestesc, trebuie sa vedeti.

Muzica de camera

Muzica este un limbaj international. Alaturi de alte locuri de cultura din Brasov in care se organizeaza serate cu muzica de camera, Centrul Cultural Reduta a fost, este si va fi locul unde muzica ii uneste pe oameni si ii deschide dincolo de orice bariera. Una din misiunile Redutei este aceea de a darama orice bariera legata de discriminare de orice tip.

Festivaluri

Cu o capacitate de 370 de locuri, “Reduta” a devenit locul ideal pentru organizarea de spectacole de teatru sau spectacole folclorice. Si pentru ca cei implicati in acest proiect multi-cultural iubesc actele caritabile, sunt gazde si se implica activ in sprijinirea diverselor acte culturale cu scop caritabil.

Cursuri si sprijinirea educatiei culturale a noilor generatii

Muza artistica a Redutei ii imbratiseaza si pe cei mici prin organizarea de cursuri de balet, gimnastica ritmica sau teatru. Pentru cei inclinati pentru artele plastice, cursurile sau atelierele de fotografie si pictura formeaza noi talente care vor surprinde esente si culori.

Sunt multe de povestit despre implicarea Centrului Cultural Reduta in viata de zi cu zi a brasovenilor si despre rolul intens pe care il are in conservarea si promovarea a tot ceea ce tine de cultura, traditie si toleranta. Puteti urmari programul centrului si va puteti rezerva din timp bilele la spactacole sau expozitii.

Cursuri engleză Brașov pentru sectorul public și privat

cursuri engleza Brasov

Nevoia de a învăța o limbă străină poate să apară oricând, la orice vârstă și sub aspecte diferite. Cererea de cursuri destinate exclusiv adulților și necesitatea de implementare a unor noțiuni specifice a dus la apariția de cursuri engleză Brașov, personalizate fix pe nevoia imediată de învățare.

Necesitatea de comunicare orală (întâlniri de afaceri, conferințe, angajare sau vizite în diverse tari) sau în scris (e-mailuri, media, rețele de socializare) a deschis poarta către noi forme de predare și, respectiv, de învățare. Predarea individuală și predarea în cadrul de mici grupuri cu interese comune au ca rezultat o deprindere ușoară a noțiunilor noi.

Este dovedit faptul că învățarea este mult mai facilă atunci când materia este predată într-un mod distractiv, folosindu-se jocurile de rol, dialogurile antrenante, studiile de caz și mijloacele multimedia. Tehnologia a devenit rapid un instrument important în stimularea interesului și în creșterea angajamentului față de materia de curs.

Îmbunătățirea abilităților de vorbire și ascultare se dezvoltă primele într-un mod rapid. Urmărirea de scurte videoclipuri în limba engleză care au și transcrieri asociate sunt ideale pentru a face o asociere între scriere și vorbire. Lectorii găsesc mereu numitorul comun între materia care trebuie predată, abilitățile cursanților și modul dinamic de predare. Fiecare cursant sau grup de cursanți beneficiază de un plan de studiu personalizat și flexibil, în plus, lecțiile țin pasul cu cursanții, nu invers.

Cursuri de engleză Brașov în sectorul business

O importanță deosebită se acordă relațiilor comerciale globale dintre parteneri, clienți sau furnizori și eliminarea barierelor lingvistice care ar putea îngreuna un dialog eficient. Nevoia de termeni specifici departamentelor financiar-contabil, juridic sau de marketing a fost acoperită prin cursuri engleză Brașov destinate angajaților din companii (pot fi privite drept cursuri de formare profesională specializată) .

Cursurile de limbi străine din cadrul companiilor susțin succesul acestora în cadrul piețelor internaționale. Adaptarea cursurilor la cerințele unice ale mediului de afaceri oferă rezultate excelente într-un timp foarte scurt.

