Mobila birou: idei de amenajare a spatiilor office, imagini pentru inspiratie

mobila birou

Inainte a achizitiona orice obiect de mobila birou sau de a face shimbari in ceea ce priveste pozitionarea corpurilor, incearca sa vizualizezi spatiul gol, masoara si incearca sa renunti la cateva obiecte pentru a acea mai mult spatiu.

Biroul ideal este cel care raspunde nevoilor tale si care iti creaza o stare de spirit buna, tendintele in design le poti urma doar daca se pliaza pe ideile tale de amenajare sau daca pot fi integrate in spatiul pe care tu il ai la dispozitie.

Mai jos, gasesti idei care sa te inspire.

1.Mobila de birou clasica combinata cu elemente moderne

Mobila de birou clasica combinata cu elemente moderne

Mobila de birou clasica combinata cu elemente moderne

Iata cum doua fotolii intr-o culoare indrazneata sparg monotonia si aduc un suflu foarte fresh unui spatiu office. Dupa cum se observa usor, mobila de birou este una clasica si a foat pusa in valoare intr-un mod simplu.

2. Mentine ordinea pe birou si renunta la lucrurile inutileMentine ordinea pe birou si renunta la lucrurile inutile

Unora le place sa adune tot felul de lucruri si renuntala ele doar la „curatenia generala” sau la achizitia de mobila birou noua, moment in care realizeaza dezordinea din jur Este important sa ai spatii de depozitare inchise sau mascate si la vedere sa ramana doar lucrurile esentiale lucrului la birou.

Atentie la plante, cu cat biroul este mai mic, cu atat mai reduse in volum trebuie sa fie si plantele. Nu-ti transforma biroul intr-o jungla.

3. Monocromia

mobila birou monocroma
Daca vrei sa ai un birou modern dar ti-e frica sa asociezi culori sau esti o fire mai conservatoare, incearca amenajarea monocroma. Alege o nunata deschisa, derivata din alb si achizitioneaza mobila birou intr-o singura nuanta. Vei vrea ideea de spatiu mai larg chiar daca biroul tau este de mici dimensiuni.

4. Un suflu nou prin obiecte de decor
Un suflu nou prin obiecte de decor in mobila birou

Cu riscul de a ma repeta, tebuie sa subliniez faptul ca nu este nevoie sa schimbi mobila de birou la fiecare trend propus de designeri. Este suficient sa adaugi unul-doua obiecte de decor in tendinte si gata, ai un birou fresh.

5. Lumina naturala

mobilier pentru birou la geam

Daca petreci ore intregi la birou ai nevoie de lumina naturala. Pozitionarea biroului cat mai aproape de geam este benefica si poate aduce o cumunicare nonverbala dintre interior si exterior.

Lumina naturala iti influenteaza si starea de spirit. Tine cont de acse lucru atunci cand faci modificari in birou.

6. Surse de lumina perpendiculare pe mobila de birouSurse de lumina perpendiculare pe mobila de birou

Se vorbeste mult despre importanta luminii si a surselor de iluminat in spatiile de lucru. Poti pune in valoare un spatiu sau mobilierul de birou prin obiecte de iluminat statement a caror lumina sa cada perpendicular pe birou.
Acestea au si rol decorativ, sfatul meu este sa nu te zgarcesti cand faci o astfel de achititie. Iti vor pune in valoare atat mobila de birou cat si intregul spatiu.

7. Mobila de calitate versus mobila de birou ieftina

Nici nu cred ca trebuie sa iti spun ca in raport cu timpul, calitatea este mai ieftina. Gandeste-te la cat de mult rezista un birou din lemn masiv si cat de repede se uzeaza un birou din pal.

8. Anul 2011 este pentru noncorformistimobila birou nonconformista

Iata o veste buna de cei care stabilesc ce este in tendinte si ce nu. Anul acesta designerii spun ca este la moda stilul unic, personal, nealterat de ceea ce dicteaza trendsetterii.

Cu alte cuvinte, in acest an poti sa-ti dau frau liber imaginatiei si orice ai face, orice piese de mobila birou ai alege si oricum le-ai combina, esti pe val.