Avantajele peretilor si balustradelor din sticla

balustrade si pereti stica

Spatiile in care muncim, de cele mai multe ori, sunt delimitate de pereti plini, care din pacate, nu permit luminii naturale sa patrunda in incapere, asadar peretii exteriori din sticla dar si elegantele balustrade din sticla, sunt in topul alegerilor pentru constructii noi si nu numai.

De cele mai multe ori, ajungem la birou dimineata cand inca este intuneric si mai iesim seara, cand din nou, este intuneric. Din punctul meu de vedere, lumina este esentiala pentru creativitate dar si pentru sporul cu care lucram zi de zi.

Geamurile de sticla, balustradele din sticla, scarile de sticla, toate ofera acel plus de lumina si spatiu de care avem nevoie. De aceea, arhitectii si designerii recomanda din ce in ce mai mult acest tip de sticla securizata atat pentru spatii rezidentiale care au balustrade sticla, pereti de sticla dar si pentru spatii rezidentiale.

Avantajele acestor pereti din sticla sunt multiplii, dar ii voi enumera pe cei mai importanti. In primul rand, asa cum am precizat mai sus, datorita acestor pereti din sticla, lumina naturala poate patrunde si umple incaperile.

balustrade sticla avantaje

Care sunt avantajele peretilor si balustradelor din sticla?

Am citit de avantajele pe care aceasta lumina naturala, le poate oferi dispozitiei, starii de bine si corpului nostru. Stiati ca lumina naturala poate sa imbunatateasca somnul, regland ritmul cardiac? De asemenea, poate imbunatati starea de spirit in timpul zilei, nivelul de concentrare, pe cand, camerele care nu sunt luminate corespunzator, poate provoca migrene.

Un alt aspect important: tinand cont de scumpirea facturilor la gaz, trebuie sa precizam ca datorita patrunderii luminii naturale si a caldurii, acestea cu siguranta vor fi mai mici de la luna la luna.

Gandeste-te si cat de usor iti poti supraveghea catelul sau copiii, atunci cand acestia se joaca in gradina.