Categorie: Ambalaje

Paletii si rolul deosebit de important in istoria economiei globale

europaleti brasov

Multi dintre voi, pariez ca va intreabati acum, dupa ce ati citit titlul : Ce legatura exista intre comercializarea de paleti, paleti Brasov si economia globala ?!

Ei bine, chiar daca multi poate considera paletii nesemnificanti, acestia chiar au avut un rol foarte important in istoria economiei globale.

Pe masura ce economia mondiala incepea sa se dezvolte la inceputul secolului 20, cu pasi repezi, tot procesul de industrializare se intensifica, marfurile incepeau sa fie in cantitate mult mai mare produsa, cantitatile erau de doua ori mai mari iar schimbul de marfuri intre tari a inceput sa fie din ce in ce mai intens, oamenii cautau modalitati eficiente, ieftine si simple de a ambala, depozita si bineinteles, transporta marfa.

Paletii pe care ii vedem azi prin magazine si depozite, care pot parea uneori neimportanti, au adus pentru noi o contributie serioasa la simplitatea prin care ne bucuram de produse mai ieftine, mai bune si uneori aduse de la celalalt capat al lumii.

Stiati ca paletii au adus un avantaj major aliatilor in castigarea celui de al Doilea Razboi Mondial?

Inceperea celui de al Doilea Razboi Mondial a coincis cu inventarea paletilor cu patru intrari. Pe atunci, economia americana a incercat sa faca un efort colossal pentru a sustine atat armata proprie dar si aliatii care au fost trimisi de ajutoare. Americanii au inteles ca, pentru a castiga razboiul o sa fie nevoie de un process gandit si pus la punct perfect, iar cantitatile foarte mari de marfuri, armament, provizii o sa trebuiasca sa fie incarcate si descarcate rapid si mai ales eficient, tarile care le erau aliate, au ajuns la un acord asupra unei singure dimensiuni de palet ( 48×48), paletul sa fie unul unic, utiliat de toate tarile aliate .

Tot in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial a aparut si conceptul de paleti standardizati, precum si practica de a recupera si refolosi paletii de mai multe ori. Exemplul il dau acum cei de la DF PALETA SYSTEM.

Care este cel mai mare producator de pompe submersibile din lume?

pompe submersibile

Atunci cand vine vorba de operatiuni complexe, orice tip de pompe submersibile Grundfos sunt alegerea principala in intreaga lume. Acest lucru nu ar trebui sa vina ca o surpriza, deoarece firma Grundfos a devenit cel mai mare producator de pompe la nivel mondial.

Avandu-si originea in Danemarca, compania a reusit sa se extinda si sa ajunga la peste 18.000 de angajati la nivel global. In fiecare an, numarul de pompe pe care acestia le vand depaseste 12 milioane.

Compania si-a dobandit reputatia din prezent prin gama de pompe submersibile Grundfos, dar si prin pompele de circulatie si pompele centrifuge cu o utilizare larga. Pe langa aceasta gama de produse, compania se ocupa si cu productia de motoare electrice, atat pentru pompele altor companii cat si in mod independent. Ei sunt, de asemenea, si un producator de top in ceea ce priveste gama de electronice si comenzi pentru pompe si sisteme conexe.

Pompe submersibile Grundfos: Utilizari

Pompele Grundfos au o multitudine de aplicatii, acestea fiind extrem de versatile si fiind potrivite pentru aproape orice tip de industrie. In Romania, acestea sunt utilizate predominant in industria gazelor, petrolului si in industria miniera. Pe langa acest lucru, intalnite foarte des sunt pompe submersibile Grundfos pentru ape uzate, aspirare, dozare si deshidratare.

Pompele de circulatie sunt utilizate pentru ventilatia cladirilor industriale, in incalzire pentru spatii de birouri, hoteluri si alte industrii asemanatoare. Si sistemul industrial poate beneficia de acest tip de pompe pentru intretinerea si irigatia plantelor, alimentare cu apa si drenaj pentru irigatii si sere.

Pentru a-si mentine pozitia de lider, Grundfos a pus mereu accentul pe cercetarea si dezvoltarea de produse, fiind mereu orientati spre client. Orice tip de client va beneficia intotdeauna de consultatie si vor avea acces la produse noi in dezvoltare sau atunci cand produsele consacrate sunt imbunatatite. Grundfos reinvesteste mereu un procent din profiturile lor in cercetare si in dezvoltarea de noi produse. Oricand aveti nevoie de pompe submersibile Grundfos sau orice alt tip de produse, puteti avea incredere in calitatea acestor produse.

