Categorie: Auto

Afaceri care au prosperat in timpul pandemiei

Afaceri care au prosperat in 2020

Asa cu spuneam in unul din articolele anterioare, exista afaceri care au crescut in timpul pandemiei, care s-au extins sau care si-au diversificat paleta de servicii. Continuam seria de afaceri care te-ar putea inspira pentru a porni pe drumul antreprenoriatului.

1. Serviciile funerare

Sa nu ne ascundem dupa degete, firmele cere ofera servicii de pompe funebre au fost luate cu asalt in ultima perioada. Nu ne face placere sa vorbim despre acest lucru dar unii dintre noi au suferit pierderea cuiva drag din cuza virusului sau pentru ca „a sosit ceasul”.

Stand de vorba cu niste prestatori de servicii funerare Galati, am aflat ca pe aceasta piata concurentiala a contat foarte mult diversitatea de servicii oferite, disponibilitatea (non stop) si compasiunea pe care angajatii firmei de pome punebre o afiseaza. Serviciile complete complete Galati au fost cele care s-au cautat cel mai mult, oamenii nemaiavand timp de organizare pentru fenararii, parastase etc.

2. Culturi de castraveti

Daca vrei sa iti incerci norocul in agricultura, mai exact in culturi de castraveti, acum ai tot suportul necesar. Konzervgyar vine cu tot ce iti trebuie ca materiale pentru realizarea culturii, inclusiv intretinerea ei, urmand ca apoi toata productia de castraveti sa ajunga in cel mai apropiat centru de colectare castraveti din zona ta.

Cu alte cuvinte, daca ai un teren care poate fi cultivat, primesti tot ceea ce ai nevoie pentru a-l transforma intr-o cultura de castraveti si nu ai nevoie de o piata de desfacere, exista centre de colectare castraveti, totul fiind pentru a-i incuraja pe micii fermieri.

3. Transportul de marfuri

Pandemie sau nu, marfurile au circulat la fel ca pana acum, motiv pentru care firmele care efectuaeza servicii de transport marfuri vrac si nu numai,  si-au mentinut activitatea, ba au avut si cresteri ale cifrei de afaceri.

Un exeplu concret il reprezinta INTERTRANS GRAINS care efectueaza servicii de transport marfuri. Atat transportul intern de marfuri cat si cel la nivel international au functionat la fel de bine, lumea a continuat sa traiasca consumand aceleasi lucruri ca si pana acum la care s-au adaugat celebrele masti si tonele de dezinfectanti.

Cei de la INTERTRANS GRAINS mai au un avantaj datorita service-ului mobil, service ce ofera depanare si interventii la orice ora in Romania si in sfara tarii. 😉

4. Produse bio

Am vorbit mai sus despre culturi si revin inca o data la acest subiect. Cei mai multi dintre noi incearca sa consume produse cat mai naturale, cat mai ecologice. Recunoaste, si tu esti unul dintre cei care consuma sucuri naturale, compoturi, gemuri, dulceturi sau zacusca de la micii producatori.

Ferma Florin Pomicultorul din Arges este una din micile ferme care aprovizioneaza doritorii cu fructe proaspete de sezon, cu sucuri obtinute prin presare la rece si fara adaosuri de zaharuri sau indulcitori, cu dulceturi dupa retete originale si cu bauturi traditionale care daca sunt consumate in cantitati mici functioneaza ca un medicament. 🙂

Daca crezi ca una din afacerile de mai sus este pentru tine, anul 2021 abia a inceput si ai timp suficient sa faci cercetari si sa te mobilizezi.

Acces la apa cu pompe submersibile Grundfos

pompe sumbersibile Grundfos

Pompele submersibile Grundfos sunt disponibile intr-o gama larga de materiale tocmai pentru a reusi sa satisfaca nevoile majoaritatii clientilor si industriilor in care urmeaza a fi utilizate. Acest tip de pompe sunt ideale din punct de vedere energetic, avand un motor permanent capabil sa economiseasca energia. Datorita acestui motor, pompele submersibile Grundfos pot sa consume cu 80% mai putin in comparatie cu alte tipuri de pompe conventionale.

