Mută-te la munte! Se construiesc apartamente noi în Cristian, lângă Brașov

apartamente Cristian

Cauți liniște și confort într-un singur loc? Ți-ar plăcea să respiri aerul tare de munte, să te bucuri de un spațiu generos și ambianță pe măsură? Dacă răspunsul este afirmativ, vin cu o propunere de nerefuzat: cum ar fi să te muți „acasă” într-unul dintre variatele apartamente Cristian?

Situate la ieșirea dintre Cristian și Râșnov, aceste unități locative însumează imaginația și dorințele rezidenților, reușind să-i surprindă plăcut pe toți cei care le trec pragul.

Fie că vorbim de garsonieră, studio, apartamente cu două camere sau penthouse cu trei camere, suprafața utilă mare, spațiile vitrate ample și priveliștea superbă la orice oră din zi, sunt doar câteva argumente care să te convingă să devii rezident al unui ansamblu de apartamente Cristian.

Mai mult decât atât, proiectate pentru un stil de viață liniștit, spațiile interioare și exterioare te vor încânta cu facilități și finisaje gândite pentru confort la superlativ.

Și poate că cele enunțate mai sus nu te-au convins, dar ce-ai spune dacă adăugăm avantaje precum:

✔️parcare subterană
✔️boxă inclusă în preț, pentru că știm cu toții cât de importante sunt spațiile de depozitare
✔️amplasare în proximitatea orașului Brașov
✔️supermarket și spații comerciale
✔️supraveghere video cu barieră de acces, întrucât siguranța este esențială
✔️creșă și grădiniță

Apartamente noi în Cristian, lângă Brașov pentru că

Sună bine, nu-i așa? Totuși, simt nevoia să mai plusez cu ceva: baia și bucătăria, spații atât de importante într-o locuință au primit, în egală măsură, atenția dezvoltatorului. Astfel, în aceste apartamente Cristian se regăsesc dotări esențiale, care să facă mutarea mai ușoară. Menționăm aici: pardoseala cu gresie ceramică, placarea cu faianță deasupra blatului de lucru, prizele pentru aparatura electrocasnică, obiectele sanitare, instalațiile apă/canal.

Nimic nu se compară cu starea de bine de acasă, așadar, alege să trăiești o experiență unică, într-un decor de vis. Refă-ți echilibrul interior în casa visurilor tale: un ansamblu rezidențial sigur și modern se cunoaște de la primii pași!