Acces la apa cu pompe submersibile Grundfos

pompe sumbersibile Grundfos

Pompele submersibile Grundfos sunt disponibile intr-o gama larga de materiale tocmai pentru a reusi sa satisfaca nevoile majoaritatii clientilor si industriilor in care urmeaza a fi utilizate. Acest tip de pompe sunt ideale din punct de vedere energetic, avand un motor permanent capabil sa economiseasca energia. Datorita acestui motor, pompele submersibile Grundfos pot sa consume cu 80% mai putin in comparatie cu alte tipuri de pompe conventionale.

Cand vine vorba de pompe submersibile Grundfos, trebuie sa stiti ca acestea functioneaza cu o tehnologie avansata care nu necesita interventii complicate. Ele se pot monta si folosi de aproape orice persoane, fara a fi nevoie de setari complicare. Pur si simplu montati pompa in sistemul dorit si este gata de lucru; setarile predefinite din fabrica sunt suficiente pentru ca aceasta sa isi indeplineasca sarcinile. Puteti fi siguri ca va functiona in mod corespunzator fara a fi nevoie de interventii asupra ei.

Rezultatul este un confort optim si un consum minim de energie. Pe langa acest lucru, pompele Grundfos prezinta un nivel redus de zgomot pentru a nu deranja fonic, indiferent de mediul in care vor fi folosite. Acest aspect, pe langa durata lor lunga de viata si fiabilitatea ridicate, le fac ideale pentru utilizare in orice industrie.

De ce pompe submersibile Grundfos?

In ultimii ani s-a vazut o crestere imensa in ceea ce priveste domeniul pompelor; totul datorita progresului in tehnologie care a marit nevoia de pompe pentru a putea face fata sarcinilor de zi cu zi. Datorita consumului redus de energie si a performantei din ce in ce mai bune, pompele au deschis calea pentru o aplicabilitate sporita in industriile de uz final. Dintre acestea amintim apa si apele uzate, petrolul dar si gazele. Toti acesti factori mentionati mai sus au facut ca piata de pompe industriale sa ajunga probabil la 99,3 miliarde USD pana in 2027.

Astfel, puteti apela cu incredere la pompe submersibile Grundfos pentru afacerea dumneavoastra si veti beneficia si de consultanta de specialitate in acest sens.

Grundfos, totul despre pompele de apa

pompe grunfos

Pompele de apa comerciale Grundfos ofera o calitate de neegalat in eficienta si fiabilitate printre toate celelalte pompe de apa disponibile. De la apa de suprafata pana la pompe submersibile de apa curata, Grundfos are linia de produse de pompare care ofera solutia potrivita nevoilor dumneavoastra. Orice pompe Grundfos sunt proiectate pentru a economisi o mare parte din costurile energiei electrice, care depasesc peste 80% din costul total al utilizarii unei pompe de apa sub presiune. Aceste beneficii contribuie la marea reputatie pe care pompele Grundfos o mentin in intreaga lume printre profesionisti.

Chiar si cu o sursa buna de apa, tratamentul apei trebuie luat in considerare pentru a asigura o calitate buna a apei. Tratarea apei descrie acele procese utilizate pentru a face apa mai acceptabila pentru o utilizare finala dorita si pentru a asigura mentinerea standardelor stricte de calitate pentru consumator. Grundfos poate furniza solutii de pompare pentru separarea solidelor folosind tratamente mecanice precum decantarea si filtrarea, solutii de dozare pentru tratamente chimice precum dezinfectarea si coagularea.

Pompe Grundfos pentru orice industrie

Solutiile Grundfos sunt concepute special pentru instalatiile de pompare si toate componentele sunt complet integrate de la inceput. Analizele costului ciclului de viata au aratat cum acest proces aparent complex si costisitor are ca rezultat beneficii tangibile pentru proprietari..
Orice pompe Grundfos ofera clientilor din intreaga lume o calitate de neegalat in materie de pompare si dozare a apei, totul pentru a ajuta la atingerea calitatii. Selectarea si dimensionarea pompelor pentru orice aplicatie comerciala, industriala sau municipala pe toate pietele este treaba profesionistilor.

Exista mai multe tipuri de pompe potrivite pentru diferite tipuri de aplicatii. Cel mai important lucru este sa realizati care este tipul dvs de nevoie iar de acolo pana la a gasi pompa potrivita nevoii mai este doar un pas. Din fericire, profesionistii din domeniu sunt in masura de a oferi consultanta in acest sens pentru a va asigura ca ati facut alegerea potrivita.

