Categorie: Publicitate

Si in Romania se face treaba buna

Bit personal, info agra, Cori si geo agrom, aspect design

De cele mai multe ori, involuntar sau prin comparatie, refuzam sa vedem ca si in tarisoara noastra sunt foarte multe lucruri care merg bine, care cresc, functioneaza, dau randament.

Constructiile civile si industriale

Voi ati observat cat de mult se construieste in Romania? E drept ca exista un mare dezechilibru pe piata locuintelor, dar lucrurile incep sa se indrepte. In marile orase precum Timisoara au rasarit cartiere noi si multe locuinte au fost supuse lucrarilor de amanejate la interior si exterior conform ultimelor tendinte.

Constructia de case in Timisoara a luat amploare si datorita migrarii celor tineri care cartierele periferice sau catre zonele cu iz rural. Acest trend este valabil in toate orasele dezvoltate. Se construieste mult si bine, se echilibreaza piata imobiliara si se pune accent pe calitate.

Personalizare prin marcare si gravura

Dupa zecile de ani in care toata lumea era mai mult sau mai putin egala, dupa zecile de ani in care toti aveam aceeasi mobila, priveam la acelasi televizor si la acelasi peste de sticla, aveam aceeasi masina de spalat sau acelasi frigider, nevoia de a fi unic a fost ca aerul respirat.

Personalizarea prin gravura, sublimare sau broderiea fost o metoda rapida si ieftina de a realiza lucruri cu suflu personal, aparte. In Targu Mures spre exemplu, sunt multe firme care te ajuta sa te identifici si sa gasesti un cadou personalizat prin gravura, perfect pentru oricine.

Distribuitia de produse

Personal, daca m-ai pune sa aleg dintre o suma de bani si timp in plus, as alege timpul fara nici o ezitare. Lasand pandemia deoparte, nici inainte nu aveam timp sa cutreier prin magazine si nici nu pot spune ca imi place.

Distributia de detergenti profesionali in Bucuresti imi face viata usoara atunci cand trebuie sa stau cate o perioada in capitala. Sa pui o ardeleanca sa conduca in Bucuresti este o crima imporiva oricarui om civilizat. 🙂 In plus, am gasit un distribuitor de detergenti profesionali la preturi super bune, Faptul ca fac distributie D2D este un mare avantaj pentru orice om cate sta prost cu timpul sau cu nervii.

Aspect Complex sau desing publicitar Cluj

Cand lucrezi online ai nevoie de oameni competenti care sa te ajute in crearea unei identitati vizuale usor de memorat si care sa nu fie confundata cu vreun brand deja existent. Acesta este motivul pentru care eu am ales sa lucrez cu cei de la Aspect Complex Cluj. Cand vine vorba despre logo-uri sau sigle, design grafic sau materiale vizuale  (invitatii, flyere, bannere) poti sa apelezi la ei.

Ii gasesti si sub denumirea de Aspect Design, designul fiind acel cuvant care ii devineste pana in maduca oaselor. Eu sunt fericita ca am traiesc vremuri in care totul se poate rezolva printr-un singur click.

Mituri din lumea lui online

motive sa fii online

Vorbeam intr-un articol trecut despre trecerea afacerilor si in online sau exclusiv in acest mediu virtual. Si in acest spatiu ai nevoie de marketing, poate chiar mai mult decat in cel fizic.

Brandingul, intre mit si adevar

Multi folosesc termenul pentru ca suna bine si poti impresiona auditoriul la o discutie, dar putin cunosc faptul ca branding de companie inseamna mai mult decat o sigla sau un logo. Aspect Compex din Cluj, sub brendul Aspect Design iti poate povesti mai multe despre acest lucru.

Brandingul este o constructie, este un proces continuu de stabilire si sustinere a unei imagini. Vrei un exemplu concret? Bautura racoritoare cea mai cunoscuta in lume: nume firma,  logo, slogan ( a avut mai multe de-a lungul timpului ), grafica, culoara, forma sticlei, gustul unic, reclamele de Craciun.

Stii care este rezultatul brandingului? Loialitatea si fidelizarea cumparatorului.

Orice afacere poate avea clienti in mediul online

„Nu ma promovez online, clientii mei nu cumpara online. Poate nu cumpara online, dar te cauta aici si daca nu esti, cum ajung ei la tine?. Indiferent de tipul de afacere pe care o gestionezi, sunt clienti pe care ii poti identifica in mediul online.