5 motive pentru a investi în cursuri engleză Brașov pentru angajați:
1. abilitățile lingvistice sunt esențiale într-o economie globalizată;
2. angajații vorbitori de limbi străine sunt mai încrezători în forțele proprii și au performanțe mai bune;
3. pregătirea lingvistică ajută la noi oportunități de avansare în cadrul firmei;
4. cunoașterea de limbi străine ajută la implicarea personalului în mai multe proiecte;
5. capacitatea angajaților de a comunica în mai multe limbi a devenit o strategie de afaceri pe care multe companii o adoptă pentru a atrage angajați de valoare.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că barierele lingvistice pot fi depășite cu ușurința și pot aduce beneficii atât în sectorul privat cât și în cel public.

Cursuri personalizate in domenii diferite de activitate

cursuri engleza Brasov

Nu este niciodată prea târziu să învățăm o limbă străină, indiferent dacă facem acest lucru pentru plăcere sau pentru o nevoie reală. Există cursuri engleză Brașov care se adresează în mod direct adulților sau angajaților din diverse domenii.

Avantajele cursurilor de limba engleză destinate adulților:

1. Cursuri personalizate
Cursurile pentru adulți sunt personalizate strict pe nevoia de învățare reală a cursanților, sunt orientate către procesul de învățare natural, cursiv și inteligent.
Mijloacele multimedia folosite ca suport de curs sunt un plus în procesul de acomodare cu limba străină și pot fi folosite pentru instalarea de aplicații care să ajute real în stăpânirea noilor noțiuni. Există aplicații care pun accentul pe vocabular, pe pronunție sau care se concentrează pe gramatica limbii străine.

2. Cursuri business
Sectorul privat are nevoi specifice în ceea ce privește cunoașterea și folosirea limbii engleze. Termenii folosiți în relațiile comerciale (întâlniri, negocieri, publicitate, marketing) pot fi repede învățați în cadrul unui curs intensiv de limba engleză. Predarea noțiunilor într-o manieră simplă, eficientă, interesantă și destinată adulților face ca procesul de învățare să fie unul plăcut și cu rezultate imediate.

3. Cursuri specifice domeniului hotelier
Nu mai este un secret pentru nimeni că în domeniul hotelier este necesară cunoașterea cel puțin a unei limbi de circulație internațională. Pregătirea personalului cu ajutorul unor cursuri engleză Brașov destinate strict acestui sector, poate fi o soluție pentru îmbunătățirea imaginii și pentru atragerea constantă de oaspeți.

4. Cursuri pentru juriști
Odată cu intrarea în Uniunea Europeană, odată cu posibilitatea de a desfășura activități și servicii în afara țării, s-a dezvoltat nevoia de reprezentare juridică în cadrul uniunii și nevoia de cunoaștere corectă a termenilor juridici în limba engleză. Cursurile destinate juriștilor presupun existența de lectori care să fie buni cunoscători de limbaj specializat și care să găsească modalități de predare captivante.

5. Cursuri pentru medici
Nu vom vorbi despre migrarea medicilor către spitale de renume din Europa sau chiar din Statele Unite, ne vom concentra doar pe nevoia acestora de se exprima corect în limba engleză și de a folosi termenii medicali specifici într-un mod coerent și fluent. Programele de învățare a limbii engleze în aceste cazuri particulare sunt concepute cu scopul de a le permite medicilor să comunice cu exactitate și încredere atât în relația pacient-doctor cât și în relația doctor-doctor.

cursuri engleza BrasovÎn concluzie, cursurile de limba engleză destinate adulților sunt concepute fix pe nevoia acestora și pe nivelul de cunoaștere inițial al limbii străine. Fie că este vorba de un curs one-to-one (1 la 1), fie că este vorba de un curs pe grupe de participanți, se caută cea mai bună soluție pentru a facilita învățarea cu rezultate rapide și vizibile.

Cursurile de limbi straine si piata muncii

cursuri de limbi straine Brasov pentru companii

Exista un mare dezechilibru pe piata muncii intre cerere si oferta, intre cele doua variabile s-a creat o prapastie care pare sa se adanceasca tot mai tare. In timp ce majoritatea cauta elemente pe care sa le invinovateasca in acest proces, noi cautam solutii. Concepem cursuri limbi straine Brasov destinate exclusiv firmelor sau companiilor care au nevoie de angajati vorbitori de limbi straine la un anume nivel.

