Ansablul Pollux Residence – garsoniere si apartamente noi Bucuresti

apartamente noi bucuresti

Bucuresti, este probabil orasul cu cea mai dinamica viata din Romania. Cererea de apartamente si garsoniere noi este in continua crestere, nevoia de spatii generoase atat in interiorul apartamentelor cat si in afara acestora a devenit un criteriu in achizitionarea de noi locuinte mai ales in zonele Militari, Pacii, Preciziei si Apusului.

Pret apartamente noi Bucuresti

Pretul apartamentelor este dictat atat de zona cat si de spatiul util, materialele folosite in constructie, utilitatile, finisajele si facilitatile oferite de dezoltator. Pollux Residence este un proiect care vrea sa transmita proprietarilor sentimentul de siguranta in apartamente confortabile si accesibile financiar.

Pretul unei garsoniere porneste de la 22.500 de euro iar al unui apartamant cu doua camere, porneste de la 31.590 de euro. Suna bine, nu-i asa? In plus, achizitionarea unei locuinte in noul ansamblu se poate face cash, prin programul prima casa sau cu ajutorul unui credit bancar imobiliar sau ipotecar.

Apartamente pentru tineri, familii sau pentru cei in varsta

Garsonierele si studiourile din complexul Pollux Residence sunt ideale pentru cei tineri si pentru studentii veniti la studiu in Bucuresti. Chiriile scumpe, conditiile oferite de proprietari chiriasilor au creat o piata propice pentru achizitionarea de locuinte noi construite.

Apartamentele aflate in zonele linistite si sigure au devenit mai atragatoare pentru familiile cu copii si pentru cei care nu mai sunt tocmai tineri. Centrele de interes din vecinatatea ansamblului perecum institutiile de invatamant, cresele si gradinitele, spitalele, centrele comerciale sau centrele de agrement sunt un plus in alegerea unui apartament din ansamblul Pollux Residence.

Accesul facil la mijloacele de transport RATB, alaturi de infrastructuta completa si complexa dau posibilitatea viitorilor proprietari de a ajunge in orice punct din Bucuresti intr-un timp scurt.

Locuri de parcare si spatiu verde

Problema locurilor de parcare este un de real interes, si nu doar in Bucuresti, ci peste tot. Dezvoltatorii tin cont de acest lucru si asigura locuri de parcare suficiente. Spatiul verde, parcurile si locurile de joaca pentru copii, precum si accesul securizat tin de stilul de viata lejer si confortabil de care are nevoie fiecare dintre noi.

Distanta dintre imobile este si ea un factor care poate influenta cumpararea unui apartament nou. Blocurile din beton, ridicate unul langa altul nu mai reprezinta o alegere pentru potentialii cumparatori.

garsoniere noi bucurestiFinisaje de calitate

Revenim la calitate. Finisajele nu tin doar de partea estetica, ci si de confort. Parchet, gresie sau faianta, toate trebuie sa fie de calitate superioara. Modelele din care clientii au posibilitatea sa aleaga trebuie sa fie diverse ca si colorit sau forma. Tamplaria PVC, usile interioare sau exterioare sunt elemente de care viitorul proprietar va tine cont.

Inca nu ati gasit apartamentul dorit? Luati legatura cu unul din consultantii de vanzari ai Pollux Residence si veti gasi nu doar apartamentul sau garsoniera visata, ci si sfaturi sau recomandari in ceea ce priveste finantarea.