De ce sa mergi intr-o tabara de alergare?

taberre de alergare si seminarii

Inainte de a raspunde la intrebare, dati-mi voie sa lamurim aspectul unei tabere de alergare.

Scopul acestor tabere montane este acela de a imbunatati tehnicile necesare unei alergari atat in scop de mentinere a unei sanatati „de fier” cat si in scopul de a participa la competitii sportive.

Lectiile de alergare asunt atat teoretice, cat si practice. Eu stiu ca toata lumea alerga, cel putin uneori 🙂 , problema se pune atunci cand vrei sa alergi regulat si vrei sa ai si beneficii in urma practicarii acestui sport.

Profesorii de atletism te pot invata cum sa alergi eficient, cum sa iti dozezi energia, cum sa faci progrese etc. Vei invata inclusiv tehnici de alergare montana, tehnici esentiale pentru competitii si iti vei tonifia organismul.

Taberele au loc in Multii Postavarului, Piatra Craiului, Bucegi si Ciucas. Sunt asigurate cazarea, masa, suporturile pentru cursuri si, nu in ultimul rand, buna dispozitie.

5 motive pentru care sa mergi intr-o tabara de alergare:

  1. inveti sa alergi corect
  2. inveti sa iti cunosti organismul si limitele lui
  3. inveti totul despre echipamentul necesar alergarii
  4. inveti reguli de supravietuire si prim ajutor
  5. iti faci prieteni cu pasiuni comune

In plus, vei primi informatii corecte despre nutritie si despre reactiile corpului la anumiti stimuli. Vei putea beneficia de cunostintele Iuliei Gainariu (atlet si viitor medic) si ale colegilor ei. Vei petrece cateva zile de neuitat in compania unor oameni interesanti si interesati de sport. 🙂

Nu stiu cand ai fost ultima data intr-o tabara, dar te asigur ca iti va placea. Atmosfera este una deosebita si prieteniile legate aici vor fi pe viata.

Aceste tabere si workshop-uri de alergare sunt dedicate atat amatorilor cat si profesionistilor, fiecare va avea lucruri noi de invatat sau de aprofundat. Dupa o astfel de tabara viata participantilor se schimba in bine nu doar fizic, ci si psihic. Optimismul este bonusul.

Cred ca merita sa incerci macar o data in viata o astfel de experienta. Atentie, da dependenta! 🙂