Cum se organizeaza cursurile pentru angajaticursuri de limbi straine Brasov pentru companii

1. Facem o testare individuala a fiecarui angajat pentru a vedea nivelul de cunoastere real al limbii straine cerute in cadrul proiectului respectiv.
2. Formam grupe mici de 5, maxim 7 persoane care au nivel asemanator de cunoastere a limbii straine cerute. Putem inclusiv sa realizam cursuri pentru o singura persoana (tete-a-tete) care are nevoie de diversi termeni tehnici in activitatea pe care o desfasoara.
3. Putem concepe cursuri limbi straine Brasov in sistem intensiv sau cursuri regulate in functie de nevoile imediate sau de viitor al companiei.
4. Concepem cursuri interactive, unice care se pliaza fix pe nevoile stricte firmei/angajatului.
5. Ne folosim de tot ce inseamna multi-media, suportul de curs fiind atat audio, cat si video.

Cursuri limbi straine Brasov personalizate

Avantajul nostru major consta in faptul ca nici un curs nu este la fel. In functie de cerinte, de nivelul de cunoastere deja existent al limbii cerute, de limbajul specializat cerut, de varsta cursantilor, concepem un plan personalizat de sustinere al cursurilor de limbi straine astfel incat invatarea sa fie un proces placut pentru participanti.

Avantajul cursurilor de limbi straine pentru firme

Este greu pentru firmele care se lupta cu lipsa de personal sa gaseasca angajati care sa aiba acelasi nivel de cunoastere al unei limbi straine. Aici intervenim noi, Educational, cu solutii in vederea realizarii de cursuri dinamice si personalizate, structurate inteligent pe fiecare segment al firmei in parte.

Consideram ca acest aport de cunostinte lingvistice este benefic pe piata muncii si poate duce la micsorarea diferentei dintre cererea si oferta de personal. Acest lucru il sustin si partenerii nostri care au beneficiat de astfel de cursuri si care ne solicita in continuare serviciile in functie de proiectele pe care le au in derulare sau pe care le tintesc.

Poate fi realizarea de cursuri de limbi straine Brasov o solutie pentru compania ta?

Limbaj business si cursuri de limba engleza pentru companii

cursuri limba engleza pentru companii
Intereducational Brasov: cursuri limbi straine

cursuri limba engleza pentru companii

Folosim des cuvantul “business” si il alaturam langa haine, accesorii, atitudine, evenimente si altele, il intalnim atat de des incat cuvantul “afacere” pare sa se fi ratacit in limba romana. Nu, nu urmeaza sa vorbim despre globalizare. 🙂

In domeniul marketingului, in intalnirile care au loc cu colaboratori straini exista un anumit tip de limbaj, exista expresii dedicate pe care orice manager sau om cu o pozitie decizionala dintr-o companie ar fi util sa le cunoasca. Este esential sa te prezinti la o intalnire si sa ai acel aer business, sa “respiri” incredere, putere, convingerea ca esti partenerul ideal. Atunci cand situatia o cere si esti nevoit sa vorbesti cu potentiali colaboratori in limba engleza e bine sa o faci corect. Daca esti nesigur pe tine, daca vrei sa te testezi te invitam la Centrul de Limbi Straine Educational.

De ce sa ne alegi pe noi? Pentru ca pentru noi tu esti unic si te tratam ca atare. Iti testam cunostintele si concepem un program special mulat pe ceea ce trebuie sa deprinzi, mulat pe timpul tau disponibil si folosind toate mijloacele multimedia posibile. Asta a fost ideea de la care am plecat atunci cand am conceput programe de cursuri de limba engleza pentru companii. Indiferent daca ai invatat limba engleza in scolile urmate sau ai fost autodidact exista posibilitatea sa ai nevoie de mai mult si la noi sa gasesti lectorii potriviti care sa incununeze ceea ce ai inceput. Profesorul si metoda de predare pot face diferenta intre noi si ceilalti. Nu vrem sa ne laudam, vrem sa ne testati si sa ne dati feedback, asa am reusit sa crestem sa ne dezvoltam in directia care trebuie. Ne-am dat seama de la inceputuri ca metoda de predare, nivelul personal de cunoastere al fiecaruia, tipul de limbaj necesar pot face diferenta intre noi si altii. Piata a creat aceasta nevoie de cursuri de limba engleza pentru companii si noi am urmat-o, am fost si suntem atenti la ceea ce se cere.

