Avantajele transportului maritim

transport maritim

Avantajele transportului maritim sunt numeroase in industria de transport maritim globalizata de astazi. Este mai usor ca niciodata sa conectati marfurile intre porturile de escala folosind firme de transport maritim. Cand vine vorba de planificarea urmatoarei livrari sau de aranjarea transportului pentru bunuri personale mai mari, nu poti invinge transportul pe mare.

1. NAVIGARE LINA

Cand comparati transportul maritim cu alte moduri de tranzit, transportul pe mare ofera o miscare mai lina a bunurilor dumneavoastra personale. In timp ce transportul aerian si terestru sunt sigure, pe apa, transportul dvs. este mai usor de manevrat. Acesta este asigurat la bord si ramane pe loc pe toata durata calatoriei, reducand riscul de deteriorare.

2. VOLUM MAI MARE

Livrarea pe mare inseamna ca veti cumpara probabil un container pentru bunurile dvs. Apelarea la firme de transport maritim cum ar fi Dante Transped, va poate ajuta sa utilizati cat mai bine spatiul dvs. Aceasta metoda de tranzit este potrivita in special pentru articole grele care pot costa mai mult decat alte tipuri de transport. Containerele de transport maritim pot fi mutate cu usurinta de pe nava pe camion sau pe calea ferata pentru calatorii ulterioare pe uscat.

3. CALATORII SIGURE

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale transportului maritim este ca articolele dumneavoastra se vor deplasa in siguranta. O nava comerciala poate transporta fara probleme materiale sau marfuri periculoase. Containerele sunt incuiate in siguranta in timpul tranzitului pentru a va pastra bunurile de valoare in siguranta. Daca este configurat corect, transportul pe apa are cel mai mic numar de accidente in comparatie cu alte metode de transport.

4. MEDIUL

Deplasarea marfurilor pe mare tinde sa aiba o amprenta de carbon mai mica in comparatie cu alte moduri de transport. Transportul cu nave produce in general emisii mai mici, chiar si in calatoriile lungi. Volumul de marfuri mutate intr-o singura calatorie este mai mare, asa ca trebuie efectuate mai putine calatorii. Acest lucru face transportul maritim mai economic si mai ecologic in comparatie cu alte moduri de expediere a marfurilor pe distante lungi.