Termoizolatii hale Brasov – termoizolatii cu spuma poliuretanica

termozilolatii hale Brasov

Termoizolatii hale Brasov sunt servicii care completeaza constructia de hale. Nicio hala nu este completa fara termoizolatia cu spuma poliuretanica care ofera un climat favorabil desfasurarii activitatilor din hala.

De ce spuma poliuretanica?

Spuma poliuretanica, mai exact spuma poliuretanica cu celula inchisa, are proprietati termoizolante si hidroizolante inalte fiind perfecta pentru izolarea halelor indiferent de forma si marime.

Fiind o spuma, se aplica prin pulverizare, acoperirea si aderenta fiind maxime, inclusiv in colturi sau la imbinari. La acest moment este cel mai eficient si modern material folosit pentru izolarea eficienta a halelor.

Termoizolatii hale Brasov- adio infiltratii

Infiltratiile de apa pot fi un pericol, apa gasindu-si foarte usor o cale de acces. Izolatiile cu spuma sunt perfecte pentru a impiedica patrunderea apei care poate produce pagube atat cladirii cat si obiectelor depozitate in ea.

Apeland la servicii de termoizolatii hale Brasov proprietarii de hale asigura o temperatura constanta in cladire si reduc cheltuielile de intretinere.

Termoizolatii hale Brasov- adio condens

Una din cele mai mari probleme ale izolatiilor o reprezinta condensul. O termoizolatie efienta impiedica formarea condensului si aparitia mucegaiului. Totodata, calitatea aerului este una superioara si benefica pentru cei care isi desfasoara activitatea in hale.

Fara racire/ incalzire excesiva

O problema rezolvata atunci cand apelezi la servicii de termoizolatii hale Brasov este cea a racirii excesive pe timp de iarna si a incalzirii excesive pe timp de vara. Aplicarea spumei in strat etans si continuu protejeaza halele metalice impotriva temperaturilor extreme.

Pe langa economiile de resurse, termoizolatia cu spuma poliuretanica ajuta la reducerea emisiilor de CO2 si are o durabilitate superioara in comparatie cu celelalte tipuri de materiale termoizolante.

Pret termoizolatii hale Brasov

Pentru a calcula pretul termoizolatiei unei hale fie ea din Brasov sau din alta parte, trebuie luate in calcul cateva variabile:

  • tipul de spuma
  • suprafata suport pe care este aplicata
  • manopera.

Pe siteul https://www.termopur.ro/ gasesti un Calculator cost izolatie cu spuma poliuretanica care iti va facilita accesul la informatii cat mai exacte.