Limbajul business, de afaceri trebuie sa fie curat, cursiv, nu permite balbaieli si dat din maini. Deprinderea lui poate fi facuta in cursuri particulare (1 la 1) sau in grupe mici de maxim 7 cursanti daca nivelul de cunoastere al participantilor este asemanator. Sau poate vorbesti fluent dar ai uitat sa scrii corect si asta poate face diferenta la incheierea unui contract cu un partener strain.

Daca atunci cand pleci de acasa oglinda iti reflecta imaginea business, iti spune ca da, cravata e dreapta, pantalonul cade bine pe pantof si sacoul se potriveste cromatic, atunci noi suntem acea oglinda care reflecta corectitudinea vorbirii intr-o limba straina. Oglindeste-ti cunostintele de limba enzleza in noi si reflexia va fi una care sa te incante.

Un altfel de curs de limba engleza pentru companii

cursuri limbi straine

Cand am pus bazele firmei Educational ne-am gandit foarte serios la ce aducem nou pe piata, ce ne face diferiti, ce putem aduce noi in plus fata de concurenta, care este “piata” noastra de desfacere. Stiam de la inceput ca dorim sa crestem altfel, ca vrem sa predam limbi straine intr-un mod inedit, ca vrem sa tinem pas cu tehnologia, ca vrem sa apartinem viitorului.

Cel mai mult ne-a suras sa identificam o noua nevoie, si anume, cursuri de limba engleza pentru companii. Sunt multe firme in care limba engleza este necesara pentru o buna desfasurare a activitatii si poate fi dificila misiunea de a aduce angajatii la un numitor comun atunci cand vine vorba de cunoasterea unei limbi straine. Am spus dificil, nu imposibil!

Ne plac provocarile, ne place interactiunea directa cu oamenii si am deprins arta de a transforma un posibil curs plictisitor in ceva interesant, real, intr-o joaca de-a adultilor. Daca copiii invata cel mai usor in joaca, de ce pentru cei adulti nu s-ar gasi o formula jucausa, libera, interactiva, cu sau fara suport de curs (in functie de cerinte)? Nu vrem sa se simta iar ca la scoala, vrem sa simta ca se perfectioneaza, vrem sa vedem cum le creste increderea in ei, vrem sa ii aducem la cea mai buna versiune a lor atunci cand este in discutie vorbirea corecta a unei limbi straine. Pana acum ne-a iesit si asta nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa continuam.

cursuri de limba engleza

Intereducational, cursuri de limbi straine

Cand am pornit sa predam cursuri de limba engleza pentru companii niciunul din noi nu credea ca pot exista atatea moduri de predare, atatea variante de transmitere a cunostintelor. Dupa fiecare curs incheiat am fost multumiti ca ne-am indeplinit misiunea, ne-a crescut incdererea in noi ca ceea ce facem este benefic pentru toti: noi facem ce ne place si clientii nostri au certitudinea competentelor lingvistice ale angajatilor, o situatie win-win.

Dinamica cu care se desfasoara totul in jurul nostru ne tine mereu in alerta si nu ne permite sa ramanem statici, cautam mereu noi solutii si modalitati de predare si incercam sa anticipam macar cu cateva secunde inainte viitorul. Vrem sa venim mereu in intampinarea posibilelor nevoi inainte ca acestea sa produca efecte de aceea am creat si traininguri interculturale (daca vreti sa descoperiti ce implica sunteti invitatii nostri).

Cert este ca ne place sa fim diferiti, ne place sa facem lucrurile diferit, inedit, ne place sa “iesim din zona de confort” (ca tot e la moda expresia) si iubim sa transmitem mai departe pasiunea “lucrului bine facut”. La noi fiecare zi e altfel, fiecare om/cursant e diferit si minunat in felul lui si fiecare interactiune ne invata ceva. Da, daca ne gandim mai bine, pasiunea, placerea, dragostea cu care facem toate lucrurile ne-au asigurat succesul si ne fac sa continuam cu aceeasi placere ca in prima zi.

