Cursuri limbi straine in Brasov

limbi straine brasov

Devine din ce in ce mai evident zi de zi ca angajatorii sau institutiile de cercetare si educație cer cunoașterea a cel putin doua limbi straine si incurajeaza invatarea nu numai a limbilor majore, ci si a limbilor emergente pe piata fortei de munca. La Centrul de limbi straine Eucational din Brasov sunt predate, in grupuri organizate, fara intrerupere, cursuri de invatare sau perfectionare a unui numar de limbi straine. Daca sunteti in cautarea unui loc unde puteti participa la cursuri limbi straine in Brasov, atunci sunteti in locul potrivit.

Cu peste 3500 de cursanti scolarizati in cei 15 ani de activitate, Centrul se mandreste prin calitatea serviciilor oferite si a personalului calificat. Aici puteti beneficia de:limbi straine brasov

    • Cursuri de limbi straine
    • Cursuri de limba romana pentru expati
    • Curs de interculturalitate
    • Traduceri scrise
    • Servicii de interpretariat simultan/consecutive

De retinut este ca aceste cursuri limbi straine in Brasov sunt special concepute pentru adulti, avand in vedere nevoile specifice ale fiecarui cursant care se inscrie. Acestea au o aplicabilitate larga, insa pot fi si specifice, in functie de domeniile de nevoie si de interes ale fiecaruia. Cursurile vor fi sustinute de catre persoane calificate si cu experienta in domeniu, fiind instruite pentru a preda in conformitate cu nevoile si vizunea Educational.