Pompe industriale, unde se folosesc si pentru ce

pompe industriale

Diverse tipuri de pompe industriale sunt utilizate in din ce in ce mai multe industrii si sunt capabile sa faca o multime de tipuri de munca, ceea ce le pune la mare cautare. Pompele industriale, care sunt unul dintre tipurile de sisteme de pompare, sunt solicitate din industrii precum petrolul si gazul, energia electrica, alimentele si bauturile, printre altele.

Progresul in tehnologie este cheia din spatele cresterii cererii, deoarece a condus la cresterea eficientei pompelor pentru a face fata sarcinilor de zi cu zi, precum si a impins factorul de fiabilitate al pompelor. In plus, este probabil sa reduca consumul de energie si sa-si mareasca performanta, deschizand calea pentru o desfasurare sporita in industriile de uz final, cum ar fi apa si apele uzate, petrolul dar si gazele. Toti acesti factori mentionati mai sus au facut ca piata de pompe industriale sa ajunga probabil la 99,3 miliarde USD pana in 2027.

Industria de pompe industriale

Pompele industriale sunt utilizate in general pentru a deplasa lichidul la o distanta dorita si cu viteza necesara. Exista mai multe tipuri de pompe potrivite pentru diferite tipuri de aplicatii. Aplicatia include in principal tipul de fluid pe care doriti sa il pompati, distanta pe care doriti sa o traversati si cantitatea de care este nevoie intr-un anumit interval de timp.

Cererea de pe piata pompelor industriale este determinata in principal de necesitatea crescanda de energie electrica din intreaga lume. Cresterea proiectelor de infrastructura in China, India si Arabia Saudita este de asteptat sa creasca nevoia. Se preconizeaza ca piata Orientului Mijlociu si a Africii va castiga importanta in viitorul apropiat, datorita numeroaselor proiecte viitoare.

In plus, industria genereaza o parte din venituri din constructia de utilitati, deoarece pompele si compresoarele sunt utilizate pentru a controla fluxul de fluide prin sistemele de apa si canalizare, care se gasesc in toate orasele importante din SUA. Cererea de pe aceasta piata tinde sa fie mai stabila aici, deoarece aceste servicii sunt esentiale.

Cate tipuri de pompe Grundfos Magna 3 exista?

pompe grundfos magna

Astazi discutam despre pompe Grundfos Magna. Acest tip de pompe de circulatie sunt utilizate in cladiri comerciale pentru aplicatii de climatizare si incalzire si nu numai. Numele de Magna se refera la pompele de circulatie Grundfos cu convertizoare inteligente de frecventa integrate. Acest lucru le permite functionarea cu o viteza variabila pentru a se putea adapta cerintelor variabile de energie ale sistemului de care sunt atasate.

MAGNA1 este o pompa de circulatie cu rotor, care este o solutie rentabila pentru orice lucrari care nu necesita o comunicare si un control inteligent extrem de avansat. Pompa are o intrare digitala de pornire / oprire, care permite integrarea cu sisteme simple de management al cladirii. MAGNA1 este conceputa pentru a circula lichide intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv sisteme de incalzire, racire si apa calda menajera. Bazata pe tehnologia Magna a predecesorilor sai, este un dispozitiv de circulatie fiabil, rentabil si usor de utilizat.

Tipuri pompe Grundfos Magna

MAGNA3 functioneaza cu o tehnologie mai avansata decat MAGNA1, si prin utilizarea acesteia nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta setarilor complicate din fabrica. Pur si simplu instalati pompa in sistemul dorit si lasati-o pe setarile predefinite din fabrica. Aceasta va face toata treaba in mod impecabil fara a mai fi nevoie sa interveniti asupra ei. Orice pompe Grundfos Magna vor analiza automat sistemul de incalzire pentru a gasi setarea optima si se vor regla in functie de nevoile sistemului.

Rezultatul este un confort optim si un consum minim de energie. In plus, pompele Magna ofera o flexibilitate crescuta si au niveluri reduse de zgomot. Acest lucru, impreuna cu durata lunga de viata le fac ideale pentru utilizarea in orice tip de sistem. Ele sunt echipate cu comunicatii IR si pot oferi control extern si monitorizare prin sistemul inteligent din dotare.

Cea mai buna modalitate de a va convinge este sa intrati la noi pe site si sa va informati legat de toata gama de produse pe care v-o punem la dispozitie.

Tipuri de pompe industriale si cum pot fi ele folosite

pompe industriale

Exista multe tipuri de pompe industriale oferite pentru o varietate de aplicatii. Fiecare tip de pompe industriale are avantaje care nu sunt oferite de alte pompe. In calitate de experti in pompe industriale si echipamente, am dorit sa oferim o modalitate rapida si usor de inteles a produselor noastre.