Cand vine vorba de pompe submersibile Grundfos, trebuie sa stiti ca acestea functioneaza cu o tehnologie avansata care nu necesita interventii complicate. Ele se pot monta si folosi de aproape orice persoane, fara a fi nevoie de setari complicare. Pur si simplu montati pompa in sistemul dorit si este gata de lucru; setarile predefinite din fabrica sunt suficiente pentru ca aceasta sa isi indeplineasca sarcinile. Puteti fi siguri ca va functiona in mod corespunzator fara a fi nevoie de interventii asupra ei.

Rezultatul este un confort optim si un consum minim de energie. Pe langa acest lucru, pompele Grundfos prezinta un nivel redus de zgomot pentru a nu deranja fonic, indiferent de mediul in care vor fi folosite. Acest aspect, pe langa durata lor lunga de viata si fiabilitatea ridicate, le fac ideale pentru utilizare in orice industrie.

De ce pompe submersibile Grundfos?

In ultimii ani s-a vazut o crestere imensa in ceea ce priveste domeniul pompelor; totul datorita progresului in tehnologie care a marit nevoia de pompe pentru a putea face fata sarcinilor de zi cu zi. Datorita consumului redus de energie si a performantei din ce in ce mai bune, pompele au deschis calea pentru o aplicabilitate sporita in industriile de uz final. Dintre acestea amintim apa si apele uzate, petrolul dar si gazele. Toti acesti factori mentionati mai sus au facut ca piata de pompe industriale sa ajunga probabil la 99,3 miliarde USD pana in 2027.

Astfel, puteti apela cu incredere la pompe submersibile Grundfos pentru afacerea dumneavoastra si veti beneficia si de consultanta de specialitate in acest sens.

Grundfos, totul despre pompele de apa

pompe grunfos

Pompele de apa comerciale Grundfos ofera o calitate de neegalat in eficienta si fiabilitate printre toate celelalte pompe de apa disponibile. De la apa de suprafata pana la pompe submersibile de apa curata, Grundfos are linia de produse de pompare care ofera solutia potrivita nevoilor dumneavoastra. Orice pompe Grundfos sunt proiectate pentru a economisi o mare parte din costurile energiei electrice, care depasesc peste 80% din costul total al utilizarii unei pompe de apa sub presiune. Aceste beneficii contribuie la marea reputatie pe care pompele Grundfos o mentin in intreaga lume printre profesionisti.

Chiar si cu o sursa buna de apa, tratamentul apei trebuie luat in considerare pentru a asigura o calitate buna a apei. Tratarea apei descrie acele procese utilizate pentru a face apa mai acceptabila pentru o utilizare finala dorita si pentru a asigura mentinerea standardelor stricte de calitate pentru consumator. Grundfos poate furniza solutii de pompare pentru separarea solidelor folosind tratamente mecanice precum decantarea si filtrarea, solutii de dozare pentru tratamente chimice precum dezinfectarea si coagularea.

Pompe Grundfos pentru orice industrie

Solutiile Grundfos sunt concepute special pentru instalatiile de pompare si toate componentele sunt complet integrate de la inceput. Analizele costului ciclului de viata au aratat cum acest proces aparent complex si costisitor are ca rezultat beneficii tangibile pentru proprietari..
Orice pompe Grundfos ofera clientilor din intreaga lume o calitate de neegalat in materie de pompare si dozare a apei, totul pentru a ajuta la atingerea calitatii. Selectarea si dimensionarea pompelor pentru orice aplicatie comerciala, industriala sau municipala pe toate pietele este treaba profesionistilor.

Exista mai multe tipuri de pompe potrivite pentru diferite tipuri de aplicatii. Cel mai important lucru este sa realizati care este tipul dvs de nevoie iar de acolo pana la a gasi pompa potrivita nevoii mai este doar un pas. Din fericire, profesionistii din domeniu sunt in masura de a oferi consultanta in acest sens pentru a va asigura ca ati facut alegerea potrivita.

