De ce sa alegem trepte si balustrade din sticla ?

balustrade sticla

Cu totii ne aducem aminte de acele scari si balustrade de lemn din casutele batranesti ale bunicilor. Cu timpul, acestea au inceput sa fie modernizate cu balustrade de sticla, acestea venind cu avant si fiind din ce in ce mai avantajoase si mai populare.

Cand dorim sa ne punem la punct un apartament sau un spatiu comercial, dorim sa bifam toate cerintele din prezent pentru a fi in top cu preferintele desiginerilor. Impactul vizual a devenit destul de pregnant si futurist, acesta reprezentand unoeri interesul intregului proiect. De aceea, designerii ne recomanda, sa luam in considerare toate variantele si avantajele acestor balustrade de sticla.

Scarile de sticla au prins un plus de popularitate in fata celor traditionale, de lemn sau beton, caci sunt multiple avantajele materialului. In primul rand, acesta este functional dar si spectaculos.

balustrade sticla slide romania

Aceste balustrade de sticla se pot integra extrem de usor in designul scarii, ba mai mult, chiar ele pot reprezenta un element si un detaliu accentuat.

Acum intrebarea este : vrei sa adaugi doar cateva elemente din sticla scarilor sau vrei sa fie intregul design din sticla ?

Ce tip de sticla este potrivita pentru scarile si balustrada ta ?

Nu cred ca sunteti surprinsi de faptul ca sticla securizata este cel mai utilizat material in ziua de azi. Cu riscul de a fi aproape imposibil, in cazul in care o astfel de sticla se sparge, aceasta se sparge in bucati atat de mici incat nu sunt periculoase.Un mare avantaj al sticlei este ca poate sa fie personalizat prin culoare, forma sau textura.

Vrei intimitate ? Atunci poti inlocui sticla transparenta cu cea opaca.

Daca vrei o schimbare pentru aspectul scarilor din casa ta, ia in considerare treptele si balustradele din sticla.