Adezivi industriali de mare putere

adezivi rezistenti la apa

Acum 20 de ani, produsul TEC7 a fost introdus pe piata belgiana, iar acum a ajuns si in Romania. Acesta este un produs unic, deoarece un numar mare de alte substante de etansare, adezivi si siliconi au fost complet inlocuite de un singur polimer. In cele ce urmeaza va vom prezenta de ce acesti adezivi industriali au revolutionat piata.

Din originalul TEC7 a crescut o linie de produse care au aceleasi caracteristici. Pentru fiecare domeniu de aplicare cautam compozitia optima: un singur produs cu multe aplicatii utile. Cu un ochi pentru inovatie, usurinta in utilizare si versatilitate. Fiecare produs se straduieste sa fie cel mai bun din punct de vedere al calitatii in domeniul propriu de lucru. Scopul nostru este sa facilităm activitatea mesterilorsi sa ii ajutam intr-o maniera profesionala. Prin urmare, incercam sa oferim clientilor nostri un serviciu optim, impreuna cu lansarea regulata a unor produse noi si unice.

Adezivi industriali – produse revolutionare

adezivi rezistenti la apaAcesti adezivi industriali sunt capabili de a inlocui kit-ul de montaj, adezivul de lemn, materialul de etansare siliconica, suruburile, etc.

X-TACK – ADEZIV MONTAJ EXTREM – se utilizeaza pentru a lipi elemente de acoperire a peretilor. Ne referim aici la piatra naturala, caramida, tencuiala, beton, placi ceramice, sticla, etc. Se poate utiliza si pentru panouri de plafon sau rame de fereastra, indiferent de materialul sau natura acestora.

Acest produs nu este silicon si nici nu contine silicon, functionand in schimb pe baza de polymer MS. Acesta este un component nou aparut pe piata, fiind mult superior siliconului din toate punctele de vedere. Acesti adezivi ofera mai multa flexibilitate, sunt inodori si pot fi folositi pe fuprafete umede sau chiar sub apa. Spre deosebire de silicon, se poate si vopsi! Fiind un adeziv universal, adera la cele mai multe tipuri de suprafete si nici nu va ataca materialele sintetice.

De acum veti putea sa fixati, montati sau etansati toate materialele de constructie cu care lucrati, chiar si sub apa. Veti reusi sa eliminati astfel timpul de asteptare pentru uscarea suprafetelor si nici nu va mai trebui sa carati toata trusa de adezivi.