Transferul lichidului dintr-un recipient in altul este dificil, mai ales daca este vascos ca uleiul sau lichidul de curatare. Lichidele sunt usor de continut, dar ele sunt greu de controlat sau manipulat fara utilizarea instrumentelor potrivite. Utilizarea de pompe industriale este intalnita pentru a transfera si muta lichide de la o sursa la alta. De exemplu, pompele de apa sunt utilizate pentru a umple rapid un rezervor pentru depozitare. Acelasi lucru este valabil si pentru alte lichide care sunt utilizate in diferite industrii. Exista diferite tipuri de pompe pentru utilizari diferite, dintre care una este o pompa cu tambur de ulei actionata cu aer.

Pompele industriale sunt pompe utilizate pentru deplasarea lichidelor de cantitati mari. Acestea pot fi utilizate pentru mutarea diferitelor tipuri de produse, cum ar fi apa, substantele chimice, petrolul, apele uzate, uleiul, namolul si alimentele. Pompele industriale au specificatii diferite in functie de utilizare. Cel mai bine este ca producatorii sau distribuitorii sa fie contactati pentru a afla mai multe despre ei si pentru a obtine pompa necesara in mod corespunzator.

Pompe industriale pentru afacerea ta

Acestea sunt o investitie demna pentru companii, deoarece asigura siguranta la locul de munca si reduc timpul in transferul de lichide, ceea ce aduce productivitate in orice loc de munca.

Orice pompe industriale care sunt comercializate de catre societatea noastra vin cu garantia calitatii, fiind extrem de versatile si potrivite pentru folosirea intr-o gama larga de aplicatii industriale. De la industria alimentara si farmaceutica si pana la protectia impotriva incendiilor, pompele noastre industriale va stau la dispozitie. In plus, produsele Instalgeneration ofera cele mai inalte niveluri de calitate si performanta. Pompele si supapele industriale sunt proiectate pentru a face fata celor mai dure provocari de functionare: temperaturi extreme, presiuni ridicate sau fluide corozive.

Fiabilitatea operationala cu pompe submersibile Grundfos

pompe submersibile

Pompe submersibile Grundfos sunt produse inovatoare pe care le comercializam in cadrul firmei Instalgeneration. Acestea sunt raspunsul la cerintele extrem de stricte de fiabilitate operationala de pe piata si vi le punem la dispozitie la preturi avantajoase. Stim ca nu este usor sa gasesti pompa potrivita, insa obiectivul nostru este sa simplificam procesul de achizitie, pentru satisfactia garantata atat in servicii cat si in produsele noastre.

Pompele Grundfos sunt complet echipate cu comenzi electronice incorporate care permit performante avansate controlate de computer si caracteristici de protectie de ultima generatie, inclusiv diagnostice sofisticate.

Pompele submersibile sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si materiale pentru a se potrivi nevoilor dvs.indiferent de domeniul de activitate. Construite pentru a oferi o eficienta optima in perioadele de cerere mare, pompele submersibile ofera costuri reduse pe termen lung si fiabilitate ridicata in functionare, indiferent de aplicatie. Gama Grundfos ofera o eficienta ridicata, o rezistenta ridicata la nisip si la alti abrazivi, protectie impotriva arderii motorului si intretinere usoara. Este disponibil un sistem complet de monitorizare si control pentru optimizarea constanta a sistemului de pompare.

Pompe submersibile Grundfos inovative

Un lider global in pompe submersibile, Grundfos a perfectionat pachetul total. Pompele comercializate de catre Instal Generation au un design hidraulic de ultima generatie combinat cu motoare eficiente din punct de vedere energetic, oferind o fiabilitate ridicata in functionare, indiferent de aplicatie. Monitorizarea si controalele sunt disponibile pentru optimizarea constanta a sistemului.

Alte utilizari pentru pompe submersibile Grundfos includ statiile de tratare a apelor uzate, manipularea apei de mare, stingerea incendiilor (deoarece este un cablu ignifug), forarea puturilor de apa si a puturilor adanci, deshidratarea minelor si sistemelor de irigare.

Indiferent de nevoile afacerii tale sau de nevoile personale, te poti indrepta catre site-ul Instal Generation pentru a te documenta legat de produsele disponibile. Daca nu gasesti ceea ce cauti, echipa iti sta la dispozitie cu informatii pentru orice nelamurire.

