Nou de la SDA! Ghidul – Cum faci economii optimizand activitatea de arhivare

arhivare sda

Documente si iar documente…Dinamica oricarei companii, indiferent de marime, presupune si generarea de documente ce necesita pastrare si arhivare conform legislatiei (Legea Arhivelor Naționale nr. 16/1996).

Si pentru ca cele mai bune solutii sunt cele simple, SDA – Servicii de Depozitare si Arhivare lanseaza un ghid care cuprinde pe scurt tot ce este de interes in acest domeniu si avantajele pe care le poti obtine alegand externalizarea serviciilor de arhivare documente si arhivare electronica.

Cum intri in posesia Ghidului “Cum faci economii optimizand activitatea de arhivare”? Foarte simplu! Intri pe pagina https://www.sda.ro/campanie/, completezi in 10 secunde datele necesare si vei primi ghidul instanteneu pe adresa de email mentionata.

Cu ce te ajuta practic acest ghid?

  1. Obtii informatii scurte,clare si avizate de la personal calificat in domeniul arhivarii.
  2. Afli care sunt actele care necesita arhivare si perioada in care acestea trebuie pastrate cu strictete.
  3. Descoperi cum poti eficientiza tot ceea ce presupune activitatea de depozitare si arhivare documente.Se poate mai bine, mai repede si mai ieftin! 😉
  4. Vezi cum poti simplifica tot procesul de arhivare, accesul la documentele din arhiva fiind rapid si securizat.
  5. Descoperi avantajele externalizarii arhivei catre un furnizor de servicii de depozitare si arhivare documente autorizat de Arhivele Nationale.

Ce economisesti in cadrul companiei tale?

Timp

Cat timp se pierde cu arhivarea documentelor sau gasirea de documente in arhiva? Castigi timp avand acces imediat la informatiile arhivate.

Bani

Cat costa amenajarea spatiului pentru arhivare? Cat se investeste in masurile de protectie si securitate? Cat investesti in formarea, atestarea si perfectionarea personalului care se ocupa de arhiva conform normelor in vigoare? Alegand externalizarea serviciilor de arhivare nu mai sunt necesare investitii in infrastructura.Se reduc si cheltuielile cu pregatirea personalului in domeniu si se evita posibilele amenzi pentru nerespectarea conditiilor de depozitare si arhivare documente.

Stres

Elimini stresul legat organizarea corecta a arhivei cat si cel legat de deteriorarea sau pierderea de documente.

Iti recomand inca un articol de interes in domeniul arhivarii, si anume, „De ce să ții cont când alegi furnizorul de servicii de arhivare?

In incheiere, iti aduc aminte ca poti solicita o evaluare GRATUITA a arhivei de la SDA – Servicii de depozitare si arhivare.