Categorie: Siguranta si protectie

Unde-s 5 puterea creste

5 servicii romania

Daca de obicei aduc in atentie cate un grup de 4 firme, 4 prestatori de servicii, azi vreau sa fac o schimbare si propun 5 servicii. Zic sa nu mai pierdem vremea si sa-i lasam sa se prezinte.

IRCA – Servicii RSVTI si Facility Management Ploiesti

Acum, ce-i e drept, cu serviciile RSVTI ne-am mai intalnit si stim ca cuprind monitorizarea tututor instalatiilor, de la cazane si boilere la lifturi, macarale si elevatoare, de la compresoare la instalatii de incalzire si racire.

Termenul de facility management este mai putin cunoscut si acesta se refera la mentenanta unei cladiri intregi. Pe scurt, in loc sa ai o paleta de furnizori de servicii, ai unul singur care in colaborare cu alti furnizori isi asuma intretinerea spatiului. Se reduc astfel costurile de operare si se investeste mult intr-o mentenata preventiva.

Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unor servicii integrate de RSVTI si Facility Management Ploiesti, poti apela cu incredere la IRCA.

Servicii RSVTI si Facility Management Ploiesti

RoEco Testmediu Mih – Cartare agrochimica

Recunosc cu mana pe inima ca nu am auzit de cartare agrochimica pana de curand. Stiam de analize de apa si analize de sol, dar de aici si pana la analiza de microelemente si macroelemente e cale lunga.

Pe scurt, daca vrei sa te apuci de agricultura si mai ales una eco, trebuie sa faci un studiu amanuntit al solului (micro si macro elemente) pentru a stabili atat nivelul de fertilitate al solului cat si concentratia de minerale din sol, inclusiv prezenta metalelor grele.

Recoltarea de probe si interpretarea valorilor conform unei harti topo pedologice poarta numele de cartare agrochimica.

teste sol

Ocolul Silvic Bucegi Piatra Craiului Ciucas RA, administrare fond forestier

Apararea si conservarea fondului forestier este un subiect sensibil. Pe planuri regionale si locale ocoalele silvice administreaza atat proprietati publice cat si private. Cu ce ocazie vorbim astazi despre  Ocolul Silvic Bucegi Piatra Craiului Ciucaș?

Ei bine, ocolul poate valorifica lemn provenit din taieri facute LEGAL sau cu scop de igiena a padurii. Tot ei sunt cei care livreaza brazii de Craciun si care sunt crescuti cu acest scop. Sunt dezvoltate pepeniere si sunt crescuti brazi pentru a fi comercializati. Nu se taie copaci la intamplare.

In cadrul ocoalelor silvice lucreaza ingineri si oameni pasionati de natura si fac tot ce le este cu putinta sa protejeze domeniile pe care le au in grija, cu flora si fauna si tot ce natura in maiestria ei a binecuvantat.


Terra Dinamic – statii de tratare apa potabila Bucuresti

Calitatea apei este similara cu calitatea vietii. Tocmai de aceea Terra Dinamic construieste statii de epurare si statii de tratare apa potabila in Bucuresti.

Stim cu totii ca poluarea din ultimii ani a afectat atat calitatea aerului cat si calitatea apei, inclusiv a celei din panza freatica. Nevoia de a consuma o apa curata, fara sedimente si virusi este una fireasca si perfect adaptata vietii de zi cu zi.

Astfel, este nevoie de statii de tratare apa potabila Bucuresti usor de exploatat si monitorizat care sa:

 • filtreze apa de sedimente
 • elimine mineralele care afecteaza viata instalatiilor din apa
 • elimine virusii si bacteriile care pun in pericol viata oamenilor
 • sa elimine mirosurile.

Proiecarea si executia de statii de tratate a apei presupune un proces amplu, cu mai multe trepte de epurare: mecanica, biologica, chimica. Implementarea se face respectand atat mediul cat si consumatorul final, omul.

statii de tratare apa potabila
Midacospor – servicii de desfundari canalizari, vidanjare si igienizare Ilfov si Bucuresti

O canalizare infundata este o problema de maxima urgenta. Nu incerca solutii de pe internet, s-ar putea sa te murdaresti, sa inunzi locuinta sau intreaga cladire si cu siguranta este ultimul lucru pe care ti-l poti dori.