Pompe industriale, unde se folosesc si pentru ce

pompe industriale

Diverse tipuri de pompe industriale sunt utilizate in din ce in ce mai multe industrii si sunt capabile sa faca o multime de tipuri de munca, ceea ce le pune la mare cautare. Pompele industriale, care sunt unul dintre tipurile de sisteme de pompare, sunt solicitate din industrii precum petrolul si gazul, energia electrica, alimentele si bauturile, printre altele.

Progresul in tehnologie este cheia din spatele cresterii cererii, deoarece a condus la cresterea eficientei pompelor pentru a face fata sarcinilor de zi cu zi, precum si a impins factorul de fiabilitate al pompelor. In plus, este probabil sa reduca consumul de energie si sa-si mareasca performanta, deschizand calea pentru o desfasurare sporita in industriile de uz final, cum ar fi apa si apele uzate, petrolul dar si gazele. Toti acesti factori mentionati mai sus au facut ca piata de pompe industriale sa ajunga probabil la 99,3 miliarde USD pana in 2027.

Industria de pompe industriale

Pompele industriale sunt utilizate in general pentru a deplasa lichidul la o distanta dorita si cu viteza necesara. Exista mai multe tipuri de pompe potrivite pentru diferite tipuri de aplicatii. Aplicatia include in principal tipul de fluid pe care doriti sa il pompati, distanta pe care doriti sa o traversati si cantitatea de care este nevoie intr-un anumit interval de timp.

Cererea de pe piata pompelor industriale este determinata in principal de necesitatea crescanda de energie electrica din intreaga lume. Cresterea proiectelor de infrastructura in China, India si Arabia Saudita este de asteptat sa creasca nevoia. Se preconizeaza ca piata Orientului Mijlociu si a Africii va castiga importanta in viitorul apropiat, datorita numeroaselor proiecte viitoare.

In plus, industria genereaza o parte din venituri din constructia de utilitati, deoarece pompele si compresoarele sunt utilizate pentru a controla fluxul de fluide prin sistemele de apa si canalizare, care se gasesc in toate orasele importante din SUA. Cererea de pe aceasta piata tinde sa fie mai stabila aici, deoarece aceste servicii sunt esentiale.

Karting – pasiune fara varsta

karting brasov

La sfarşitul celui de al doilea razboi mondial, cand pe aeroporturile militare improvizate se aglomerau tot mai multe avioane şi activitatea devenea tot mai intensa, a aparut necesitatea unui vehicul cu ajutorul caruia mecanicii de intervenţii sa se poată deplasa rapid în orice punct al câmpului de zbor. Acestea sunt premizele inceputului , continuarea in varianta actuala este karting Ghimbav-Brasov.

Legenda spune ca niste piloti militari americani, practic au montat un mic motor pe un cadru din tevi, au atasat patru roti si o mansa de avion si i-au spus mai mult in gluma ”Go Kart!
In 1956 un american, Art Ingels, a inventat kartul – cadru din tevi, motor de la o motocositoare, patru roti, un mic volan si iata – Go Kart a iesit in lume !

Care este istoria Kartingului romanesc ?

Kartingul romanesc are istoria lui care incepe undeva prin anii ’60 cand a fost realizat un fel de kart de catre boberii care intentionau sa isi continue antrenamentele in extra-sezon. Tehnica – motor de motocicleta, roti de motocositoare.

Inceputul kartingului romanesc poate fi considerata perioada 1969-1970.
De-a lungul timpului karturile au evoluat enorm, modificandu-se nu doar designul, dar și o multitudine de particularitați, acestea devenind mult mai sigur și frumos. Astazi kartul este o mașina sportivă pentru curse, la volanul careia iși incep cariera sportivă majoritatea piloți ai renumitei curse „Formula 1”.

Cariera celor mai buni piloți de la Formula 1 a început de un simplu traseu de karting. Michael Schumacher și-a început cariera de pilot cu sofarea kartului, construit de tatal sau Rolf, care era manager la un karting din zona. Michael Schumacher a urcat la volan la varsta de 4 ani, iar deja la 5 ani participa cu succes la curse de karturi. La varsta de 14 ani el a primit prima sa licenzie de pilot de curse și a început să paricipe oficial în competiții.

Team-building la MasterKart Ghimbav-Brasov

O alegere din ce in ce mai intalnita pentru team- building-urile oferite de diverse firme este cel in aer liber la Karting.

