Afaceri care sa te inspire

Eu stiu ca multi pleaca din tara pentru mai bun, mai mult sau altceva. Si in Romania exista afaceri mici care s-au dezviltat frumos si care iti pot oferi colaborari frumoase. Am vorbit despre unele dintre acestea in articolele precedente si voi continua cu exemple, cine stie?, poate te vei regasi intr-unul din ele.

Servicii de vidanjare

Un exemplu bun in acest sens este o afacere de familie care ofera servicii de vidanjare Botosani. Cu o investitie in doua autospeciale deservesc localitati invecinate si fac „din rahat bici” care mai si pocneste. Mai in gluma, mai in serios, nu o fi cea mai curata meserie, dar este una care aduce profit si care are cerere. atat pe partea de vidanjare cat si pe cea de desfundare canalizare.

Foarte multi din zona Moldovei au plecat peste hotare la munca si cu banii stransi si-au ridicat case in zobele natale sau in apropiere. Cum Romania sta mai mult decat prost la partea canalizare rurala, cea mai buna varianta ramane serviciul oferit de cei de la vidanjare Botosani.

Ambalaje din carton duplex

Se duce o campanie la nivel mondial impotriva plasticului si a ambalajelor care implica dificultati in reciclare si contribuie la procesul global de poluare. Din acest motiv iti fac cunostinta cu o firma mica specializata pe ambalaje carton duplex Cluj. Pelgrin s-a specializat in ambalaje din carton si produce intr-un atelier cutii 3 D de diferite forme si diferite dimensiuni.

Flexibilitatea este cea care ii ajuta sa aiba clienti. Produc de la ambalaje pentru medicamente, la ambalaje pentru produse cosmetice si bijuterii, cutii pentru pizza, ambalaje pentru piese auto, cutii pentru incaltaminte , ambalaje pentru industria-agroalimentare etc.

Pe scurt, produc orice tip de ambalaj din carton Duplex pentru clienti din Cluj si din toata tara. Brandul tau se identifica cu o cutie din carton personalizata, cei de la Pelgir reusesc sa adune toate elementele semnificative si sa le imprumute unei cutii. Ambalajul vinde!

Instalatii sanitare

Am luat pulsul celor care se ocupa cu instalatii sanitare Oradea pentru a vedea cum le merge in aceasta perioada. Nu s-au plans. Le merge bine atat pe partea de comercializare de produse pentru baie cat si pe partea de comercializare cazane pe lemne.

Din nou, flexibilitatea de care au dat dovada fata de clientii fideli le-a fost de folos in aceasta perioada. Practicarea de preturi corecte, termenele de plata mai lungi pentru clientii fideli si produsele de calitate sunt atuurile lor.

Stocul mare de produse pentru instalatii sanitare Oradea ii ajuta pe clientii lor sa aiba la indemana tot ceea ce le este necesar. Din 1994 si pana in prezent s-au remarcat prin prodesele pentru amenajarea bailor si prin consultanta de specialitate.

Daca nici in acest articol nu ai gasit afacerea care sa se potriveasca cu ceea ce stii sa faci, ramai alaturi de mine, cu siguranta ceva te va inspira pe viitor.