Apeleaza la profesionisti, suna la un serviciu de desfundari canalizari Bucuresti si lasa-i pe cei pregatiti pentru astfel de situatii sa-si faca treaba. Vin cu utilaje dedicate si camere video pentru a vedea exact unde si de ce s-a blocat instalatia.

Tot la ei poti apela si pentru servicii de vidanjare , decolmatari sau alte aspecte care tin de mentinerea unei canalizari in parametri optimi.

Asta a fost pentru astazi. Vom reveni in curand si cu alte recomandari de servicii, poate chiar din orasul tau.

Investigator Iasi, anchete private cu respectarea cadrului legal

investigator Iasi

Într-o societate modernă, oamenii falși și cu intenții malițioase sunt nelipsiți. De cele mai multe ori suspiciunile creează disconfort și neliniști pe care doar un investigator Iași ar reuși să le calmeze.

Știm că adevărul poate fi uneori foarte dureros, dar mai bine tai răul de la rădăcină, nu e așa?
Iar dacă în viața personală te confrunți cu o situație neplăcută, precum cea de trădare în dragoste, atunci cu siguranță vei avea nevoie de ajutorul unui anchetator profesionist, capabil sa obțină probe pentru divorț sau custodia copilului.

Sigur că aria de desfășurare a activității unui investigator Iași este mai vastă de atât, motiv pentru care menționăm în cele ce urmează serviciile oferite de acesta, precum și avantajele implicite.

Investigator Iasi, investigatii private privind persoane fizice si juridice

Așadar, dacă întâmpini dificultăți legate de relația de cuplu sau, dimpotrivă, business-ul îți este afectat, experiența unui anchetator îți va arăta calea spre adevăr.

investigatii detectiv particular iasi

Probabil te întrebi ce aduce nou colaborarea cu o astfel de persoană ? Ei bine, află că expertul în investigații își va face treaba ca la carte și în cel mai scurt timp va reveni cu informații de actualitate.

Un investigator Iași de elită cunoaște și respectă legea astfel încât să nu fie lezate drepturile persoanei ce a devenit subiectul anchetei iar dovezile rezultate să poată fi folosite de către organele de cercetare penală sau în instanță.

În plus, pentru că singura misiune a investigatorului este să descopere realitatea, acesta devine obiectiv și transparent în ceea ce privește calitatea informațiilor. El nu judecă și nu „menajează” clientul.

Discreția, profesionalismul și experiența vor contribui decisiv în alegerea ta, pentru că metodele variate și complexe conduc spre un raport complet, cu date confidențiale, la care are acces numai beneficiarul.

Nu te lăsa acaparat de îndoieli. Caută raspuns la frământările tale accesând cu toată încrederea serviciile unui investigator Iași capabil să restabilească echilibrul în viața ta!

Detectiv particular, ce face si ce tarife practica?

detectiv particular iasi de elita

Există momente în viață când simți că așteptările ți-au fost înșelate, că pierzi controlul asupra unei situații. Cel mai probabil ți-ai dori să găsești răspunsuri fără a fi nevoie să implici mai multe persoane. Vestea bună e că, apelând la serviciile unui detectiv particular Iași, poți rezolva rapid și discret orice „nemulțumire”.

Iar dacă există îndoieli vis-a-vis de această profesie, sunt convinsă că merită subliniat faptul că detectivul particular este absolvent de studii superioare, are atestat de exercitare și, poate cel mai important, este recunoscut de IPJ.

Detectiv particular – ce face?

Un detectiv particular Iași oferă servicii profesioniste, specializate în investigații, supraveghere și filaj, la prețuri excelente. Mai mult decât atât, acesta este dedicat misiunilor primite, asigură discreție și confidențialitate,astfel că, toate probele adunate vor fi accesibile doar clientului.

Activitatea lui se desfășoară în limitele menționate de solicitant, nu se încalcă drepturile oamenilor, inclusiv a celor aflați în procesul de investigare și supraveghere, se respectă toate legile în vigoare, se efectuează rapoarte, iar datele obținute sunt secrete.

În fond, un detectiv particular Iași nu judecă…doar constată.

Citește si articolul „De ce să apelezi la serviciile unui detectiv particular Iași”

Dar, să nu uităm totuși că procedura de investigare presupune timp, efort depus și echipamente specializate, motiv pentru care, rezultatele vor fi eficiente numai când există o bună cooperare, încredere și alianță între părțile implicate.

