Cauti electrician Brasov?

electrician brasov

Ai gasit! Ai ajuns unde trebuie, la mesterul tau.

Se construieste mult in Brasov si zonele limitrofe si asta e un lucru bun, inseamna dezvoltare, inseamna locuri de munca, consum de materiale si servicii din diverse domenii. Orasul se dezvolta si oamenii de asemenea.

In cazul constructiilor “la rosu” poti realiza montajul instalatiei electrice de la A la Z, probabil este ceea ce isi doreste orice electrician Brasov, nu poti avea surprize. In acest caz trebuie sa urmaresti proiectul si sa executi totul conform desenului. Pentru a continua cu montajul priozelor, intrerupatoarelor si corpurilor de iluminat trebuie sa astepti terminarea lucrarilor din interior (zugravit, placari etc).

Nu ne dam in laturi nici de la reparatii de instalatii electrice din imobile vechi. Aici sunt cele mai mari provocari dar experienta este aliatul nostru si reusim cu succes sa gasim scurt circuitul si sa il reparam. Aici apar si cele mai multe situatii de urgenta. Vrem sau nu, depindem de energia electrica. Cele mai multe lucruri din casele noastre functioneaza pe baza de electricitate, de la becuri si aparate electrocasnice pana la centrala de apartament.

Se intampla uneori sa fie nevoie de schimbat o siguranta, o priza sau un intrerupator. Nu va jucati cu curentul electric. Pentru 10 lei (pretul unui schimbat de priza electrica) nu are sens sa riscati un scurt circuit, pentru astfel de lucruri se va deplasa la dumneavoastra un electrician Brasov echipat cu materialele si echipamentele necesare.

Renovati? Montam cu drag corpuri de iluminat (cu sau fara senzori), aplice, lustre, spoturi. Va putem schimba toate prizele si intrerupatoarele din casa sau chiar schimba intreaga instalatie electrica.

Spatiile comune precum scarile de bloc pot necesita deasemenea interventii electrice. Lucram cu Asociatiile de proprietari si orice persoane juridice care ne solicita serviciile. Oferim service, garantie si post-garantie.

Cu noi nimeni nu ramane in bezna!