De ce sa alegi un service auto din Codlea daca esti din Brasov?

service auto codlea brasov

Pentru ca masina ta merita!
Pentru ca este un service auto Codlea dotat cu sistem de directie 3D cum putine sunt in Brasov.
Pentru ca aici gasesti profesionisti specializati pe fiecare serviciu, nu un om bun la toate.

Indiferent de vechime, e bine sa iti duci regulat masina intr-un service auto, poti sti din timp gradul de uzura al unor piese, poti inlocui din timp anumite componente si poti preveni o neplacere. Nimeni nu-si doreste sa ramana cu masina in drum.

Geometrie roti – sistem de directie 3D in Codlea, judetul Brasov

La inceputul fiecarui sezon, cand treci de la rotile de iarna la cele de vara si invers este ideal ca masina ta sa beneficieze de o masurare a geometriei rotilor. Alinierea rotilor este o conditie pentru manevrabilitate si pentru mai multa siguranta la volan.

service auto codlea

Sistem de directie 3D pentru reglajul geometriei rotilor in service auto Casilia RAR Codlea, jud. Brasov

Alinierea rotilor cu un sistem de directie 3D implica:

  • aliniere fata de directia de mers
  • alinierea rotilor una fata de cealalta

Service auto Codlea-Brasov  pentru lucrari de mecanica si intretinere

Nu trebuie sa iti spun eu ca masina ta are nevoie de schimb de filtre, ulei, placute de frana sau alte consumabile. In plus, un mecanic va obseva imediat daca exista si alte probleme care necesita interventia lui si iti va face o diagnoza.

Masina este supusa uzurii si oricand exista riscul unei defectari. Sa ai un service auto la care sa mergi cu cea mai mare incredere si unde sa gasesti profesionisti care sa iti ofere variante este mare lucru. Piese de schimb originale sau after market, lucrari fara compromisuri sau carpaceli le gasesti la Casilia RAR, service auto din Codlea la care aleg sa mearga multi proprietari de masini din Brasov.

„Leag-o cu sarma” este o expresie veche romaneasca care ar trebui sa dispara. Daca tii la viata ta si a familiei tale, daca iti doresti ca masina sa te tina multi ani, alege un service auto cu angajati profesionisti, dedicati si care iubesc ceea ce fac.

Vopsitorie si tinichigerie auto Brasov

Daca ai avut un accident si masina ta a fost „sifonata” ai aflat pe pielea ta ce greu este sa gasesti un service auto Brasov care sa aiba personal calificat in tinichigerie si vopsitorie auto. Redarea formei initiale si vopsirea in acelasi RAR de culoare de e chiar floare la ureche.

Tine minte acest service auto din Codlea pentru tine sau prietenii tai. Eu iti doresc drumuri line si fara peripetii.