CE ÎNSEAMNĂ EVALUAREA GRATUITĂ A ARHIVEI

evaluare gratuita arhiva

Legea nr.16/1996 a Arhivelor Naționale obligă companiile să păstreze și să protejeze documentele în spații special amenajate, conform normelor în vigoare. Întrucât am remarcat un interes crescut pentru acest subiect, iată că astăzi elucidăm ce înseamnă o evaluare gratuită de arhivă. Și cine altcineva ar fi în măsură să aducă lămuriri, dacă nu experții SDA-Servicii de Depozitare și Arhivare, companie certificata, ce oferă clienților servicii profesionale complete de arhivare, management al arhivei și depozitare de documente.

Așadar, ați analizat vreodată ce costuri implică arhivarea internă și ce sume se economisesc dacă ați plasa această operațiune firmelor de profil?

Ei bine, printr-o evaluare gratuită de arhivă experții vor analiza împreună cu dumneavoastră câți bani pierdeți într-o lună în care nu externalizați serviciile de arhivare, depozitare și gestiune arhivă.

Mai mult decât atât, prin această metodă veți primi informații esențiale în demersul de a găsi noi metode de optimizare a bugetului și de fluidizare a circuitului documentelor. Este confirmat faptul că managementul performant al arhivei, gândit și aplicat corect, reduce costurile de arhivare cu aproximativ 40%.

Unde are loc evaluarea arhivei?

O evaluare gratuită de arhivă poate avea loc la sediul firmei sau în locul unde sunt depozitate documentele și este efectuată, în mod evident, de un specialist în arhivistică. Bineînțeles că procedura implică și consultanță referitoare la conformitatea activității de arhivare, iar analiza riguroasă va deveni factor decisiv atunci când veți compara costurile aferente depozitării interne, față de cele pe care externalizarea către o firmă autorizată, le implică.

Sigur că fiecare companie alege soluția optimă de organizare a documentelor, în funcție de obiective și resurse, însă interesele majore, precum : respectarea legislației în vigoare, eficientizarea timpului de lucru al angajaților sau dezvoltarea și creșterea activității, nu trebuie neglijate.

Mai am o noutate pentru voi, și anume, „Nou de la SDA! Ghidul – Cum să faci economii optimizând activitatea de arhivare„”.

Așadar, solicitați evaluare gratuită a arhivei de la SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare și beneficiați de eficiență, know-how și economii considerabile pe termen lung, esențiale pentru dezvoltarea și creșterea afacerii.