Consultanță în vederea certificării ISO 45001 și norme privind calitatea

consultanta iso brasov - ISO 45001

Serviciul de consultanță ISO Brașov poate fi perceput ca o metodă de a oferi sprijin atunci când compania dumneavoastră necesită certificare ISO. Normele europene impun respectarea unor standarde privind calitatea, managementul mediului sau al sănătății și securității în muncă. Acesta din urmă, cunoscut ca ISO 45001 presupune identificarea și motivarea angajaților, reducerea numărului de accidente în muncă și implicit a contribuției de asigurare, precum și îmbunătățirea imaginii datorată performanței sistemului.certificare

La întrebarea: „De ce este nevoie de un sistem de management al sănătății și securității ocupaționale”? răspunde ca de fiecare dată, reprezentantul Indigo Consulting, companie specializată în consultanță ISO Brașov:

În primul rând aflăm că o societate certificată conform standardului anterior menționat reprezintă dovada clară a faptului că organizația dumneavoastră protejează sănătatea și securitatea angajaților. Acest fapt conduce spre atenta determinare a riscurilor la locul de muncă, ceea ce se traduce prin micșorarea costurilor. Mai mult decât atât, angajații vor avea siguranța respectării legislației juridice, lucru ce îi va motiva.

În completare, profesioniștii antrenați în consultanță ISO Brașov pun accent pe obligativitatea angajatorului de a prelucra și a aduce la cunoștință angajaților politica de prevenire a accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale. De aici rezultă necesitatea implementării sistemului de management ISO 45001.

Pe final ar mai fi de adăugat un aspect: colaborând cu persoane avizate în consultanță ISO, aveți garanția respectării etapelor de implementare a sistemului de management dorit și, mai mult decât atât, siguranța că soluțiile oferite se pliază pe domeniul de activitate al afacerii pe care o manageriați.

Această investiție va impune o mai bună organizare și funcționare a companiei și în consecință, va aduce profit.

De ce să investești într-un curs de certificare ISO dacă nu te simți pregătit îndeajuns, când ești la un click distanță de servicii specializate în domeniu?

Nu ezita: solicită o ofertă personalizată!