Comunicarea deschisa, divertismentul, competitia, motivatia, acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le vei descoperi la echipa ta, alegand acest tip de activitate. Castigul il veti observa pe fetele colegilor de birou cand vor termina cursa entuzismati !

Nu ne credeti ? Va asteptam pe pista la MasterKart Ghimbav-Brasov

Importanta intretinerii periodice a masinii tale

service auto brasov

Daca esti posesorul unei masini, cu siguranta iti doresti ca aceasta sa functioneze perfect pe termen cat mai lung si daca se poate, atunci cand vrei sa o schimbi sa o poti vinde la un pret cat mai mare.

O masina intretinuta o sa aiba o valoare mai mare pe piata, comparativ cu acea masina care a fost neglijata. Un service auto Brasov poate fi de mare ajutor in acest caz.

Potentialii cumparatori din ziua de azi sunt mult mai sceptici, meticulosi in alegerile pe care le fac. Accesul la informatii este mult mai usor, asadar, un posibil cumparator o sa fie mult mai documentat. Daca poti dovedi ca masina a fost bine intretinuta, cumparatorul o sa fie convins ca pretul cerut este unul correct.

Masina a devenit un bun fundamental in viata fiecarui sofer. De aceea, este vital sa o intretinem si sa apelam la un service auto de incredere ori de cat ori este necesar. Anumite componente ale vehiculului sunt mai predispuse la uzura. Importanta intretinerii masinii este strans legata de functionarea cat mai buna a acestora.

Service-ul auto Morarserv Brasov este aici pentru a se asigura de functionalitatea si intretinerea masinii tale, pentru ca familia sa fie in siguranta atunci cand porniti la drum.

Cu siguranta unii dintre voi au experimentat o pana de cauciuc sau supraincalzirea motorului atunci cand ati pornit la drum lung. In majoritatea situatiilor ati fost obligati fie sa chemati asistenta rutiera, fie sa opriti alt sofer pentru a va ajuta cu repornirea motorului sau chiar sa apelati la serviciile de remorcare. Astfel de situatii de urgenta pot fi prevenite.

Este mult mai eficient din punct de vedere economic sa te tii de reviziile periodice, iar service-ul auto Morarserv Brasov, avand o vasta experiență în repararea și întreținere autovehiculelor, va poate asigura siguranta si eficienta.

Echipa Morarserv ofera servicii de mecanica auto, intretinere periodica, sistem de directie, de franare, suspensie, transmisie.

De asemenea, Echipa Morarserv Brasov se asigura si de functionalitatea electrica a automobilului dumneavoastra. Instalatii de iluminat, instalatii de ventilatie si instalatii de semnalizare.

Nu in ultimul rand, echipa Morarserv detine atelier modern de tinichigerie si vopsitorie auto.
Lucrarile service-ului auto din Brasov au fost intotdeauna duse la bun sfarsit cu brio iar satisfactia clientului a fost cel mai important atuu pentru ca Morarserv sa iti pastreze calitatea si consecventa lucrarilor din 2006 pana acum.

Cate tipuri de pompe Grundfos Magna 3 exista?

pompe grundfos magna

Astazi discutam despre pompe Grundfos Magna. Acest tip de pompe de circulatie sunt utilizate in cladiri comerciale pentru aplicatii de climatizare si incalzire si nu numai. Numele de Magna se refera la pompele de circulatie Grundfos cu convertizoare inteligente de frecventa integrate. Acest lucru le permite functionarea cu o viteza variabila pentru a se putea adapta cerintelor variabile de energie ale sistemului de care sunt atasate.

MAGNA1 este o pompa de circulatie cu rotor, care este o solutie rentabila pentru orice lucrari care nu necesita o comunicare si un control inteligent extrem de avansat. Pompa are o intrare digitala de pornire / oprire, care permite integrarea cu sisteme simple de management al cladirii. MAGNA1 este conceputa pentru a circula lichide intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv sisteme de incalzire, racire si apa calda menajera. Bazata pe tehnologia Magna a predecesorilor sai, este un dispozitiv de circulatie fiabil, rentabil si usor de utilizat.

