Auto Hybride Logistic

Mai multi kilometrii cu mai putina benzina.

Suntem numarul 1 in tara, datorita serviciilor complete pe care le oferim. Calitate, profesionalism si punctualitate sunt cele 3 caracteristici principale cu care ne putem lauda, iar cand vine vorba despre masinile Hibride suntem recomandati de catre cunostintele noastre in domeniu, avand in spate o experienta de 7 ani.

Pentru noi aceste masini nu au nici un secret, ne ocupam exclusiv de masini Hibrid iar acest lucru il facem perfect, nu exista vre-o enigma vis-a-vis de aceste aceste masini, suntem pregatiti pentru toate situatiile pe care le puteti intampina.

Oriunde a-ti fi, suntem aproape de dumnevoastra datorita celor doua service-uri mobile pe care le detinem, iar asistenta tehnica este de 24/24. Sa nu credeti ca visati, asa este oferim toate serviciile pentru masinile Hibrid, de la vanzare la reparatii in deplasare.

Ce sunt masinile HIBRID?

Un vehicul hibrid este un vehicul care poate funcționa cu mai mult decât un tip de energie, spre deosebire de automobile cu Motor cu ardere internă, automobile electrice sau Vehicul cu pile de combustie, care utilizează o singură sursă de energie. Cel mai adesea termenul se folosește pentru vehiculele echipate atât cu motoare electrice cât și cu motoare pe combustie.