 

Ingeniojoc – jucarii inteligente si educative

Cei care sunteti parinti cunoasteti faptul ca piata este invadata de tot felul de jucarii, unele fiind chiar periculoase. Acesta a fost unul din motivele pentru care am dezvoltat acest magazin on line de jucarii inteligente. Gasiti pe site-ul nostru jucarii educative care sa stimuleze imaginatia, inteligenta si creativitatea copiilor dumneavoastra.

Pentru a cunoaste acest univers de jucarii educative va invitam la Brasov in Coresi Shopping Resort sa le studiati, testati si sa verificati calitatea si functionalitatea lor. Jocuri de imaginatie si inteligenta, jucarii din lemn, jucarii creative, jucarii pentru bebelusi si copii de toate varstele, toate isi asteapta micii cumparatori pentru a le asigura o copilarie fericita.

Hai la hoaca!

Corpore Vital – Scoala kinetoterapeutilor

Toti ne dorim sa fim sanatosi, frumosi, plini de viata, de energie (pozitiva) si sa ne gasim echilibrul in viata. Din pacate, din diverse cauze, nu ne iese tot timpul si avem nevoie de ajutor din exterior. Este important ca cei la care apelam sa fie niste specialisti cu “coatele tocite” pe bancile scolii si cu multe ore de practica. Pornind de la aceasta idee s-a nascut Scoala de Masaj Corpore Vital.

Terapiile complementare au inceput sa fie din nou un mod de intretinere si corectare a starii de sanatate, un mod neinvaziv care aduce doar beneficii pacientilor. Deschizand o scoala de masaj asiguram calitatea serviciilor prestate de viitorii kinetoterapeuti. Cunoasterea corpului uman si cunoasterea afectiunilor de care sufera potentialul pacient duc la identificarea corecta a tipului de masaj si a terapiei alternative care va imbunatati calitatea vietii pacientului. Scopul acestei scoli de masaj si reflexoterapie este acela de a pregati viitorii kinetoterapeuti, de a-i ajuta sa se specializeze in diverse terapii, de a intari anumite cunostinte sau chiar de a deschide noi orizonturi catre cei care cauta un nou sens in viata.

Gimnastica medicala si de recuperare trebuie adaptata pentru fiecare afectiune/pacient in parte, de aceea, cei care se inscriu la ale noastre cursuri de masaj trebuie sa fie studiosi atat la scoala cat si acasa unde le sunt recomandate diverse carti de specialitate care sa intareasca cunostintele dobandite in timpul cursurilor. Da, viitorii tehnicieni maseuri vor avea teme pentru acasa. 🙂

Masajul terapeutic, cat si celelalte tipuri de masaj  se invata la scoala Corpore Vital din Brasov cu cea mai mare seriozitate. Un masaj prost facut poate dauna in loc sa aduca beneficiile pe care toti le cautam atunci cand apelam la un astfel de serviciu. Pornind de la dorinta de a ne relaxa fizic si psihic, a ne stimula circulatia sanguina si limfatica si pana la combaterea migrenelor, masajul terapeutic este una din cele mai populare solutii.

Despre reflexologie si masajul talpilor am auzit cu totii. Ce va putem spune cu siguranta este ca e nevoie de un profesor foarte bun care sa ii invete pe cursanti punctele care trebuie atinse/masate si care duc la autovindecarea organismului. Organismul uman este un mecanism complicat care are puterea de a se autovindeca daca este putin ajutat.

Terapia cu pietre vulcanice, o terapie complementara mai noua la noi in tara dar care a prins usor la public, este de fapt un masaj cu pietre calde si uleiuri aromate. Este relaxarea suprema si va invitam sa o testati macar o data in viata. Atentie!! Da dependenta… 🙂

Ii asteptam pe cai care vor sa se “scoleasca” in diverse tehnici de masaj si terapii complementare sa ne contacteze. Cu siguranta viata lor si a celor din jur se va schimba in bine, vor fi mai bogati in cunostinte si din punct de vedere spiritual si vor putea sa ii ajute pe cei care dupa terminarea cursurilor le vor fi pacienti.