Așadar, dacă te confrunți cu situații care îți creează neliniște, apelează la un detectiv particular Iași și vei beneficia de promptitudine și de servicii de calitate. Orice caz va fi abordat cu deosebită atenție, prin strategii din care să reiasă cele mai clare informații și probe.

Detectiv particular Iasi  – tarife

Cât despre tarife, vei afla că prețurile diferă în funcție de complexitatea cazului, însă transparența este o caracteristica definitorie astfel că, vei fi informat încă de la primul dialog, despre costurile pe care le implică solicitarea ta.

În fond, adevărul cere dovezi și merită aflat cu orice preț, nu-i așa?

Serviciile au continuat sa creasca si sa se diversifice

servicii oferite

Ma bucura faptul ca romanul nu le mai stie pe toate si a inceput sa apeleze la servicii fel de fel. Nu mai umbla la centrala termica sau la instalatia de gaz, ci cheama un tehnician service instalatii, nu mai umbla la instalatia electrica ci cheama un electrician, nu-si repara singur masia  sau alte exemple care de cele mai multe ori se lasau cu urmari nu tocmai placute si deloc ieftine.

Iata-ne astazi ajunsi la inca un exemplu de 4 firme romanesti care se descurca si fac fata cu brio firmelor mari sau cu sustinere din afara.

1.Puscau Trans – transport persoane Ordea

Sa faci servcii de transport persoane Oradea, Bucuresti sau orice oras la alegere nu este usor. Sa lucrezi cu oamenii este pe cat de dificil, pe atat de frumos. Nu conteaza ca vorbim despre curse interne in Oradea, despre curse internationale, transfer aeroport sau curse ocazionale si turistice.

Serviciile de transport trebuie sa fie mereu ireprosabile. Puscau Trans a invatat acest lucru, poate si de aceea sunt prezenti pe piata transportatorilor din 1994 si continua sa ofere servicii de transport persoane Oradea la cele mai inalte cote calitative si in conditii excelente atat in ceea ce priveste siguranta cat si in ceea ce priveste confortul pasagerilor.

Hai la drum cu Puscau Trans Oradea!

2. Excor Serv – Echipamente si materiale de sudura

Serviciile de comert cu materiale si echipamente de sudura Valcea nu au fost niciodata mai usoare sau mai placute spun cei de la Excor Serv. Cand oferi produse si servicii de calitate, totul se desfasoara conform asteptarilor.

Cand oferi si service pentru echipamente de sudura atat in Valcea cat si in Bucuresti sau orasele din partea de sud a tarii vestea circula repede si comenzile se intorc ca un bumerang. Si mai mult decat atat, e o onoare pentru ei sa distribuie produse marca Lincoln Electric recunoscuta pentru fiabilitatea echipamentelor pentru sudura.

Asadar, daca ci nevoie de un aparat pentru sudura, stii la cine sa apelezi.

3. Detectivi particulari Iasi

La inceput mi-a fost greu sa cred cererea de detectivi particulari Iasi este atat de mare. Si cand ne referim la munca de detectiv particular nu vorbim doar despre soti si sotii incornorate, vorbim despre servicii de investigatii si supraveghere Iasi care stau la baza multor cazuri cu caracter public sau privat:

 • supraveghere operativa Iasi
 • filaj si contrafilaj Iasi
 • actiuni pentru desconspirarea unui santaj sau a unei hartuiri
 • cazuri de persoane disparute
 • probe pentru divort sau custodia minorilor
 • supravegherea minorilor
 • diverse cazuri de conduita profesionala.

Adevarul se probeaza prin dovezi foto-video. Aici intervine echipa de detectivi partiulari Iasi cu abilitatile necesare si echipamente de filaj de ultima generatie.

Ai nevoie de un detectiv particular Iasi? Cauta detectivi de elita Iasi!

4. Alegrad – balustrade sticla Brasov si Sibiu

Sticla este unul din cele mai versatile materiale. De la sticlute mici cu esente tari si pana la cladiri imense de sticla o regasim peste tot. Nu e o intamplate ca cei de la Alegrad sunt reconoscuti pentru balustrade de sticla in Sibiu si Brasov.

Securizate si spendide din orice unghi ai privi, rezistente si practice, frumoasele balustrade de sticla din Sibiu sau Brasov vorbesc de la sine despre calitate si arta, despre functionalitate si expresie artistica, despre design si servicii facute asa cum trebuie.