Despre pompe submersibile, ce sunt si cum functioneaza

pompe submersibile

O pompa submersibila este un dispozitiv care are un motor inchis ermetic cuplat aproape de corpul pompei. Intregul ansamblu este scufundat in fluidul de pompat. Principalul avantaj al acestui tip de pompa este ca previne cavitatia pompei, o problema asociata cu o diferenta mare de cotatie intre pompa si suprafata fluidului. Pompele submersibile imping fluidul la suprafata, spre deosebire de pompele cu jet care creeaza vid si se bazeaza pe presiunea atmosferica.

Submersibilele folosesc lichid presurizat de la suprafata pentru a conduce un motor hidraulic in profunzime si sunt utilizate in diverse aplicatii. In cele ce urmeaza vom vorbi despre pompe submersibile Grundfos.

Pompele submersibile se utilizeaza in multe aplicatii. Pompele cu o singura treapta sunt folosite pentru drenare, pompare de canalizare, pompare industriala generala si pompare a namolului. Sunt, de asemenea, populare pentru utilizarea in iazuri. Pompele submersibile cu mai multe trepte sunt de obicei coborate intr-o gaura de foraj si sunt utilizate in mod obisnuit pentru extractia apei rezidentiale, comerciale, municipale si industriale, in puturile de apa si in puturile de petrol.

Unde mai sunt utilizate pompele submersibile Grundfos

Alte utilizari pentru pompe submersibile Grundfos includ statiile de tratare a apelor uzate, manipularea apei de mare, stingerea incendiilor (deoarece este un cablu ignifug), forarea puturilor de apa si a puturilor adanci, deshidratarea minelor si sistemelor de irigare.

Pompele submersibile inovatoare pe care le comercializam sunt raspunsul la cerintele extrem de stricte de fiabilitate operationala de pe piata. Ele au o durata de viata si o eficienta crescuta. Mii de pompe submersibile au fost instalate in Romania, functionand cu succes in cele mai severe conditii in aprovizionarea cu apa, distributie si deshidratare, minerit si aplicatii offshore. Indiferent care sunt nevoile dumneavoastra in materie de pompe, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Instalgeneration.

Indiferent de nevoile afacerii tale sau de nevoile personale, te poti indrepta catre site-ul Instal Generation pentru a te documenta legat de produsele disponibile. Daca nu gasesti ceea ce cauti, echipa iti sta la dispozitie cu informatii pentru orice nelamurire.

Pompe industriale: cum pot fi folosite si in ce industrie

pompe industriale grundfos

Astazi discutam despre pompe industriale si utilizarea acestora. O pompa industriala este in mod obisnuit o pompa de dimensiuni industriale, utilizata pentru a muta multe tipuri diferite de substante, inclusiv apa, produse chimice, petrol, ape uzate, namol sau alimente.

Indiferent daca sunt pompe standardizate, pompe cu motor, pompe submersibile de foraj, diafragma sau cu supape tip fluture – gama de produse a Instalgeneration pentru aplicatii industriale acopera practic toate cerintele proceselor din industrie. Supapele industriale de inalta performanta ofera, de asemenea, o utilizare eficienta, durabila si ecologica.

Orice pompe industriale comercializate de Instalgeneration sunt extrem de versatile si potrivite pentru utilizare intr-o gama larga de aplicatii industriale, de la industria farmaceutica si alimentara si a bauturilor la protectia impotriva incendiilor, producerea zapezii si productia de zahar. In plus, produsele Instalgeneration ofera cele mai inalte niveluri de calitate si performanta. Pompele si supapele industriale sunt proiectate pentru a face fata celor mai dure provocari de functionare: temperaturi extreme, presiuni ridicate sau fluide corozive.

Utilizarea de pompe industriale

Veti gasi pompe Grundfos care functioneaza in cele mai ostile medii industriale. In subsoluri, in rezervoarele de gunoi, in caldura, abur, grasime si murdarie, manipuland deseurile industriale corozive si abrazive la care alte pompe nu pot face fata. Performand in mod fiabil luna de luna, an de an, in toate tipurile de medii, pompand solide si lichide care ar opri alte pompe, tot ceea ce comercializam la Instalgeneration este conceput pentru calitate.

Firma noastra lucreaza in stransa cooperare cu principalii producatori de pompe si utilizatorii finali. Fie ca operati o sursa de apa municipala, pompati ulei din fundul oceanului sau lucrati cu fluide corozive in uzinele chimice, avem produse si servicii care sa raspunda cerintelor aplicatiilor dvs. de pompare. Folosind cunostintele si experienta aplicatiilor noastre, combinate cu cea mai recenta tehnologie, ne propunem sa oferim calitate la un pret convenabil.