Constructii civile

constructii civile si industriale brasov

Omidox este o societate infiintata in anul 2004 si care si-a axat activitatea in domeniul de constructii civile si comerciale. Timp de peste cincisprezece ani, am proiectat si construit lucrari pentru domeniile civile, industriale si comerciale.

Constientizand intotdeauna evolutia constanta a tehnicilor, a metodelor de proiectare si de productie in sectorul constructiilor, Omidox s-a specializat in aceste domenii, lucrand alaturi de designeri si ingineri pentru a obtine cele mai bune rezultate. Modelarea viitorului prin constructii: acesta este angajamentul nostru zilnic, amplificand pe deplin potentialul materiei prime pentru a crea opere care, in orice context operational, pot oferi o valoare functionala si estetica.

Omidox asigura proiectarea multidisciplinara, completa si detaliata din etapa de analiza si proiectare – cu pregatirea proiectelor preliminare, finale, executive si constructive – la evaluarea financiara a proiectului. Monitorizam planificarea si managementul implementarii pentru a asigura executia si livrarea exacta a muncii in cadrul orarului si costului convenit cu fiecare client.

Constructii civile de top

constructii brasovIntotdeauna vom colabora cu clientii, profesionistii si tehnicienii pentru a gasi cele mai potrivite solutii care raspund nevoilor, pentru a stabili un parteneriat eficient care sa dea rezultate satisfacatoare, functionale si valoroase. Acesta garanteaza acuratete maxima, atentie la detalii, prezentari corecte si realism absolut. De la buget la proiectul executiv de constructii civile, fiecare client este intotdeauna protagonistul in ceea ce priveste alegerile si deciziile, deoarece acuratetea proiectului este fundamentala pentru a construi bine si pentru a ramane in calendarul dorit al proiectului.

Omidox nu ofera raspunsuri standard, dar concepe si executa proiecte care indeplinesc cerintele specifice fiecarui client. Poate gazdui si satisface orice fel de nevoie. Poate rezolva toate problemele, inclusiv cele complexe, in mod flexibil si inovativ. Omidox programeaza, organizeaza si verifica progresul muncii.

Se remarca pentru eficienta in planificarea si coordonarea executiei proiectului, precum si in identificarea si gestionarea resurselor. Ofera un management de proiect fiabil, indispensabil pentru finalizarea lucrarilor, in conformitate cu standardele de calitate ridicate si calendarele stabilite. Administreaza directia lucrarilor si a santierului, asigurand viteza maxima in inregistrarea oricaror probleme si implementarea oricarei actiuni de remediere necesare.