Aplicare folie auto Brasov si o masina peste asteptari la RP Detailing

aplicare folie auto Brasov

Infolierea masinii ofera mai multe avantaje fata de vopsirea traditionala. Una dintre acestea este ca infolierea este semnificativ mai ieftina. Dar asta nu este tot, desigur. Spre deosebire de vopsea, folia poate fi indepartata relativ rapid. Acesta este un mare avantaj, in special pentru siglele companiei si altele asemenea. In cele ce urmeaza vom prezenta cateva avantaje si dezavantaje pentru aplicare folie auto Brasov.

Utilizarea foliei este o modalitate mult mai rentabila de a crea modele individuale decat ar fi posibila cu o vopsea clasica. In special pentru masinile noi cu preturi mari, folia transparenta de protectie a vopselei este un mare avantaj. Nu numai ca protejeaza masina de aschii de piatra sau zgarieturi in zonele relevante, dar inseamna si ca masina isi pierde foarte putin din valoarea initiala.

aplicare folie auto PPF Brasov

Cu toate acestea, un strat de folie nu este la fel de durabil ca o vopsea. Factorul decisiv pentru durabilitate este calitatea foliei si finisajul acesteia. O acoperire cu folie dureaza intre trei si zece ani.

Avantajele și dezavantajele procedurii de aplicare folie auto Brasov

Un dezavantaj pentru aplicare folie auto Brasov este dat de catre diferentele de culoare care ar putea sa apara. Daca alegeti infoliere partiala a masinii, atunci cand folia va fi indepartata, va exista o diferenta de culoare intre partea care a fost infoliata versus cea expusa mediului.

Cand vine vorba de costul infolierii, diversi factori joaca un rol, inclusiv alegerea atelierului, precum si calitatea foliilor selectate, dorinte speciale de design si bineinteles daca este vorba despre o folie totala sau partiala.

Daca nu sunteti familiarizat cu acest tip de procedura, este mai bine sa apelati la servicii de aplicare folie auto Brasov de catre experti. Multe pot merge prost atunci cand decizi sa faci acest procedeu pe cont propriu, iar costurile pentru a indrepta daunele nu sunt deloc mici.