Oferte speciale pentru pacientii Dentio Clinic Bucuresti

dentio clinic bucuresti

Stim cu totii ca inteventiile dentare, in functie de complexitate, ne pot afecta mai mult sau mai putin buzunarele. Dentio Clinic Bucuresti, clinica stomatologica de top din centrul capitalei vine in aceasta toamna cu oferte de nerefuzat.

1. Implant dentar Bucuresti la doar 500 €

Probabil ca te-ai interesat la mai multe clinici stomatologice din Bucuresti in ceea ce priveste pretul unui implant dentar.  Am gasit si sume care se invart in jurul valorii de 1000 de euro pentru un implant, unul singur, subliniez.

Draga locuitor al urbei Bucurestiului, profita de oferta clinicii pentru implant dentar. Acum, poti avea un dinte nou si perfect functional la doar 500 €. Implantul propus este realizat in Germania de un producator de top.

Intreaga interventie de implant dentar se desfasoara in Clinica Stomatologica Dentio Clinic Bucuresti de catre o echipa de specialisti in implantologie si tratamente orale moderne.

2. Igienizare premium, pret secial 250 lei

Nu am auzit pe nimeni sa spuna „Eu nu vreau dinti albi!”. 🙂 De multe ori amanam inteventiile care nu ne pun in pericol sanatatea si tin doar de partea estetica.

Ce zici de un pachet 3 in 1 propus de Dentio Clinic Bucuresti? Ce cuprinde? Tine-te bine, nu o sa-ti vin sa crezi:

  1. Detatraj procedura care indeparteaza tartrul si previne parodontoza
  2. Periaj profesional pentru curatarea si albirea dintilor
  3. Obturatie fotopolimerizabila pe o suprafata, adica o plomba de calitate.

Iti recomand cu caldura sa te programezi la Dentio Clinic Bucuresti si sa profiti de acest pachet de igienizare. Daca vei cauta pe internet pretul fiecarei proceduri stomatologice in parte vei vedea ca oferta este DE NEREFUZAT.

Cine este Dentio Clinic Bucuresti?

Dentio Clinic Bucuresti este o clinica de top situata central si dotata cu aparatura de ultima generatie. Pe langa dr. Andreea Panaite, te asteapta o echipa intreaga de specialisti cu diferite competente in latura stomatologica: implantologie, parodontologie, estetica dentara, ortodontie, tratamente de canal etc.

Cei mici sunt asteptati alaturi de parinti si bunici pentru acomodare si tratamente stomatologice blande si minim invazive.