Cel mai clar exemplu este un producator roman de tocatoare industriale. Daca cineva isi deschide o statie de sortare a deseurilor sau vrea sa faca bani din deseuri, va avea nevoie de tocatoare pentru prelucrarea acestora din nevoia de spatiu. Te va cauta pe internet? Daca nu esti tu, este altul. Cine pierde?

Daca esti cunoscut in domeniu tau, mai ai nevoie de publicitate?

Absolut! Ne intoarcem la bautura de mai sus. A incetat vreodata compania sa mai faca campanii de marketing si publicitate? Isi sustine brandul continuu, creaza relatii cu cu publicul tinta, il tine aproape.

Daca ai o companie de constructii de drumuri si poduri, cu ce te ajuta online-ul? Iti tii clientii la curent cu tot ceea ce faci, cu ceea ce construiesti, cu materialele folosite, cu achizitiile de echipamente, etc. Arati ca esti in continuare pasionat de ceea ce faci si orientat catre tot ce este nou in domeniul tau. Intotdeauna, altul lucreaza sa iti ia locul.

Vand la mine in oras, ma cunoaste toata lumea

Minunat! Faptul ca esti cunoscut de cei care au nevoie de produsele tale sau de serviciile pe care le oferi este laudabil. Mai este o paleta de oameni care a prins gustul comenzilor online, care au descoperit ce practic si comod este sa nu trebuiasca sa te deplasezi.

Sa presupunem ca ai mai multe depozite de pal si accesorii pentru mobilier. Cei mai multi producatori de mobila vin la tine sau te suna sa vada daca ai pe stoc pal de culoarea si grosimea de care ai nevoie.

Pretul nu este singurul factor il intereseaza pe cumparator. Calitatea produselor si serviciilor este imediat precedata de timp. Timpul economisit este pretios. Online, ai usa mereu deschisa. 😉

Fii vizibil, fii online! Ai doar de castigat.

 

Outsourcing ROMANIA

De ce externalizarea serviciilor tale?

În prezent, majoritatea companiilor alocă resurse umane și financiare pentru activități care nu țin strict de domeniul lor de activitate. De aceea, externalizarea proceselor tale îți poate aduce următoarele avantaje:

 1. Reduceri semnificative de costuri: deoarece nu mai aloci resurse din cadrul companiei pentru acea activitate; practic nu mai face parte din grijile tale;
 2. Implementarea unor tehnologii noi: deoarece vei apela la o firmă specializată în acel proces pe care îl externalizezi, personalul care va prelua activitatea va introduce noi tehnologii în compania ta;
 3. Reducerea riscurilor: prin preluarea noilor responsabilități de către personal specializat în domeniu, firma subcontractantă va prelua toate activitățile aferente acelui proces și nu vor mai intra în responsabilitatea personalului tău.

Care sunt serviciile pe care le poți externaliza cu ajutorul Expert Online?

 • Realizare și mentenanță site;
 • Realizare și mentenanță rețele de socializare;
 • Metode de creștere a notorietății companiei tale în mediul online;
 • Plan și strategie de promovare și vânzare a produselor sau serviciilor tale pe internet.

Contacteaza-ne acum! 0746.867.157

REFACERE SITE WEB

Majoritatea companiilor dețin un site web însă cele mai multe dintre aceste site-uri nu aduc beneficii. Acest fapt se datorează în general proastei organizări a site-ului, folosirii unor mijloace de programare depăşite, lipsei de promovare, etc. Financiar vorbind, site-ul web este o investiţie care trebuie să-şi dovedească profitabilitatea aducând în timp un spor de venituri companiei tale.

În concluzie, un site web trebuie să lucreze pentru firma ta!

Promovarea prin mijloacele tradiţionale (reviste, ziare, panouri publicitare) implică, costuri imense care de cele mai multe ori nu se dovedesc a fi rentabile. Un inconvenient principal al mijloacelor tradiţionale de reclamă este spaţiul limitat de care dispui. De aceea noi îţi propunem cel mai facil, modern şi eficient mod de promovare: site-ul web!

