Solutii pentru magazine, etichetare si sisteme expunere la raft

solutii opentru magazine

Solutii pentru magazine sunt din ce in ce mai multe, producatorii de accesorii pentru magazine venind in intampinarea spatiilor comerciale de orice marime cu sisteme inteligente si competitive de afisare. Comerciantii cu amanuntul gasesc acum solutii de etichetare si expunere a preturilor la raft cat mai atragatoare si mai eficiente.

Solutii pentru magazine – usor de utilizat

Profile port etichete pret, sisteme port eticheta, rame pentru afisaj, sine pentru preturi, meniuri plexiglas, sisteme de suspendare sunt doar cateva solutii pentru magazine care cresc vizibilitatea produselor si atrag clientii. Care sunt rezultatele? Simplu, VANZARI MAI MARI.

Realizate din plastic sau plexiglas de inalta calitate, solutiile pentru magazine nu fac altceva decat sa capteze atentia cumparatorului si sa ii ofere datele esentiale pentru a cumpara: PRET, oferta, promotie, reducere, fara conservanti, fara E-uri, ultimele bucati, vanzare accelerata si alte cuvinte sau expresii de interes pentru cumparator.

#3 avantaje mari si late a accesoriilor si solutiior pentru magazine:

  1. cresc profitabilitatea, oamenii cumpara vizual;
  2. cresc productivitatea, etichetarea este mai rapida si mai dinamica;
  3. cresc satisfactia clientilor, acestia gasesc la raft toate datele necesare pentru a cumpara rapid.

Expunerea vizibila a reducerilor in solutiile pentru magazine

Sunt multe metode de expunere a reducerilor, strategia de pret fiind in 90% din cazuri un indemn de cumparare in magazin. Psihologii spun ca cei mai multi dintre cumparatori au tendinta de a se indrepta in partea dreapta atunci cand intra intr-un magazin si se deplaseaza in sensul invers al acelor de ceasornic.

Asadar, plasarea in dreapta a promotiilor cu ajutorul solutiilor pentru magazine este o strategie care creste vanzarile. De asemenea, plasarea produslului si pozitia fata de ochi este esentiala. Sinele de afisare a preturilor sunt unele din cele mai populare metode de afisare a pretutilor, iar sistemele de semnalizare la raft ies in evidenta si atrag atentia asupra promotiilor si ofertelor.

Concluzie

Folosind diverse accesorii si solutii pentru magazine iti optimizezi spatiul comercial, atragi clientii si iti cresti vanzarile.