Cazare Predeal: hotel sau pensiune?

cazare Predeal hotel rozmarin

N-am vazut ciuperci dupa ploaie precum unitati de cazare in Predeal. Toata statiunea abunda de oferte care de care mai tentante. Asa ca te intreb cum alegi cazare Predeal, cum pui in balanta avantajele, pretul si pachetele pe care unitatile de cazare le ofera?

Cazare Predeal in functie de numarul de stele

Nu stiu tu cum alegi, dar eu caut ca unitatea de cazare sa aiba cel putin 3 stele. De cele mai multe ori ma orientez catre cazare Predeal 4 stele, stiu ca acolo gasesc tot ce este nevoie in baie, stiu ca sunt atenti la curatenie si la calitatea serviciilor oferite.

Nu sunt o vreo fitoasa, dar am avut niste neplaceri la pensiuni de care nu m-am lovit niciodata la un hotel. Cand spun neplaceri, ma refer strict la proprietari si la caracterul lor.

Cazare Predeal cu mic dejun inclus

Nimic nu se compara dimineata cu un mic dejun variat si o cafea buna. Imi doresc sa fie atat preparate calde cat si preparae reci si eu sa imi aleg ce vreau, inclusiv fructe. De ceai si sucuri naturale cred ca nici nu mai e nevoie sa amintesc.

Imi pace zumzetul din sala de mese de dimineata, imi da o senzatie de familiaritate aparte. Imi place sa imi beau cafeaua in tihna alaturi de o omleta proaspata si aburinda.

Daca la micul dejun gasesc in farfurie 2 felii de paine, un cubulet de unt si unul cu gem plus o felie de parizer sau mai stiu eu ce mezeluri sau crenvusti, eu pe acolo nu mai calc in viata mea.

Cazare Predeal si servicii Spa

Nu conteaza scopul pentru care ai les cazare Predeal: vacanta, team building, prezentare, cursuri etc. Daca ai la indemana macar o sauna, iti recomand sa te bucuri de prilej si sa te relaxezi.

Dupa, merge si un masaj, unul facut de un specialist si care sa iti redea energia de care ai nevoie.

Cazare Predeal pret

In topul cautarilor pe internet se afla si axpresia „cazare Predeal pret”. La un hotel lucrurile sunt clare, preturile si ofertele de cazare cat si disponibilitatea sunt afisate online, lucru care la unitatile mici de cazare nu prea se practica. Trebuie sa suni si sa afli de la administratori preturile si disponibilitatea.

Transparenta in turism poate aduce clienti in plus.