Motive pentru un redesign:

 • Creştere
 • Internetul a devenit astăzi în România cea mai rapidă sursă de informare; mai mult, funcţiile şi oportunităţile online s-au diversificat extraordinar.
 • Siguranţa
 • Securitate – apar din ce în ce mai des breşe de securitate, site-uri sabotate; de cele mai multe ori la nivel de server.
 • Consolidare
 • Update-uri, modificări, îmbunătăţiri de tehnologie – multe site-uri suferă grav din lipsa informaţiei la zi.
 • Feedback

Fie că doreşti să primeşti feedback de la clienţi, fie că doreşti să poţi fi contactat mai uşor, formularele online sunt instrumentele cele mai elegante şi mai uşor de folosit.

Mediul online a crescut simţitor şi de asemenea, s-a diversificat enorm. Dacă la început vorbeam doar de simpla prezenţă online, astăzi este momentul de a încorpora mai multă valoare site-ului tău web.

Este momentul sa crestem si sa diversificam implicarea afacerii tale in mediul online! Contacteaza-ne pentru a stabili detaliile cresterii afacerii tale: 0746.867.157

ANALIZA OPTIMIZARE SITE

Deții un website și dorești să îți îmbunătățești poziția în motoarele de căutare? Ai încercat diferite tehnici de optimizare dar nu ai obținut rezultatele dorite? Ai ajuns în locul potrivit!

Cunoaștem că o poziție de top în motoarele de căutare îți poate aduce notorietate, dar și clienți pe termen lung. În urma unui audit SEO, echipa noastră de specialiști îți poate fi alături cu soluții eficiente de optimizare site pentru a obține aceste rezultate.

Un audit SEO constă în evaluarea site-ului tău din punct de vedere al optimizării și programării pentru a stabili care sunt problemele de natură tehnică sau de conținut care pot împiedica indexarea site-ului tău în motoarele de căutare.

În continuare vom detalia pașii pe care îi parcurgem pentru realizarea unui audit SEO:

 1. Analiza tehnică a site-ului

În cadrul acestei etape vom identifica toate erorile de accesibilitate și indexare a site-ului tău, precum și arhitectura acestuia.

Vom analiza toate elementele site-ului, precum:

 • Domeniul și server-ul pe care este găzduit;
 • Validitatea și corectitudinea codului sursă folosit și a tag-urilor HTML;
 • Numărul de pagini indexate versus numărul total de pagini ale site-ului;
 • Valoarea indicelui de popularitate: Page Rank;
 • Prezența elementelor care nu sunt ușor găsite de Google: pop-upuri, bannere Flash, widget-uri laterale, etc;
 • Prioritatea paginilor în Sitemap;
 • Nivelul de acces Google la paginile site-ului prin Sitemap.xml, Robots.txt.
 1. Analiza on-page

Această etapă constă în evaluarea elementelor de conținut prezente pe fiecare pagină și modul de exploatare a cuvintelor cheie:

 • Meta date: titluri, descrieri, tag-uri;
 • Forma fiecărui URL;
 • Heading-uri: titluri și subtitluri pe fiecare pagină;
 • Analiza textuală și reperarea conținutului duplicat;
 • Optimizarea elementelor media (imagini, video).

 3. Analiza off-page

Etapa de analiză off-page constă în studierea pozițiilor ocupate în motoarele de căutare și a cuvintelor cheie pe care paginile sunt poziționate, prin:

 • Analiza autorității domeniului, care constă în numărul de link-uri externe provenite din domenii autoritare;
 • Analiza cuvintelor cheie și a anchor textelor pe care sunt trimise link-uri către site.

În urma parcurgerii acestor etape, îți vom furniza un raport complet cu rezultatele și observațiile obținute, precum și sugestii de îmbunătățire a site-ului tău pentru a obține o poziție mai bună în motoarele de căutare.

Vrei sa fli tot ce ai nevoie pentru a fi prezent in primele rezultate din motoarele de cautare? Contacteaza-ne acum: 0746.867.157

Cea mai usoara cale de a ajunge model: instagrammodel.ro

Daca natura, Dumnezeu sau genele mostenite te-au facut frumoasa, foloseste-te de acest lucru pentru a deveni model/fotomodel in domeniul PR, management, evenimente.

Cele mai multe fete care viseaza sa fie pe podiumurile modei (drum lung si cu multe piedici) stiu ca punctul de plecare este o agentie de recrutare modele. Agentia in cauza a dezvoltat o alta latura a modelingului, aceea de PR model, aceea de a deveni imaginea produselor promovate de o companie prin orice canale media, on line sau call center.