Tipuri pompe Grundfos Magna

MAGNA3 functioneaza cu o tehnologie mai avansata decat MAGNA1, si prin utilizarea acesteia nu trebuie sa va mai faceti griji in privinta setarilor complicate din fabrica. Pur si simplu instalati pompa in sistemul dorit si lasati-o pe setarile predefinite din fabrica. Aceasta va face toata treaba in mod impecabil fara a mai fi nevoie sa interveniti asupra ei. Orice pompe Grundfos Magna vor analiza automat sistemul de incalzire pentru a gasi setarea optima si se vor regla in functie de nevoile sistemului.

Rezultatul este un confort optim si un consum minim de energie. In plus, pompele Magna ofera o flexibilitate crescuta si au niveluri reduse de zgomot. Acest lucru, impreuna cu durata lunga de viata le fac ideale pentru utilizarea in orice tip de sistem. Ele sunt echipate cu comunicatii IR si pot oferi control extern si monitorizare prin sistemul inteligent din dotare.

Cea mai buna modalitate de a va convinge este sa intrati la noi pe site si sa va informati legat de toata gama de produse pe care v-o punem la dispozitie.

Tipuri de pompe industriale si cum pot fi ele folosite

pompe industriale

Exista multe tipuri de pompe industriale oferite pentru o varietate de aplicatii. Fiecare tip de pompe industriale are avantaje care nu sunt oferite de alte pompe. In calitate de experti in pompe industriale si echipamente, am dorit sa oferim o modalitate rapida si usor de inteles a produselor noastre.

Transferul lichidului dintr-un recipient in altul este dificil, mai ales daca este vascos ca uleiul sau lichidul de curatare. Lichidele sunt usor de continut, dar ele sunt greu de controlat sau manipulat fara utilizarea instrumentelor potrivite. Utilizarea de pompe industriale este intalnita pentru a transfera si muta lichide de la o sursa la alta. De exemplu, pompele de apa sunt utilizate pentru a umple rapid un rezervor pentru depozitare. Acelasi lucru este valabil si pentru alte lichide care sunt utilizate in diferite industrii. Exista diferite tipuri de pompe pentru utilizari diferite, dintre care una este o pompa cu tambur de ulei actionata cu aer.

Pompele industriale sunt pompe utilizate pentru deplasarea lichidelor de cantitati mari. Acestea pot fi utilizate pentru mutarea diferitelor tipuri de produse, cum ar fi apa, substantele chimice, petrolul, apele uzate, uleiul, namolul si alimentele. Pompele industriale au specificatii diferite in functie de utilizare. Cel mai bine este ca producatorii sau distribuitorii sa fie contactati pentru a afla mai multe despre ei si pentru a obtine pompa necesara in mod corespunzator.

Pompe industriale pentru afacerea ta

Acestea sunt o investitie demna pentru companii, deoarece asigura siguranta la locul de munca si reduc timpul in transferul de lichide, ceea ce aduce productivitate in orice loc de munca.

Orice pompe industriale care sunt comercializate de catre societatea noastra vin cu garantia calitatii, fiind extrem de versatile si potrivite pentru folosirea intr-o gama larga de aplicatii industriale. De la industria alimentara si farmaceutica si pana la protectia impotriva incendiilor, pompele noastre industriale va stau la dispozitie. In plus, produsele Instalgeneration ofera cele mai inalte niveluri de calitate si performanta. Pompele si supapele industriale sunt proiectate pentru a face fata celor mai dure provocari de functionare: temperaturi extreme, presiuni ridicate sau fluide corozive.

Fiabilitatea operationala cu pompe submersibile Grundfos

pompe submersibile

Pompe submersibile Grundfos sunt produse inovatoare pe care le comercializam in cadrul firmei Instalgeneration. Acestea sunt raspunsul la cerintele extrem de stricte de fiabilitate operationala de pe piata si vi le punem la dispozitie la preturi avantajoase. Stim ca nu este usor sa gasesti pompa potrivita, insa obiectivul nostru este sa simplificam procesul de achizitie, pentru satisfactia garantata atat in servicii cat si in produsele noastre.

