Categorie: Birotica si papetarie

Web Design Premium Brasov

Trebuie doar să ne spui care este modelul de site care ți se potrivește, iar noi îl vom personaliza conform cerințelor tale! În doar 6 pași, site-ul tău va fi online și gata de lansare! Web Design Brasov
Contactează-ne dacă ai întrebări sau pentru o ofertă personalizată!

www.realizare-site-online.ro

 

Holograme si securizare

Holograme si securizare – SC Hologram SRL

Atunci cand vine vorba de holograme si securizare, SC Hologram SRL comercializeaza pe piata din Romania holograme si produse holografice, cum at fi:

 • folii pentru ambalaje holografice,
 • folii holografice personalizate,
 • folii holografice de securizare.

Aplicații majore ale hologramelor:

 • Securizare ambalaje;
 • Cecuri bancare;
 • Carduri (identitate, afaceri, credit, acces, etc);
 • Bilete / abonamente (evenimente, intrări, mijloace de transport, etc);
 • Autenticare produs;
 • LOGO-uri companii;
 • Cutii medicamente;
 • Broșuri,etc.

Acoperim toata paleta de servicii de securizare holografica.

Pravalia cu Surprize: cadouri si decoratiuni

Tocatoare industriale

Tocatoare Industriale – P.D. Hidraulik

Producem si comercializam: Tocator pentru lemnMoara pentru tocat lemnTocator pentru europaletiTocator pentru plasticTocator pentru oaseTocator pentru cartonTocator pentru electrocasniceTocatoare pentru polistirenTocator pentru burete, , Tocatoare pentru paie (lucerna),Foarfeca hidraulica, Masina de curatat cabluri electrice, Mori cu ciocanele, Prese hidraulice verticalePrese hidraulice orizontalePrese hidraulice de balotat carton/pet/hartiePrese hidraulice de balotat doze de aluminiuPrese hidraulice de balotat neferoaseInstalatii Hidraulice, Perforatoare de Pet, Prese pneumatice personalizate, Extractoare de cupru din motoare electrice, Masini pentru Laminat Profile Metalice la Rece, Benzi transportoare.

Asiguram service pentru toata gama de instalatii produse de noi.

Import & distributie de accesorii pentru magazine si supermarketuri

Import & distributie de accesorii pentru magazine si supermarketuri – S.C. Retail & Management Solutions S.R.L.

Magazinele mari si mici, mall-urile si hipermarketurile au si ele nevoie de mobilier si accesorii cum ar fi: a rafturisine pentru preturi,  sisteme de etichetare la raft sau  accesorii suspendate si cosuri de autoservire pentru cumparaturi sunt doar cateva din produsele pe care RMS le importa si distribuie.

Vedetele noastre sunt:

Cosul de cumparaturi pe roti 38 de litri

Cos de cumparaturi 22 Litri

Cos de cumparaturi 20 Litri

Cos de cumparaturi 28 Litri

Suport pe rotile pentru cosuri de cumparaturi

Carucior pentru doua cosuri

Accesorii pentru magazine si supermarketuri

Ne poţi contacta telefonic, pe e-mail sau, mai simplu, prin completarea formularului! Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

S.C. Retail & Management Solutions S.R.L.


Reg. Com: J12/3975/2008
CIF: RO24552401
Cont: RO17BRDE130SV84219911300
Banca: BRD Ag Horea


Str. Fericirii, Nr. 24
Cluj Napoca


Contact dep. vanzari:
0746826755
comercial.retailms@gmail.com

Euro Paper Brasov – Centru Copiere Profesional

CINE SUNTEM NOI SI CE FACEM ?

De-a lungul timpului, am reusit sa ne facem remarcati in domeniul nostru de activitate prin impunerea de preturi accesibile oricarui buzunar iar calitatea si rapiditatea cu care procesam comenzile isi spune cuvantul in orice moment. Mai pe scurt, avem oferte speciale pregatite pentru dumneavoastra si personal pregatit in orice moment sa va preia comanda.

CE SERVICII OFERIM ?

Dupa cum si numele site-ului se trage, probabil ca v-ati dat seama de faptul ca suntem un centru de printare, respectiv copiere si nu putem sa oferim alte servicii decat strict cele din nisa respectiva. Dar, ca sa nu va inducem in eroare, prezentam mai jos o lista scurta cu cateva produse ce pot fi comandate pe site-ul nostru: Facturi personalizate, Chitante personalizate, Avize de insotire a marfii personalizate, CMR personalizat (scrisoare de transport), Monetare personalizate, Registru de casa, Registru Jurnal, Registru Inventar, Bon de comanda personalizat, Fise protectia muncii, Fise PSI, etc.

DE CE SA COLABORATI CU NOI ?

Echipa serioasa, pregatita in orice moment sa faca fata cererilor si sa multumeasca pe deplin chiar si cele mai pretentioase cereri cand vine vorba despre calitate si rapiditate in productie. Comandati acum tipizate personalizate pe hartie autocopiativa, supuneti-ne unui mic test si va veti convinge de cele spuse anterior.

Euro-Paper

www.euro-paper.ro

 

Wunder Buch – carti in limba germana

wundebuchLibraria Online Wunder Buch va ofera o varietate de carti in limba germana.

Carti educative pentru scolari, carti de povesti sau dictionare si enciclopedii toate va stau la dispozitie cu un singur click.

 

Libraria Canta