Automatizari porti Slatina pentru siguranta si confort

automatizari porti slatina

Aflați în epoca modernizării, cu toții tindem să ne ușurăm viața, astfel că am reușit să găsim soluții pentru a ne crea confortul, siguranța, dar mai ales pentru a câștiga eterna luptă cu timpul. Când vine vorba despre sistemul de acționare al porților, fără îndoială aducem în discuție serviciul de automatizări porți Slatina, al binecunoscutei companii locale Jolly Impex.

Așadar, automatizarea presupune acționarea porții de intrare prin intermediul unui sistem cu telecomandă.

Iar dacă încă nu recunoști avantajele acestui proces, iată, în cele ce urmează, câteva motive ce vor reuși să te convingă:

Nu e așa că te-ai simți comod să deschizi porțile din interiorul mașinii, fără a mai fi necesar să cobori?

Iată că, apelând la automatizări porți Slatina, acest lucru devine posibil.

Funcțiile de pornire progresivă și oprire controlată conduc la funcționarea ușoară și uniformă a porții, în timp ce sistemul de identificare a obstacolelor protejează persoanele și obiectele, oferind sentimentul de siguranță.

Să nu uităm de funcții suplimentare, precum: închiderea automată (însemnând că poarta se va închide după un interval de timp prestabilit) sau deschiderea parțială a porții, pentru accesul persoanelor, ce redau confortul perfect.

porti automate slatina

Mai mult decât atât, clienților le sunt recomandate sisteme de acționare în funcție de modelul porții, de felul deschiderii și de greutatea suportată, în așa fel încât să se potrivească nevoilor acestora. Durata mare de viață, rezistența la efracție sau opțiunea de închidere /deschidere silențioasă sunt elemente importante de care se va ține cont.

Și pentru că mai sus pomeneam despre automatizare în funcție de tipul porții, suntem datori să dezvoltăm și acest subiect.

Tipuri de automatizări porți

Așadar, pentru porțile batante, sistemul de acționare electrică Rota Matic, cu aspect modern, se potrivește perfect chiar și atunci când lipsește alimentarea la rețeaua electrică.

Porțile culisante pot fi acționate cu sistemul Linea Matic ce se diferențiază prin elemente electronice fiabile și construcția din zinc turnat sub presiune. Totuși, trebuie să ținem cont de greutatea porții și de intensitatea traficului, căci, acționând manual o poartă culisantă, se va pierde timp la deschidere și închidere.

Menționăm aici și sistemul de acționare STA 400, specific porților mari, ce garantează, datorită tabloului de comandă, o cursă precisă și o oprire lină.

În concluzie, cu automatizări porți Slatina, confortul maxim este la un buton distanță!