Nu trebuie sa va mai spunem ca veti lucra cu unii din cei mai buni make-up artisti, stilisti, fotografi etc. care vor adauga un plus de frumusete celei deja avute pe cale naturala. Acesta poate fi un prim pas in cariera de model sau fotomodel.

Stim cu totii ca Instagramul si Facebook-ul au devenit unelte de promovare. Cum ar fi sa va promovati propria imagine avand in spate suportul si experienta companiei? De aici si pana la promovarea diverselor produse si servicii ale partenerilor este doar un pas. Esti fotogenica? Ai charisma? Fii Instagram model.

Ce alegi? PR model, instagram model sau management model  ?

Stim cu totii ca imaginea vinde. Pe toate calanele media si site-urile on line suntem intampinati de imagini sugestive.  Credeti ca site-rile care promoveaza diverse afaceri angajeaza doar oameni frumosi? Nici vorba…  Folosesc ceea ce se numeste management model. Estetica, trasaturile fizice si chiar cele psihice va pot ajuta sa deveniti “imagini de coperta” pentru partenerii nostri. Stiti acele imagini cu oameni inbracati business, cu fete/mimici care transmit siguranta si incredere? Sunt doar fotomodele folosite in industria marketingului.

Aceasta poate fi o cale de a participa la diverse evenimente, o cale de a va face remarcate de cei care va pot duce cariera de fotomodel la un alt nivel. Incepe prin a fi hostess la cele mai importante evenimente din Bucuresti si din toata tara.

Inscrieti-va! Inscrierea la casting este gratuita, nu aveti nimic de pierdut. Avem nevoie de cateva date (varsta, greutatea si inaltimea) si bineinteles, de cateva fotografii care considerati ca va pun in valoare. Incepeti alaturi de noi sa va conturati cariera de model/fotomodel.

Bucura-te de copilarie cu baloane Brasov

Mie, desi sunt trecuta de prima tinerete, imi plac baloanele… Am impresia ca sunt mai multi ca mine care inca au puterea de a se bucura de lucrurile mici si simple cum ar fi niste baloane cu heliu Brasov. Acestea pot fi folosite de la evenimentele private din viata noastra (nunti, botezuri) pana la evenimente corporate si de promovare.

Aici, pentru ca vorbim despre baloane Brasov, vreau sa va spun ca exista o firma care cu asta se ocupa (Don Balon), organizeaza evenimente in centru carora se afla baloanele. Se pot folosi baloane pentru evenimente de orice marime sau culoare in functie de tematica evenimentului si, mai mult decat atat, se pot folosi baloane personalizate cu sigle, moto-uri etc pentru promovare firme sau campanii electorale.

Cei de la  Don Balon nu vorbesc despre amenajari din baloane, ei asta fac. Nu exista limite, pot crea orice imaginatia dvs. poate contura: ghirlande din baloane, stalpi din baloane, decoratiuni din baloane, litere si cifre din baloane etc. Indiferent de spatiul unde se desfasoara actiunea, acesta poate deveni un decor nou, toate imperfectiunile pot fi mascate cu buchete din baloane  sau decoratiuni care sa fie in ton cu tematica evenimentului. Nu este nici un secret faptul ca decoratiunile din baloane sunt mult mai ieftine decat decoratiunile florale.

Aveti de lansat un produs? Aveti de promovat o carte? Magazinul dvs sarbatoreste cativa ani de la lansare? Puteti face aceste lucruri vizibile cu ajutorul baloanelor personalizate. Le puteti folosi si ca marturii la nunti sau botezuri, se pot imprima pe baloane orice texte sau desene va doriti dvs. Nu se opresc aici… Pot crea locuri de joaca speciale pentru cei mici cu ajutorul toboganelor si trambuinelor gonflabile, cei care au copii stiu cat de mult iubesc piticii aceste activitati (Donbalon inchiriaza tobogane si trambuline gonflabile atat pentru interior cat si pentru exterior). De asemenea, detin si masina de facut baloane de sapun.

Decoratiunile pentru botez din baloane ii vor incanta atat pe cei mici cat si pe cei mari. Pot crea decoratiuni din baloane si pentru nunti indiferent daca alegeti ca acestea sa fie combinate cu flori, materiale sau alte obiecte de decor. In timp, datorita cererii, Don Balon si-a extins paleta de servicii si astazi cuprinde pe langa baloane si candy bar, sonorizare, karaoke, ateliere de creatie, face-painting si ursitoare.

Don Balon Brasov transforma evenimentele importante din viata dvs in evenimente de neuitat!

