De la profile SIN la constructii metalice

hale metalice

Constructiile metalice s-au impus usor pe piata constructiilor industriale din toata lumea. Fiind usor de construit, economice si rapide din punct de vedere al executiei, reprezinta o solutie pentru orice spatiu industrial, inclusiv casnic.

Intreaga structura a constructiilor metalice se bazeaza pe rezistenta profilelor . Folosirea de profile din otel de calitate, face ca ridicarea, respectiv constructia halelor metalice sa fie una sigura si trainica. Un loc aparte il ocupa constructiile metalice cu profile SIN.

De ce sunt profilele SIN speciale?

Inima (mijlocul profilelor) este ondulata in forma sinusoidala, lucru care duce la cresterea rezistentei, elasticitatii si a aspectului estetic. Sudarea tablei ondulate de marginile unui profil I creaza un profil SIN, un profil usor, elastic si net superior fata de celelalte existente pe piata. Aceste profile sunt mult mai usoare decat celelalte tipuri, cantarasc aproape jumatate, grosimea tablei fiind de maxim 3 mm. O hala metalica de mari dimensiuni devine astfel mai usoara, mai flexibila si mai rezistenta.

Placile de armare sau rigidizare nu mai sunt necesare daca se folosesc profile SIN. Reducerea costurilor constructiei este un element care vine ca bonus la toate cele de mai sus.

hale metaliceAplicatii ale profilelor SIN

Acest tip de profil poate fi folosit ca grinda, stalp de sustinere sau ca si componenta pentru structurile cu deschideri foarte mari. Totodata, profilele Sin pot prezenta orificii pentru trecerea cablurilor, tevilor sau a tubulaturilor.
Nu exista pierderi tehnologice, profilele SIN sunt create la dimensiunea ceruta de client, conform planului si arhitecturii cladirii.
Piata, din ce in ce mai competitiva, a gasit in folosirea profilelor SIN solutia tehnica pentru eficientizarea constructiilor metalice.

Productia profilelor SIN

Controlul productiei de profile SIN este unul automatizat. Tot procesul tehnologic este realizat de roboti care folosesc tehnologii revolutionare de sudura. Profilele SIN folosite la constructia halelor metalice de firma Transberg poarta pecetea calitatii si responsabilitatii fata de client.

Profile SIN pentru constructii metalice

Inovatia adusa de profilele SIN in contructia de hale si corturi pe structura metalica a dus la noi posibilitati de constructie, la dezvoltarea unuor spatii largi, fara stalpi de sustine interiori. Montarea simpla si usoara a structurilor, rezistenta si durabilitatea sporita alaturi de avantajele financiare deschis noi orizonturi in constructii.

Halele metalice au devenit rapid cea mai fiabila solutie pentru constructiile industriale.