Alegrad are in portofoliu atat lucrari mici, cat si lucrari mari. Nu conteaza marimea balustradelor, faptul ca sunt pentru interior sau exterior, conteaza satisfactia clientilor.

Astea fiid spuse, nu imi ramane sa subliniez decat ca piata serviciilor este in expansiune. Calitatea si promtitudinea firmelor sunt cerinte esentiale.

Cati ani se pastreaza statele de salarii?

arhivare

Unii dintre noi isi aduc aminte de statele de plata care se depuneau lunar la ITM. Din 2011 nu mai exista aceasta procedura pentru ca s-a trecut la obligativitatea inregistrarii electronice a evidentei salariatilor. Angajatorul, pe langa multitudinea de documente de arhivat, a primit si obligatia de arhivare a dosarelor de personal si a statelor de plata.

Sa facem un studiu de caz, de exemplu, o companie cu cateva sute de angajati. In 10 ani, de la cateva zeci si pana la cateva mii de angajati, pleca sau vin. Se pot aduna un numar impresionant de dosare de personal. Unde se depoziteaza? In ce conditii? Ce sistem de management al dosarelor se foloseste?

Din fostii angajati sau actuali, o parte se vor pensiona, vor avea nevoie de adeverinte, de state de plata etc. Unii vor reveni dupa ani buni pentru adeverinte necesare recalcularii pensiei. Cat timp si energie se consuma cu cautarea documentatiei? Legea obliga ca fiecare societate, regie autonoma sau organizatie sa pastreze toate aceste acte pe suport electronic. Cine gesioneaza aceste fisiere si cum?

arhivare electronica scanare

scanare documente la SDA – Servicii de Depozitare si Arhivare

Am facut paranteza de mai sus pentru ca raspunsul la intrebarea de la care am pornit s-ar putea sa surprinda. 50 de ani! Si mai mult decat atat, in calitatea de persoana juridica, exista obligativitatea de pastrare a dosarelor de personal timp de 75 de ani.

50 de ani, respectiv 75 de ani de arhivare

Credem ca este cel mai elocvent exemplu pentru a arata importanta depozitarii si arhivarii actelor si documentelor. Acesti ani se aplica pentru statele de plata si dosarele de personal si sunt cu caracter exceptional.

Acesta este doar unul din multele motive pentru care SDA – Servicii de Depozitare si Arhivare este implicata activ in procesul de depozitare si arhivare al documentelor. Serviciile noastre de depozitare si arhivare documente vin in ajutorul companiilor si a angajatilor care vor avea acces imediat si securizat la toate documentele, atat in format fizic cat si in format electronic.

Digitalizarea documentelor este una din cele mai eficiente metode a avea acces la documente indiferent de timp si spatiu. Accesul se face rapid, erorile sunt eliminate si tot procesul este usor, satisfactia fiind crescuta atat in randul prezentilor angajati cat si a fostilor angajati care au nevoie de documente ce tin de departamentul de Resurse Uname.

Vom reveni in curand cu alte articole de interes.

Amenajarea curtii – modele de garduri metalice

Sa amenajezi o gradina sau o curte poate parea simplu la prima vedere. Te asigur ca nu e atat de simplu sa mentii un stil de design si ca nici alegerea unor garduri metalice nu este usoara.

Garduri metalice din plasa de otel

Desi aceste garduri metalice par foarte simple, ele pot fi personalizate prin alegerea unor stalpi de gard diferiti, prin mascarea cu plante agatatoare sau arbusti.

Ieftine si usor de montat, gardurile metalice din plasa de otel ofera rezistenta si nu necesita intretinere. Poti foarte usor obtura vizibilitatea cu ajutorul vegetatiei si obtii un gard estetic si natural.

Garduri metalice cu zidarie

Garduri metalice si zidarie

Daca terenul e in panta iti prezint o solutie de imprejmuire isteata si estetica: garduri metalice cu soclu si stalpi din zidarie. Poti cauta modele pe internet si poti adapta solutiile gasite la nevoia ta personala. Nu sunt cele mai ieftine garduri , dar castiga la capitolul eleganta si rezistenta.

Garduri metalice si gabioane cu piatra sau alte materiale

garduri metalice si gabioane

Sunt convinsa ca termenul de gabion nu iti este strain. Gabioanele sunt niste cosuri care pot fi umplute cu pietre, resturi de lemn sau alte materiale si transformate in stalpi de gard sau chiar in garduri.