Web Design Premium Brasov

Trebuie doar să ne spui care este modelul de site care ți se potrivește, iar noi îl vom personaliza conform cerințelor tale! În doar 6 pași, site-ul tău va fi online și gata de lansare! Web Design Brasov
Contactează-ne dacă ai întrebări sau pentru o ofertă personalizată!

www.realizare-site-online.ro

 

Tipografia Zet Print Brasov

Zet Print – Tipografia de care ai nevoie
-Tipografie offset/digitala – Legatorie – Serigrafie – Ambalaje/Cutii – Stantare – Plastifiere mata/lucioasa-

Tipografia Zet Print din Brasov este producator de tipizate personalizate, flyere, carti de vizita, foi cu antet, carti, pliante, etichete, cuburi de hartie, cutii,
calendare personalizate, agende, mape de birou, mape de prezentare, personalizari diverse, bannere,
albume foto, legare carti, meniuri, condica, legitimatii, cataloage, inscriptionari textile, ecusoane, pixuri
personalizate, tricouri inscriptionate, tablouri personalizate, litere volumetrice, casete luminoase, carti.

Beneficii:

– grafica gratuita;
– termene de plata negociabile, in functie de tirajele necesare dumneavoastra;
– transportul gratuit al comenzilor la sediul dumneavoastra;
– reduceri la produsele promotionale 2017.

Tel:0771 104 001
Mail: office@zetprint.ro
www.zetprint.ro

Intrebuintarile foliei pentru geamuri si ferestre

Sa descoperim impreuna beneficiile foliei pentru geamuri, utilitatile ei si tipurile de probleme pe care aceasta le poate rezolva.
Trebuie sa stim ca folia se imparte in mai multe ramuri dupa caracteristicile si utilitatile pe care le poate avea si o vom clasifica in felul urmator:

1. Exista folie care protejeaza impotriva razelor solare, ea poate sa fie reflexiva sau nereflexiva.

Inca din denumirea ei reiese ca menirea foliei reflexive este de a respinge si de a le reflecta razele solare si asa si este, folia reflexiva respinge o cantitate mare de energie solara si blocheaza razele UV intr-un procent de 99% iar in timpul zilei confera intimitate in interior lansand efectul de oglinda pentru privirile ce vin din exterior. Costurile investite in folie reflexiva se amortizeaza rapid, acest tip de folie numarandu-se printre cele mai la indemana pentru cumparatori.
Folia nereflexiva respinge razele solare si razele UV dar fara a avea efectul de oglinda, fereastra pastrandu-si transparenta si culoarea ei neutra. Acum un mare beneficiu in afara faptului ca putem sa admiram o priveliste din interior fara ca soarele suparator sa ne incrunte sprancenele prea tare este si protectia mobilierului si sau a obiectelor din piele care se pot deteriora din pricina soarelui arzator.

2. Exista folie conceputa pentru siguranta sau antiefractie.

Folia de siguranta fortifica geamul putandu-se construi multistrat iar geamurile pe care este montata au o transparenta si o claritate mare. Important este sa stim ca la impactul cu un corp tare cioburile nu sar haotic in toate directiile, ele ramanand lipite de folie oferind astfel o protectie impotriva taierii in cazul in care un copil sau o persoana se afla in aria impactului. Foliile antiefractie asigura un plus de protectie impotriva furtului si fac ca patrunderea inauntru sa fie mai greoaie, totusi se recomanda a se folosi impreuna cu alte sisteme de siguranta.

3.Exista folie decorativa si folie publicitara

Folia decorativa sau publicitara se poate intrebuinta in toate domeniile existente care implica geamuri. Se aplica o folie in care se poate afla o reclama cu o imagine a unui produs pe o vitrina sau pe geam dintr-un spatiu comercial ori pe un autobuz, pe geamurile unui casino si asa mai departe.
Se poate lipi, spre exemplu folie sablata in fasii cu spatii intre ele pe usa de sticla a unui birou, lasand un aspect profesional si aspectuos, se pot aplica modele florale din folie sablata, se poate masca un geam intreg dandu-i un procent de opacitate oprind astfel privirile indiscrete.

Pentru varietatea de intrebuintari a foliei publicitare sau decorative, stavila poate sa fie doar limita imaginatiei.

Apasati aici pentru a contacta profesionisti care pot aplica, comercializa si sfatui in tot ce tine de folie de geamuri.