Se cauta apartamente noi in Rasnov

apartamente noi rasnov

Migratia celor tineri din Brasov continua. Se cauta apartamente noi in Rasnov, Cristian si alte zone metropolitane la o distanta de 10 minute, plus sau minus de oras. Mutarea din zonele aglomerate ale urbei este un trend care, pe buna dreptate, ofera o serie de avantaje numai bune de luat in calcul.

Apartamente noi Rasnov – avantaje

Iata doar cateva avantaje pentru cei aflati in cautarea de apartamente noi Rasnov:

 1. Apartamente mai ieftine
  Cu cat esti mai apropape de zonele de interes din Brasov, cu atat pretul apartamentelor creste. Apartamentele noi construite sau aflate in constructie s-au scumpit (criza fierului si a betonului). Totodata, puterea de cumparare a ramas aceeasi.
 2. Apartamente mai mari
  Nivelul de confort este diferit de cel de acum 10-15 ani. Apartamentele vechi cu instalatii care trosnesc, cu compartimentari nesatisfacatoare nu mai sunt o solutie viabila pentru cei aflati la acest moment in cautarea unor apartamente porivite stilului de viata.
 3. Poluare redusa
  E de la sine inteles ca poluarea este un factor important pentru cei care doresc un stil de viata sanatos. Iata de ce Rasnovul, Cristianul, Zarnestiul devin zone de interes in achizitia de apartamente noi in apropierea Brasovului.
 4. Siguranta
  Cu cat orasul e mai mare cu atat siguranta populatiei scade. Cei care au copiii isi doresc un mediu in care acestia se pot dezvolta liber, un loc in care pot petrece timp in aer liber fara a fi in pericol. Poate cu acest aspect ar fi trebuit sa incep seria de avantaje pentru apartamente noi in Rasnov.
 5. Panorama
  Sa recunoastem, in Brasov s-a construit haotic, fara un plan urbanistic coerent si multi dintre noi ne-am trezit peste noapte fara panorama. Nu de putine ori s-a intampat sa rasara un bloc inalt in fata unuia de mica inaltime si atat panorama cat si soarele s-au dus pe apa sambetei.

apartamente rasnov

As putea continua, dat cred ca 5 avantaje mari si late sunt suficiente pentru a motiva alegerea tinerilor si indreptarea acestora care apartamente noi Rasnov.

Complex nou de locuinte la iesirea din Cristian catre Rasnov

Pe mine ma incanta maxim alegerea locatiei. Daca cunosti zona si posibilitatile pe care ti le ofera vei realiza ca faci o afacere buna pentru un camin nou sau pentru o casa de vacanta. Se construieste un complex de apartamente noi la iesirea din Cristian spre Rasnov. Esti la 10 minute de Brasov si poti alege un tip de apartament care sa iti satisfaca nevoile: studio, garsoniera, apartament cu 2 camere, apartament cu 2,5 camere (!) sau un apartament cu 3 camere.

Asadar, ia in calcul aceasta posibilitate locativa si afla toate detaliile direct de la dezvoltator, #ComirVillasRasnov.