Garsoniere si apartamente noi in Rasnov, noi tendinte

Garsoniere si apartamente noi in Rasnov

Piata imobiliara este dinamica, motiv pentru care cererea de garsoniere si apartamente noi in Rasnov a crescut, mai ales in contextul unui val de mutari din Brasov in Rasnov. Tendintele sunt clare, cei mai multi dintre cei tineri si cei trecuti de prima tinerete preferand garsoniere si apartamente noi in Rasnov, Cristian, Sacele, Codlea si alte localitati aflate in imediata vecinatate.

Poti achzitiona o locuinta noua la 10-15 minute de Brasov si, pe langa un pret mai mic, poti beneficia de o serie de avantaje, vezi articolul „Se cauta apartamente noi in Rasnov„.

Garsoniere si studiouri noi Rasnov

garsoniere si studiouri noi rasnov

Recunosc, imi plac maxim apartamentele tip studio, doar ca nu ma mai incadrez la capitolul varsta si situatie familiara, acestea nu se muleaza pe un astfel de apartament. 🙂 Cei tineri, casatoriti sau nu, dar fara copii pot alege o garsoniera sau un studio in Rasnov.

Posibilitatile de amanajare sunt nelimitate, mai ales in cazul studiourilor. Si pentru ca pretul conteaza, Comir Villas din Rasnov are in derulare un proiect grozav. Iata si preturile:

garsoniera Rasnov de la 46.492 €
studio Rasnov de la 54.235 €

Apartamente noi cu 2 si 3 camere in Rasnov

apartamente cu 2 si 3 camere rasnov

Asa cum aminteam si mai sus, nu mai este un secret tendinta cumparatorilor de a achizitiona apartamente noi in zone linistite si cu mult spatiu verde la dispozitie. Priectul imobiliar in constructie de la Iesirea din Cristian spre Rasnov este ideal atat din acest punct de vedere cat si in ceea ce priveste tendinta cumparatorilor de a prefera zone cu densitate demografica redusa, mai pe romaneste, cu locuitori putini.

Paleta de apartamente noi cu 2 camere, respectiv 3 camere in Rasnov este diversificata, fiecare isi va gasi in proiectul Comir Villas tipul de apartament cautat.

apartament 2 camere Rasnov de la 61.828 €
apartament 3 camere Rasnov de la 72.141 €

Penthouse Rasnov

penthouse rasnov

De ce nu? Hei! Este sub 100.000 €! Asadar, daca banca iti aproba un astfel de imprumut, go for it. Sincer, eu as cumpara un astfel de apartament pentru a-l folosi in regim hotelier. E aproape de partiile ofertante de schi din Rasnov, e la 10 minute de Poiana Brasov si imediat poti ajunge si pe Valea Prahovei. Suna bine?

penthouse Rasnov de la 93.305 €

In concluzie, daca esti in cautarea unei solutii locative in Brasov, ia in considerare si o garsoniera, un apartament tip studio, un apartament cu 2 camere sau un apartament cu 3 camere la iesirea din Cristian catre Rasnov. 😉