Cate firme de servicii funerare sunt in Sector 4 Bucuresti?

servicii funerare sector 4 bucuresti

Chiar daca oamenii se nasc si mor de cand lumea, asta nu inseamna ca suntem pregatiti pentru acest lucru, din nici un punct de vedere. Acesta este si motivul pentru care exista multe firme de servicii funerare. Ne dam seama de importanta lor doar atunci cand avem nevoie de serviciile pe care acestea le presteaza.

Sa facem un studiu de caz, mai exact, un sector din Bucuresti.

Servicii funerare Sector 4

Conform ultimelor statistici, in Sectorul 4 al Bucurestiului traiesc 288. 000 de lucuitori, aproximativ 8,5 locuitori/mp, din care doar 15% reprezinta populatie de peste 65 de ani. Am putea spune ca este un sector tanar. Cu toate acestea exista multe firme care ofera servicii funerare sector 4. De ce?

1 Selectia naturala nu este direct proportionala cu varsta

Cand vii pe lumea asta nu semnezi nici un contract, nu ai nici o clauza si nu stii cand iti expira „termenul de valabilitate”. Chiar daca nu te mai vaneaza nimeni, ai inamici invizibili care iti pot scurta brusc durata de viata. Exista boli care inca nu si-au gasit leacul si apar mereu altele noi care ne pot curma fericirea.

Acesta este un motiv pentru care exista servicii funerare Sector 4 atat in marile cartiere precum Berceni, Giurgiului, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti, Timpuri Noi cat si in cartierele mici, la coltul srazii, cum ar zice unii.

2. Paleta de servicii funerare

Fiecare companie funerara are o plaja de servicii, unele facilitand si servicii conexe precum organizarea de pomeni si parastase. Acest lucru este bine de stiut atunci cand sunteti in cautare de servicii funerare sector 4. In plus, unele firme de pompe funebre ofera servicii complete: constatare deces si eliberare certificat de deces, imbalsamare si cosmetica, incinerare, locuri de veci, accesorii si transport funerar.

Foarte multe firme de servicii funerare din sectorul 4 Bucuresti si-au construit pachete de inhumare, pachete funerare care sa se plieze pe nevoile si bugetul familiei indoliate.

3. Accidente rutiere

Zilnic se petrec accidente in sectoarele Bucurestiului. Daca uneori exista doar pagube materiale, alteori insa exista si pierderi omenesti. Aceste momente sunt greu de suportat si gestionat pentru familiile indoliate si intra in scena prestatorul de servicii funerare sector 4 sau orice alt sector din Bucuresti.

Chiar de curand a fost un acccident in sectorul 4, la intersectia b-dlui C-tin Brancoveanu cu str. Vasile Nitu. 6 autoturisme au fost implicare intr-un accident si, ca prin minune, nici o viata omeneasca nu a fost curmata tragic. Dar nu intotdeauna lucrurile se termina cu „happy end”.

Cu cat cel plecat este mai tanar, cu atat durerea este mai mare. Toamai de accea este nevoie ca firma sau compania care presteaza servicii funerare sector 4 sa fie inarmata cu intelegere, respect, seriozitate si flexibilitate. Famila indoliata si nevoile ei sunt pe primul plan.

Lasand „raul” deoparte, viata este frumoasa si merita traita la intensitate maxima in fiecare clipa. Ar trebui sa ne pese mai putin de nimicuri si sa ne concentram pe ceea ce iubim.

Va dorim viata lunga si linistita, fara evenimente care sa va intristeze.