Chubby Bubble Tea Iasi re racoreste si inveseleste

chubbi Bubble tea Iasi

Brasovul a devenit casa mea. Daca ar trebui sa fac un top cu orasele mele de suflet, Brasovul ramane in frunte. De curand am ajuns in Iasi si recunosc, am fost extrem de placut surprinsa de orasul superb pe care l-am descoperit. Pana sa incerc Chubby Bubble Tea Iasi, am crezut ca le-am incercat pe toate.

Dar sa incepem cu inceputul.

Vineri seara am decis ca trebuie sa plecam undeva unde nu am mai fost si mai ales, sa fie mai cald decat in Brasov. Desi sunt cateva ore bune de condus, am decis ca plecam devreme de dimineata si ajungem in jurul pranzului acolo, hoinarim prin oras, seara ne luam cazare aproape de centru iar duminica ne intoarcem.

A fost un weekend minunat pe care l-am petrecut in orasul Iasi, un oras primitor si cald, cu zone verzi imense. Am fost si la mall, un mall in care gasesti orice ai vrea sa cauti. In zona de bauturi si mancare, am descoperit un nou ceai racoritor si natural, Bubble Tea Iasi.

Ce bei in weekend? Chubby Bubble Tea in Palas Mall Iasi

Concepetul pentru mine a fost unul nou dar surprinzator de placut. Ceai verde sau negru, infuzat cu frunze si imbunatatit cu perle cu sirop sau tapioca.

Ce este tapioca ? Este  un ingredient secret 🙂 care da un gust exploziv si savoare.

Ce este si mai curios este felul in care acest ceai arata. O explozie de culori. De gust, nu mai zic. Ramai suprins de acesta. Tapioca, desi ciudata la prima vedere si mai ales, atunci cand ii auzi denumirea, de fapt, este un extract de amidon venit tocmai din America de Sud, gata sa aduca un plus de nutrienti sanatosi in Bubble Tea

Asadar, cu prima ocazie in care ajungeti in Palas Mall Iasi, incercati una dintre aromele Chubby Bubble Tea.