Daca cauti pe Google „garduri gabion” vei fi uimit de multitudinea de modele si combinatii la care s-au gandit unii proprietari sau peisagisti.

Garduri metalice simple

garduri metalice elegante

Nu ai nevoie de un gard sofisticat daca lasi natura sa isi urmeze cursul. Un simplu gard metalic poate deveni o opera de arta atunci cand alegi plante care toata vara vor atrage atat ochii trecatorilor cat si ai tai.

Garduri metalice elegante

Garduri metalice elegante si interesante

Poti combina materialele cu garduri metalice pentru a obtine garduri de efect, elegante si stilate. Tine cont de faptul ca expunerea este ridicata si ai nevoie de o gradina foarte bine amenajata daca optezi pentru acest tip de gard metalic.

Zeci de modele de garduri metalice

Ce alegi pentru curtea ta? Cel mai usor este sa faci un numitor comun intre modelul dorit, rezistenta, pret si calitate. Asa vei alege mai usor din combinatiile de garduri metalice pe care le ai la dispozitie. Nu ezita sa apelezi la un specialist pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta.

Modele de garduri metalice si gabioane

Daca esti in cautare de inspiratie in ceea ce priveste alegerea de garduri metalice ai ajuns unde trebuie. Nu exista limite in combinatiile pe care le poti face, poti sa te lasi purtat de modelele gasite si de propria imaginatie.

Garduri metalice tip panou si gabioane cu piatra

garduri metalice cu gabioane

Ce zici de aceasta idee? Poti alege orice culoare sau material pentru panou. Poti alege panouri din tabla sau panouri din lemn, atat simple cat si cu model. Ghivecele de flori prinse de gabioane vin sa indulceasca putin atmosfera rustica.

Garduri metalice tip sipca si gabioane cu piatra

Garduri metalice tip sipca si gabioane cu piatra

Lemnul este din ce in ce mai scump si este si firesc sa fie asa. Vorbim de o resursa naturala. Poti obtine un gard cu eleganta similara, exista sipci verticale din tabla care imita lemnul pentru un aspect natural.

Poti intercala sipcile fata/spate si poti obtine un design elegant si o protectie maxima.

Garduri metalice, plante si gabioane

garduri metalice plante gabioane

Mie imi place aspectul natural pe care il aduc gabioanele in realizarea de garduri metalice. Poti combina piatra pe alocuri cu verdele naturii. Foarte multi aleg plante de genul coniferelor sau tuia. Eu as alege pomi fructiferi si as avea pe langa un gard rezistent si frumos si fructele preferate la dispozitie.

Garduri si cosuri gabioane pentru crearea unui spatiu interior delimitat

Garduri si cosuri gabioane pentru crearea unui spatiu interior delimitat

Te poti juca si la interior cu gabioane si poti crea garduri sau borduri care sa delimiteze spatiul. Mai mult decat atat, le poti transfoma in adevarate obiecte de design care sa iti bucure ochii si sa fie si functionale in acelasi timp.

Garduri, porti metalice si gabioane

Garduri, porti metalice si gabioane

Sunt multe combinatii pe care le poti face pentru un gard care sa te tina toata viata si care sa nu necesite ingrijire sau intretiere. Cred ca asta e cel mai mare avantaj al gardurilor metalice.

Dimensiunile zonelor de gabioane si a celor din plasa pot varia in functie de preferinte. Tu decizi de cata intimitate ai nevoie si cat vrei sa lasi sa se vada in curte sau gradina. Aici ti-am lasat doar cateva modele de garduri metalice care sa te inspire.

Trecem noi si peste asta

Trecem noi si peste asta

Traim niste vremuri destul de tulburi… Nu stiu cum se va termina acest episod, dar pandemia asta incepe sa puna din nou bete in roate multor afaceri. Nici nu ne revenisem ca o luam de la capat. Multe teorii, multe conspiratii… In ce sa mai credem?! IN NOI!!!

Asa ca eu continui cu inca un episod cu firme romanesi, mai mici sau mai mari, care lupta.

1. Auto Stevi – Service auto Sibiu

Pana n-or inchide astia ca pe timpurile celor 2 razboaie mondiale mai e putin. Inca mai putem circula (in unele orase doar in anumite intervale orare) si de masini inca mai avem nevoie. Daca ai nevoie de serviciie unui service auto Sibiu iti recomand Auto Stevi.