Pompele Grundfos sunt complet echipate cu comenzi electronice incorporate care permit performante avansate controlate de computer si caracteristici de protectie de ultima generatie, inclusiv diagnostice sofisticate.

Pompele submersibile sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si materiale pentru a se potrivi nevoilor dvs.indiferent de domeniul de activitate. Construite pentru a oferi o eficienta optima in perioadele de cerere mare, pompele submersibile ofera costuri reduse pe termen lung si fiabilitate ridicata in functionare, indiferent de aplicatie. Gama Grundfos ofera o eficienta ridicata, o rezistenta ridicata la nisip si la alti abrazivi, protectie impotriva arderii motorului si intretinere usoara. Este disponibil un sistem complet de monitorizare si control pentru optimizarea constanta a sistemului de pompare.

Pompe submersibile Grundfos inovative

Un lider global in pompe submersibile, Grundfos a perfectionat pachetul total. Pompele comercializate de catre Instal Generation au un design hidraulic de ultima generatie combinat cu motoare eficiente din punct de vedere energetic, oferind o fiabilitate ridicata in functionare, indiferent de aplicatie. Monitorizarea si controalele sunt disponibile pentru optimizarea constanta a sistemului.

Alte utilizari pentru pompe submersibile Grundfos includ statiile de tratare a apelor uzate, manipularea apei de mare, stingerea incendiilor (deoarece este un cablu ignifug), forarea puturilor de apa si a puturilor adanci, deshidratarea minelor si sistemelor de irigare.

Indiferent de nevoile afacerii tale sau de nevoile personale, te poti indrepta catre site-ul Instal Generation pentru a te documenta legat de produsele disponibile. Daca nu gasesti ceea ce cauti, echipa iti sta la dispozitie cu informatii pentru orice nelamurire.

Despre pompe submersibile, ce sunt si cum functioneaza

pompe submersibile

O pompa submersibila este un dispozitiv care are un motor inchis ermetic cuplat aproape de corpul pompei. Intregul ansamblu este scufundat in fluidul de pompat. Principalul avantaj al acestui tip de pompa este ca previne cavitatia pompei, o problema asociata cu o diferenta mare de cotatie intre pompa si suprafata fluidului. Pompele submersibile imping fluidul la suprafata, spre deosebire de pompele cu jet care creeaza vid si se bazeaza pe presiunea atmosferica.

Submersibilele folosesc lichid presurizat de la suprafata pentru a conduce un motor hidraulic in profunzime si sunt utilizate in diverse aplicatii. In cele ce urmeaza vom vorbi despre pompe submersibile Grundfos.

Pompele submersibile se utilizeaza in multe aplicatii. Pompele cu o singura treapta sunt folosite pentru drenare, pompare de canalizare, pompare industriala generala si pompare a namolului. Sunt, de asemenea, populare pentru utilizarea in iazuri. Pompele submersibile cu mai multe trepte sunt de obicei coborate intr-o gaura de foraj si sunt utilizate in mod obisnuit pentru extractia apei rezidentiale, comerciale, municipale si industriale, in puturile de apa si in puturile de petrol.

Unde mai sunt utilizate pompele submersibile Grundfos

Alte utilizari pentru pompe submersibile Grundfos includ statiile de tratare a apelor uzate, manipularea apei de mare, stingerea incendiilor (deoarece este un cablu ignifug), forarea puturilor de apa si a puturilor adanci, deshidratarea minelor si sistemelor de irigare.

Pompele submersibile inovatoare pe care le comercializam sunt raspunsul la cerintele extrem de stricte de fiabilitate operationala de pe piata. Ele au o durata de viata si o eficienta crescuta. Mii de pompe submersibile au fost instalate in Romania, functionand cu succes in cele mai severe conditii in aprovizionarea cu apa, distributie si deshidratare, minerit si aplicatii offshore. Indiferent care sunt nevoile dumneavoastra in materie de pompe, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Instalgeneration.

Indiferent de nevoile afacerii tale sau de nevoile personale, te poti indrepta catre site-ul Instal Generation pentru a te documenta legat de produsele disponibile. Daca nu gasesti ceea ce cauti, echipa iti sta la dispozitie cu informatii pentru orice nelamurire.