Cum s-au descurcat unii in 2020 si ce planuri au in 2021

planuri 2021

Suntem in februarie, de 2 zile s-au redeschis gradinitele si partial scolile. Asta inseamna ca o parte din cei care care nu au avut de ales si au ramas sa lucreze de acasa (daca s-a putut) s-au intors cu forte proaspete si dorinta de a realiza ceva.

Hidro Arges, productie beton

Piata constructiilor nu prea a luat pauze si nevoia de materiale a ramas aproape constanta. Hidro Arges, specializata in productie beton nu a intampinat probleme in 2020 si se asteapta ca in anul 2021 sa aiba cereri si mai mari.

Avand logistica necesara, cei de la Hidro Arges reusesc sa produca beton si sa-l transporte oriunde este necesar. 20 de betoniere, 3 pompe de beton Putzmeister si o pompa stationara de beton Putzmeister sunt doar cateva din investitiile pe care firma le-a facut in vederea unor servicii de inalta calitate.

productie beton arges

Barsa Prescom Mures si furajele pentru animale

Chiar daca pentru unii a fost un an greu, pentru cei de la Barsa Prescom care se ocupa cu distributia de furaje pentru animale in Mures, lucrurile au ramas neschimbate. Animalele au continuat sa aiba nevoie de hrana, ele nefiind infuentate in nici un fel de virusul care ne-a dat putin viata peste cap.

Distributia la nivelul judetului Mures a crescut si datorita faptului ca cei de la Barsa Prescon nu fac diferente intre clienti, printre acestia numarandu-se atat ferme mari cat si ferme micute sau persoane fizice care au animale in gospodaria proprie.

furaje mures

Andor International – distribuitor Purina Suceava

Ramanem in aceeasi sfera si ne bucuram si de succesul celor de la Andor Interntional din Suceava care au grija de prietenii necuvantatori atat prin hrana oferita cat si prin medicamentele sau tratamentele veterinare oferite in caz de nevoie.

Recunoscuti  pentru gama completa si complexa de furaje Purina in Suceava, din 1991 si pana in prezent, au deschis 6 puncte de lucru pentru ca cei interesati sa cumpere direct din magazine sa o poata face cu usurinta. Cu multi dintre cleinti sunt din zonele rurale, Andor International a iesit in intampinarea nevolilor lor cu aceste puncte de distributie furaje in  Suceava.

furaje suceava

DFM Casa Parquet  sau ce fac cei care sunt in somaj tehnic

Ai fi spus ca in acesta perioada oamenii pun banii la ciorap, dar e bine sa fim optimisti si sa ne facem de lucru. Marea le-a fost mirarea celor de la DFM Casa Parquet cand stocul de parchet laminat de la Targu Mures a inceput sa scada din zi in zi.

Nu ai cum sa stai ca  o planta in soare chiar daca esti limitat o perioada la statul in casa sau nu iti mai poti desfasura treburile la serviciu ca pana in urma cu un an. Te apuci sa faci lucrari de intretinere a casei, inlocuirea parchetului laminat putand fi facuta aproape de oricine dupa vizualizarea a doua tutoriale pe youtube.

DFM Casa Parquet si reinoit stocurile de parchet laminat si a adus modele noi, inclusiv in ceea ce priveste tipurile de pardoseli LVT si parchet SPC.

paechet laminat targu mures

Astea fiind spuse, sper sa ne „auzim” cu bine in curand.