Auto Stevi - Service auto Sibiu

O mana de baieti harnici te astepta cu servicii de mecanica auto, interventii la sistemul de climatizare, reglaj si geometrie roti, reparatii cutii de viteze, vulcanizare, diagnoza computerizata, electronica auto, tinichigerie si vopsitorie auto precum si servicii de ITP Sibiu.

Tot la ei gasesti si o gama de piese auto si consumabile in stoc.

2. Alta Tecnologia – sisteme de alarma Timis

Pe principiul „paza buna trece primejdia rea”daca ai nevoie de proiectare si instalare sisteme de alarma Timisoara, uite aici o recomandare calda: Alta Tecnologia – sisteme de securitate.

Daca vrei sa iti instalezi alarme sau sa iti automatizezi caile de acces (porti rezidentiale, porti industriale, usi de garaj) apeleaza la serviciile de consultanta a unei firme specializate in sisteme de alarma.

Alta Tecnologia - sisteme de alarma Timis

Siguranta ta, a familiei tale si a bunurilor tale poate fi intarita cu sisteme de securitate moderne, cu alarme si senzori de prezenta si alte sisteme care tin infractorii departe. Nu mai sta pe ganduri, cere sfatul celor de la Altra Tecnologia si monteaza-ti un sisteme de securitate sau alarme Timisoara.

3. Global Plast Colect – colectare si valorificare deseuri Arges

Producem mai mult gunoi decat produse de consum. Si eu si tu si toti cei pe care ii cunosc produc zilnic un sac de gunoi. Nu ti se pare ca aruncam prea mult? Noroc cu cei care se ocupa de colectare deseuri Arges sau orice alt oras ca mai putem respira si ca muntii de gunoaie nu ne inghit.

Global Plast Colect - colectare si valorificare deseuri Arges

De ce avem nevoie de servicii de colectare si valorificare Arges sau orice alt oras? Pentru ca fara colectare programata am inota la propriu in gunoaie si s-ar inmulti bolile si daunatorii.

Valorificarea este la fel de importanta. Sa reciclezi hartie, plastic, sticla, aluminiu si sa le repui in circuit inseamna economie de resurse naturale si bani.

4. Rent your road trip – inchirieri microbuze Bucuresti – PRE PMD Impex

Sunt convinsa ca nu o data ti s-a intamplat sa ai nevoie de inchiriere microbuze Bucuresti si sa constati ca esti putin limitat. Uite cum o nevoie de familie s-a transformat intr-un business de familie.

Flota a crescut si la acest moment sunt disonibile 10 microbuze de inchiriat Bucuresti pentru a transporta grupuri de colegi sau prieteni, familii numerose sau chiar invitati la evenimente private.

E mai ieftin sa apelezi la servicii de inchiriere micirobuze Bucuresti decat sa pleci intr-o escapada cu 2-3 masini. Daca esti din Bucuresti si ai nevoie de astfel de servicii de rent a car, apeleaza la „Rent your road trip”. Au preturi bune si conditii excelente de inchiriere.

Sistemele UV pentru purificarea aerului, apei si suprafetelor

Lampi bactericide UVC

Traim vremuri tulburi, atat la nivel fiziolgic cat si la nivel spiritual. Virusul Covid ne da batai de cap si ne imparte in tabere, pro si contra. Ai simtit vreodata ca nu mai stii in ce si cine sa crezi? Eu acolo am ajuns. Din nevoia arzatoare de a ramane lucida vreau sa vorbim astazi despre sisteme UV pentru sterilizarea aerului, apei si suprafetelor.

Eu sunt mai putin interesata de puritate, cred ca tarie ca noi avem nevoie de virusi si bacterii care sa ne creeze o imunitate, dar care sa nu ne puna viata in pericol. Atunci cand lucrurile se complica si se cer masuri, e bine sa le luam in deplina cunostinta de cauza.

Lampi UV

Lampile cu ultraviolete sunt de departe unele din cele mai eficiente produse bactericide si germicidale. Curata atat aerul cat si suprafetele fara nici un efort. Pentru spatiile cu flux de oameni sunt ideale, plus ca nu este nevoie sa folosesti produse chimice sau pe baza de alcool.

In scoli si gradinite, dupa plecarea elevilor, lampile UV  se pot folosi fara nici un pericol. De asemenea, ar fi ideal ca toate institutiile publice sa aiba astfel de lampi UV si dupa terminarea programului acestea sa fie folosite pentru eliminarea virusurilor si bacteriilor din incaperi, atat din aer cat si de pe suprafete.

