Colantare auto Brasov pentru un aspect fresh

colantare auto brasov

Vrei să-i oferi mașinii tale un aspect nou, cu impact vizual major? Cum ar fi să apelezi la serviciile de colantare auto Brașov ale profesioniștilor RP Detailing?

Folierea reprezintă un procedeu rapid de schimbare radicală a imaginii exterioare a autoturismului și presupune utilizarea materialelor de calitate superioară, cu durabilitate crescută.

Timpul de execuție scurt și costurile reduse au făcut ca procesul de colantare auto Brașov să ia amploare în rândul iubitorilor de inovație.

Tot ce trebuie sa stii despre colantare auto

Se ridică totuși o întrebare: este legală folierea atunci când optăm pentru schimbarea culorii? Astăzi suntem în măsură să oferim răspunsul: DA!

Procedura de colantare este agreată conform Directivei 2007/ 46/CE, prin care se subliniază că există o serie de 10 culori de bază care pot fi înscrise în cartea de identitate a vehiculului.

Astfel, după efectuarea folierii, utilizatorul autoturismului are obligația de a face demersurile necesare la sediul unei reprezentanțe RAR, prin care să solicite înregistrarea modificărilor în documentele mașinii.

Nu uitați de dosarul pe care trebuie să îl întocmiți, format din: actul de identitate al solicitantului, cartea de identitate (în original) a vehiculului, cerere tip completată și semnată pe propria răspundere, în prezența reprezentantului RAR, precum și dovada plății taxei de talon.

Veți primi noul talon acasă, prin poștă! (Simplu și rapid!)

Atenție însă! Dacă solicitantul nu este și proprietarul autoturismului, va fi obligatoriu un act de reprezentare legală după cum urmează:
– delegație, în cazul unei persoane juridice
– împuternicire notarială dacă deținătorul este persoană fizică.

În concluzie, optați pentru colantare auto Brașov și bucurați-vă de avantaje precum: „look cool” al mașinii la prețuri modice, protecție a vopselei la contactul cu pietricele sau razele UV, redarea strălucirii de showroom. Tehnicile moderne, aparatura performantă și produsele premium garantează rezultate peste așteptări.

Dacă v-am convins de importanța întreținerii autoturismului, nu ezitați să faceți programare: RP Detailing este locul potrivit pentru transformări surprinzătoare.