Anvelope de vara Kormoran: pareri si recenzii forum-uri, preturi si istoric productor

Asa cum am mai spus, ma pregatesc pentru noul sezon si stiind ca nu sunt singura, ma gandesc ca nu ar strica sa aduc in lumina anvelope de vara ieftine care sunt realizate in fabricile din Serbia unde gigantul Michelin produce anvelope de buget.

1.Compania Kormoran, de la incaltaminte din cauciuc la anvelope

Exact, prin 1935 cand Kormoran a si-a inceput activitatea, producea gumari (papuci din cauciuc) si alte produse din acest material versatil. Productia de anvelope Kormoran incepe in 1959 si in nici 20 de ani ajunge sa produca anvelope sub licenta BF Goodrich.

Daca nu ar fi produs anvelope de calitate, Goodrich nu ar f avut nici un motiv sa se implice intr-o colaborare cu cei de la Kormoran. Ascensiunea brandului de anvelope Kormoran continua si in 2007 Michelin cumpara pachetul majoritar de actiuni si preia conducerea fabricii de anvelope Kormoran.

Michelin stie ce inseamna productia si calitatea, lucruri care s-au implementat si s-au dezvoltat si au avut efecte pozitive asupra marcii Kormoran care continua se se vanda sub nume propriu.

2. Anvelope Kormoran pareri si recenzii

Kormoran sunt cauciucuri din gama celor economice, nu stiu daca sunt cele mai ieftine anvelope de vara, dar sunt pe acolo. Cititnd recenzii pe forumuri nu am reausit sa ma lamuresc, unii le lauda, altii nu prea.

Faptul ca fac parte din grupul Michelin mie imi da incredere. Nu cred ca marele concern ar pemite sa i se asocieze numele cu calitatea slaba. In plus, cei care se ocupa de testari anvelope le-au acordat 4 stele din 5.

Daca ai raddare, intra pe forum-urile auto si descopera cum pun unii oameni problema atunci cand vine vorba de anvelope de vara ieftine.

3. Anvelope de vara Taurus sau all seasons?

anvelope kormoran_all_seasonjpg_1599574760

ANVELOPE KORMORAN ALL SEASON XL 195/65R15 95V, Pret: 201 lei, www.anvelopemax.ro

Desi toata lumea care activeaza in domeniu auto te sfatuieste sa folosesti anvelope de vara si anvelope de iarna, decat sa circuli cu anvelopele de sezon in extrasezon, mai bine folosesti anvelope all seasons.

Dupa cum vezi mai sus, pretul este mai mult decat imbietor, motiv pentru care uzura mai rapida nici nu mai conteaza. In plus, iernile din Romania nici nu sunt ce au mai fost odata iar daca tu folosesti masina doar pentru a ajunge la serviciu sau la mall, nu vad unde s-ar uza rapid.

4. Kormoram, brand de buget pentru autoturisme, camioane, autobuze

Fabrica de Serbia, aceeasi care produce si anvelopele Riken, Taurus si Tigar, este cea care produce si anvelopepe Kormoran. Daca esti in cautarea unor anvelope de vara ieftine, Kormoran se incadreaza aici si primesti odata cu pretul mic si garantia calitatii supraveheate de Michelin.

5. Kormoram, anvelope ieftine SUV

Ce zici de faptul ca anvelopele de vara 4×4 de la Kormoran sunt incluse in categoria Hight Terrain? Asta iti permite sa mergi cu ele atat pe strada cat si pe teren neasfaltat. Daca esti proprietar de SUV si cauti anvelope de vara ieftine, ai gasit.

Sper ca informatiile de mai sus sa iti fie de folos si sa te ajute in luarea unei decizii care sa iti fie favorabila.