Sisteme profesionale UV pentru sterilizarea apei

Iata-ne ajunsi la alt capitol care ne face deseori sa ridicam din sprancene: calitatea apei, mai ales a celei potabile. Riscul de imbolnavire poate fi inlaturat cu ajutorul sistemelor profesionale de sterilizare a apei.

Contaminarea apei cu virusuri, bacterii sau microorganisme parazitare este o problema de actualitate. Nu inteleg de ce nu se iau masuri mai eficiente, nu inteleg de ce nu se recurge la montarea de sisteme profesionale UV de sterilizare a apei in cadrul statiilor de epurare. Sunt multe intrebari fara raspuns, de cele mai multe ori masurile fiind luate de noi, consumatorii casnici care ne dorim o apa curata, o apa fara compusi care ne-ar putea pune sanatatea in pericol.

Sisteme profesionale UV pentru sterilizarea aerului si suprafetelor

Portabile sau cu montare pe perete, sistemele profesionale UV pentru sterilizarea aerului si a suprafetelor nu ar trebui sa lipseasca din orice institutie publica. Usor de folosit, sigure atunci cand se respecta toate normele de folosite, lampile UV distrug virusurile si bacteriile, inclusiv orice tulpina de Covid.

Sta in putetea celor mai mult sa faca o investitie intr-o lampa UV, o investitie in sanatatea proprie si a tuturor celor care intra in spatiul respectiv

Implant Brasov, un motiv pentru turismul dentar

implant dentar brasov

Stim cu totii ca in alte tari serviciile medicale si cele stomatologice sunt mult mai costisitoare decat in Romania. Acest lucru a deschis calea catre o noua forma de turism, turismul dentar, si foarte multi romani care lucreaza in afara tarii cat si straini vin pentru a beneficia de avantajele unui implant in Brasov.

Ca sa imbine utilul cu placutul, multi pacienti aleg Brasovul pentru servicii stomatologice de inalta calitate, exact ca in tarile din care vin, dar la preturi mult mai accesibile. Clinica Dentexpert Magic din Brasov este dotata cu aparatura si instrumentar medical ca orice clinica de top din Europa si este preferata de cei care fac turism dentar. Fiind o clinica care are in componenta peste 12 specialisti in medicina dentara, in implantologie, in radiologie si imagistica, in parodontologie si ortodontie, aici fiecare pacient isi gaseste rapid rezolvarea cu succes a problemelor din sfera orala, inclusiv implanturi dentare de calitate.

Turismul dentar este in plina expansiune, recomandarile si satisfactia celor care l-au practicat facandu-i pe multi sa aleaga servicii de implant dentar Brasov.

Turism dentar Brasov: util si placut

Daca ai venit in Brasov, ai multe de vizitat. Inainte de a-ti face programul turistic este de preferat sa iti stabilesti programarile in clinica dentara. Cu cat esti mai bine organizat, cu atat reusesti sa imbini mai eficient utilul cu placutul.

Daca ai venit pentru un implant dentar in Brasov, stiu ca ti-ai facut temele si stii ca acesta presupune mai multe etape. Pune putin in asteptare obiectivele turistice si hai sa vedem ce afli la prima consultatie.

Implant dentar Brasov – prima consultatie

implant dentar pret

Prima consultatie este cea mai importanta atunci cand esti venit pentru un tratament stomatologic complex sau pentru un implant dentar. In cadrul primei consultatii se realizeaza:

 • examinarea clinica a pacientului
 • radiografie si/sau tomografie
 • plan de tratament si, daca e nevoie, de tratamente premergatoare implantului
 • tipul de implant (titan, zirconiu, implant megagen)
 • necetatea unei aditii osoase
 • etapele de inserare a implantului
 • timpul de vindecare

Dupa ce ai stat de vorba cu medicul stomatolog si  impreuna ati stabilit un plan, stii cum sa iti impati timpul intre procedurile necesare pentru un implant dentar si obiectivele turistice din Brasov.

Si iata cum poti face doua lucruri utile pentru tine:

 • iti recapeti frumusetea zambetului si sanatatea
 • iti largesti orizonturile si afli lucruri inedite despre Brasov.

Nu pot sa inchei fara a sublinia ca Brasovul are specialisti in implantologie care ar putea lucra in orice clinica din lume.