Birotica si papetarie Brasov, distributie prompta

birotica si papetarie Brasov

In anul 2016, unul dintre sediile noastre, a avut deschiderea oficiala si ne-am bucurat de un adevar succes din prima zi. Biroul nostru a fost gandit in totalitate de catre cei de la distributie birotica si papetarie Brasov, Oviprompt

Lor le-am inmanat cu incredere pregatirea unui birou demn de succes si prosperitate iar acum, in 2022, au ramas unii dintre singurii colaboratori de pe vremea aceea.

Au gandit biroul intr-un format profesional dar fresh, imaginea noastra fiind construita cu ajutorul experientei lor in domeniul ascesta de birotica si papetarie Brasov.

birotica brasov

Nu stiam exact in acel moment, care sunt articolele esentiale de care avem nevoie dar am aflat ca ei asigura totul, si cand zic totul ma refer la toate categoriile necesare unui birou bine dotat
Sa incepem cu birotica si papetarie Brasov : exact asa cum suna si denumirea, vin in ajutorul tau cu produse din hartie, instrumente de scris si corectat, articole si accesorii pentru birou si sa nu uitam de articolele pentru organizare si arhivare.

Va dati seama ce haos ar exista intr-un birou fara bibliorafturi, dosare din plastic sau carton, folii si mape de protectie ?

Distributie Brasov de birotica, Papetarie si tot ce ai nevoie

De asemenea, ne-au venit in ajutor si cu produse IT dar si consumabile pentru imprimanta. Imediat ce observam ca tusul de la imprimanta are un nivel scazut, cei de la birotica si papetarie Brasov Oviprompt, sunt prompti si ne sar in ajutor.

Credem cu tarie in fidelizarea clientilor si prestarea unor servicii de calitate de-alugul timpului, nu doar atunci cand deschizi firma iar apoi, usor-usor uiti ce ai oferit la inceput. Suntem foarte multumiti de calitatea tuturor materialelor de birotica si papetarie Brasov de la Oviprompt, de seriozitate si implicare dar si de promptitudinea acestora.

Faptul ca mai toate firmele, mici si mari, apeleaza la Oviprompt pentru serviciile oferite, spune mult despre firma pe care o reprezinta.